Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Eva, eu am trecut prin ceva asemănător, la mine a fost problema poziției de atașare, în spital mi-a făcut câteva răni, iar acasă nu reușeam să îi dau cât sa se sature pt că nu îi plăcea poziția în care o țin. Am apelat la o moasa care mi-a arătat cum sa o țin in funcție de constituția mea, cum sa o îngrijesc, cum sa o culc ca să își formeze capul frumos și sa nu se sufoce în caz ca ii vine laptele înapoi și nu în ultimul rând ce sa fac cu sânii în caz ca se tensionează. Pt detensionare lor am luat lecitina, frunze de varza pe san, evitat zona mamelonului, dus mai călduț pe sâni și masați ușor, de cele mai multe ori când ieseam din dus îmi curgeau sânii, când nu golea sânii, ma mulgeam manual sau cu pompa manuală cât să îi simt un pic mai moi, dacă pompezi prea mult riști supra producție. Psihic la fel am fost, plangeam zi și noapte și ma simțeam depășită de situație, mi-am golit sufletul soțului și fetelor de pe forum,mama și nu e cea mai apropiată persoană de mine, iar soră, cumnata,prietene apropiate nu aveam în momentul acela. Te sfătuiesc să ai încredere în tine, pt că ești o mamă puternică, dacă ai dus toată sarcina mergând la job, poți face multe. Nu există un reper pt a te compara, tu ești soția și mama perfectă pt familia ta. Dă-ți timp și înțelegete pe tine prin ce treci, ai acumulat 9 luni de hormoni în tine, nu vor dispărea într-o zi sau ca o extracție de măsea, ei se eliberează în timp și te fac mai puternică decât credeai ca ești. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Andreealee wrote: Buna fetelor. Legat de culturile de col mie doctora gineco nu mi le-a facut si la maternitate se mirau si mi le -au facut ei acolo.. deci trebuie indiferent de cum nasti din ce am inteles si eu.
Bună,mie la nașterea prin cezariana nu mi.a recoltat,doar analizele la sange și test covid atât! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| AliciaAlicia wrote:
Bună,mie la nașterea prin cezariana nu mi.a recoltat,doar analizele la sange și test covid atât!
Aa iauzi.. inseamna ca depinde de la spital la spital . Poate scapi Andreea de betisoare :)) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 832
| asa sper 😂😂 Alicia , cum sunteti tu si baietelul ? |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Yanna, observ ca ești online. Ce faci ? Cum ești? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 832
| cu mandrie declar ca mi-am facut bagajul pt maternitate 🤣🤣 intr-un final mai am de pus chestiile pt ultima suta de metri dar in rest este tot acolo 😎 si nu este asa mare si greu pe cat am crezut eu ca va fi 😁 |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| Andreea_neacsu wrote:cu mandrie declar ca mi-am facut bagajul pt maternitate 🤣🤣 intr-un final mai am de pus chestiile pt ultima suta de metri dar in rest este tot acolo 😎 si nu este asa mare si greu pe cat am crezut eu ca va fi 😁 Bună Andreea.Cum te simți?Ai fost hărnicuță!Eu mai am câteva lucruri de pregătit pentru camera fetiței iar vineri la ora două sunt programată pentru cezariană. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| Lena,Simmo, Alicia ce mai faceți? |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Continuam aici: https://forum.7p.ro/noutati-despre-noi.aspx?g=posts&m=1126676&goto#m1126676
|
|
|