Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| Fetelor vă doresc Paște fericit cu multe bucurii! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 828
| Sarbatori linistite fetelor ! eu am exagerat putin astazi cu curatenie si treaba si ma cam doare burta , am luat un no spa si acum stau in pat linistita . sper sa fie ok in noaptea asta |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Sarbatori binecuvantate! |
|
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Sarbatori fericite fetelor |
|
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Paste fericit fetelor! |
|
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Paște fericit!🙏🙏 |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Paște fericit, fetelor! |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Salutare fetelor, Explicați-mi va rog cum sunt contracțiile, daca puteti, cele care ati mai trecut prin asta 🙄. Am o senzatie tare ciudata, zona de sub buric.
|
|
| Lena_cnd wrote:Salutare fetelor, Explicați-mi va rog cum sunt contracțiile, daca puteti, cele care ati mai trecut prin asta 🙄. Am o senzatie tare ciudata, zona de sub buric.
Bună Lena.Eu contracțiile le simt ca și cum mi se întărește tot abdomenul uneori dor uneori nu.La mine cedează la Nos-pa de 40mg.Seara aproape mereu am abdomenul tare și simt o presiune în burtică. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Lena_cnd wrote:Salutare fetelor, Explicați-mi va rog cum sunt contracțiile, daca puteti, cele care ati mai trecut prin asta 🙄. Am o senzatie tare ciudata, zona de sub buric.
Idem ca si Gaby. Se intareste burta, te lasa si tot asa. Unele persoane pot resimti ca o fulgerare/taietura de spate. Daca trec cu nospa, sunt false. |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
Lena, cum au zis și fetele, simți ca se întărește burtica, pare ca se strânge asa și poate dura pana la 2 minute în teorie. Eu în timpul ala parca nici nu ma pot misca. La mine uneori sunt însoțite de durere de burta și spate, exact ca la menstruatie. Poate ai început sa ai deja contracții false, e normal la vârsta asta a sarcinii - se pregătește corpul pentru marele eveniment. |
|
| Lena cum te simți?
|
|
| Fetelor, mie mi se face tot timpul burta asa, se întărește burtica dar parca si simt bebelasii acolo, dar cum ziceti voi in jurul buricului, am ceva înțepături eu zic ca in jurul colului, dar nu stiu exact, joi avem control, sunt curioasa ce o sa-mi zica, incerc sa pun o poza sa vedeti cum mi se face burtica. Sper sa nu fie contracții, eu parca am si uitat cum sunt durerile de menstruatie, parca simt ceva la fel, dar parca nu e chiar asa, nici nu stiu ce sa cred. Dar burtica mi se întărește si ma dor ligamentele incontinuare. App o sa treaca durerea asta de ligamente sau doar dupa nastere. Simt ca parca s-a ridicat mai sus sarcina, in abdomen. Ii simt ca misca mai sus decat deobicei, dar dureri am destule 🙄. |
|
| https://ibb.co/MMVG6Wx |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 828
| Lena , eu nu am nici cea mai mica idee de contractii 😅 eu initial nici nu stiam ca au treaba cu burta 🤣🤣 eu credeam (ca am si avut asa dureri la un mom dat) ca durerea de contractii este durerea din vagin , o durere ascutita , dar s-a dovedit a nu fi asa si mie mi se umfla burtica asa cel putin o data pe zi , fara durere fara nimic , dar dureaza 10-20 sec , deci cred ca nu e contractie , ca spun fetele ca ar dura mai multicel o fi bebele care de joaca 😂😂
|
|
|