Gravidutele noastre dragi - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
eva.maria
Scris: Monday, March 21, 2022 9:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/5/2021
Buna Simoo , buna fete. M am pierdut de tot. S s schimbat si grupul am rămas in urma. Am urmărit ce ați scris. Da. Am anunțat o pe mama mea si s a bucurat f mult. Chiar daca credeam ca va fi mai rezervată fiind suparata cu problema cu fractura si cu durerile. Oricum a fost socata ca i am ascuns atâtea luni. Când i am dat vestea a crezut ca s in 2 luni si nasc la iarna :))))
Lena_cnd
Scris: Monday, March 21, 2022 11:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2021
Andreealee
Scris: Monday, March 21, 2022 11:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2020
Lena_cnd wrote:

Cand ajung si eu pe lista asta 🥺?

Nu ajungi automat, trebuie sa spui ca vrei pe lista atunci cand face casuta noua. Cred ca inca poate sa te adauge Maria pupici
Lena_cnd
Scris: Monday, March 21, 2022 11:15 PM
Nivel

eva.maria wrote:
Buna Simoo , buna fete. M am pierdut de tot. S s schimbat si grupul am rămas in urma. Am urmărit ce ați scris. Da. Am anunțat o pe mama mea si s a bucurat f mult. Chiar daca credeam ca va fi mai rezervată fiind suparata cu problema cu fractura si cu durerile. Oricum a fost socata ca i am ascuns atâtea luni. Când i am dat vestea a crezut ca s in 2 luni si nasc la iarna :))))

Chiar ma bucur 🙏🏻
Poate o sa aiba un motiv sa uite de durerile ei si sa se axeze pe bebele care e pe drum!
Si mama are ceva probleme de sanatate, dar sunt in al nouălea cer de fericire ca vin nepoțeii, tata tot asta-mi zice ca abia asteapta sa-i tina in brate pe amandoi 😅.
Ma bucur chiar tare!
Lena_cnd
Scris: Monday, March 21, 2022 11:16 PM
Nivel

Andreealee wrote:

Nu ajungi automat, trebuie sa spui ca vrei pe lista atunci cand face casuta noua. Cred ca inca poate sa te adauge Maria pupici

Hehe, nu stiu cum funcțiuneza, am crezut ca depinde de vârsta sarcinii 😅.
Maria.mmh
Scris: Tuesday, March 22, 2022 10:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Lena_cnd wrote:

Cand ajung si eu pe lista asta 🥺?

Te-am trecut pe lista.
Imi cer scuze insa eu nu am mai citit grupurile asa ca nu am mai avut in vedere.
Eu anunt la fiecare noua casuta, sa se anunte fetele care vor sa fie trecute pe lista.
Sper ca e totul ok acum. grup
AliciaAlicia
Scris: Tuesday, March 22, 2022 11:16 AM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Bună mamici!am și eu o întrebare ptr voi,voi v-ați gândit sau ați făcut planuri ptr botez?noi cu greu am găsit locație ca toate sunt luate din timp și am găsit pe 1 octombrie am dat și avans sa fim siguri ca nu rămânem fără,muzica nici atât nu am găsit toți sunt luați 🤦‍♀️🤦‍♀️ursitoare puneți?nașii mei spun ca sunt plictisitoare și sa nu luam,ce părere aveți?
Gaby 41
Scris: Tuesday, March 22, 2022 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
AliciaAlicia wrote:
Bună mamici!am și eu o întrebare ptr voi,voi v-ați gândit sau ați făcut planuri ptr botez?noi cu greu am găsit locație ca toate sunt luate din timp și am găsit pe 1 octombrie am dat și avans sa fim siguri ca nu rămânem fără,muzica nici atât nu am găsit toți sunt luați 🤦‍♀️🤦‍♀️ursitoare puneți?nașii mei spun ca sunt plictisitoare și sa nu luam,ce părere aveți?
Bună Alicia!Eu cred că voi face botezul fetiței acasă.Ne-am mutat anul trecut la casă și avem foarte mult spațiu.Dacā nu era nebunia asta cu covidul poate îl făceam la restaurant în București cum am făcut și la băiețel dar cred că de data asta îl facem acasă cu familia și prietenii.Am fost la câteva botezuri unde au avut și ursitoare mi-e mi s-au părut ok. numai că la băiețel nu am avut deși mi-aș fi dorit și ursitoare,numai că botezul l-am făcut c-am pe fugă și nu am avut timp.
Gaby 41
Scris: Tuesday, March 22, 2022 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Mădălina cum ești? Fetelor ieri ma cam durut toată ziua burtica văd că astăzi sunt mai bine.Tare îmi este teamă cu pesarul ăsta să nu fac vreo infecție de la el(cică ăsta ar fi unul din riscuri așa am citit pe net din păcate nu există prea multe informații și păreri despre pesarul de cerclaj)ieri ma durut jos în regiunea inghinală burtica.Nu i-am dat mesaj doctorei de teamă să nu mă cheme la spital.Acum 2 săptămâni când mi-a pus pesarul doctora a plecat imediat cred că avea o naștere și nu am apucat să o întreb nimic la ce să mă aștept după așa că la orice durere mă cam alarmeaz.Nu știu cred că doctora mea este un medic bun că mereu este coadă la ea numai că mi se pare greu de abordat și de comunicat cu ea, adică nu prea stă la discuții iar eu sunt genul cāruia îi plac explicațiile și informațiile.
Madalina.d
Scris: Tuesday, March 22, 2022 1:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Gaby 41 wrote:
Mădălina cum ești? Fetelor ieri ma cam durut toată ziua burtica văd că astăzi sunt mai bine.Tare îmi este teamă cu pesarul ăsta să nu fac vreo infecție de la el(cică ăsta ar fi unul din riscuri așa am citit pe net din păcate nu există prea multe informații și păreri despre pesarul de cerclaj)ieri ma durut jos în regiunea inghinală burtica.Nu i-am dat mesaj doctorei de teamă să nu mă cheme la spital.Acum 2 săptămâni când mi-a pus pesarul doctora a plecat imediat cred că avea o naștere și nu am apucat să o întreb nimic la ce să mă aștept după așa că la orice durere mă cam alarmeaz.Nu știu cred că doctora mea este un medic bun că mereu este coadă la ea numai că mi se pare greu de abordat și de comunicat cu ea, adică nu prea stă la discuții iar eu sunt genul cāruia îi plac explicațiile și informațiile.

Gaby la mine nimic nou. Mai o contracție, mai o durere de burta, deja ma obișnuiesc cu ele. La mine durerea de burta e ca cea de menstruatie. Riscuri sa faci o infecție exista. Eu am avut 2 bacterii în firul de cerclaj la prima sarcina. Nu am avut simptome sau ceva, doar a fost trimis firul la laborator după ce l-a tăiat. Am primit antibiotic atunci dar și în timpul travaliului și totul a fost ok. Nu prea ai ce sa faci și cum sa controlezi. Durerea inghinala poate e de la ligamente, mie asa mi-a zis dr când i-am spus de durerile alea.
Madalina.d
Scris: Tuesday, March 22, 2022 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
AliciaAlicia wrote:

Alicia încă nu am stabilit nimic cu botezul, chiar ii spusesem și eu soțului că poate ar trebui sa ne gândim având în vedere ca ar trebui făcut în plin sezon de nunti, dar el zicea ca avem timp. Ursitoare am avut la botezul fetitei, a fost un moment frumos și emoționant, am bocit la greu acolo 😂. La final, au pictat copilașii prezenți pe față și au mai avut o activitate draguta pt adulți. Am mai văzut la alte botezuri ca în loc de ursitoare au venit 2-3 supereroi/prințese care i-au distrat pe copilașii prezenți.
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, March 22, 2022 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Maria.mmh wrote:
Hello,

Pentru modificarile listutei, sunt aici.
Eu sunt in urma cu vestile.grup

vreau si eu pe listaaaa 🥳🥳🥳
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, March 22, 2022 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Oana , si eu ma gandesc daca sa fac sau nu morfo 3, tinand cont ca ma va ajunge 600 lei ... merg la fel ca tine pe acelasi principiu si mi se pare in regula sa nu ma mai stresez
Alicia , eu as vorbi non stop de botez dar sotul nu vrea sa auda .. pana sa mergem in vizita la bunica lui abia astepta sa punem data , insa dupa ce i-a spus iubita lui mamaie ca nu e bine sa pui dinainte , s-a schimbat la 180 grade , nu mai vrea nici in ruptul capului .. baba nebuna care crede in superstitiile altor babe nebune. pai daca era asa , nu luam nici patut, nici haine , nici carucior , nimic nimic inainte , luam totul imediat dupa ce se nastea 🙄🙄🙄 eu as vrea sa il facem pe 15- 16 octombrie tinand cont ca eu voi naste dupa cum am vorbit cat de cat cu dr undeva la jum lui iulie .. spun cat de cat ca nu se stie pana aproape data exacta a nasterii , chiar daca e cezariana ras eu sunt totusi suparata pe chestia asta ca lasam la urma , eu nu pot imediat dupa ce ies din spital sa caut formatie pt
muzica din seara aia , fotograf , restaurant , sa merg sa vb cu pers respective sa vad ce ne pot oferi ....... si nu as vrea sa nu putem face botezul din cauza asta , pt ca ma gandesc ca e destul de aglomerat tinand cont ca anii trecuti nuntile au fost f restrictive.. si trebuie sa tinem cont de toti 3 factori , sa gasim liber la toata lumea , nu numai la foto sau numai la restaurant . pf nervi
Lena_cnd
Scris: Tuesday, March 22, 2022 10:28 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Te-am trecut pe lista.
Imi cer scuze insa eu nu am mai citit grupurile asa ca nu am mai avut in vedere.
Eu anunt la fiecare noua casuta, sa se anunte fetele care vor sa fie trecute pe lista.
Sper ca e totul ok acum. grup

Ioi, mare Multumesc 😍🤗😘
Oana.c
Scris: Tuesday, March 22, 2022 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Fetelor eu nu am programat inca botezul. Ca si locatie am idee unde imi doresc sa il fac, in plus acel restaurant este in renovare si va fi redeschis peste 1 luna cred.
As vrea sa imi dau timp sa ma refac de aceasta data, la prima fetita l-am facut dupa 1 luna si pe fuga si m-am simtit f rau, ma uit la poze si vad o mami super obosita si nu imi place. Vreau sa am timp de pregatit tot ce imi doresc, vreau sa ma refac, sa fiu multumita de mine...nu stiu daca il vom face la 2,3 sau 4 luni, inca nici nu m-am gandit la asta, voi vedea ce oportunitati am dupa ce nasc si vad ca e ok bebitza.
Pot totusi sa ma interesez de locatie macar...🙈
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.