Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Gaby 41 wrote: Mădălina foarte bune sfaturile tale,mersi mult.Sper să reușesc de data asta.Îmi pare rău că am renunțat la alăptat pentru că aveam foarte mult lapte a trebuit să fac tratament să opresc lactația.La pompă de sân Spectra mă uitam și eu la ce-a simplă.O să o urmăresc la eMag poate o prind la ofertă.
Doamne ajuta Gaby, iti țin pumnii sa fie ușor și fără chin. Din păcate sunt mulți medici care habar nu au si dau sfaturi greșite. Nu pot sa îmi imaginez cum un medic poate sa spună ca băiețelului tău ii făcea rau laptele de la san. O, doamne! Poți sa mai urmărești pe altex și educlass pompele spectra. Poate găsești o oferta buna pana naști. |
|
| Andreea_neacsu wrote:si eu am luat pompa , nu stiam faza cu masuratul mamelonului , am probat totusi si parea ok , sper sa fie buna sa nu fi dat banii degeaba 🥺
Ce pompa ai luat Andreea? Nu toate au cupe de mărimi diferite. Din câte știu, unele pompe au cupa universala. Sper sa nu zic prostii. Nici eu n-am știut de treaba cu masuratul pana sa ma lovească 😂. Oricum și dacă masuram, sigur xeva făceam greșit pt ca nici nu aveam mameloane formate, practic copilul nu avea de ce sa apuce. Și în plus, în timp s-a schimbat treaba și nu am folosit aceeași dimensiune de cupa. Când mi-am dat seama care e motivul pt care am făcut răni, mi-am comandat toate dimensiunile ca să fiu sigura 😂😂 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1538
| Madalina.d wrote:
Doamne ajuta Gaby, iti țin pumnii sa fie ușor și fără chin. Din păcate sunt mulți medici care habar nu au si dau sfaturi greșite. Nu pot sa îmi imaginez cum un medic poate sa spună ca băiețelului tău ii făcea rau laptele de la san. O, doamne! Poți sa mai urmărești pe altex și educlass pompele spectra. Poate găsești o oferta buna pana naști.
Mădălina sper să fie mai bine de data asta.O să fac tot posibilul să reușesc. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/27/2021 Mesaje: 31
| Gaby 41 wrote:Yanna ce mai faci?
Buna Gaby, apuc sa va citesc destul de rar zilele acestea pt ca am intrat in concediu si încerc sa îmi ocup timpul cu cat mai multe activități, am începu sa si brodez ca sa nu stau toată ziua cu ochii in telefon. Acum am ajuns la curent cu toate discuțiile, foarte bune sfaturile despre alăptat, chiar utile pt mine, care sunt la prima sarcina si nu am idee de absolut nimic. Eu am abonament la RM, dau 230 de lei pe luna dar la eco dau 40 de lei, la morfologie am dat 80 si puțin iar analizele le-am avut gratuite, mai puțin torch si trombofilia dar le-am făcut la alta clinica din oraș cu 800 de lei pe ambele. Eu am ajuns intr-o faza de pareri acum, mi se pare ca o simt pe bebelina dar știu ca la 15s e imposibil. Am impresia ca uneori când pun mâna pe burtica si stau foarte foarte atenta simt niște bule, mișcări, foarte foarte ușoare, nici nu știu cum sa le numesc. Ma gândesc foarte mult la faptul ca uneori nu îmi vine sa cred ca e acolo pt ca nu o simt si probabil de aia îmi fac părerile astea. Ce sa mai, o iau razna cred :)) Am primit si poza cu bebelina la începutul lunii când am fost la control, șoc total, nu ma așteptam sa ne dea poza la 14 saptamâni, încă nu mi vine sa cred ca la cat ne-am chinuit in sfârșit e real ce se întâmpla |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 754
| Madalina.d wrote:
Ce pompa ai luat Andreea? Nu toate au cupe de mărimi diferite. Din câte știu, unele pompe au cupa universala. Sper sa nu zic prostii. Nici eu n-am știut de treaba cu masuratul pana sa ma lovească 😂. Oricum și dacă masuram, sigur xeva făceam greșit pt ca nici nu aveam mameloane formate, practic copilul nu avea de ce sa apuce. Și în plus, în timp s-a schimbat treaba și nu am folosit aceeași dimensiune de cupa. Când mi-am dat seama care e motivul pt care am făcut răni, mi-am comandat toate dimensiunile ca să fiu sigura 😂😂
De la Kidscare este , nu am stiut eu asa multe despre pompe, mi-a recomandat-o o cunostinta si am gasit-o o data la reducere si am luat-o .. daca n-o fi buna , alta la rand 😂🤓 Eu am mamelonul format, ori asa cred eu , ca nu am vazut vreodata cum trebuie sa arate un mamelon numai bun de alaptat 😂 |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Gaby 41 wrote:Andreealee, Alicia,Eva,Simmo ce mai faceți?
Buna, Eu inca vars, dar s-au mai rarit per zi (de 3 zile nu am mai luat nici pastile, iar perfuzii nu am mai facut de ~3s). Uneori parca ma linisteste cand vars , in ideea ca bebe e bine pentru ca am zile cand nu il simt deloc. Din cauza grețurilor mi se incordeaza burta/abdomenul si simt o durere permanenta ca si cum as avea febra musculara (dar imi aduc aminte ca aceeasi senzatia am avut si sarcina anterioara). Va citesc si ma bucur cand vad ca primiti vesti bune de la doctori. Sa fie bine in continuare pentru toate pana la capat. |
|
| Yanna, eu cred ca ceea ce simti sigur e bebe. In sarcina anterioara prima miscare am simtit-o la 20s. Acum prima oara am simtit la 10s (si asta pentru ca se pozitionase foarte jos si mi se umflase pielea intr-o parte; am tot masat atunci cu mana si a fugit pe urma de acolo). Pe urma nu am mai simtiti nimic pana la 12s, iar pauza lunga si tot asa. |
|
| Gaby, nu am sfaturi pentru alaptare deoarece la mine a fost tot un chin pentru 3 luni. Cu tot esecul dapdv, niciun doctor nu mi-a zis ca laptele meu nu este bun si oricum cine spune cred ca nu realizeaza ce scoate pe gura. Iar al meu copil a fost mai micut la nastere (nu avea forta sa suga), avea reflux, mi-a vomitat si in jet. Tot tacamul posibil. Mult stres, probleme cu somnul, toate au contribuit sa nu mai am lapte si am renuntat. Am luat si pastile, am pompat, dar devenise prea frustrant. |
|
| Yanna wrote:
Buna Gaby, apuc sa va citesc destul de rar zilele acestea pt ca am intrat in concediu si încerc sa îmi ocup timpul cu cat mai multe activități, am începu sa si brodez ca sa nu stau toată ziua cu ochii in telefon. Acum am ajuns la curent cu toate discuțiile, foarte bune sfaturile despre alăptat, chiar utile pt mine, care sunt la prima sarcina si nu am idee de absolut nimic. Eu am abonament la RM, dau 230 de lei pe luna dar la eco dau 40 de lei, la morfologie am dat 80 si puțin iar analizele le-am avut gratuite, mai puțin torch si trombofilia dar le-am făcut la alta clinica din oraș cu 800 de lei pe ambele. Eu am ajuns intr-o faza de pareri acum, mi se pare ca o simt pe bebelina dar știu ca la 15s e imposibil. Am impresia ca uneori când pun mâna pe burtica si stau foarte foarte atenta simt niște bule, mișcări, foarte foarte ușoare, nici nu știu cum sa le numesc. Ma gândesc foarte mult la faptul ca uneori nu îmi vine sa cred ca e acolo pt ca nu o simt si probabil de aia îmi fac părerile astea. Ce sa mai, o iau razna cred :)) Am primit si poza cu bebelina la începutul lunii când am fost la control, șoc total, nu ma așteptam sa ne dea poza la 14 saptamâni, încă nu mi vine sa cred ca la cat ne-am chinuit in sfârșit e real ce se întâmpla
Bună Yanna! Sigur este bebelina cea pe care o simți.Stai să vezi peste câteva săptămâni ce o să de-a din mânuțe și piciorușe.Fetița mea are zile când este mai leneșă dar în alte zile mișcă non-stop. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Gaby 41 wrote:Andreealee, Alicia,Eva,Simmo ce mai faceți? Bună Gaby, eu sunt bine,peste o săptămână am și eu controlul pe care il aștept cu nerăbdare, atunci vom programa și cezariana ,au început carceii ,picioarele ma dor,spatele la fel din ce în ce tot mai greu îmi este.Am primit de la o prietena camera bebelusului complet mobilata🤩,cumnata mea ne.a dat vestea ca și ea este insarcinata în 6 săptămâni și ma bucur ca nu sunt singura V.am spus ca sânii încep sa îmi curgă dar ma și dor foarte tare.Zilele trecute am avut tensiunea mare și am ajuns la urgenta unde am dat de o scârbă de om care m.a făcut sa îmi schimb părerea de stat dar voi vb cu ginecologul meu despre asta.😘😘 |
|
| simmo wrote:
Buna, Eu inca vars, dar s-au mai rarit per zi (de 3 zile nu am mai luat nici pastile, iar perfuzii nu am mai facut de ~3s). Uneori parca ma linisteste cand vars , in ideea ca bebe e bine pentru ca am zile cand nu il simt deloc. Din cauza grețurilor mi se incordeaza burta/abdomenul si simt o durere permanenta ca si cum as avea febra musculara (dar imi aduc aminte ca aceeasi senzatia am avut si sarcina anterioara). Va citesc si ma bucur cand vad ca primiti vesti bune de la doctori. Sa fie bine in continuare pentru toate pana la capat.
Simmo cu timpul sigur vei fi mai bine.Cred că este tare greu să ai stările astea de rău.Legat de alăptare sincer regret că am renunțat atunci însă de data asta sper să reușesc. |
|
| AliciaAlicia wrote: Bună Gaby, eu sunt bine,peste o săptămână am și eu controlul pe care il aștept cu nerăbdare, atunci vom programa și cezariana ,au început carceii ,picioarele ma dor,spatele la fel din ce în ce tot mai greu îmi este.Am primit de la o prietena camera bebelusului complet mobilata🤩,cumnata mea ne.a dat vestea ca și ea este insarcinata în 6 săptămâni și ma bucur ca nu sunt singura V.am spus ca sânii încep sa îmi curgă dar ma și dor foarte tare.Zilele trecute am avut tensiunea mare și am ajuns la urgenta unde am dat de o scârbă de om care m.a făcut sa îmi schimb părerea de stat dar voi vb cu ginecologul meu despre asta.😘😘
Bună Alicia!Da și pe mine mă doare uneori spatele iar astăzi văd că mă ustură și în gât.Felicitări cumnatei tale pentru sarcină.Îmi pare rău că te-ai simțit rău de la tensiune.Legat de personalul din spitalele de stat ce să m-ai spun așa știu unii să se comporte doar urat.Abia aștept să merg și eu săptămână viitoare la control nu am mai fost de 3 săptămâni. |
|
| AliciaAlicia wrote: Bună Gaby, eu sunt bine,peste o săptămână am și eu controlul pe care il aștept cu nerăbdare, atunci vom programa și cezariana ,au început carceii ,picioarele ma dor,spatele la fel din ce în ce tot mai greu îmi este.Am primit de la o prietena camera bebelusului complet mobilata🤩,cumnata mea ne.a dat vestea ca și ea este insarcinata în 6 săptămâni și ma bucur ca nu sunt singura V.am spus ca sânii încep sa îmi curgă dar ma și dor foarte tare.Zilele trecute am avut tensiunea mare și am ajuns la urgenta unde am dat de o scârbă de om care m.a făcut sa îmi schimb părerea de stat dar voi vb cu ginecologul meu despre asta.😘😘
Alicia, ai grija cu tensiunea. Monitorizează zilnic acasă. Ai primit ceva pentru asta? |
|
| Mădălina te așteptăm cu vești de la control! |
|
| Gaby 41 wrote:Mădălina te așteptăm cu vești de la control!
Da, revin mai târziu. La 5 am programare, dar mereu se întârzie. Tu cum te simți gaby? |
|
|