Nivel: Membru
Inregistrat: 1/3/2024 Mesaje: 37
| Nicaieri88 wrote:Fix asa gandesc si eu. Am prietene care insista cu alaptatul, ca nu e bun laptele praf, ca are somnifer in el..ma rog, fiecare cum stie. Eu una o sa incerc sa fac tot ce pot, dar important e sa fie bebe bine, nu sa imi fac eu mendrele.
Pe mine presiunea celor din jur cu alaptatul m'a adus la depresie in primele saptamani cand oricum atunci numai de stres suplimentar nu are nevoie o proaspata mamica.
Exact, un bebe fericit si o mamica linistita sunt cele mai importante lucruri, mereu sa faci cum crezi ca e mai bine pt tine si bebe |
Inregistrat: 4/15/2024 Mesaje: 2
| Buna ziua tuturor! M-am alaturat si eu acestui grup sunt in saptamana 19 de sarcina. Cate kg ati acumulat in sarcina? eu fix 10 am luat deja , am plecat de la 55 kg |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 450
| AndreeaC wrote:Buna ziua tuturor! M-am alaturat si eu acestui grup sunt in saptamana 19 de sarcina. Cate kg ati acumulat in sarcina? eu fix 10 am luat deja , am plecat de la 55 kg
Buna! Bine ai venit!!
Eu nu m-am cantarit de la inceput, stiu ca aveam cam 62 si acum am 65. O sa urmaresc de acum incolo, tocmai am fost diagnosticata cu diabet gestational. Am cumparat azi glucometru sa imi monitorizez la domiciliu.
Sper sa fie bebe bine pana la final.
Tu cum te simti, stii ce e bebe? |
Inregistrat: 4/15/2024 Mesaje: 2
| Nicaieri88 , cum ai depistat diabetul gestational? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 775
| Geanina36 wrote:Bună ziua.. Mă alatur și eu la gravidute.. Sunt însărcinată în 6 săptămâni și 4 zile , deci abia la început de drum iar bebe e nr 2 … Deja au început grețurile, stările de amețeală , energie 0 dar mergem înainte .. Am cam uitat cum e în trimestrul 1 🙂… În rest ca și voi aam puțin stres să fie totul bine și sarcină să decurgă normal … Acum vedem … Zi frumoasă Felicitari pt sarcina ! Bucuriile primului trimestru . pana la 16-17 sapt abia puteam sa privesc mancarea 🤣🤣 apoi s-a indreptat treaba |