|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/25/2024 Mesaje: 115
| Bună, fetelor!
Am fost la control, totul e foarte bine, s-a uitat și dr peste testul genetic și totul e în parametri. A crescut puiul, are 312 grame și ecografic e mai mare cu o săptămână, motiv pt care s-a modificat și termenul (din 18 iulie în 12 iulie). Nici nu mă mir de ce am început să îl simt așa de bine și peste tot, e foarte foarte activ, ba cu mâinile în diferite poziții, ba cu piciorul sub el, ba cu piciorul ridicat în sus, e o veselie acolo în burtică :). L-a simțit și tati zilele astea și e așa frumoasă senzația. 🩵 Ne revedem peste 3 sapt, la morfologie, abia aștept!
https://ibb.co/gL6WX7GF |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 270
| Bună fetelor! Hai ca am găsit și eu topicul de care spuneați fetelor! Mă bucur să citesc atâtea vești bune aici! Vă urez sarcini ușoară și tot binele din lume! Să vă bucurați de toată această perioadă, fiindcă trece prea repede! Și eu sunt bine, am 27s1z , am intrat oficial în Trim 3. La început de feb merg și eu la control. Bebelina mea e destul de activă, mai ales atunci când mă liniștesc și stau întinsă în pat, își face numărul. Mă gândesc ca a trecut atât de repede această perioadă! |
| Criss4 wrote:Bună fetelor! Hai ca am găsit și eu topicul de care spuneați fetelor! Mă bucur să citesc atâtea vești bune aici! Vă urez sarcini ușoară și tot binele din lume! Să vă bucurați de toată această perioadă, fiindcă trece prea repede! Și eu sunt bine, am 27s1z , am intrat oficial în Trim 3. La început de feb merg și eu la control. Bebelina mea e destul de activă, mai ales atunci când mă liniștesc și stau întinsă în pat, își face numărul. Mă gândesc ca a trecut atât de repede această perioadă!
Chiar trece f repede timpul! Imediat sunt și eu la jumătatea drumului și nu-mi vine să cred. Cum te simți?
Fetelor, dacă aveți niște recomandări de cărucior, v-aș fi recunoscătoare. Noi am început să ne uităm deja la tot felul de modele și căutăm să îi luăm din timp una-alta. Nu vreau să las totul pe ultima sută, cu atât mai mult cu cat în iunie o să fim ocupați și stresați cu cununiile. |
|
|
| Dada wrote:Chiar trece f repede timpul! Imediat sunt și eu la jumătatea drumului și nu-mi vine să cred. Cum te simți? Fetelor, dacă aveți niște recomandări de cărucior, v-aș fi recunoscătoare. Noi am început să ne uităm deja la tot felul de modele și căutăm să îi luăm din timp una-alta. Nu vreau să las totul pe ultima sută, cu atât mai mult cu cat în iunie o să fim ocupați și stresați cu cununiile.
Eu mă simt foarte bine, viața mea e extrem de activă cu încă 2 copii mărișori, care necesită timp de dus-adus, încă muncesc, cumpărături, gătit, avem și animăluțe care necesită timp de curățenie una alta, nu prea îmi dau seama uneori ca mititica e în burtică, până nu dă un semn ceva și îmi dau seama ca e prezentă și ea la toată agitația mea . 😅
Eu am tot auzit păreri ft bune despre cărucioarele cybex și Joie. acum depinde de buget; cat îți dorești să investești intr-un astfel de căruț. |
|
|
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 406
| Criss4 wrote:
Eu mă simt foarte bine, viața mea e extrem de activă cu încă 2 copii mărișori, care necesită timp de dus-adus, încă muncesc, cumpărături, gătit, avem și animăluțe care necesită timp de curățenie una alta, nu prea îmi dau seama uneori ca mititica e în burtică, până nu dă un semn ceva și îmi dau seama ca e prezentă și ea la toată agitația mea . 😅
Eu am tot auzit păreri ft bune despre cărucioarele cybex și Joie. acum depinde de buget; cat îți dorești să investești intr-un astfel de căruț.
Eu am pus ochii pe un Nuna Triv Next culoarea caviar Protectie uv ,ergonomic ,usor practic |
|
|
| Bună, fetelor!
Am “probat” și noi cărucioare. Am fost la Adinish și Taticool. Ne-ar tenta un Joolz, deși Joolz Aer mi se pare destul de fragil, roțile alea nu îmi inspiră neapărat încredere… Mai mult optam pentru Joolz Day 5 sau Cybex, pt ca scoica de la ei vrem sa o luam, am văzut ca au note bune la testarea ADAC și am tot citit una alta pe grupul ala de fb cu siguranță auto. Mi se pare grea decizia :)). Mă tot uit și la pătuțuri, vrem să luăm un cosleeper, iar hăinuțe deja am început să cumpăr, fiindcă nu rezist :))
Cris, eu mă plâng de multe ori ca nu mai rezist la muncă, dar tu și cu cei mici, și munca… Bravo ție! 🤗 Cum te mai simti?
Căpșunica, tu cum ești? Cum a fost în vacanță?
Bebe al meu e foarte activ, îl simt des și a prins forță. Am început să îl simt și în toiul nopții, ceea ce e o noutate. 😅 Eu am dureri pelvine destul de urate, dacă merg mai mult le resimt, stau și destul de mult în picioare la muncă. Am fost ieri la morfo de trimestrul 2, are 450 de grame puiul, se juca iarăși cu piciorul, e totul foarte foarte bine și crește. În curând va trebui să fac și testul ăla de glucoză și nu sunt încântată deloc 😅 |
|
|
| Vă pun și o poză cu bebe
https://ibb.co/p6qMQqFQ |
|
|
| Capsunica2024 wrote:
Eu am pus ochii pe un Nuna Triv Next culoarea caviar Protectie uv ,ergonomic ,usor practic
Si Nuna mi se pare f fain și practic. Pe noi ne tentează un verde, și la Joolz și Cybex tot la culoarea verde m-am uitat 😅 |
|
|
| Hello, eu azi aterizez si merg la control :)) fix dupa Abia astept , poate aflam azi ce e bebi Va pup si va scriu dupa eco 🌼 Dada , super a fost in Tenerife ❤️❤️❤️ |
|
|
| Dada wrote:Bună, fetelor!
Am “probat” și noi cărucioare. Am fost la Adinish și Taticool. Ne-ar tenta un Joolz, deși Joolz Aer mi se pare destul de fragil, roțile alea nu îmi inspiră neapărat încredere… Mai mult optam pentru Joolz Day 5 sau Cybex, pt ca scoica de la ei vrem sa o luam, am văzut ca au note bune la testarea ADAC și am tot citit una alta pe grupul ala de fb cu siguranță auto. Mi se pare grea decizia :)). Mă tot uit și la pătuțuri, vrem să luăm un cosleeper, iar hăinuțe deja am început să cumpăr, fiindcă nu rezist :))
Cris, eu mă plâng de multe ori ca nu mai rezist la muncă, dar tu și cu cei mici, și munca… Bravo ție! 🤗 Cum te mai simti?
Căpșunica, tu cum ești? Cum a fost în vacanță?
Bebe al meu e foarte activ, îl simt des și a prins forță. Am început să îl simt și în toiul nopții, ceea ce e o noutate. 😅 Eu am dureri pelvine destul de urate, dacă merg mai mult le resimt, stau și destul de mult în picioare la muncă. Am fost ieri la morfo de trimestrul 2, are 450 de grame puiul, se juca iarăși cu piciorul, e totul foarte foarte bine și crește. În curând va trebui să fac și testul ăla de glucoză și nu sunt încântată deloc 😅
Mulțumesc pentru întrebare! Să știi ca mă simt bine în cea mai mare parte,mai mă apucă oboseala, deobicei de luni-joi sunt mai tot timpul pe drumuri, la muncă ori prin mașină ducând copiiii la activități. Miercuri am avut pt prima dată dureri de spate + burta, ca și contracțiile, am luat un no spa și m-au lăsat. În prezent am 30s și 2 zile. Inca mai fac masaj o data pe saptamana și sport de 2 ori, insa mi-am propus să mai fac vreo 3-4 săptămâni și apoi să mă opresc. De muncit nu muncesc foarte multe ore, având propria “afacere” sa spun asa, și asta îmi oferă posibilitatea să lucrez în funcție de programul copiilor. La începutul lunii mai ar trebui să nasc. De acum încolo ar trebui să mă apuc de pregătiri, cumpărături, fiindcă în afară de hăinuțe, momentan nu am nimic. 😂 Pe 17 martie merg la morfo Trim 3. Abea aștept să o văd pe buburuza mea.❤️🩷🤰 Voi ce mai faceți fetelor? Cum sunteți? Câte săptămâni de sarcină aveți? Când aveți termenul nașterii? |
|
|
| Criss4 wrote:
Mulțumesc pentru întrebare! Să știi ca mă simt bine în cea mai mare parte,mai mă apucă oboseala, deobicei de luni-joi sunt mai tot timpul pe drumuri, la muncă ori prin mașină ducând copiiii la activități. Miercuri am avut pt prima dată dureri de spate + burta, ca și contracțiile, am luat un no spa și m-au lăsat. În prezent am 30s și 2 zile. Inca mai fac masaj o data pe saptamana și sport de 2 ori, insa mi-am propus să mai fac vreo 3-4 săptămâni și apoi să mă opresc. De muncit nu muncesc foarte multe ore, având propria “afacere” sa spun asa, și asta îmi oferă posibilitatea să lucrez în funcție de programul copiilor. La începutul lunii mai ar trebui să nasc. De acum încolo ar trebui să mă apuc de pregătiri, cumpărături, fiindcă în afară de hăinuțe, momentan nu am nimic. 😂 Pe 17 martie merg la morfo Trim 3. Abea aștept să o văd pe buburuza mea.❤️🩷🤰 Voi ce mai faceți fetelor? Cum sunteți? Câte săptămâni de sarcină aveți? Când aveți termenul nașterii?
Ce fain Crisss , ce repede a trecut timpul si la tine <3 ! Deci fetelor sunt cel mai fericit om de pe pamant :)) Dupa 3 sapt plecati de acasa am aterizat si am fugit la control :))) la eco ne-a scris pe biletel ce este Bebe sanatos /sanatoasa tun , toate perfecte , mi-a fost deajuns sa stiu asta si sufletul s a calmat Acasa am facut gender reveal si ghiciti O sa am o fetitaaaaa 😍😍😍 Am 2 baieti si o fetita si urmatoarea e fetita 😍😍😍 2 -2 egalitate :))) Exact ce mi-am dorit <3 Apoi fericirea ca acasa e minunat <3 , in spatiul si energia mea 😍 mancarea mea sanatoasa Rutina mea Mi-am cumparat azi si carucior , am optat pt nuna trevi next caviar si partea de landou pe varianta hazelnut 😍😍😍 Me so so so happpyyyyy Va pupacesc pe toate , si hai fi ti mai activeeeee 🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍
|
|
|
| Capsunica2024 wrote:Ce fain Crisss , ce repede a trecut timpul si la tine <3 ! Deci fetelor sunt cel mai fericit om de pe pamant :)) Dupa 3 sapt plecati de acasa am aterizat si am fugit la control :))) la eco ne-a scris pe biletel ce este Bebe sanatos /sanatoasa tun , toate perfecte , mi-a fost deajuns sa stiu asta si sufletul s a calmat Acasa am facut gender reveal si ghiciti O sa am o fetitaaaaa 😍😍😍 Am 2 baieti si o fetita si urmatoarea e fetita 😍😍😍 2 -2 egalitate :))) Exact ce mi-am dorit <3 Apoi fericirea ca acasa e minunat <3 , in spatiul si energia mea 😍 mancarea mea sanatoasa Rutina mea Mi-am cumparat azi si carucior , am optat pt nuna trevi next caviar si partea de landou pe varianta hazelnut 😍😍😍 Me so so so happpyyyyy Va pupacesc pe toate , si hai fi ti mai activeeeee 🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍
Ce vești bune am citit! Dumnezeu vă iubește, v-a dat pereche dublă exact cum vă doreați! Să fiți sănătoși și fericiți cu toții, să vă bucurați de mica buburuza! Și soțul meu își dorește încă un băiețel, dar nu se știe dacă ne va mai permite medicul. Tot 2 cu 2 dorește și el 😅 |
|
|
| Criss4 wrote:
Ce vești bune am citit! Dumnezeu vă iubește, v-a dat pereche dublă exact cum vă doreați! Să fiți sănătoși și fericiți cu toții, să vă bucurați de mica buburuza! Și soțul meu își dorește încă un băiețel, dar nu se știe dacă ne va mai permite medicul. Tot 2 cu 2 dorește și el 😅
Doamne ajuta 😍😍😍 |
|
|
|
|