Gravidutele noastre dragi - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Monday, April 18, 2022 11:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Eve , imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva ! te imbratisez ! iti doresc multa putere !! Cheek Kiss
simmo
Scris: Tuesday, April 19, 2022 8:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2018
Eve23, imi pare rau sa aud de veste.
Totul durează maxim 10 minute. Se termina repede. Cum a zis și Oana, pleci imediat acasa dupa. Eu am stat mai mult sa aștept actele de externare.
Imi aduc aminte ca după (la 2 zile) am făcut infecție urinară; in viata mea nu avusesem așa ceva și nu mi-am imaginat ca poate da asa crampe.
eve23
Scris: Tuesday, April 19, 2022 9:00 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
simmo wrote:
Totul durează maxim 10 minute. Se termina repede. Cum a zis și Oana, pleci imediat acasa dupa. Eu am stat mai mult sa aștept actele de externare.
Imi aduc aminte ca după (la 2 zile) am făcut infecție urinară; in viata mea nu avusesem așa ceva și nu mi-am imaginat ca poate da asa crampe.

Și trezirea cum e?
Oana.c
Scris: Tuesday, April 19, 2022 11:16 AM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
simmo wrote:

E ca si cum te trezesti din somn, e lejer...o trezire normala as zice.
Cred ca in momentul in care nu se administreaza injectabil anestezic, se produce trezirea. Va fi bine, ai incredere
Gaby 41
Scris: Tuesday, April 19, 2022 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Alicia te așteptăm cu vești de la control astăzi!
simmo
Scris: Tuesday, April 19, 2022 12:49 PM
Nivel

eve23 wrote:

Și trezirea cum e?

Cantitatea de anestezic este asa mica incat nu o va resimti corpul tau. Te trezesti imediat, la imboldul asistentei (fac asa pentru a se asigura ca reactionezi tu la stimulentele externe).
eve23
Scris: Tuesday, April 19, 2022 5:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
Va Mulțumesc frumos pentru răspunsuri, fetelor! Va scriu mâine sa va zic cum a decurs.
AliciaAlicia
Scris: Tuesday, April 19, 2022 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Controlul a decurs bine,fara nici o problema, băiatul are 1400 +-200 cam slăbuț baiatul mai ales ca la tine Gaby la 27 de saptamani avea greutatea asta,col închis și lung,încă e devreme sa stabilim data ptr cezariana, următorul control peste 4 săptămâni mi.a spus și ca nu e cazul sa mai fac morfologia de trimestrul 3 ca totul e bine dar eu ma gândesc totuși sa îl fac.
Nu a reușit sa facă o poza mai frumoasa ptr ca dormea

https://ibb.co/r0gv5VH
Gaby 41
Scris: Tuesday, April 19, 2022 8:58 PM
Nivel

AliciaAlicia wrote:
Controlul a decurs bine,fara nici o problema, băiatul are 1400 +-200 cam slăbuț baiatul mai ales ca la tine Gaby la 27 de saptamani avea greutatea asta,col închis și lung,încă e devreme sa stabilim data ptr cezariana, următorul control peste 4 săptămâni mi.a spus și ca nu e cazul sa mai fac morfologia de trimestrul 3 ca totul e bine dar eu ma gândesc totuși sa îl fac.

Bună Alicia!Este grāsunel băiețelul tău.Alicia eu aveam 27 și 6 zile deci fără o zi 28.Este foarte bine la greutate băiețelul tău.Iar în poză i se văd obrăjorii grăsuți e tare drăgălaș.Mă bucur că sunteți bine.
Oana.c
Scris: Tuesday, April 19, 2022 11:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
AliciaAlicia wrote:

Alicia ma bucur ca este totul bine. Eu cred ca este in regula greutatea bebelusului tau.
Bebelusa mea avea 1660 g la 31s3z.
Nu te ingrijora, chiar este in regula bebelusul tau .
🤗
Yanna
Scris: Tuesday, April 19, 2022 11:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/27/2021
Buna! Eve, îmi pare rău pentru vesti, multă putere pentru a trece cat mai repede peste!
Astăzi am fost si eu la control, avem 17 saptamâni dar bebelina este de 7s4z, 203 g. A zis dr ca am contracții, intr-adevăr, in ultimele 2 saptamâni nu am fost așa conștiincioasă cu Duphaston ul de pe zi, mai săream peste administrări, credeți ca e posibil sa fie din cauza asta? Mi-a fost aiurea sa ii spun ca am mai sărit peste ele…
Voi ați făcut testul acela din ADN fetal Nifty (am înțeles ca are mai multe denumiri) ? Îl face toată lumea acum, sau doar dacă ai analizele not Ok? Am citit un articol si am rămas puțin nedumerită
simmo
Scris: Wednesday, April 20, 2022 8:32 AM
Nivel

Alice, felicitari pentru vestile bune.

Yanna, testul de ADN fetal se face în primul trimestru, pana in 10s din câte știu eu. La primul copil l-am facut (doar ca sa nu mai fac celelalte teste , dublul și triplu test), insa acum din considerente financiare nu l-am mai facut.
Madalina.d
Scris: Wednesday, April 20, 2022 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
Yanna wrote:
Buna! Eve, îmi pare rău pentru vesti, multă putere pentru a trece cat mai repede peste!
Astăzi am fost si eu la control, avem 17 saptamâni dar bebelina este de 7s4z, 203 g. A zis dr ca am contracții, intr-adevăr, in ultimele 2 saptamâni nu am fost așa conștiincioasă cu Duphaston ul de pe zi, mai săream peste administrări, credeți ca e posibil sa fie din cauza asta? Mi-a fost aiurea sa ii spun ca am mai sărit peste ele…
Voi ați făcut testul acela din ADN fetal Nifty (am înțeles ca are mai multe denumiri) ? Îl face toată lumea acum, sau doar dacă ai analizele not Ok? Am citit un articol si am rămas puțin nedumerită

Yanna, eu nu am făcut niciun test genetic, am făcut doar dublu test. Sunt mai multe de genul nifty (panorama, veracity etc). Medicii recomanda un test genetic parca peste 35 de ani și în cazul în care la morfologia de prim trimestru iese translucenta nucala prea mare. La 17 săptămâni cât ai tu nu cred ca mai are rost sa faci pentru ca se face doar în primul trimestru.

Contracții am și eu cam tot de pe la 17-18 saptamâni. Sa ai grija cu efortul, încearcă sa te odihnești cat mai mult și sa iei corect duphastonul. Poți lua no-spa pentru dureri și contracții, fără probleme.
Madalina.d
Scris: Wednesday, April 20, 2022 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
AliciaAlicia wrote:

Alicia, stai linistita ca e f bine băiețelul tău, nu e deloc slăbuț. De acum o sa crească tot mai mult 🥰
Gaby 41
Scris: Wednesday, April 20, 2022 11:46 AM
Nivel

Yanna wrote:
Bună Yanna!Eu i-au 1cp/Duphaston/zi de la 23 de săptămâni l-am mai luat și la începutul sarcinii când am avut probleme.Poți întreba medicul dacă poți lua și Nos-pa pentru că ajută când ai contracții.Eu i-au 2 cp/zi Nos-pa de la 19 săptămâni când am aflat că am colul deschis la interior și scurt.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.