Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Madalina.d
Scris: Tuesday, June 21, 2022 9:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Andreea_neacsu wrote:

foarte putine 😁 am scapat de ele in mare parte .. dar chiar daca stau in pat bebele tot ma loveste in col 😢 ma gandeam ca sta mai cuminte daca stau la orizontala 😂😂
Gaaabyyyy , ultimele 2 zile cu burticaaaaaaa (azi si pe 24 nu se pun, ca poate te opereaza dimineata dimineata )

Ce bine! Profita de statul în pat cât mai poți 😅.
Am văzut ca ai scris ca ti-ai făcut bagajul. Maine dimineata asta fac, nu cred ca mai e cazul sa aștept. Doamne, nu îmi vine sa cred ca sunt asa de în urma. Parca nu sunt eu 😂
Irinan
Scris: Tuesday, June 21, 2022 11:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:
Fetelor sa imi spuneti ce update-uri avem ca eu nu am mai fost de mult pe aici grup

Multumim pt casuta noua,Cheek Kiss
Vreau si eu pe listaBlushing
Irinan
Scris: Tuesday, June 21, 2022 11:16 PM
Nivel

Fetelor am fost si eu la ecocoeur embrion cu activitate cardiaca, nu am scapat de clexane, cu toate ca nu am cine stie ce mutatii, cred ca il sperie istoricul meu cu 5 sarcini pierdute.. colul 3.3, mi a zis ca e ok, doar ca eu am avut probleme cu colul si la ultima fetita, asa ca mi au zis ca l masoara la fiecare control. Parea un pic ingrijorat ,vezicula vitelina era un pic mai mica. Ar trebui sa fie peste 3 si la mine e 2,7, vedem pe parcurs.. in rest n am scapat inca de nici o pastilaalcool merg mai departe cu 1×crinone, 3×cycloprogynova, 1×femibion, 1×aspenter, 2×arefam de 200, 1×acid folic, 2×magne b6, clexane si prontogest la 3 zileCrazy
Oana.c
Scris: Wednesday, June 22, 2022 8:07 AM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Madalina.d wrote:
Oana ce mai face fetita? S-a făcut bine? Tu cum mai ești?

Andreealee imediat face o luna fetita ta! Cum e viata de mămica?

Eu am ajuns pana la urma in spital cu ea , la Constanta pt ca la Tulcea nu avem pediatru pe weekend. Pot sa va zic ca e jale spitalul de la Cta .
Analizele la sange ok, in afara de bilirubina marita pt ca e icterica inca. Mi-au pus ampicilina fara sa o testeze la care banuim ca e alergica pt ca s a umplut de bubite . Exudatul nazal a iesit prezent stafilococ auriu, din ce stii destul de aiurea este....o sa vad ce tratament ne da. Banuiesc ca l a luat din spital la nastere dar o voi testa si pe cea mare sa vedem dc nu cumva e de acolo.
Irinan
Scris: Wednesday, June 22, 2022 8:34 AM
Nivel

Oana.c wrote:

Eu am ajuns pana la urma in spital cu ea , la Constanta pt ca la Tulcea nu avem pediatru pe weekend. Pot sa va zic ca e jale spitalul de la Cta .
Analizele la sange ok, in afara de bilirubina marita pt ca e icterica inca. Mi-au pus ampicilina fara sa o testeze la care banuim ca e alergica pt ca s a umplut de bubite . Exudatul nazal a iesit prezent stafilococ auriu, din ce stii destul de aiurea este....o sa vad ce tratament ne da. Banuiesc ca l a luat din spital la nastere dar o voi testa si pe cea mare sa vedem dc nu cumva e de acolo.

Multa sanatate la fetita Oana, si tie multa puteregrup
Andreealee
Scris: Wednesday, June 22, 2022 9:06 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
Oana.c wrote:

Off Oana imi imaginez ce e in sufletul tau. Multa sanatate sa treceti cat mai repede de incercarea asta, Doamne ajuta!
Madalina.d
Scris: Wednesday, June 22, 2022 9:13 AM
Nivel

Oana.c wrote:

Of Oana! Îmi pare rău că s-a întâmplat așa. E foarte posibil și din spital sa îl fi luat. Acum stați în spital pana termina tratamentul sau va lasa sa mergeți acasă? Știu ca e horror spitalul din constanta, dar măcar e bine ca sunteți sun supraveghere. Sănătate multa multa va doresc!
Madalina.d
Scris: Wednesday, June 22, 2022 9:17 AM
Nivel

Irinan wrote:
Fetelor am fost si eu la ecocoeur embrion cu activitate cardiaca, nu am scapat de clexane, cu toate ca nu am cine stie ce mutatii, cred ca il sperie istoricul meu cu 5 sarcini pierdute.. colul 3.3, mi a zis ca e ok, doar ca eu am avut probleme cu colul si la ultima fetita, asa ca mi au zis ca l masoara la fiecare control. Parea un pic ingrijorat ,vezicula vitelina era un pic mai mica. Ar trebui sa fie peste 3 si la mine e 2,7, vedem pe parcurs.. in rest n am scapat inca de nici o pastilaalcool merg mai departe cu 1×crinone, 3×cycloprogynova, 1×femibion, 1×aspenter, 2×arefam de 200, 1×acid folic, 2×magne b6, clexane si prontogest la 3 zileCrazy

Ce vesti bune Irina! Ce sa și faci acum... iei un pumn de medicamente, dar măcar știi ca e totul bine. Ti-a recomandat repaus pt col? Acum e mica sarcina, nu pune presiune dar având istoric sa stai cuminte. Și eu sunt cu col scurt, l-am avut și la prima sarcină și îmi spusese ca la sarcina asta problemele pot sa apară din trimestrul 2. Când mergi la următoarea ecografie?
zgubyro
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
Irinan wrote:

Buna Irina si felicitari pentru sarcina. Eu din cate stiu sacul yolk este o problema daca este mai mare pentru ca asta inseamna ca embrionul nu se hraneste si saculetul se mareste. Nu am auzit sa fie o problema daca este mic.
Ce lungime are embrionul? banuiesc ca pana intr-un cm, deci si saculetul ala e mai mic. Sarcina usoara iti doresc!
zgubyro
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
Andreealee
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2020
Madalina.d wrote:
Oana ce mai face fetita? S-a făcut bine? Tu cum mai ești?

Andreealee imediat face o luna fetita ta! Cum e viata de mămica?

Buna fetelor. Da maine deja face 4 saptamani, au trecut foarte repede.
Este frumos, din fericire e si cumintica si nu am avut probleme.. doar icterul inca il mai are din ce ne-a spus dr pediatru. Parca incepe sa isi faca o rutina si noaptea si nu mai sta treaza decat sa pape. In rest zilele trec foarte repede, mancat schimbat somn pe repeat .
Gaby nastere si recuperare usoara ca mai ai putin.
AliciaAlicia
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Suntem bine,băiatul a început să ia și în greutate ceea ce ma bucur ptr ca în prima săptămână a cam stagnat dar cred ca a fost acomodarea, pediatru a spus ca nu a mai văzut un copil asa de mic sa își tina singur capul și sa îl întoarcă singurel,are o forță în el de ma prins de par ca am început sa tip😅😅,e foarte cuminte la baita ii place tare ca nu scoate nici un sunet și nu prea plânge deloc sper sa o țină tot asa🤔
ria
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/11/2014
Buna dimineata! Ma alatur si eu voua. Am 6 saptamani si 3 zile, am fost la ecografie, totul ok, bebe are activitate cardiaca. Clap

In 2014 scriam pe forumul acesta, eram la inceput de drum in ale bebelitului. In 2015 am divortat, timp in care nu am obtinut nicio sarcina, asa ca vreo 3 ani am facut o pauza si am reluat proiectul in 2019, alaturi de actualul meu sot. Am o sarcina biochimica la activ, dar de data asta sunt increzatoare si-mi doresc sa fie bine!

Va doresc sarcini usoare si nasteri usoare celor care se apropie de termen!
Madalina.d
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:31 AM
Nivel

ria wrote:
Buna dimineata! Ma alatur si eu voua. Am 6 saptamani si 3 zile, am fost la ecografie, totul ok, bebe are activitate cardiaca. Clap

In 2014 scriam pe forumul acesta, eram la inceput de drum in ale bebelitului. In 2015 am divortat, timp in care nu am obtinut nicio sarcina, asa ca vreo 3 ani am facut o pauza si am reluat proiectul in 2019, alaturi de actualul meu sot. Am o sarcina biochimica la activ, dar de data asta sunt increzatoare si-mi doresc sa fie bine!

Va doresc sarcini usoare si nasteri usoare celor care se apropie de termen!

Bine ai venit în grup 😊! Sarcina ușoară și la termen iti doresc!

Uite, Simmo, ca nu ramai singura! Deja se reumple casuta ❤️
Maria.mmh
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:

Multumim pt casuta noua,Cheek Kiss
Vreau si eu pe listaBlushing

Te-am adaugat , Irina!
Felicitari si sarcina usoara , ca eu nu am mai intrat in ultimul timp ca sa iti pot spune la momentul potrivit Hilar computerlove Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.