Gravidutele noastre dragi - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Madalina.d
Scris: Friday, June 17, 2022 11:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
eva.maria wrote:

Andreea, Simo este groaznic cu recuperarea … nu ma așteptam sa fie asa dificil. Durerile sunt f mari. Am încercat sa ma mobilizez si sa merg mi am pus centura iar ulterior am avut niște dureri cumplite. Probabil m am suprasolicitat si nu trebuia. Habar n am. Pe bebe daca l lasă cu mine in camera abia ma pot ridica la el ca nu e spațiu suficient aici si sta de partea cealaltă a patului. E f obositor si frustrant. Abia aștept sa ajung acasă. Lapte nu prea am. Puțin colostru încerc sa l atașez, nu prea mi reușește dar rezolv acasă treaba asta. Nici nu sunt in stare sa l țin in brațe de la durerea de burta. Mi au tot făcut calmante…. Antibiotic. Clexane. Abia sâmbăta plec. Mi se pare o vesnicie pana atunci….

Eva, îmi pare rău că îți este asa de greu. Nu prea știu ce sfaturi sa iti dau... sper sa te simți mai bine curând. Lăpticul o sa vina și el, trebuie doar sa stimulezi lactatia cât de mult se poate cu pompa dacă bebe nu sta la san. Dar, evident, întâi sa te simți mai bine. Eu la primul copil doar din ziua 5 am avut lapte și am alăptat cu succes cât am dorit apoi. Unele avem startul mai greu. Te îmbrățișez 🤗
Irinan
Scris: Friday, June 17, 2022 1:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Lena_cnd wrote:
Fetelor, Multumesc ca va gândiți si la mine, eu acuma raspund tot mai greu, programul de alăptat e foarte greu pentru mine, din 3 in 3 ore ne mulgem, iar dupa muls incerc sa mai inchid si eu un ochi, sunt cheauna de cap, manac doar ca stiu ca e necesar pentru bebelasi, mi imi este foame, sunt tot pe fuga, mi se pare ca se scurge ziua foarte repede si sunt intr-o rutina continua, mai avem de star in spital undeva la 4 saptamani, sunt cateva criterii pentru care ne lasa acasa, sa facem vârsta gestațională de 37 saptamani, da pape singur 7 tetine pe zi, sau sa pape portia de la sân si sa aiba peste 2,5 kg.
Eva, felicitări draga mea🤗😍!!
Irina, bine ai venit in grup, sper sa-l mai părăsești doar peste 9 luni 🤗😘.
Va doresc mult curaj celor care urmeaza sa nasca.
Cand mai am timp, va citesc, va pup 🤗😘,
PS: bebelasi sunt bine, cresc, Doamnez mulțumesc eu tie🙏🏻.

Ce frumoscoeur
Oana.c
Scris: Friday, June 17, 2022 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
eva.maria wrote:

Andreea, Simo este groaznic cu recuperarea … nu ma așteptam sa fie asa dificil. Durerile sunt f mari. Am încercat sa ma mobilizez si sa merg mi am pus centura iar ulterior am avut niște dureri cumplite. Probabil m am suprasolicitat si nu trebuia. Habar n am. Pe bebe daca l lasă cu mine in camera abia ma pot ridica la el ca nu e spațiu suficient aici si sta de partea cealaltă a patului. E f obositor si frustrant. Abia aștept sa ajung acasă. Lapte nu prea am. Puțin colostru încerc sa l atașez, nu prea mi reușește dar rezolv acasă treaba asta. Nici nu sunt in stare sa l țin in brațe de la durerea de burta. Mi au tot făcut calmante…. Antibiotic. Clexane. Abia sâmbăta plec. Mi se pare o vesnicie pana atunci….

Of eva, imi pare rau ca simti asta. Intradevar sunt dureri puternice, pot spune ca la a 2 a cezariana e mai usor sau sunt deja obisnuita cu durerile si stiu ce ma asteapta si trec mai repede peste....evident fortandu ma la extrem, eu cand mergeam la alaptat, ma ridicam din pat si nici nu respiram de durere...nu vrei sa stii cum e cand tusesti sau stranuti....😔 crunt de dureros.
Fii tare, maine vei fi mai bn, poimaine si mai bine si tot asa.
Imi spusese cineva "va trece.....nimic nu e vesnic"...asa ca iti spun si tie acelas lucru pe care mi l tot repet si mie in situatia mea ... eu ma lupt acum starea bebelusei care nu e una tocmai ok...este agitata si deranjata , ieri medicul a apasat o la urechi si a plans isteric...asa ca ne a dat otipax si antibiotic.....
Astazi vad ca a facut 37.5 febra ....
Dar mergem mai departe...totul trece.

Oana.c attached the following image(s):
20220616_180528.jpg

Gaby 41
Scris: Friday, June 17, 2022 3:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Oana.c wrote:

Of eva, imi pare rau ca simti asta. Intradevar sunt dureri puternice, pot spune ca la a 2 a cezariana e mai usor sau sunt deja obisnuita cu durerile si stiu ce ma asteapta si trec mai repede peste....evident fortandu ma la extrem, eu cand mergeam la alaptat, ma ridicam din pat si nici nu respiram de durere...nu vrei sa stii cum e cand tusesti sau stranuti....😔 crunt de dureros.
Imi spusese cineva "va trece.....nimic nu e vesnic"...asa ca iti spun si tie acelas lucru pe care mi l tot repet si mie in situatia mea ... eu ma lupt acum starea bebelusei care nu e una tocmai ok...este agitata si deranjata , ieri medicul a apasat o la urechi si a plans isteric...asa ca ne a dat otipax si antibiotic.....
Oana multă sănătate fetiței!Ce drăgălașă este!
simmo
Scris: Friday, June 17, 2022 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Oana.c wrote:

...nu vrei sa stii cum e cand tusesti sau stranuti....😔 crunt de dureros.

Oh, acum ca ai spus mi-am adus și eu aminte. Nici sa razi nu poți sorry1

Ce scumpica este cea mică. Greu cred ca este când sunt asa mici și bolnaviori. Sănătate multa.
Eu nu am știut ce este aia febră la copil decât atunci când am avut covid (făcuse peste 39 și avea 2a+) si nici viroze (tot când a intrat la grădiniță). Am crezut ca o iau razna atunci; 3 zile grădiniță, o săptămână și acasă.
Acum realizez ca atunci când sunt doi, al doilea se imbolnaveste mai devreme, are acces la dulciuri, TV, mai devreme și tot așa.
Madalina.d
Scris: Friday, June 17, 2022 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
Oana.c wrote:

Of, Oana. Sănătate multa micuței! Sa se facă bine rapid și sa nu mai aveți probleme prea curând.
Ce drăgălașa e și pufosica asa de iti vine sa o musti ❤️
Andreea_neacsu
Scris: Friday, June 17, 2022 4:21 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
ce dragalasa e cea mica 😍😍😍😍😍
Oana.c
Scris: Friday, June 17, 2022 4:43 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Oana multă sănătate fetiței!Ce drăgălașă este!

Multumesc Gaby ! 🤗
Oana.c
Scris: Friday, June 17, 2022 4:45 PM
Nivel

simmo wrote:

Oh, acum ca ai spus mi-am adus și eu aminte. Nici sa razi nu poți sorry1

Ce scumpica este cea mică. Greu cred ca este când sunt asa mici și bolnaviori. Sănătate multa.
Eu nu am știut ce este aia febră la copil decât atunci când am avut covid (făcuse peste 39 și avea 2a+) si nici viroze (tot când a intrat la grădiniță). Am crezut ca o iau razna atunci; 3 zile grădiniță, o săptămână și acasă.
Acum realizez ca atunci când sunt doi, al doilea se imbolnaveste mai devreme, are acces la dulciuri, TV, mai devreme și tot așa.

Exact simo, de acord in tot ce ai spus.
Totul trece....nimic nu i vesnic.
Asa ca stau lipita de ea, sa ma simta , o sa las pt o perioada toate deoparte, ma ocup doar de aceste 2 minuni ale mele.
Oana.c
Scris: Friday, June 17, 2022 4:51 PM
Nivel

Madalina.d wrote:

Of, Oana. Sănătate multa micuței! Sa se facă bine rapid și sa nu mai aveți probleme prea curând.
Ce drăgălașa e și pufosica asa de iti vine sa o musti ❤️

Multumesc Mada, eu o vad slabutica 🙈
Oana.c
Scris: Friday, June 17, 2022 4:51 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
ce dragalasa e cea mica 😍😍😍😍😍

Multu andreea 🤗
Gaby 41
Scris: Friday, June 17, 2022 8:32 PM
Nivel

Fetelor nu mi-a scos pesarul.Răman cu el până pe 24 când îmi face și cezariana.Deci încă o săptămână.
Andreea_neacsu
Scris: Friday, June 17, 2022 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Gaby 41 wrote:
Fetelor nu mi-a scos pesarul.Răman cu el până pe 24 când îmi face și cezariana.Deci încă o săptămână.

poate e mai bine asa Gaby 🥰 sta si bebe mai mult in burtica
tratament inca iei nu ? sau ti-a mai rarit ceva ?
Gaby 41
Scris: Friday, June 17, 2022 11:56 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

poate e mai bine asa Gaby 🥰 sta si bebe mai mult in burtica
tratament inca iei nu ? sau ti-a mai rarit ceva ?
Andreea m-ai iau Nos-pa,Utrogestan și 1cp de Duphaston.La fel ca și până acum.
eva.maria
Scris: Saturday, June 18, 2022 12:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/5/2021
Madalina.d wrote:

Eva, îmi pare rău că îți este asa de greu. Nu prea știu ce sfaturi sa iti dau... sper sa te simți mai bine curând. Lăpticul o sa vina și el, trebuie doar sa stimulezi lactatia cât de mult se poate cu pompa dacă bebe nu sta la san. Dar, evident, întâi sa te simți mai bine. Eu la primul copil doar din ziua 5 am avut lapte și am alăptat cu succes cât am dorit apoi. Unele avem startul mai greu. Te îmbrățișez 🤗

Am reușit cu pompa. Am scos ceva si ii dau asistentele cu biberonul. Mameloanele mele sunt dezastru. Sunt plate. Oricât ar vrea sa apuce chiar nu are cum. Il văd ca vrea da nu reușește. Asta e. Mi a spus un medic la un moment dat mai demult ca sânii mei vor avea problema asta la eventuala alăptare. Va pup. Voi ce mai faceți ? Eu azi ma externez. In câteva zeci de minute ies din spital. Abia aștept pt ca experiența nu a fost deloc cum ar fi trebuit sa fie.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.