Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Casuta anterioara: http://https://forum.7p.ro/gravidutele-noastre-dragi---63.aspx?g=posts&t=19432
Gravidutele noastre dragi 1.Madalina.d2.Andreea_neacsu3.Roser4.Gaby_415.Irinan6.Ria
Sarcina usoara tuturor burticilor! Ultima actualizare: 21.06.2022
|
|
| Fetelor sa imi spuneti ce update-uri avem ca eu nu am mai fost de mult pe aici |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Maria.mmh wrote:Fetelor sa imi spuneti ce update-uri avem ca eu nu am mai fost de mult pe aici
Andreealee, Oana.c, AliciaAlicia și Lena_cnd au născut 😊 |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Bună Măria! Mulțumim pentru căsuța! Următoarele fete au născut: Andreealee,Oana.c,Lena, Alicia. |
|
| Multumesc, fetelor Am modificat |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Ce s-a scurtat lista
Gaby, eu sunt bine. Aștept următorul control (sunt nerăbdare sa vad cum a evoluat bebe), zilele trec cu laptopul în brațe, dar simt nevoia de o pauză.
Ma uit la voi care ati mai rămas și mai aveti asa puțin. 😳 |
|
| simmo wrote:Ce s-a scurtat lista Gaby, eu sunt bine. Aștept următorul control (sunt nerăbdare sa vad cum a evoluat bebe), zilele trec cu laptopul în brațe, dar simt nevoia de o pauză. Ma uit la voi care ati mai rămas și mai aveti asa puțin. 😳 Câte săptămâni ai Simmo? Parcă mai ai puțin și intri și tu în trimestrul 3.Da,am rămas așa puține fete. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 775
| maine vine Mada cu vesti de la control la ce ora ai ? eu ar fi trebuit tot maine dar dr are o probl personala si ajunge mai tarziu si am preferat sa merg poimaine la 18 am emotii ca acum stabilim cand va fi operatia |
|
| Gaby 41 wrote: Câte săptămâni ai Simmo? Parcă mai ai puțin și intri și tu în trimestrul 3.Da,am rămas așa puține fete.
Am 26s. Da, intru și eu în curând în trim III .
Încep sa ma resimt și eu puțin mai grea, în ideea ca ma misc mai greu, îmi este foarte cald aproape de fiecare dată....cu toate ca nu am pus prea mult kg pe mine. Ma simt ca o așchie cu burtă |
|
| Eva, ești ok?
Lena, voi cum sunteți? |
|
| Andreea_neacsu wrote:maine vine Mada cu vesti de la control la ce ora ai ? eu ar fi trebuit tot maine dar dr are o probl personala si ajunge mai tarziu si am preferat sa merg poimaine la 18 am emotii ca acum stabilim cand va fi operatia
Da da, mâine la 14 merg, dar fac și TNS apoi intru la eco. Am și eu emoții ca e ultima ecografie înainte de naștere. Vin cu vesti mâine 😊. Cum te simți? Ai mai avut contracții? |
|
| simmo wrote:Am 26s. Da, intru și eu în curând în trim III . Încep sa ma resimt și eu puțin mai grea, în ideea ca ma misc mai greu, îmi este foarte cald aproape de fiecare dată....cu toate ca nu am pus prea mult kg pe mine. Ma simt ca o așchie cu burtă
Si eu mor de cald raaaau de tot! Sper sa ma mai răcorească nașterea 😂😂 |
|
| Oana ce mai face fetita? S-a făcut bine? Tu cum mai ești?
Andreealee imediat face o luna fetita ta! Cum e viata de mămica? |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 775
| Madalina.d wrote:
Da da, mâine la 14 merg, dar fac și TNS apoi intru la eco. Am și eu emoții ca e ultima ecografie înainte de naștere. Vin cu vesti mâine 😊. Cum te simți? Ai mai avut contracții?
foarte putine 😁 am scapat de ele in mare parte .. dar chiar daca stau in pat bebele tot ma loveste in col 😢 ma gandeam ca sta mai cuminte daca stau la orizontala 😂😂 Gaaabyyyy , ultimele 2 zile cu burticaaaaaaa (azi si pe 24 nu se pun, ca poate te opereaza dimineata dimineata ) |
|
| Andreea_neacsu wrote:
foarte putine 😁 am scapat de ele in mare parte .. dar chiar daca stau in pat bebele tot ma loveste in col 😢 ma gandeam ca sta mai cuminte daca stau la orizontala 😂😂 Gaaabyyyy , ultimele 2 zile cu burticaaaaaaa (azi si pe 24 nu se pun, ca poate te opereaza dimineata dimineata )
Da,Andreea m-ai am 2 zile!!!!!Mā operează vineri la ora 14 mi-a dat doctora mesaj luni.Andreea este bine dacă nu te mai doare burtica ca înainte.O să te ajute mult repausul la pat.Nu mai ai nici tu mult și vei fi mămică. |
|
|