|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 155
| Felicitări tuturor cu ocazia zilei de 8 Martie, femei, mămici, viitoare mămici să aveți o zi minunata ! |
Inregistrat: 11/24/2022 Mesaje: 121
| La multi ani dragile mele! 🤗💐 Nu uitati ca sunteti minunate si puternice! 🥰 |
| Iulia123 wrote:Mulțumesc!! Da și eu am auzit la fel, că băiețeii ar semăna cu mami Sa îmi povestești și mie cum a fost la morfologie și ce dimensiuni are bebe și cum se desfășoară, sunt curioasa si așa știu și eu cam la ce sa mă aștept asta daca nu ajung eu la morfologie înaintea ta, mie îmi este programată pe data de 22 cam devreme cred o să am 19+3 săpt. Doamne ajuta sa fie totul bine pentru toate gravidutele și toți bebeii scumpi.
Se prea poate sa fie devreme. La mine medicul a insistat sa o facem la 21 de saptamani. Nici prea repede, nici prea tarziu. A spus ca abia dupa 20 de saptamani are toate trasaturile complet formate. O voi face cel mai probabil dupa 14 martie. Azi am vorbit cu el si trebuie sa il sun atunci ca sa imi spuna ziua si ora exacta. Te voi anunta cum va fi.🤗 |
| Pandispan wrote:salut mamici.
am zis ca revin sa va mai citesc.
maine fac 17 sapt si eu si am o fetita in burtica. pe care inca nu o simt, ma uit la ea la eco saptamanal sa o vad ca nu is linistita pana nu o sa o simt zilnic.
legat de carucioare, noi am comandat de pe babymatters de la Cavoe modelul Moi+ si scoica Cybex Aton S2. Am prins reducere si caruciorul il vanez cu vreun an inainte sa fiu gravida deci era musai, pe negru cu rose gold.
mai am crampe cand si cand, is dureri ligamentare ca ma trage si le resimt insa pe bebe inca nu. sau poate nu imi dau eu seama. eh, pana la 20 o sa o simt si eu probabil.
Ma bucur ca sunteti toate bine si sa cresteti frumos
Felicitari pentru fetita! 🤗🥰 Nu te ingrijora. Cica la baietei se simt mai tare si mult mai devreme miscarile si loviturile. O sa le simti dupa 19 saptamani cel mai probabil. Eu abia atunci pot sa zic ca le simteam bine, desi intradevar eu le simtisem de pe la 14 saltamani ca niste mici bule. Aproape insesizabile, doar ca stateam mult la pat si imi era mai usor sa le observ. Dureri de ligament rotund am si eu cand fac o miscare prea brusca. Nasoale rau. 😅
In legatura cu caruciorul, ce parere ai despre el, esti multumita? Se pliaza usor? Ocupa mult spatiu atat pliat cat si in pozitie de mers?
Eu am fost nevoita sa imi cumpar perna pt gravide. Dorm tot mai greu din cauza durerilor de spate. Momentan m-au mai lasat. Dar presimt ca azi o sa inceapa iarasi pt ca voi sta pe tocuri cam toata ziua. 🥹 |
| Melina wrote:
Se prea poate sa fie devreme. La mine medicul a insistat sa o facem la 21 de saptamani. Nici prea repede, nici prea tarziu. A spus ca abia dupa 20 de saptamani are toate trasaturile complet formate. O voi face cel mai probabil dupa 14 martie. Azi am vorbit cu el si trebuie sa il sun atunci ca sa imi spuna ziua si ora exacta. Te voi anunta cum va fi.🤗
Ok mulțumesc!și eu cred că este devreme, dar mă gândesc că au calculat și ei și știau deci sper sa se vadă tot ce trebuie |
| Sunt curioasa si eu. Sa ma ti la curent. 😁 |
| Neata fetelor! Eu sunt entuziasmata. 🤩 Ieri seara fii d 8 martie si avand deja 20 de saptamani am postat pe insta si facebook pozele facute pentru anuntarea sarcinii. M-am trezit cu o multume de mesaje. 🫣 Inca nici acum nu stiu cum am avut curaj sa postez. 🤣 Parca as fi amanat cat de mult de putea, dar deja incepea sa se vada burtica si cred ca era momentul. Poate si faptul ca era 8 martie m-a mai determinat. 🫢
Daca tot am inceput intr-o nota vesela, cred ca ma racesc. Iar. 🤦🏻♀️ |
| Melina wrote:Neata fetelor! Eu sunt entuziasmata. 🤩 Ieri seara fii d 8 martie si avand deja 20 de saptamani am postat pe insta si facebook pozele facute pentru anuntarea sarcinii. M-am trezit cu o multume de mesaje. 🫣 Inca nici acum nu stiu cum am avut curaj sa postez. 🤣 Parca as fi amanat cat de mult de putea, dar deja incepea sa se vada burtica si cred ca era momentul. Poate si faptul ca era 8 martie m-a mai determinat. 🫢
Daca tot am inceput intr-o nota vesela, cred ca ma racesc. Iar. 🤦🏻♀️
Ce faci cum te simți ? Ai răcit sau te a ocolit ? Eu sunt in aeroport aștept să urc in avion sa merg in vizita la părinți la Ploiesti. Am ceva emoții din cauza zborului dar sper sa nu prind turbulente Salutări tuturor burticutelor |
| Iulia123 wrote:Ce faci cum te simți ? Ai răcit sau te a ocolit ? Eu sunt in aeroport aștept să urc in avion sa merg in vizita la părinți la Ploiesti. Am ceva emoții din cauza zborului dar sper sa nu prind turbulente Salutări tuturor burticutelor
Saluut! Da, am racit. 🥹 Dar deja sunt mult mai ok. Aparent bebele chiar ma ajuta sa ma vindec mai repede. Citisem undeva ca bebelusii trimit celule stem in corpul mamicii atunci cand au diverse probleme. Pot confirma asta 100% pt ca acum o saptamana m-am ars la mana si atat de rapid si frumos s-a vindecat.. aproape ca nu se mai vede nimic. Asta in conditiile in care am pielea foarte alba si sensibila… mereu imi ramaneau urme, dar acum se pare ca nu. 🥰
Sper ca ai avut un zbor lin! 🥰 As dori si eu sa merg cu avionul pana in Budapesta ca sa avem un mic babymoon. Dar medicul meu nu s-a aratat incantat de idee si nu prea inteleg de ce.. 🤷🏻♀️
Tu cum te mai simti? Cum mai esti? 😁
Am omis sa va zic ceva suuper tare. Acum 2 zile am vazut burtica facand valuri. Nu imi vine sa cred ce bebe puternic. La 5 luni sa aiba asa forta incat sa faca deja valuri. Am ramas efectiv socata. 🫣 Pana si tati l-a simtit bine de tot cum ma lovea. 🫠
Inca o noutate. Se pare ca zilele acestea s-au intamplat destul de multe. M-am hotarat ce carucior sa cumpar. 🤩 Saptamana viitoare daca totul e bine voi da o fuga pana in Cluj la Adinish sa testez modelul ales si daca e cazul sa il cumpar, momentan fara scoica… pe aceea vreau sa o iau de la Brasov (Siguranta Auto Copii) in functie de masuratorile bebelusului si de bancheta masinii. Cred ca un Maxi Cosi (chiar mai sigur decat Cybex cloud i-size) se va potrivi. In fine, caruciorul este Joolz Aer +. Deci am ramas foooarte impresionata de toate calitatile. E un fel de yoyo, doar ca muult mai bine dotat, iar rotile, ei bine rotile care imi dadeau batai de cap la yoyo, au pe modelul de la Joolz suspensii. Deci nu mai trebuie sa imi fac griji pentru dimensiunea lor redusa. 😁 Poate va ajuta alegerea mea sau poate va inspira. Dar pentru mine e un mare plus ca are 8 kg cu landoul pe el. E wow efectiv. Iar fara landou, cu parte sport are 6 kg. Ca o pana. 🥰 |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Fetelor, daca vreti cumva scoica Maxi Cosi, va recomand din suflet modelul Coral, noi am fost ff multumiti si la fel toti cei carora le-am recomandat acest model. E singurul la care se detaseaza partea interioara, ca un cosulet f usor si il puteti duce in el pe bebe in / din casa, la medic sau pe unde aveti treaba, ca sa nu scoateti scoica cu totul. |
| Melina wrote:
Saluut! Da, am racit. 🥹 Dar deja sunt mult mai ok. Aparent bebele chiar ma ajuta sa ma vindec mai repede. Citisem undeva ca bebelusii trimit celule stem in corpul mamicii atunci cand au diverse probleme. Pot confirma asta 100% pt ca acum o saptamana m-am ars la mana si atat de rapid si frumos s-a vindecat.. aproape ca nu se mai vede nimic. Asta in conditiile in care am pielea foarte alba si sensibila… mereu imi ramaneau urme, dar acum se pare ca nu. 🥰
Sper ca ai avut un zbor lin! 🥰 As dori si eu sa merg cu avionul pana in Budapesta ca sa avem un mic babymoon. Dar medicul meu nu s-a aratat incantat de idee si nu prea inteleg de ce.. 🤷🏻♀️
Tu cum te mai simti? Cum mai esti? 😁
Am omis sa va zic ceva suuper tare. Acum 2 zile am vazut burtica facand valuri. Nu imi vine sa cred ce bebe puternic. La 5 luni sa aiba asa forta incat sa faca deja valuri. Am ramas efectiv socata. 🫣 Pana si tati l-a simtit bine de tot cum ma lovea. 🫠
Inca o noutate. Se pare ca zilele acestea s-au intamplat destul de multe. M-am hotarat ce carucior sa cumpar. 🤩 Saptamana viitoare daca totul e bine voi da o fuga pana in Cluj la Adinish sa testez modelul ales si daca e cazul sa il cumpar, momentan fara scoica… pe aceea vreau sa o iau de la Brasov (Siguranta Auto Copii) in functie de masuratorile bebelusului si de bancheta masinii. Cred ca un Maxi Cosi (chiar mai sigur decat Cybex cloud i-size) se va potrivi. In fine, caruciorul este Joolz Aer +. Deci am ramas foooarte impresionata de toate calitatile. E un fel de yoyo, doar ca muult mai bine dotat, iar rotile, ei bine rotile care imi dadeau batai de cap la yoyo, au pe modelul de la Joolz suspensii. Deci nu mai trebuie sa imi fac griji pentru dimensiunea lor redusa. 😁 Poate va ajuta alegerea mea sau poate va inspira. Dar pentru mine e un mare plus ca are 8 kg cu landoul pe el. E wow efectiv. Iar fara landou, cu parte sport are 6 kg. Ca o pana. 🥰
Îmi pare rău că ai răcit dar mă bucur sa aud că te ai vindecat rapid ! Eu am pățit fix invers de ceea ce spui tu, m am ars la deget la mâna și rana m a ținut destul de mult ai arăta destul de urat deși a fost o arsura foarte superficială se făcuse oribila și acum după o lună și ceva de la incident tot se vede o pata destul de inestetica și când îmi este frig de face vineție când îmi este cald și bine nu se vede așa accentuat. Eu sunt foarte bine, mama are grija sa nu îmi lipseasca nimic și mă îndoapă ca pe pui Zborul a fost ok desi am avut ceva întârziere și câteva turbulențe, medicul meu a spus că nu e nicio problema sa călătoresc cu avionul așa că am stat liniștită, bebe văd că e activ că simt destulă activitate în burta. Legat de cărucior acum o să caut și eu modelul sunt curioasa.Multumim de recomandare.
|
| freya1 wrote:Fetelor, daca vreti cumva scoica Maxi Cosi, va recomand din suflet modelul Coral, noi am fost ff multumiti si la fel toti cei carora le-am recomandat acest model. E singurul la care se detaseaza partea interioara, ca un cosulet f usor si il puteti duce in el pe bebe in / din casa, la medic sau pe unde aveti treaba, ca sa nu scoateti scoica cu totul.
Woow! Multumesc mult de recomandare! Sper doar sa se potriveasca de bancheta masinii. |
| Iulia123 wrote:Îmi pare rău că ai răcit dar mă bucur sa aud că te ai vindecat rapid ! Eu am pățit fix invers de ceea ce spui tu, m am ars la deget la mâna și rana m a ținut destul de mult ai arăta destul de urat deși a fost o arsura foarte superficială se făcuse oribila și acum după o lună și ceva de la incident tot se vede o pata destul de inestetica și când îmi este frig de face vineție când îmi este cald și bine nu se vede așa accentuat. Eu sunt foarte bine, mama are grija sa nu îmi lipseasca nimic și mă îndoapă ca pe pui Zborul a fost ok desi am avut ceva întârziere și câteva turbulențe, medicul meu a spus că nu e nicio problema sa călătoresc cu avionul așa că am stat liniștită, bebe văd că e activ că simt destulă activitate în burta. Legat de cărucior acum o să caut și eu modelul sunt curioasa.Multumim de recomandare.
Ce ma bucur pt tine! Profita la maximum de calatorie si prezenta ei. 🤗
Ma bucur ca ai inceput sa simti mult mai bine miscarile micutului. 🤩
Cum va mai simtiti fetelor? |
| Melina wrote:
Ce ma bucur pt tine! Profita la maximum de calatorie si prezenta ei. 🤗
Ma bucur ca ai inceput sa simti mult mai bine miscarile micutului. 🤩
Cum va mai simtiti fetelor?
Mulțumesc !! Profit sper doar sa nu mă întorc în Madrid cu prea multe kg in plus |
|
| Deci fetelor, m-a prins o viroza… groaznica. A trebuit sa aman mirfologia… Am stat 3 zile la pat cu temperatura. Am avut covid anul trecut si am fost pe perfuzii, dar sincer ce am acum e mai groaznic decat covid-ul. Aveti grija mare de voi si de puiutii vostri! Va pup si multa sanatate va doresc! 🤗 |
|
|