Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Oana.c
Scris: Saturday, June 25, 2022 9:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
simmo wrote:
Am fost și eu azi dimineață să fac testul de diabet gestational. După 30 minute am vomitat. A trebuit sa îl anulez (mi-au zis ca dacă vomit nu mai este valabil testul).
Nu ma mai duc sa îl repet; m-am saturat de atata vomitat. Săptămâna viitoare merg și la doctor și îi spun ca nu mai îl fac.
La prima masuratoare aveam 68 glicemia.
Nu am nici măcar una din caracteristicile care sa ducă cu gândul la diabet gestational. NuImiPasa

Of simmo, sincer e groaznic, med meu imi scrisese sa fac testul acesta sau hb glicozilata la care nu se bea nimic. Intreaba cand mergi dc poti inlocui acel test cu hemoglobina glicozilata.
Andreealee
Scris: Saturday, June 25, 2022 10:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
simmo wrote:
Am fost și eu azi dimineață să fac testul de diabet gestational. După 30 minute am vomitat. A trebuit sa îl anulez (mi-au zis ca dacă vomit nu mai este valabil testul).
Nu ma mai duc sa îl repet; m-am saturat de atata vomitat. Săptămâna viitoare merg și la doctor și îi spun ca nu mai îl fac.
La prima masuratoare aveam 68 glicemia.
Nu am nici măcar una din caracteristicile care sa ducă cu gândul la diabet gestational. NuImiPasa

Nu te stresa ca nu ai reusit, mie nici nu mi l-au dat sa il fac.
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, June 25, 2022 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Lena , ma bucur ca sunteti bine si tu si bebeii Cheek Kiss
Mada , inseamna ca asta a fost antrenamentul , un fel de simulare sa-i zic asa Lol si eu atunci cand am avut contractiile alea de imi venea sa ma urc pe pereti , m-am gandit ca nu- s totusi contractii care anunta ca nasc curand , ca desi ma dureau , eu am impresia ca alea de nastere tre sa te faca sa nu mai poti , sa simti ca te rupi in doua .. dar poate e doar o impresie gresita de-a mea , formata pe ce am mai auzit de la cunostinte care au nascut natural .
am observat ca astazi de dimineata am pierdut iarasi din dop , o cantitate mult mai mare fata de tot ce am pierdut pana acum , dar azi noapte abia am dormit ca m-a lovit cel mic f des in col ...
Oana.c
Scris: Saturday, June 25, 2022 11:29 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Mada , inseamna ca asta a fost antrenamentul , un fel de simulare sa-i zic asa Lol si eu atunci cand am avut contractiile alea de imi venea sa ma urc pe pereti , m-am gandit ca nu- s totusi contractii care anunta ca nasc curand , ca desi ma dureau , eu am impresia ca alea de nastere tre sa te faca sa nu mai poti , sa simti ca te rupi in doua .. dar poate e doar o impresie gresita de-a mea , formata pe ce am mai auzit de la cunostinte care au nascut natural .
am observat ca astazi de dimineata am pierdut iarasi din dop , o cantitate mult mai mare fata de tot ce am pierdut pana acum , dar azi noapte abia am dormit ca m-a lovit cel mic f des in col ...

Se pregateste Andreea...din ce am citit, in 1 sau 2 sapt dupa pierderea dopului probabil ca vei naste.
Eu n am experimentat la niciuna din sarcini aceste simptome.
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, June 25, 2022 11:43 AM
Nivel

Oana.c wrote:

Se pregateste Andreea...din ce am citit, in 1 sau 2 sapt dupa pierderea dopului probabil ca vei naste.
Eu n am experimentat la niciuna din sarcini aceste simptome.

😂 incep sa ma ia emotiile cand mai vad putin din dop
eu sper si i-am mai spus si lui sa stea acolo pana pe 8 cand am hotarat cu medicul sa nasc 😂😂 faptul ca nu pierd decat putin cate putin ma mai linisteste , probabil cand o sa vad f mult sa imi dea impresia ca asta e tot dopul atunci ma panichez putin .. frica mea cea mai mare e ca nu ajung la timp pt cezariana .. adica eu stiu ca la timp as ajunge la maternitate , dar sa il si prind pe dr meu acolo , care e de dimineata luni-vineri , in rest opereaza dr de garda .. mi-e putin teama sa ma las pe mana altcuiva , ca am mai auzit lucruri neplacute care s-au petrecut la noi la maternitate , chiar o ruda de-a mea a patit sa o lase dr de garda prea mult in asteptare pe motiv ca nu sunt regulate contractiile si nu e de nastere si din pacate bebe a murit in burta ... 😭
si au mai fost asa cazuri si am ramas cumva cu frica
Madalina.d
Scris: Saturday, June 25, 2022 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
Andreea_neacsu wrote:

Andreea, alea foarte nașpa apar când nasterea e mai aproape. N-o sa te mint, chiar sunt dureroase alea. Data trecuta imi venea sa smulg faianța de pe pereți 😂😂. Ma gândesc și eu ca astea ce le am ru sunt de pregătire dar stau cu teama cum zici și tu ca poate ajung prea târziu sau nu mai apuc sa ajung. Numai scenarii din alea ca nasc acasă sau în mașină am în cap. Vad ca și azi am și unele sunt însoțite de durere ușoară de spate și burta. Cred ca ma pregătesc sa merg la urgente. Am tot amânat pt ca nu vreau sa merg și sa ma țină acolo cine știe cât pana intru cu adevărat în travaliu. Dar și incertitudinea asta ma omoară ca nu stiu ce se întâmplă.
Oana.c
Scris: Saturday, June 25, 2022 11:58 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

eu sper si i-am mai spus si lui sa stea acolo pana pe 8 cand am hotarat cu medicul sa nasc 😂😂 faptul ca nu pierd decat putin cate putin ma mai linisteste , probabil cand o sa vad f mult sa imi dea impresia ca asta e tot dopul atunci ma panichez putin .. frica mea cea mai mare e ca nu ajung la timp pt cezariana .. adica eu stiu ca la timp as ajunge la maternitate , dar sa il si prind pe dr meu acolo , care e de dimineata luni-vineri , in rest opereaza dr de garda .. mi-e putin teama sa ma las pe mana altcuiva , ca am mai auzit lucruri neplacute care s-au petrecut la noi la maternitate , chiar o ruda de-a mea a patit sa o lase dr de garda prea mult in asteptare pe motiv ca nu sunt regulate contractiile si nu e de nastere si din pacate bebe a murit in burta ... 😭

Doamne, nu gandi spre rau. Dopul se poate elimina tot odata sau putin cate putin, deci nu stii cand e terminat. Dupa ce cade el, nu nasti imediat. Chiar si de cand incep contractiile sau se rupe apa nu nasti instant. Tot dureaza cu orele deci stai lini ca ajungi.🤗
Madalina.d
Scris: Saturday, June 25, 2022 11:59 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Nu te gândi asa, o sa fie bine. Medicul tău știe ca pierzi din dopul asta? Medicul meu e în concediu pana pe 4 iulie. Ii tot zic lu asta mica sa stea acolo ca să nu nasc cu alt medic dar nu prea e cum vrem noi...
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, June 25, 2022 1:06 PM
Nivel

stie stie , ca am vb cu el despre asta la control
el saracu nu are nicio problema sa ma opereze , doar sa fie tura lui .. ca nu are voie sa vina de acasa sub nicio forma , indiferent de cine as fi eu(nu ca-s vreo smechera eu 🤣🤣 dar e un fel de-a spune) ..
Mada atunci mergi macar sa te monitorizeze putin , sa vada cum e colul , poate nu te opresc ..
Madalina.d
Scris: Saturday, June 25, 2022 1:18 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
stie stie , ca am vb cu el despre asta la control
el saracu nu are nicio problema sa ma opereze , doar sa fie tura lui .. ca nu are voie sa vina de acasa sub nicio forma , indiferent de cine as fi eu(nu ca-s vreo smechera eu 🤣🤣 dar e un fel de-a spune) ..
Mada atunci mergi macar sa te monitorizeze putin , sa vada cum e colul , poate nu te opresc ..

Da, acum m-am îmbrăcat și ma duc sa vad care e treaba. Va țin la curent.

Stiu ca s-a schimbat treaba asta și nu mai au voie sa vina medicii de acasă. Eu am un pic de noroc ca merg la medicul asta de mulți ani și între timp a devenit directorul maternității asa ca ar fi mai ușor sa ma asiste la nastere, dar dacă e în concediu pot sa aștept linistita 😂
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, June 25, 2022 1:28 PM
Nivel

oare sa am si eu o speranta ?? dr meu este managerul maternitatii , dar stiam ca nu au voie indiferent ce ar fi .. desi na , directorul , opreste-l tu sa intre in maternitate sau spune-i ceva 😂
Madalina.d
Scris: Saturday, June 25, 2022 4:52 PM
Nivel

Fetelor am fost la urgente. Colul se pare ca e închis dar scurt, nu mi-a zis dimensiunea. Mi-qu făcut o injecție cu no-spa și urmează sa ma pună la tns pt 2 ore 🙄 sa vadă dacă într-adevăr contracțiile sunt false sau nu. Deci mai am de stat aici. A fost oribil controlul vaginal, preferam sa am parte de asa ceva doar la naștere 😅
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, June 25, 2022 9:05 PM
Nivel

Mada , cum mai e treaba ? Cheek Kiss
Madalina.d
Scris: Saturday, June 25, 2022 9:18 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Mada , cum mai e treaba ? Cheek Kiss

Am ajuns acasă de vreo ora. Am stat o gramada, sunt rupta. Sper sa dorm în noaptea asta. A ieșit ok tns-ul și m-au trimis acasă. Contracții false ziceau. Nu mi-au dat prea multe detalii. Încă ma doare burta și sangerez după tuseul ala vaginal 🙄🙄. Era draguta, a vb frumos rezidenta dar părea cam nepriceputa. Am zis ca ma mai duc doar când mi se rupe apa sau am contracții la 5 minute ca nu mai vreau controale din astea. Contracții am și acum, nu pare sa se fi schimbat ceva după injecția aia cu no-spa. Om vedea acum ce se întâmplă mai departe.
Oana.c
Scris: Saturday, June 25, 2022 9:56 PM
Nivel

Madalina.d wrote:

Am ajuns acasă de vreo ora. Am stat o gramada, sunt rupta. Sper sa dorm în noaptea asta. A ieșit ok tns-ul și m-au trimis acasă. Contracții false ziceau. Nu mi-au dat prea multe detalii. Încă ma doare burta și sangerez după tuseul ala vaginal 🙄🙄. Era draguta, a vb frumos rezidenta dar părea cam nepriceputa. Am zis ca ma mai duc doar când mi se rupe apa sau am contracții la 5 minute ca nu mai vreau controale din astea. Contracții am și acum, nu pare sa se fi schimbat ceva după injecția aia cu no-spa. Om vedea acum ce se întâmplă mai departe.

Of Mada, ai grija cu sangerarea.pe mn ma sperie...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.