Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 905
| Madalina.d wrote:Oana ce ticker dragut ai ❤️❤️ Ce bine ca pleci acasă mâine, cred ca abia aștepți. A mai venit fetita mare în vizita? Daaa Mada, abia astept sa plec , sper sa nu se schimbe ceva neonatologie si sa ma mai tina...fetita e putin icterica insa sper sa plec totusi. Astazi a venit in vizita fetita mare si vrea sa o vada pe pitica...nu mai are rabdare, of mititica imi e asa dor sa stau cu ea ca ma ia plansul sincer. Pitica seamana f bn cu cea mare si de multe ori o strigam pe numele celei mari...am senzatia ca retraiesc perioada cu fetita mare cand era bebe. |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 766
| Oana.c wrote: Daaa Mada, abia astept sa plec , sper sa nu se schimbe ceva neonatologie si sa ma mai tina...fetita e putin icterica insa sper sa plec totusi. Astazi a venit in vizita fetita mare si vrea sa o vada pe pitica...nu mai are rabdare, of mititica imi e asa dor sa stau cu ea ca ma ia plansul sincer. Pitica seamana f bn cu cea mare si de multe ori o strigam pe numele celei mari...am senzatia ca retraiesc perioada cu fetita mare cand era bebe.
Cred, sunt sigura ca iti lipsește, mai ales ca erați mereu împreună. Iti țin pumnii sa va lase acasă mâine. Ma gândesc ca dacă bebelusa nu trebuie sa stea la lampa nu ar avea de ce sa va tina. Majoritatea sunt icterici la naștere din ce știu eu. |
|

| Madalina.d wrote:
Cred, sunt sigura ca iti lipsește, mai ales ca erați mereu împreună. Iti țin pumnii sa va lase acasă mâine. Ma gândesc ca dacă bebelusa nu trebuie sa stea la lampa nu ar avea de ce sa va tina. Majoritatea sunt icterici la naștere din ce știu eu.
Au pus o la lampa din ce am inteles ... dupa ce am tot insistat eu ca e f galbena...nu stiu dc mai au de gand sa o mai puna si maine sau doar o sg data. Vom vedea maine cum sta treaba. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Eu am născut mămici, băiatul meu nu a mai avut rabdare |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| AliciaAlicia wrote:Eu am născut mămici, băiatul meu nu a mai avut rabdare
Wow, Alicia. Felicitări. Sunteți bine ? |
|

| AliciaAlicia wrote:Eu am născut mămici, băiatul meu nu a mai avut rabdare Sa fiti sanatosi si sa va intoarceti rapid acasa ! Felicitari !!!!🤗 |
|
| AliciaAlicia wrote:Eu am născut mămici, băiatul meu nu a mai avut rabdare
Wow, Alicia, ce băiat nerăbdător! Felicitări! Sa fiți sănătoși! Cum sunteți? Tu cum te simți? |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1476
| AliciaAlicia wrote:Eu am născut mămici, băiatul meu nu a mai avut rabdare Felicitări Alicia!Să fie sănătoas și să vă bucurați de el! |
|
| Oana.c wrote: Au pus o la lampa din ce am inteles ... dupa ce am tot insistat eu ca e f galbena...nu stiu dc mai au de gand sa o mai puna si maine sau doar o sg data. Vom vedea maine cum sta treaba.
Cum sunteți Oana, plecați acasă? |
|
| Oana cum te simți?Ce face fetița? |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 729
| Alicia ce baietel grabit 😍😍 sa fiti sanatosi amandoi cum esti ? ai avut ceva contractii sau asa a hotarat dr ca e mai bine sa iasa acum? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| AliciaAlicia wrote:Eu am născut mămici, băiatul meu nu a mai avut rabdare Felicitari Alicia sa fiti sanatosi! |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 729
| of fetelor , ce o fi cu Lena ? nu ne da niciun semn nimic 🙁 |
|
| Andreea_neacsu wrote:of fetelor , ce o fi cu Lena ? nu ne da niciun semn nimic 🙁
Si eu tot dau refresh în speranța că poate a scris ceva. Sper ca e totul bine. |
|
| Fetelor și eu m-am tot gândit la Lena! |
|
|