Gravidutele noastre dragi - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Wednesday, April 13, 2022 9:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Madalina.d wrote:

Of, gaby, îmi pare rău! Bine ca măcar testul covid a ieșit negativ. Nu stiu ce naiba de viroza circula, dar peste tot aud numai despre asta. Pe lângă asta, mai circula și gripa. Am zis ca pe perioada vacantei nu mai duc copilul la gradinita, de teama ca iar îmi aduce ceva. M-am saturat sa fiu mai mereu răcită. Eu sunt bine, mi se tot infunda nasul, dar cred ca din cauza sarcinii.

Te așteptăm mâine cu vesti. Și sa te faci bine cât mai repede!
Mulțumesc Mădălina,sper să treacă repede.Eu cred că am gripă!Asta ar fi a 4 zi abia aștept să-mi treacă.Sper să nu-mi mai aducă vreo răceala băiețelul că asta mi-a ajuns.Mă bucur că ești bine!
Lena_cnd
Scris: Wednesday, April 13, 2022 11:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2021
Gaby 41 wrote:
Mulțumesc Mădălina,sper să treacă repede.Eu cred că am gripă!Asta ar fi a 4 zi abia aștept să-mi treacă.Sper să nu-mi mai aducă vreo răceala băiețelul că asta mi-a ajuns.Mă bucur că ești bine!

Gaby, imi pare rau ca esti bolnavioara, eu pentru gat am baut sirop de brad, facut acasa, tare mult m-a ajutat, dupa o zi de baut mi o trecut durerea din gat.
Daca ai de unde incerca daca vrei.
Sanatate iti doresc.
Gaby 41
Scris: Thursday, April 14, 2022 10:07 AM
Nivel

Lena_cnd wrote:

Gaby, imi pare rau ca esti bolnavioara, eu pentru gat am baut sirop de brad, facut acasa, tare mult m-a ajutat, dupa o zi de baut mi o trecut durerea din gat.
Daca ai de unde incerca daca vrei.
Sanatate iti doresc.
Bună Lena!Tu cum te simți?Poate găsesc sirop de brad la farmacie.Sunt cam supărată pe doctora mea pentru că ieri pe la ora 18 i-am dat mesaj să-mi spună ce pot lua pentru tuse dar nu mi-a răspuns iar azi-noapte ma apucat tusea,mi-am făcut ceai de ceapă și parcă sunt puțin mai bine.Mă gândesc cum va fi când voi naște ce o să facă nu o să-mi răspundă la telefon?O să întreb și aspectul ăsta.
Madalina.d
Scris: Thursday, April 14, 2022 10:17 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Gaby 41 wrote:
Bună Lena!Tu cum te simți?Poate găsesc sirop de brad la farmacie.Sunt cam supărată pe doctora mea pentru că ieri pe la ora 18 i-am dat mesaj să-mi spună ce pot lua pentru tuse dar nu mi-a răspuns iar azi-noapte ma apucat tusea,mi-am făcut ceai de ceapă și parcă sunt puțin mai bine.Mă gândesc cum va fi când voi naște ce o să facă nu o să-mi răspundă la telefon?O să întreb și aspectul ăsta.

Gaby, pentru tuse eu am luat stodal. E cam slab dar măcar e permis și la gravide, asa scrie și pe prospect. Foarte bun și siropul de brad, cum zice Lena. Ala e bun și pentru tuse. Stiu ca îmi dădea mama xand eram mica sirop cu muguri de pin. Ce fel de tuse ai?
Gaby 41
Scris: Thursday, April 14, 2022 10:45 AM
Nivel

Madalina.d wrote:

Gaby, pentru tuse eu am luat stodal. E cam slab dar măcar e permis și la gravide, asa scrie și pe prospect. Foarte bun și siropul de brad, cum zice Lena. Ala e bun și pentru tuse. Stiu ca îmi dădea mama xand eram mica sirop cu muguri de pin. Ce fel de tuse ai?
Bună Mădălina!Tusea este uscată.Sincer parcă îmi este și teamă să tușesc încerc să mă abțin cât pot.Nu o m-ai deranjez cu încă un mesaj pe doctoră o să o întreb la ora 18 când merg la control să vedem ce îmi recomandă.De Stodal am citit și eu că se dă și la graviduțe.
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, April 14, 2022 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Sirop de brad mi-a recomandat si mie mf , dar nu a fost nevoie sa iau caci am avut tusea doar o zi.
Sa te faci bine Gaby! sa ne spui cum a fost la control ! 🥰
Gaby 41
Scris: Thursday, April 14, 2022 11:48 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Sirop de brad mi-a recomandat si mie mf , dar nu a fost nevoie sa iau caci am avut tusea doar o zi.
Sa te faci bine Gaby! sa ne spui cum a fost la control ! 🥰
Mulțumesc Andreea!Vă scriu după consultație.
Gaby 41
Scris: Thursday, April 14, 2022 11:49 AM
Nivel

Alicia cum te mai simți? Când mergi la control?
Lena_cnd
Scris: Thursday, April 14, 2022 12:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2021
Gaby 41 wrote:
Bună Mădălina!Tusea este uscată.Sincer parcă îmi este și teamă să tușesc încerc să mă abțin cât pot.Nu o m-ai deranjez cu încă un mesaj pe doctoră o să o întreb la ora 18 când merg la control să vedem ce îmi recomandă.De Stodal am citit și eu că se dă și la graviduțe.

Eu mi-am mai facut cand am tusit un compot de mere cu scortisoara, lamaie si putin zahar, dar poti sa pui miere daca vrei, mie tare bine mi-o prins si compotul.
Gaby 41
Scris: Thursday, April 14, 2022 12:57 PM
Nivel

Lena_cnd wrote:

Eu mi-am mai facut cand am tusit un compot de mere cu scortisoara, lamaie si putin zahar, dar poti sa pui miere daca vrei, mie tare bine mi-o prins si compotul.
Lena o să încerc și cu compot.O să-mi fac mai târziu, mersi de sfat.
Gaby 41
Scris: Thursday, April 14, 2022 8:10 PM
Nivel

Bună fetelor!Am fost la control am 27 de săptămâni și 6 zile iar fetița are 1470 grame și este bine.Colul are 3,33cm.La început îl măsurase abdominal și arata scurt în stânga apoi transvaginal era ok.Mi-a dat sirop Grintuss și Stodal să le alternez.Și să-mi i-au centură de sarcină dacă pot.Nu mi-a dat testul de toleranță la glucoză nici nu a amintit măcar.Mi-a dat câteva analize să fac și mai merg peste 3 săptămâni la control.M-am supărat puțin pentru că după transvaginală doctora mi-a spus că sa rupt prezervativul de pe sonda de control sper să nu mă trezesc cu vreo boală ceva de pe sonda aia.
Madalina.d
Scris: Thursday, April 14, 2022 8:17 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună fetelor!Am fost la control am 27 de săptămâni și 6 zile iar fetița are 1470 grame și este bine.Colul are 3,33cm.La început îl măsurase abdominal și arată scurt în stânga apoi transvaginal era ok.Mi-a dat sirop Grintuss și Stodal să le alternez.Și să-mi i-au centură de sarcină dacă pot.Nu mi-a dat testul de toleranță la glucoză nici nu a amintit măcar.Mi-a dat câteva analize să fac și mai merg peste 3 săptămâni la control.M-am supărat puțin pentru că după transvaginală doctora mi-a spus că sa rupt prezervativul de pe sonda de control sper să nu mă trezesc cu vreo boală ceva de pe sonda aia.

Oho, Gaby, ce fetita grasunica 😍. Colul pare ca se menține bine, ma bucur ca e asa. Centura de sarcina pentru ce ti-a recomandat-o? Ma gândeam și eu sa îmi iau ca ma doare tare spatele și simt și o presiune în partea de jos a burții, presupun din cauza ca se mărește sarcina, habar n-am. Nu stiu daca ajuta la asta, n-am prea studiat problema. Stai linistita, sunt sigura ca ei dezinfectează tot acolo și prezervativul e doar o măsură suplimentara de precauție.
Gaby 41
Scris: Thursday, April 14, 2022 8:38 PM
Nivel

Madalina.d wrote:

Oho, Gaby, ce fetita grasunica 😍. Colul pare ca se menține bine, ma bucur ca e asa. Centura de sarcina pentru ce ti-a recomandat-o? Ma gândeam și eu sa îmi iau ca ma doare tare spatele și simt și o presiune în partea de jos a burții, presupun din cauza ca se mărește sarcina, habar n-am. Nu stiu daca ajuta la asta, n-am prea studiat problema. Stai linistita, sunt sigura ca ei dezinfectează tot acolo și prezervativul e doar o măsură suplimentara de precauție.
Mădălina cred mi-a recomandat centura din cauza colului să nu mai apese pe el nu mi-a zis de ce doctora mea este foarte rapidă cred că atât eco abdominal,transvaginala și consultația durează 15 minute.Nu prea îi place să stea la discuții iar eu sunt invers mi-ar place să întreb și să aflu cat mai multe dar asta e poate așa este ea.A zis să păstrez în continuare Nos-pa și Utrogestan.
Madalina.d
Scris: Thursday, April 14, 2022 8:46 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Mădălina cred mi-a recomandat centura din cauza colului să nu mai apese pe el nu mi-a zis de ce doctora mea este foarte rapidă cred că atât eco abdominal,transvaginala și consultația durează 15 minute.Nu prea îi place să stea la discuții iar eu sunt invers mi-ar place întreb și să aflu cat mai multe dar asta e poate așa este ea.A zis să păstrez în continuare Nos-pa și Utrogestan.

Da pai asta ma gândeam ca poate ajuta și cu presiunea pe col, ca pt spate știam ca e buna. Nici la mine nu durează foarte mult consultațiile dar îmi zice ce ma interesează și imi răspunde la întrebări sau dacă ii scriu. Maine intri în trimestrul 3 dacă zic bine. Doamne, ce a trecut timpul.
Gaby 41
Scris: Thursday, April 14, 2022 8:54 PM
Nivel

Madalina.d wrote:

Da pai asta ma gândeam ca poate ajuta și cu presiunea pe col, ca pt spate știam ca e buna. Nici la mine nu durează foarte mult consultațiile dar îmi zice ce ma interesează și imi răspunde la întrebări sau dacă ii scriu. Maine intri în trimestrul 3 dacă zic bine. Doamne, ce a trecut timpul.
Da Mădălina mâine intru în trimestrul 3.Ce trece timpul parcă ieri mă uitam la testul de sarcină și nu-mi venea să cred că era pozitiv.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.