Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1481
| Buna fetele ! Sper ca sunteti bine 🥰 Eu am avut niste zile foaarte aglomerate cat a fost cald afara . Am iesit f mult in parc cu baietii , in special pt cel mare care e dornic de alergat si de copii de varsta lui . Inca nu merge la gradi , mi-a fost teama sa il duc pana acum pt ca ar fi racit si ar fi adus si la cel mic . Petru are 5 luni jumatate , se apropie diversificarea. Desi medicul pediatru a spus ca e in regula sa incepe de acum daca vrem pt ca are un mic reflux silentios , mai trag de timp pana la 6 luni . Pt ca nu imi place deloc diversificarea :))))) . Mi se pare cea mai naspa perioada , mereu cu gandul “Ce mai fac astazi sa manace bebe?!” , 1000 oale si ulcele :)) . Asta pana poate manca si el ce mancam noi . Dada , am vazut in parc varianta Joolz Aer si mi s-a parut ok , mamica il avea de la primul copil si s-a pastrat f bine . Si mie mi-a fost urat de testul de toleranta la glucoza .. bleach … mai ales ca inca aveam stare de voma la 24 sapt cand l-am facut. L-am facut chiar de la inceput ca in caz de ceva , sa pot vedea de dieta si de recomandarea medicului diabetolog cat mai repede, dar n-a fost cazul mulțumesc lui Dumnezeu. Criss cum a fost morfologia ? Totul bine da ? Capsunico! Felicitari pt fetita 🥰 Sa fie sanatoasa 🥰 |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 410
| Andreea_neacsu wrote:Buna fetele ! Sper ca sunteti bine 🥰 Eu am avut niste zile foaarte aglomerate cat a fost cald afara . Am iesit f mult in parc cu baietii , in special pt cel mare care e dornic de alergat si de copii de varsta lui . Inca nu merge la gradi , mi-a fost teama sa il duc pana acum pt ca ar fi racit si ar fi adus si la cel mic . Petru are 5 luni jumatate , se apropie diversificarea. Desi medicul pediatru a spus ca e in regula sa incepe de acum daca vrem pt ca are un mic reflux silentios , mai trag de timp pana la 6 luni . Pt ca nu imi place deloc diversificarea :))))) . Mi se pare cea mai naspa perioada , mereu cu gandul “Ce mai fac astazi sa manace bebe?!” , 1000 oale si ulcele :)) . Asta pana poate manca si el ce mancam noi . Dada , am vazut in parc varianta Joolz Aer si mi s-a parut ok , mamica il avea de la primul copil si s-a pastrat f bine . Si mie mi-a fost urat de testul de toleranta la glucoza .. bleach … mai ales ca inca aveam stare de voma la 24 sapt cand l-am facut. L-am facut chiar de la inceput ca in caz de ceva , sa pot vedea de dieta si de recomandarea medicului diabetolog cat mai repede, dar n-a fost cazul mulțumesc lui Dumnezeu.
Criss cum a fost morfologia ? Totul bine da ? Capsunico! Felicitari pt fetita 🥰 Sa fie sanatoasa 🥰
@Andreea multumesc mult 😍 Vai te inteleg cu diversificarea Fix azi ma gandeam :)) Ca mie mi ia 3 ore pana le fac pe rand la toti de mancare Unu doarme unu se trezeste i fac sa manance di tot asa ca ma prinde amiaza :)) Prima data ma trezesc dimi preg mic dejun pt mine si sot Apoi se trezeste baiatul mare I fac si lui Apoi se trezeste fetita I fac si ei Apoi se trezeste baiatu cel mic 🤣 I fac si lui :))))) doamne zic de la anul mai o matzulina de hranit :))) Noi suntem foarte bine Pana la urma am placenta anterioara :)) Incep sa simt pe bebe dar f usor , avem 16 sapt Fetele cu placenta anteriora la cat timp ati simtit bebelusii? Eu am avut cu Fetita anterioara si am simtit abia pe la 20 sapt :)) cu ei , baietii posterioara si am simtit de la 14 sapt Andreea , spor la diversificare :* sa ai bebe papacios
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 272
| Bună seara fetelor, ce mai faceți? Noi suntem bine, astăzi am împlinit 32s. Am facut și morfo 3, bebelina mea e ft bine, pe 31 martie ma duc la consult preanestezic și control la medic. Timpul trece atât de repede.. de luna viitoare încep să mă pregătesc să cumpăr tot ce trebuie pentru bebelina.. voi ce mai faceți gravidutelor? |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1481
| Prietena mea cea mai buna are 18 saptamani cu placenta anterioara, a doua sarcina, inca nu l-a simtit pe baietel . Vai , vai , Criss, 32 saptamani. Mult a fost, un strop a mai ramas 🙈 |