|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1488
| Felicitari , Criss! Ma bucur ca te simti bine si ca sunteti bine si tu si cea mica. Ce nume ati ales ? Probabil cea mica are si putin disconfort de la burtica. Si al meu Petru a dormit in brate mult timp , a avut colicile alea nasoale si doar asa se linistea. La fel am zis si eu, este doar o perioada. Capsunico , lasa ca nu strica sa mai stai si putin relaxata in scaun. Doar stii ca in ultimul trimestru , cand oi ajunge, va fi mai greu cu dormitul , pana si cu statul degeaba . Cand ai urmatorul control ? |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 278
| Andreea_neacsu wrote:Felicitari , Criss! Ma bucur ca te simti bine si ca sunteti bine si tu si cea mica. Ce nume ati ales ? Probabil cea mica are si putin disconfort de la burtica. Si al meu Petru a dormit in brate mult timp , a avut colicile alea nasoale si doar asa se linistea. La fel am zis si eu, este doar o perioada. Capsunico , lasa ca nu strica sa mai stai si putin relaxata in scaun. Doar stii ca in ultimul trimestru , cand oi ajunge, va fi mai greu cu dormitul , pana si cu statul degeaba . Cand ai urmatorul control ?
Giulia Maria o cheamă pe micuța mea. ❤️ are dureri de burtică într-adevăr. Îi dăm picături și o alinam în brațe, o calmează când stă broscuța pe noi. Trece timpul foarte repede și deja o văd crescând. Vreau să se oprească timpul în loc pt câteva clipe. 😍 |
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 418
| Andreea_neacsu wrote:Felicitari , Criss! Ma bucur ca te simti bine si ca sunteti bine si tu si cea mica. Ce nume ati ales ? Probabil cea mica are si putin disconfort de la burtica. Si al meu Petru a dormit in brate mult timp , a avut colicile alea nasoale si doar asa se linistea. La fel am zis si eu, este doar o perioada. Capsunico , lasa ca nu strica sa mai stai si putin relaxata in scaun. Doar stii ca in ultimul trimestru , cand oi ajunge, va fi mai greu cu dormitul , pana si cu statul degeaba . Cand ai urmatorul control ? Stiuu In 5 iunie , mai un picut 😍 voi avea 26 sapt Dupa aia plec in Grecia-Creta o saptamana
Apoi intru in concediu de maternitate si ma apuc sa spal sortez, pregatesc pt bebe 😍 asa incetisor Ca dupa 34-35 sapt eu ma stiu cum is Nu mai am chef de nimic:)) as dormi toata ziua As lenevi Nu mai e la fel :)) 😍😍😍 abia asteptttttt!
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1488
| Ma bine facut din timp bagajul ca niciodata nu se stie. Verisoara mea a nascut la 34 saptamani desi toata sarcina n-a avut nici cea mai mica problema cu colul , efectiv a avut o sarcina f usoara. Dar intr-o seara cand se pregatea sa mearga la dus , s-a ridicat din pat si a simtit ca i s-a rupt apa. Ea voia sa faca bagajul saptamana urmatoare, la 35 saptamani 🙈 eu m-am lasat efectiv pe ultima suta de metri , cu cateva zile inainte de operatie am facut bagajul 🫨 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/25/2024 Mesaje: 117
| Criss, felicitări pentru bebelina!!! Să fiți sănătoși cu toții și să aveți o viață minunată împreună! 🤗
Fetelor, nu am mai apucat să vă scriu. Eu am un grăsunel în burtică, a avut un puseu de creștere și săptămâna trecută era mai mare decât graficul, avea 2600 de grame și e un jucăuș. 🥰 Am fost ocupați cu cununia noastră civilă și o mică ceremonie, cu cumpărăturile pentru bebe (mai am mărunțișuri de luat, dar am cumpărat scoica, pătuț, cărucior, cam tot ce e mai important). Voiam să vă întreb dacă aveți recomandări pentru pompa. Eu am una, dar nu știu dacă e alegerea optimă. Am schimbat și clinica unde voi naște, am ales privatul din mai multe motive, acum însă sper să reușesc să nasc natural… Bebe e întors, dar dacă crește în ritmul ăsta, am emoții (eu sunt și mică de înălțime). În rest, încerc să mă bucur de perioada asta și de timpul rămas cu burtica, mi-a plăcut maxim să fiu însărcinată (mai ales de când am intrat în prenatal și m-am mai liniștit).
Vă îmbrățișez pe toate! |
|
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 418
| Hello Dada Chiar e cea mai faina perioada si eu ma bucur la maxim de ea 🥰 Am fost si eu intr-un baby moon in Grecia si m am relaxat atata de bineeee Inainte de vacanta am mers la eco , micuta mea Ami avea 1004 gr la 26 sapt si 2 zile o grasunica :)) se vede ca papa mami bine si sanatos Acum intru in luna a 7-a si ma apuc de pregatit pt bebe Am pus o comanda mare pe Ikea cu salteluta, masa de infasat , comoda pt hainute si o gramada de lenjerii si organizatoare Abia am asteptat sa incep aceasta perioada minunata de nesting In curand ma apuc si de hainute si celalalte pregatiti Vreau sa fie totul gata pana am 35 sapt Apoi intru pe modul Avion :)) Vreau sa dorm mult si sa fiu odihnita pt perioada de lauzie .Pregatiti-va din timp va sfatuieste o mama a 4 copilasi :)) Suntem si cu casa in constructii, nu stiu daca o terminam pana nasc pt ca am profitat si am mers si in Tenerife anul asta si in Grecia deci multi bani s au dus pe vacanta :) am prioritizat asta :p Insa avem timp pt toate , nu vreau sa pun tensiune si presiune , stiu si am incredere ca toate se vor aseza 🥰 in favoarea noastra atata timp cat noi suntem bine . Va pupacesc gagici Si va astept si pe voi cu vesti Bebelina mea e super , totul arata foarte bine , inimioara si toate organele <3. Urmatorul eco il avem la inceput de iulie Va las o poza cu mine si burtica si cu eco Pupici https://ibb.co/jvFV0126 Si motrosica mea https://ibb.co/yF3GNcjx
|
|
|
|