|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 584
| Geanina36 wrote:Bună seara fetelor .. Ma inscriu si eu aici la sectiunea gravidute .. Sincer aceasta sarcina m-a luat putin prin surprindere avand 40 de ani cumva sperăm si nu sperăm … Acum ca s-a întâmplat sunt mega fericita doar ca in ultimi doi ani am pierdut 2 sarcini una la 10 săptămâni si anul trecut in martie am avut o biochimica.. Acum as fi însărcinată in 6 săptămâni si 5 zile, nu am foarte multe simptome doar o frica si o anche tate cu privire la primul eco pe care trebuie să-l fac săptămâna viitoare .. Vreau să gândesc pozitiv dar teama din suflet nu prea vrea să dispara 😞 Sper să vin cu vesti bune ❤️
Felicitări, Geanina! 🤗 |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1496
| Dada ! Felicitari ! Sa fie sanatos bebelusul. Si tie recuperare usoara Capsunico , am auzit f multe lucruri bune despre Aurora Rotis . Chiar am cautat-o si eu pe insta de curand , doar sa fie acolo , poate mai posteaza ceva interesant :))) Totul bine la control ? Se apropie si la tine nasterea Geanina , tin minte cele doua sarcini pierdute . Eu te inteleg , momentan nu poti sa te bucuri. Si oricum vei avea o teama in suflet mereu , dar cu Dumnezeu inainte 🙏🏻 Sa ai sarcina usoara. Alexandra , ati optat pt nipt ? Greturile , bata-le norocul. Dar trec ele curand . |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2025 Mesaje: 69
| Andreea , la inceputu lunii august cand facem si morfologia de trim 1 ,a ramas sa discutam cu dr si de nipt sau daca este suficient doar dublu test Mie zilnic mi-e greața ,in unele zile am episoade de varsaturi ,nu pot manca carne ,oua Tu ce mai faci?🤗 Dada cum e acomodarea? 😘 Capsunica cand trebuie sa naști? Tu cum mai esti Rebeca ? |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 584
| Alexandra1012 wrote:Andreea , la inceputu lunii august cand facem si morfologia de trim 1 ,a ramas sa discutam cu dr si de nipt sau daca este suficient doar dublu test Mie zilnic mi-e greața ,in unele zile am episoade de varsaturi ,nu pot manca carne ,oua Tu ce mai faci?🤗 Dada cum e acomodarea? 😘 Capsunica cand trebuie sa naști? Tu cum mai esti Rebeca ?
Bună, fetelor! Eu sunt bine, mâine fac 14 săptămâni. Am fost la morfologia de primul trimestru, e totul bine. Acum aștept rezultatele la testul Nipt 🤗 sper să auzim vești bune! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 423
| Andreea_neacsu wrote:Dada ! Felicitari ! Sa fie sanatos bebelusul. Si tie recuperare usoara Capsunico , am auzit f multe lucruri bune despre Aurora Rotis . Chiar am cautat-o si eu pe insta de curand , doar sa fie acolo , poate mai posteaza ceva interesant :))) Totul bine la control ? Se apropie si la tine nasterea Geanina , tin minte cele doua sarcini pierdute . Eu te inteleg , momentan nu poti sa te bucuri. Si oricum vei avea o teama in suflet mereu , dar cu Dumnezeu inainte 🙏🏻 Sa ai sarcina usoara. Alexandra , ati optat pt nipt ? Greturile , bata-le norocul. Dar trec ele curand .
Daaaa , totul Bineeee 🥰🥰 Avea la 31 sapt 1857 gr 🥰 totul arata foarte bine! Acum am 33 sapt Urmstorul control il am la 37 sapt Si apoi gata merg la Cluj si ma mut :)) pana nasc
|
| Eu binisor , incerc sa ma impart intre doi copii 🙈 uneori reusesc, alteori nu. Si stau din ce in ce mai prost cu rabdarea . 🤣 Capsunico deci peste o luna si putin ar trebui sa nasti |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1173
| Andreea_neacsu wrote:Eu binisor , incerc sa ma impart intre doi copii 🙈 uneori reusesc, alteori nu. Si stau din ce in ce mai prost cu rabdarea . 🤣 Capsunico deci peste o luna si putin ar trebui sa nasti
Of răbdarea🫣 știu ce zici😂 dar trece și perioada asta, zboară chiar și Doamne ce repede cresc!
Căpșunica 🫣 parca acum ne arătai testul pozitiv. |
|
| Ella ! Cum sunteti tu si copiii ? Dominic vad ca incepe diversificarea. La noi momentan e asa si-asa. Nu-i un succes dar nici nu intoarce gurita , ia asa cateva lingurite . Cum e, doarme bine noaptea , e energic ? |
|
| Andreea_neacsu wrote:Ella ! Cum sunteti tu si copiii ? Dominic vad ca incepe diversificarea. La noi momentan e asa si-asa. Nu-i un succes dar nici nu intoarce gurita , ia asa cateva lingurite . Cum e, doarme bine noaptea , e energic ?
Suntem bine, crește repede cel mic, am impresia că se grăbește 😂 daca până acum stătea liniștit, acum e jale de când a învățat să meargă de-a bușilea🫣 se agata de orice sa se ridice, tot cu ochiili pe el stau. De 2 zile doar gângurește "mama", dar nu cred că pt el are un sens inca. E un scump. Cu mâncarea...bine, poftește tare la tot ce papă frățiorul lui, însă preparatele pe care le pregătesc pentru el nu sunt chiar pe gustul lui, însă tot mănâncă. Noaptea doarme foarte bine, se trezește 1 data sau 2 ori pentru titi și somn iar.
La voi totul bine? 🤗 |
|
| Totul bine. De regula doarme bine , dar acum ca ii ies dintisorii de sus e agitat si morocanos 😅 Se cearta toata ziua cu frate-su 🤣 cel mare il mai ciupeste, il mai enerveaza , el reactioneaza . Si nu sta locului deloc , intr-una de-a busilea sau pe langa pereti/ mobila . Uitasem ce solicitanta e perioada asta :))))) . |
|
| Andreea_neacsu wrote:Totul bine. De regula doarme bine , dar acum ca ii ies dintisorii de sus e agitat si morocanos 😅 Se cearta toata ziua cu frate-su 🤣 cel mare il mai ciupeste, il mai enerveaza , el reactioneaza . Si nu sta locului deloc , intr-una de-a busilea sau pe langa pereti/ mobila . Uitasem ce solicitanta e perioada asta :))))) .
Ooo da! Foarte! Dar totuși parca e mai ușor decât la primul, probabil pentru că deja știm să abordăm situația🫣 |
|
|
|