Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexandra1012
Scris: Saturday, July 4, 2026 8:39 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/9/2025
Dada , a nascut nasa la Novgyn si a zis ca ea personal a fost multumita
Eu am fost ieri la eco ,i-am auzit inimioara la bebe si a fost un moment emotionant pt mine si sotul meu 🥹
De 4 zile am niste greturi..de vomit si iaurtul simplu cu biscuiti
Mi-a recomandat dr Navatac pt greturi ,dar momentan nu doresc sa iau medicamente
Nașa mea nu a facut epidurala dar a zis ca si-ar fi dorit dar a ajuns cu dilatatie prea mare si nu i-a mai putut face
Am cunostiinte care zic ca epidurala a fost mana cereasca
Cate saptamani ai acum? Iti doresc o nastere cat mai usoara si linistita 🩵
Rebecca10
Scris: Saturday, July 4, 2026 9:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/21/2024
Alexandra1012 wrote:
Dada, casa de piatra si multa fericire 🤗
La ce spial privat ai ales sa nasti? La Regina Maria ? Tot la Milas mergi la consultatii?
Eu nu am gasit nici cum loc la ea , si nici cu abonament .
Am ales sa merg la Iuga
Cum mai esti ?
Eu astept eco de saptamana viitoare 😊
Capsunica ,ce burtica frumoasa ai
Rebeca ,tu cum mai esti ? Ai auzit inimioara? 🥰

Hei, fetelor 🤗 Daa, am auzit inimioara, acuș trebuie să merg la morfologia de primul trimestru, am 11 săptămâni și 3 zile. Nu am avut grețuri deloc, nici pofte, doar somnolență și oboseală. Voi cum sunteți?
@Alexandra, în câte săptămâni ești?
Dada
Scris: Saturday, July 4, 2026 11:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/25/2024
Alexandra1012 wrote:
Dada , a nascut nasa la Novgyn si a zis ca ea personal a fost multumita
Eu am fost ieri la eco ,i-am auzit inimioara la bebe si a fost un moment emotionant pt mine si sotul meu 🥹
De 4 zile am niste greturi..de vomit si iaurtul simplu cu biscuiti
Mi-a recomandat dr Navatac pt greturi ,dar momentan nu doresc sa iau medicamente
Nașa mea nu a facut epidurala dar a zis ca si-ar fi dorit dar a ajuns cu dilatatie prea mare si nu i-a mai putut face
Am cunostiinte care zic ca epidurala a fost mana cereasca
Cate saptamani ai acum? Iti doresc o nastere cat mai usoara si linistita 🩵

Ce emoționant! ❤️ Mă bucur din suflet ca e totul bine! Mi-e dor de perioada de început, când abia am aflat de sarcină și știam doar noi, sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea (și acum, spre final, e frumos, dar mai greu 🙈).
Ce m-a ajutat pe mine foarte mult în privința grețurilor e să mănânc biscuiți sărați, covrigei, grisine. Aveam în permanență lângă pat și dimineața, înainte să mă dau jos din pat, mâncam câțiva, iar apoi luăm micul dejun (cel mai ușor am putut mânca avocado cu ou sau kefir cu pâine prăjită). Sper să treci repede peste perioada aceasta și să te bucuri în totalitate de sarcină! 🤗

Am 38 de săptămâni, imediat fac 39. Bebe în continuare nu dă semne… Mai am contracții false, dar sunt rare și nimic ieșit din comun. În schimb, nu dorm nopțile din cauză ca mă mănâncă foarte rău pielea, mă trezesc în toiul nopții ca mă scarpin ca nebuna, mă dau după cu cremă și nu mai pot adormi. Abia aștept să nasc 😅
Dada
Scris: Saturday, July 4, 2026 11:17 AM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Hei, fetelor 🤗 Daa, am auzit inimioara, acuș trebuie să merg la morfologia de primul trimestru, am 11 săptămâni și 3 zile. Nu am avut grețuri deloc, nici pofte, doar somnolență și oboseală. Voi cum sunteți?
@Alexandra, în câte săptămâni ești?

Și pe tine mă bucur să te văd pe aici, Rebeca! 🤗 Să ai o sarcină ușoară în continuare și să te bucuri de orice moment! Așteptăm vești de la morfologie!
Rebecca10
Scris: Saturday, July 4, 2026 1:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/21/2024
Mulțumesc, Dada! Încă nu îmi vine să cred că sunt aici 🤗 vă țin la curent
Alexandra1012
Scris: Saturday, July 4, 2026 9:04 PM
Nivel

Ioi ce fain 🩵 parca zilele trecute ne-ai anuntat de sarcina si acuma mai ai putin si iti intalnești minunea
Sa ne ții la curent ,Dada 🤗
Rebeca ,ma bucur mult pt tine .Esti norocoasa ca nu ai avut greturi 🙈
Eu am 7 saptamani si 4 zile pe la 11 sapt m-a programat si pe mine doctorul
Capsunica2024
Scris: Monday, July 6, 2026 4:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/30/2024
Dada eu am nascut natural pe toti 3 copilasii
Fara epidurala pe al 4 lea la fel doresc daca ma ajuta bunul Dumnezeu.
Primul copil la Stanca, Cluj
Al doilea si al treilea la Novogyn cu Aurora Rotis
Vreau sa zic ca totul a fost superb la Novogyn
Acolo nasc si de data asta :) si abia astept
Datorita lor si a medicului meu nasterea mi se pare usoara si o minune , un vis
Epidurala nu vreau pe mine personal m-ar incurca
Eu vreau sa simt tot
Cunosc deja pasii , procesul , imi cunosc corpul foarte bine
Nasterea nu doare atat de rau daca e mai putin medicalizata si n am crezut asta pana nu am trait pe pielea mea
Primele 2 provocate au durut mai rau decat prima care a venit natural si am stat acasa tot travaliul
Am
Ajuns cu 10 cm dilatatie
5 min pe masa si gata :) bebe a iesit dupa 3 impingeri
O nastere usoara si de vis :)) nu credeam ca exista
In primul travaliu am stat peste 24 h
Al doilea peste12 ore
Si acasa la al treilea a durat 6 ore travaliul plus 5 min la clinica :)) si apoi m au si mutat pe salon

Mi -am pregatit si eu hainuteleeee , le am spalat calcat
Nu pot sa cred ca deja am 31 sapt miercuri🥰🥰🥰
Vineri merg la control😍
Dada
Scris: Tuesday, July 7, 2026 2:48 AM
Nivel

Bună, fetelor! În 5 iulie a venit pe lume și minunea mea. 💙 La ora 6 dimineața eram deja internată la Novogyn, pierdeam dopul gelatinos, aveam contracții destul de slabe ca intensitate. Am mers la urgențe nu pentru că eliminam dopul, știam ca asta nu însemna să fiu în travaliu, dar aveam mâncărimi foarte aiurea de câteva zile, nu puteam să dorm și îmi era frică să nu fie colestază. M-au internat pt ca, după cum păreau lucrurile, nășteam curând, mi-au făcut și analizele ca să elimine colestaza, totul părea ok. Contracțiile au început să se intensifice odată cu timpul, eu nu reușisem să dorm toată noaptea din cauza mâncărimilor, dar nu voiam să stau în pat, făceam tot felul de exerciții pe minge și nu numai, mă plimbam prin cameră etc. La ora 13 mi s-au rupt membranele pe masa de control, iar de atunci până la ora 17, când am cerut epidurala, am avut contracții dese, dureroase, unele țineau mai mult, altele mai puțin. Din păcate, în 12 ore nu am reușit să mă dilat decât 3 cm. M-au monitorizat, eu aveam nevoie de oxigen și bebe intrase și el în suferință fetală, așa ca au decis să mă bage în cezariană. Înainte de operație mi s-a făcut rău, mi-a scăzut pulsul destul de mult, simțeam ca leșin și nu reușeam să îmi simt picioarele (după epidurala, pe care am considerat-o dumnezeiască, nu mai simțeam contracțiile), iar la ora 20:15 s-a născut bebelușul nostru mult iubit, Dima. 💙 Atât s-a chinuit să iasă încât s-a născut cu un cucui și e mare și grasun: 53 cm (eu am 1,55 😅) și 3480 de grame.

Nu a fost ușor, dar a meritat orice clipă. Mi-am dorit foarte mult să nasc natural, am făcut exerciții, gimnastică prenatală, aveam minge și acasă și tot exersam, am fost activă pe parcursul sarcinii, masaj perineal etc. Nu a fost să fie, nu reușeam să mă dilat. Dar nici nu mai contează acum, e atât de minunat încât nimic de a fost înainte nu mai are vreo importanță.

Vă îmbrățișez!
EllaMaria
Scris: Tuesday, July 7, 2026 2:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/12/2020
Dada wrote:
Bună, fetelor! În 5 iunie a venit pe lume și minunea mea. 💙 La ora 6 dimineața eram deja internată la Novogyn, pierdeam dopul gelatinos, aveam contracții destul de slabe ca intensitate. Am mers la urgențe nu pentru că eliminam dopul, știam ca asta nu însemna să fiu în travaliu, dar aveam mâncărimi foarte aiurea de câteva zile, nu puteam să dorm și îmi era frică să nu fie colestază. M-au internat pt ca, după cum păreau lucrurile, nășteam curând, mi-au făcut și analizele ca să elimine colestaza, totul părea ok. Contracțiile au început să se intensifice odată cu timpul, eu nu reușisem să dorm toată noaptea din cauza mâncărimilor, dar nu voiam să stau în pat, făceam tot felul de exerciții pe minge și nu numai, mă plimbam prin cameră etc. La ora 13 mi s-au rupt membranele pe masa de control, iar de atunci până la ora 17, când am cerut epidurala, am avut contracții dese, dureroase, unele țineau mai mult, altele mai puțin. Din păcate, în 12 ore nu am reușit să mă dilat decât 3 cm. M-au monitorizat, eu aveam nevoie de oxigen și bebe intrase și el în suferință fetală, așa ca au decis să mă bage în cezariană. Înainte de operație mi s-a făcut rău, mi-a scăzut pulsul destul de mult, simțeam ca leșin și nu reușeam să îmi simt picioarele (după epidurala, pe care am considerat-o dumnezeiască, nu mai simțeam contracțiile), iar la ora 20:15 s-a născut bebelușul nostru mult iubit, Dima. 💙 Atât s-a chinuit să iasă încât s-a născut cu un cucui și e mare și grasun: 53 cm (eu am 1,55 😅) și 3480 de grame.

Nu a fost ușor, dar a meritat orice clipă. Mi-am dorit foarte mult să nasc natural, am făcut exerciții, gimnastică prenatală, aveam minge și acasă și tot exersam, am fost activă pe parcursul sarcinii, masaj perineal etc. Nu a fost să fie, nu reușeam să mă dilat. Dar nici nu mai contează acum, e atât de minunat încât nimic de a fost înainte nu mai are vreo importanță.

Vă îmbrățișez!
Felicitări Dada! Sa vă aducă multă bucurie, iar ție recuperare ușoară! 🤗
Alexandra1012
Scris: Tuesday, July 7, 2026 2:51 PM
Nivel

Felicitari Dada ,sa iti traiasca minunea! 🤗🩵
Recuperare usoara 🤗
Criss4
Scris: Friday, July 10, 2026 11:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/27/2025
Felicitări dada! Să fie sănătos și recuperare ușoară!!
Iar vouă, celorlalte fete gravidute, vă doresc sarcină ușoară și să vă bucurați din plin de fiecare zii, săptămâna, luna. Cu cat trece timpul și sarcina avansează, sunt momente unice! 🩷
Buburuza mea deja face 2 luni, pe 12 iulie. Nu îmi vine să cred cat de repede a trecut timpul. 🩷
Prima lună pentru noi a fost groaznic de grea, chiar dacă am încă 2 copii, fiecare sarcină și copil e diferit. După prima lună, lucrurile au început să se așeze, iar cum ne bucurăm din plin de fiecare clipă alături de ei.
Cris567
Scris: Friday, July 10, 2026 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2024
Buna,fetelor! Eu nu am mai fost activa de foaaaaarte mult timp. Am nascut acum 6 luni, totul a decurs bine, eu si bebelina sanatoase. Cand am ajuns acasa a inceput o adevarata schimbare pentru mine, colici, nopti nedormite etc..nu am avut nici cea mai buna stare emotionala. Acum sunt bine, bebe e bine. Nu stiu cand au trecut deja 6 luni.

Sarcina usoara tuturor fetelor si nastere usoara!
Utilizatori in acelasi subiect
Capsunica2024
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.