Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Amaranth
Scris: Friday, April 12, 2024 3:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/3/2024
Nicaieri88 wrote:

Fix asa gandesc si eu. Am prietene care insista cu alaptatul, ca nu e bun laptele praf, ca are somnifer in el..ma rog, fiecare cum stie.

Eu una o sa incerc sa fac tot ce pot, dar important e sa fie bebe bine, nu sa imi fac eu mendrele.

coeur

Pe mine presiunea celor din jur cu alaptatul m'a adus la depresie in primele saptamani cand oricum atunci numai de stres suplimentar nu are nevoie o proaspata mamica.

Exact, un bebe fericit si o mamica linistita sunt cele mai importante lucruri, mereu sa faci cum crezi ca e mai bine pt tine si bebe Cheek Kiss
AndreeaC
Scris: Monday, April 15, 2024 2:48 PM
Nivel

Inregistrat: 4/15/2024
Buna ziua tuturor! Love M-am alaturat si eu acestui grupcoeur sunt in saptamana 19 de sarcina. Cate kg ati acumulat in sarcina? eu fix 10 am luat dejaNuStiu , am plecat de la 55 kg
Nicaieri88
Scris: Monday, April 15, 2024 4:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022
AndreeaC wrote:
Buna ziua tuturor! Love M-am alaturat si eu acestui grupcoeur sunt in saptamana 19 de sarcina. Cate kg ati acumulat in sarcina? eu fix 10 am luat dejaNuStiu , am plecat de la 55 kg

Buna! Bine ai venit!!

Eu nu m-am cantarit de la inceput, stiu ca aveam cam 62 si acum am 65. O sa urmaresc de acum incolo, tocmai am fost diagnosticata cu diabet gestational. Am cumparat azi glucometru sa imi monitorizez la domiciliu.

Sper sa fie bebe bine pana la final.

Tu cum te simti, stii ce e bebe? majoreta
AndreeaC
Scris: Monday, April 22, 2024 10:24 AM
Nivel

Inregistrat: 4/15/2024
Nicaieri88pupici , cum ai depistat diabetul gestational?
Nicaieri88
Scris: Monday, April 22, 2024 6:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022
AndreeaC wrote:
Nicaieri88pupici , cum ai depistat diabetul gestational?

Mi-a recomandat doctorul meu analiza - test intoleranta la glucoza 75g (screening diabet gestational).

Se face intre 24-28 de saptamani, cel mai probabil o sa iti recomande si tie ca vad ca acum toata lumea cere.
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, May 14, 2024 3:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Geanina36 wrote:
Bună ziua.. Mă alatur și eu la gravidute.. Sunt însărcinată în 6 săptămâni și 4 zile , deci abia la început de drum iar bebe e nr 2 … Deja au început grețurile, stările de amețeală , energie 0 dar mergem înainte .. Am cam uitat cum e în trimestrul 1 🙂… În rest ca și voi aam puțin stres să fie totul bine și sarcină să decurgă normal … Acum vedem … Zi frumoasă

Felicitari pt sarcina ! Bucuriile primului trimestru . pana la 16-17 sapt abia puteam sa privesc mancarea 🤣🤣 apoi s-a indreptat treaba
Nimeni
Scris: Thursday, September 26, 2024 4:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/13/2023
Bună fetelor am o întrebare dar nu știu dacă o adresez unde trebuie, a născut cineva de aici la spitalul Ilfov ? Mulțumesc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.