Gravidutele noastre dragi - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Oana.c
Scris: Wednesday, May 4, 2022 10:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Madalina.d wrote:

Oana, eu am recoltat la prima fetita și sunt tare în dubii acum, nu știu ce sa fac. Trebuie sa ma documentez puțin mai mult. Citisem ca dacă ai recoltat la primul copil nu mai e necesar și la al doilea. Dar în același timp am citit și ca celulele recoltate de la un copil pot fi folosite doar la frați, părinți dar nu și pt cel de la care s-au recoltat. Sincer, nu știu care e cea mai corecta teorie și nici cum sa aflu în care teorie sa cred 😂

Putin din ambele e adevart. Eu am dat de o doamna ce mi-a explicat tot, daca vrei poti sa mi dai nr si sa i l dau sa te sune sa te lamureasca. Plus de asta poti achita in 12 rate ceea ce e minunat si sincer pretul super ok fata de alte firme.
Andreealee
Scris: Wednesday, May 4, 2022 11:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
Madalina.d wrote:

Cu ce banca ati ales sa colaborați? La prima sarcina am cerut oferte de la mai multe bănci și cea mai buna a fost de la biogenis. La fel și la ei am plătit în rate, doar dupa ce au verificat ca probele sunt viabile.

Fix cu cei de la biogenis am facut contract.
Oana.c
Scris: Wednesday, May 4, 2022 11:02 AM
Nivel

Madalina.d wrote:

Nu te stresa asa de tare. Sunt mai multe variabile acolo. Și mie mi-a zis medicul sa vin cu bagajul pregătit în ziua în care mi-a scos firul de cerclaj (37 și câteva zile aveam) ca sigur nasc în următoarele 24 de ore și nu s-a întâmplat. Am născut la 39 și o zi. Eu pot sa iti zic doar ce înseamnă contracțiile de nastere, dopul gelatinos l-am pierdut la spital și membranele mi le-a rupt doctorul. Și dacă ar fi sa se întâmple sa naști la 37, poți sa fii sigura ca iti dai seama ca e cazul sa mergi la spital. Tu pregătește bagajul sa fie pregătit și stai linistita.

Uh da, stau putin pe ghimpi, acum pregatesc si eu carutul, incet incet, ma apuc si de hainute sa le spal si calc, apoi si de bagajul meu... Pana ajung la control sa fie pregatite 🙈
Madalina.d
Scris: Wednesday, May 4, 2022 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
Oana.c wrote:

Putin din ambele e adevart. Eu am dat de o doamna ce mi-a explicat tot, daca vrei poti sa mi dai nr si sa i l dau sa te sune sa te lamureasca. Plus de asta poti achita in 12 rate ceea ce e minunat si sincer pretul super ok fata de alte firme.

Ce banca ati ales Oana? Ma gândeam și eu sa discut cu cei de la biogenis, având în vedere ca la ei am stocat și pentru prima fetita. Poate au vreo oferta bună, însă sunt oricum deschisa și la alte bănci, mai ales ca preturile nu sunt tocmai mici. Acum am văzut pe site-ul biogenis ca au făcut transplant autolog. De aici înțeleg ca nu e chiar corecta teoria care zice ca nu le poți folosi pt tine. Presupun ca or fi și afecțiuni la care nu se poate. Chiar o sa ma interesez. Doamne ajuta sa nu fie nevoie vreodată de asa ceva.
Madalina.d
Scris: Wednesday, May 4, 2022 11:11 AM
Nivel

Oana.c wrote:

Uh da, stau putin pe ghimpi, acum pregatesc si eu carutul, incet incet, ma apuc si de hainute sa le spal si calc, apoi si de bagajul meu... Pana ajung la control sa fie pregatite 🙈

Ce puțin mai aveți amândouă ❤️. Sigur abia așteptați sa va țineți bebeii în brate. Fetita ta își așteaptă surioara? Aseara copila mea mi-a zis "mami, tu o sa mergi la spital sa scoți bebelușul și eu o sa plâng după tine" 🥲.
Oana.c
Scris: Wednesday, May 4, 2022 11:36 AM
Nivel

Madalina.d wrote:

Ce banca ati ales Oana? Ma gândeam și eu sa discut cu cei de la biogenis, având în vedere ca la ei am stocat și pentru prima fetita. Poate au vreo oferta bună, însă sunt oricum deschisa și la alte bănci, mai ales ca preturile nu sunt tocmai mici. Acum am văzut pe site-ul biogenis ca au făcut transplant autolog. De aici înțeleg ca nu e chiar corecta teoria care zice ca nu le poți folosi pt tine. Presupun ca or fi și afecțiuni la care nu se poate. Chiar o sa ma interesez. Doamne ajuta sa nu fie nevoie vreodată de asa ceva.

Tot cu biogenis, cea mai buna oferta. Sunt abumite afectiuni care nu pot trata persoana de la care s a recoltat, mi a explicat doamna cu care am vb f f f multe. Lucruri. M am interesat si de cazurile in care e nevoie sa le folosim, unde le folosim, cat ne costa interventia etc... F informata doamna.
Oana.c
Scris: Wednesday, May 4, 2022 11:40 AM
Nivel

Madalina.d wrote:

Ce puțin mai aveți amândouă ❤️. Sigur abia așteptați sa va țineți bebeii în brate. Fetita ta își așteaptă surioara? Aseara copila mea mi-a zis "mami, tu o sa mergi la spital sa scoți bebelușul și eu o sa plâng după tine" 🥲.

Vai Madalina, am ras cu lacrimi de emotii la mesajul tau, cred ca avem fetitele de o varsta si e momentul acela cand sunt atat de intelepte de zici ca s oameni mari... Si fetita mea chiar se emotioneaza si are gatul "prabusit" (vorba ei) cand povestim ca voi merge la spital pt 5 zile(am pregatit o de pe acum), ca va plange dupa mine insa in acelasi timp zice ca ii e dor de aida si abia asteapta sa ma duc la spital sa o scot.
Eu nu mai am rabdare dar si parca nu vreau sa treaca timpul, mi e asa greu sa stiu ca in curand ii voi acorda mai putin timp fetitei si ma simt vinovata de pe acum.
Madalina.d
Scris: Wednesday, May 4, 2022 11:56 AM
Nivel

Oana.c wrote:

Vai Madalina, am ras cu lacrimi de emotii la mesajul tau, cred ca avem fetitele de o varsta si e momentul acela cand sunt atat de intelepte de zici ca s oameni mari... Si fetita mea chiar se emotioneaza si are gatul "prabusit" (vorba ei) cand povestim ca voi merge la spital pt 5 zile(am pregatit o de pe acum), ca va plange dupa mine insa in acelasi timp zice ca ii e dor de aida si abia asteapta sa ma duc la spital sa o scot.
Eu nu mai am rabdare dar si parca nu vreau sa treaca timpul, mi e asa greu sa stiu ca in curand ii voi acorda mai putin timp fetitei si ma simt vinovata de pe acum.

Da da, are și ea niște replici de om mare de ma da pe spate. Am povestit și noi, știe ca asa trebuie sa se întâmple dar e prima data când îmi spune ca o sa plângă după mine. Acum e foarte pasionata de cărțile cu conni (nu stiu daca le știți dar sunt chiar dragute). Avem "Conni și bebelușul" și a înțeles foarte bine de acolo ca mami merge la spital și ea sta acasă cu tati și cu bunica și pare împăcată cu ideea. Ma aștept sa plângă, dar mai tare ma aștept sa îmi fir mie mai greu cat stau acolo, dar și la întoarcere, ca nu voi mai sta atat de mult cu ea. Cum ai zis și tu, am deja sentimente de vinovăție. O sa îmi zici tu prima cum e și la ce sa fiu atenta ras
AliciaAlicia
Scris: Wednesday, May 4, 2022 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Oana.c wrote:
Fetelor voi v-ati gandit la posibilitatea de a stoc celule stem?
Eu am discutat cu cativa reprezentanti medicali de la diferite firme si am luat o decizie, am ales un reprezentant dragut ce m-a lamurit in legatura cu tot ceea ce imi doream sa aflu si oferta era cea mai buna.
Voi?

Eu am făcut contractul cu cei de la Biogenis și am prins o reducere la pachetul premiul 50%

https://ibb.co/FsHwLmv
Oana.c
Scris: Wednesday, May 4, 2022 4:15 PM
Nivel

Madalina.d wrote:

Da da, are și ea niște replici de om mare de ma da pe spate. Am povestit și noi, știe ca asa trebuie sa se întâmple dar e prima data când îmi spune ca o sa plângă după mine. Acum e foarte pasionata de cărțile cu conni (nu stiu daca le știți dar sunt chiar dragute). Avem "Conni și bebelușul" și a înțeles foarte bine de acolo ca mami merge la spital și ea sta acasă cu tati și cu bunica și pare împăcată cu ideea. Ma aștept sa plângă, dar mai tare ma aștept sa îmi fir mie mai greu cat stau acolo, dar și la întoarcere, ca nu voi mai sta atat de mult cu ea. Cum ai zis și tu, am deja sentimente de vinovăție. O sa îmi zici tu prima cum e și la ce sa fiu atenta ras

Nu știm de carticele, voi citi dsp ele, greu imi va fi si mie sa stau in spital fara fetita, am emotii pentru momentul in care va veni fetita in vizita la spital si isi va vedea surioara, sunt f emotionata pt reactiea ei, vreau sa fiu atenta sa inregistrez momentul.
Oana.c
Scris: Wednesday, May 4, 2022 4:18 PM
Nivel

AliciaAlicia wrote:

Eu am făcut contractul cu cei de la Biogenis și am prins o reducere la pachetul premiul 50%

Cand ai prins oferta??
AliciaAlicia
Scris: Wednesday, May 4, 2022 4:21 PM
Nivel

Oana.c wrote:

Cand ai prins oferta??

Pe 11 aprilie, dacă vrei vb cu agentul și o întreb dacă mai este valabila oferta și îți trimit numărul ei
AliciaAlicia
Scris: Wednesday, May 4, 2022 4:27 PM
Nivel

Mamici eu am o dilema,am primit de la o prietena pompa de san electrica de la o firma,sterilizator și incalzitorul de la alta firma,eu acum ce trebuie sa fac sa cumpăr biberoane ptr de la firme diferite sa între în ele?🤔
Madalina.d
Scris: Wednesday, May 4, 2022 4:31 PM
Nivel

AliciaAlicia wrote:
Mamici eu am o dilema,am primit de la o prietena pompa de san electrica de la o firma,sterilizator și incalzitorul de la alta firma,eu acum ce trebuie sa fac sa cumpăr biberoane ptr de la firme diferite sa între în ele?🤔

La unele pompe se potrivesc biberoane și de la alte firme. Spre exemplu eu am avut pompa spectra și se potriveau și biberoanele de la avent. În principiu pompa trebuie sa vina și cu un biberon compatibil. Despre sterilizator nu stiu ce sa iti spun pentru ca nu am folosit. În încălzitor ar trebui sa încapă orice biberon, fără sa fie aceeași marca. Dacă vei alapta, iti recomand sa nu investești acum în foarte multe biberoane, sa nu dai banii degeaba.
Madalina.d
Scris: Wednesday, May 4, 2022 4:33 PM
Nivel

AliciaAlicia wrote:

Foarte bun prețul. Eu am avut același pachet acum 4 ani și a costat 2880, deci ai făcut o afacere super bună.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.