Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor!Am fost la control am 27 de săptămâni și 6 zile iar fetița are 1470 grame și este bine.Colul are 3,33cm.La început îl măsurase abdominal și arata scurt în stânga apoi transvaginal era ok.Mi-a dat sirop Grintuss și Stodal să le alternez.Și să-mi i-au centură de sarcină dacă pot.Nu mi-a dat testul de toleranță la glucoză nici nu a amintit măcar.Mi-a dat câteva analize să fac și mai merg peste 3 săptămâni la control.M-am supărat puțin pentru că după transvaginală doctora mi-a spus că sa rupt prezervativul de pe sonda de control sper să nu mă trezesc cu vreo boală ceva de pe sonda aia. Ia uite grasunica unde era 🥰 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| Oana.c wrote: Ia uite grasunica unde era 🥰
Bună Oana!Cred că de la atâta stat în pat suntem două grăsane amândouă!Sper să nu devin o balenă că am luat deja 12 kg. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor!Am fost la control am 27 de săptămâni și 6 zile iar fetița are 1470 grame și este bine.Colul are 3,33cm.La început îl măsurase abdominal și arata scurt în stânga apoi transvaginal era ok.Mi-a dat sirop Grintuss și Stodal să le alternez.Și să-mi i-au centură de sarcină dacă pot.Nu mi-a dat testul de toleranță la glucoză nici nu a amintit măcar.Mi-a dat câteva analize să fac și mai merg peste 3 săptămâni la control.M-am supărat puțin pentru că după transvaginală doctora mi-a spus că sa rupt prezervativul de pe sonda de control sper să nu mă trezesc cu vreo boală ceva de pe sonda aia. Gaby, ma bucur ca e ok colul, nu ma stiu la cate grame ar trebui sa aiba la vârsta asta, dar cred ca e foarte bine! Ma bucur ca sunteti bine si ca ti s-a marit colul, nu te necaji cu sonda, sunt sigura ca daca s-a rupt la cineva in trecut au dezinfectato cum trebuie, cum zice si Mădălina. A mea dr. Imi verifica colul pe scaunul ala urat, cal sau cum ii zice, iar dupa ce ma deschide si verifica ma dezinfecteaza, deci e o senzație tare ciudata 🤭. Nu-ti mai face gânduri in plus 🤗. Asa e trece repede timpul, Numa cand imi dădeai sfaturi pe grupul de aspirante🤗. O sa fiti bine, oricum in saptamana 32 trebuie sa-ti faca analizele alea pentru bacterii, din ce am citit.
|
|
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Gaby 41 wrote:Alicia cum te mai simți? Când mergi la control? Bună Gaby, marți merg la control🤩 |
|
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor!Am fost la control am 27 de săptămâni și 6 zile iar fetița are 1470 grame și este bine.Colul are 3,33cm.La început îl măsurase abdominal și arata scurt în stânga apoi transvaginal era ok.Mi-a dat sirop Grintuss și Stodal să le alternez.Și să-mi i-au centură de sarcină dacă pot.Nu mi-a dat testul de toleranță la glucoză nici nu a amintit măcar.Mi-a dat câteva analize să fac și mai merg peste 3 săptămâni la control.M-am supărat puțin pentru că după transvaginală doctora mi-a spus că sa rupt prezervativul de pe sonda de control sper să nu mă trezesc cu vreo boală ceva de pe sonda aia. Ce bine a luat în greutate fetita Gaby,felicitări, ma bucur ca sunteți bine |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 978
| ce bine ca e colul ok Gaby! dar ce maricica este la 27 s 🥰 o sa ii spun si eu dr sa masoare intravaginal si pe burta colul , sunt curioasa de diferenta daca nu uit , bineinteles 😅😅 |
|
| Lena_cnd wrote: Gaby, ma bucur ca e ok colul, nu ma stiu la cate grame ar trebui sa aiba la vârsta asta, dar cred ca e foarte bine! Ma bucur ca sunteti bine si ca ti s-a marit colul, nu te necaji cu sonda, sunt sigura ca daca s-a rupt la cineva in trecut au dezinfectato cum trebuie, cum zice si Mădălina. A mea dr. Imi verifica colul pe scaunul ala urat, cal sau cum ii zice, iar dupa ce ma deschide si verifica ma dezinfecteaza, deci e o senzație tare ciudata 🤭. Nu-ti mai face gânduri in plus 🤗. Asa e trece repede timpul, Numa cand imi dădeai sfaturi pe grupul de aspirante🤗. O sa fiti bine, oricum in saptamana 32 trebuie sa-ti faca analizele alea pentru bacterii, din ce am citit.
Bună Lena!Am avut ghinion azi la eco transvaginală sincer preferam să nu-mi spună acum mai stau și cu grija asta.Sper să fiu bine că am avut atâta grijă până acum.Voi merge pe la 31 de săptămâni la următorul eco. |
|
| AliciaAlicia wrote: Ce bine a luat în greutate fetita Gaby,felicitări, ma bucur ca sunteți bine
Bună Alicia!Am o burtică destul de mare mă gândeam că și ea este mai grăsunică.Să ne scrii marți după consultație. |
|
| Andreea_neacsu wrote: ce bine ca e colul ok Gaby! dar ce maricica este la 27 s 🥰 o sa ii spun si eu dr sa masoare intravaginal si pe burta colul , sunt curioasa de diferenta daca nu uit , bineinteles 😅😅 Bună Andreea!Mâine fac 28 de săptămâni.Data trecută pe la 25 de săptămâni avea aproape 900 de grame iar acum la 27 și 6 zile 1470 de grame cred că este în grafic.Cred că cel mai bine se măsoară colul intravaginal. |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Oana.c wrote: Ia uite grasunica unde era 🥰
Oana, Madalina, m-ati facut curioasa cu oala minune de la tefal,am tot citit despre ea, ma bate gandul 🙄🥴, dar ce am vazut e ca dureaza si cateva ore sa faca mancarea. Stiti voi vreo șmecherie?
|
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Lena_cnd wrote: Oana, Madalina, m-ati facut curioasa cu oala minune de la tefal,am tot citit despre ea, ma bate gandul 🙄🥴, dar ce am vazut e ca dureaza si cateva ore sa faca mancarea. Stiti voi vreo șmecherie?
Nuuu, durează puțin sa se facă mâncarea. Ai funcția de presiune care gătește super rapid. Am făcut zilele astea un pui întreg în vreo 45 de minute. El era gata mai repede, dar l-am vrut eu mai rumenit. A ieșit chiar bun. Eu încă nu știu tot, Oana e mai experta decât mine 😁. O am de o săptămână si de atunci a mai folosit foat soțul aragazul ca să își facă omleta 😅. Eu sunt mulțumită de ea pana acum, are și funcție de mâncare pt bebe, gătește la abur, va fi utila și când începem diversificarea. La primul copil luasem aparatul de la avent de gătit la abur, cică special pt bebe. Am dat o tona de bani pe el atunci și mi-a părut rau. Cu banii aia luam un multicooker mult mai deștept. Bine ca l-am vândut între timp 😀 |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Lena_cnd wrote: Gaby, ma bucur ca e ok colul, nu ma stiu la cate grame ar trebui sa aiba la vârsta asta, dar cred ca e foarte bine! Ma bucur ca sunteti bine si ca ti s-a marit colul, nu te necaji cu sonda, sunt sigura ca daca s-a rupt la cineva in trecut au dezinfectato cum trebuie, cum zice si Mădălina. A mea dr. Imi verifica colul pe scaunul ala urat, cal sau cum ii zice, iar dupa ce ma deschide si verifica ma dezinfecteaza, deci e o senzație tare ciudata 🤭. Nu-ti mai face gânduri in plus 🤗. Asa e trece repede timpul, Numa cand imi dădeai sfaturi pe grupul de aspirante🤗. O sa fiti bine, oricum in saptamana 32 trebuie sa-ti faca analizele alea pentru bacterii, din ce am citit.
Înseamnă că eu sunt norocoasa. Dr meu ma lasă pe pat și doar zice sa îndoi genunchii și sa ma dezbrac puțin cât sa poată verifica cu sonda. La cum ma miș, aia îmi mai lipsea, sa ma mai urce și pe animalul ala 😅 |
|
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Lena_cnd wrote: Oana, Madalina, m-ati facut curioasa cu oala minune de la tefal,am tot citit despre ea, ma bate gandul 🙄🥴, dar ce am vazut e ca dureaza si cateva ore sa faca mancarea. Stiti voi vreo șmecherie?
Nu Lena... la mn in casa se mananca f mult ciorbele, si o fac im 20 min...fara supraveghere. Dar cand pun apa,o pun fierbinte...altfel ar dura preincalzirea apei minute bune.
|
|
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Buna fetelor. Nu am mai scris ca nu aveam noutati dar v-am citit mereu. Ma bucur cand vad ca e totul bine la voi. Am fost si eu azi la control si chiar eram curioasa daca a crescut bine bebe ca eu in greutate nu prea mai luasem, dar a crescut o gramada, are 2262 g si era totul bine .. mai merg peste 3 saptamani.. inca nu am stabilit cum nasc, n-am exclus nicio varianta, mai vedem. |
|
| Andreealee wrote:Buna fetelor. Nu am mai scris ca nu aveam noutati dar v-am citit mereu. Ma bucur cand vad ca e totul bine la voi. Am fost si eu azi la control si chiar eram curioasa daca a crescut bine bebe ca eu in greutate nu prea mai luasem, dar a crescut o gramada, are 2262 g si era totul bine .. mai merg peste 3 saptamani.. inca nu am stabilit cum nasc, n-am exclus nicio varianta, mai vedem. Bună Andreealee!A luat foarte bine fetița ta în greutate!Mă bucur că sunteți bine. |
|
|