Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Andreea_neacsu wrote:am iesit de nevoie  dar farmacia e la 5 minute distanta , m-am protapit inapoi in pat si am scris postarea despre geanta bebelusului . trebuia sa fac si ceva de mancare dar presupun ca vom comanda (ce rau imi pare pf 😂😂) oricum sotul saracul daca ar fi fost dupa el m-ar fi tinut legata de pat toata sarcina , chiar daca nu am avut probleme , acum spre bucuria lui chiar trebuie sa stau 😅 nu conta nici mancarea nici curatenia , nimic 😅 m-ar fi lasat sa mananc in pat , chiar daca nu suporta , numai sa stie ca stau linistita 
Deci nu pot sa nu observ acea minunăție de pisica 😍. Eu sunt topita după pisici. Pana sa ma mut, cât stăteam în curte cu ai mei, aveam 6 pisici. Di păcate n-am putut sa iau niciuna pentru ca socrii au f mulți căței care mai intra și în curtea mea și aia nu suporta pisicile. Iar sa o tin doar în casa e cam greu. Imposibil sa nu prindă usa deschisa și sa o taie. Sincer, chiar sufăr ca nu pot avea pisici 🙄
Foarte bine ca stai în pat, sa te menajezi la maxim acum 🤗 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Andreea_neacsu wrote:am iesit de nevoie  dar farmacia e la 5 minute distanta , m-am protapit inapoi in pat si am scris postarea despre geanta bebelusului . trebuia sa fac si ceva de mancare dar presupun ca vom comanda (ce rau imi pare pf 😂😂) oricum sotul saracul daca ar fi fost dupa el m-ar fi tinut legata de pat toata sarcina , chiar daca nu am avut probleme , acum spre bucuria lui chiar trebuie sa stau 😅 nu conta nici mancarea nici curatenia , nimic 😅 m-ar fi lasat sa mananc in pat , chiar daca nu suporta , numai sa stie ca stau linistita 
Wow câte chestii. Mai ca ma apuc și eu de scris. Am ce povesti |
|
| Oana.c wrote: Multumesc Andreea. Am si eu pompa manuala dar nu reusesc cu ea sa scot mai nimic. Am pus batista bebelusului si e eficienta. Este greu cu bebe, mai ales cu 2. Ai grija de tine. Te imbatisez si eu.
Oana, îmi pare rău că deja s-a îmbolnăvit cea mica. O sa treceți voi și peste episodul ăsta. În caz ca va cace febra, nu ar fi mai ușor cu supozitor decât cu sirop? Ma gândesc ca dacă nu a făcut pana acum nici nu mai face. Aveți grija de voi! 🤗🤗 |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1105
| multumim Mada o am de cand avea 2 luni, iar acum are 7 ani 😁 noi stam la bloc si nu are cine sa o deranjeze , dar candva am stat la tara si ai mei mai aveau catei si pisici si tot timpul era ascunsa , nu ii suporta . este f sociabila dar doar cu oamenii , cu alte animale nu prea , prefera sa le evite cat de mult se poate 😂 sunt multe chestii in gentuta , simmo , apuca-te de scris ca ai timp si ce povesti 😁 |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Madalina.d wrote:
Oana, îmi pare rău că deja s-a îmbolnăvit cea mica. O sa treceți voi și peste episodul ăsta. În caz ca va cace febra, nu ar fi mai ușor cu supozitor decât cu sirop? Ma gândesc ca dacă nu a făcut pana acum nici nu mai face. Aveți grija de voi! 🤗🤗
Si eu sper sa nu se intautateasca treaba...e suficient ca are ea o stare proasta si e miorlaita. O sa vad ce ne spune medicul seara. De asta imi era teama avand o si pe cea mare insa se pare ca va cam trebui sa ma obisnuiesc cu situatiile de genul asta de acum incolo ca or sa tot fie. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Oana.c wrote: Si eu sper sa nu se intautateasca treaba...e suficient ca are ea o stare proasta si e miorlaita. O sa vad ce ne spune medicul seara. De asta imi era teama avand o si pe cea mare insa se pare ca va cam trebui sa ma obisnuiesc cu situatiile de genul asta de acum incolo ca or sa tot fie.
Oana multă sănătate fetiței.Să ne scrii după ce vi de la consultație. |
|
| Oana.c wrote: Si eu sper sa nu se intautateasca treaba...e suficient ca are ea o stare proasta si e miorlaita. O sa vad ce ne spune medicul seara. De asta imi era teama avand o si pe cea mare insa se pare ca va cam trebui sa ma obisnuiesc cu situatiile de genul asta de acum incolo ca or sa tot fie.
Mda, din păcate asa e când sunt doi. Unul aduce și celalalt colectează... sănătate va doresc, sa fiți bine! |
|
| Mădălina cum te mai simți?Când ai următorul control? |
|
| Gaby 41 wrote:Mădălina cum te mai simți?Când ai următorul control?
Gaby de câteva zile am niște înțepături în partea dreapta, jos. Nu știu ce or fi. În rest nimic nou. Simt fetita fff jos, când misca am impresia ca vrea sa iasă, asa de tare ma apasă pe col. Mi s-a lăsat și burta, cel puțin asa mi se pare. Pe 22 merg la control si tns. Dr a zis ca atunci va fi ultima ecografie, apoi ne vedem doar la tns-uri și sa verifice colul. Tu mâine mergi, nu? Ai emoții? |
|
| Madalina.d wrote:
Gaby de câteva zile am niște înțepături în partea dreapta, jos. Nu știu ce or fi. În rest nimic nou. Simt fetita fff jos, când misca am impresia ca vrea sa iasă, asa de tare ma apasă pe col. Mi s-a lăsat și burta, cel puțin asa mi se pare. Pe 22 merg la control si tns. Dr a zis ca atunci va fi ultima ecografie, apoi ne vedem doar la tns-uri și sa verifice colul. Tu mâine mergi, nu? Ai emoții?
Mădălina așa este și la mine fetița jos iar burtica se lasă cu câteva săptămâni înainte de naștere și la mine e așa de ceva timp.Maine la ora 18 îl scoate și după să sperăm că mai stă fetița în burtică îți spun că parcă nu-mi vine să cred că am reușit.La 19 săptămâni când mi-a zis că am colul deschis parcă sa rupt ceva în mine îți spun sincer că am crezut că o pierd iar acum nu-mi vine să cred că mai am puțin și o voi ține în brațe. Dumnezeu a avut grijă de noi.Sigur o să plâng când o să o văd. |
|
| Gaby 41 wrote: Mădălina așa este și la mine fetița jos iar burtica se lasă cu câteva săptămâni înainte de naștere și la mine e așa de ceva timp.Maine la ora 18 îl scoate și după să sperăm că mai stă fetița în burtică îți spun că parcă nu-mi vine să cred că am reușit.La 19 săptămâni când mi-a zis că am colul deschis parcă sa rupt ceva în mine îți spun sincer că am crezut că o pierd iar acum nu-mi vine să cred că mai am puțin și o voi ține în brațe. Dumnezeu a avut grijă de noi.Sigur o să plâng când o să o văd.
Merita orice sacrificiu, Gaby! Și eu credeam ca nu ajung la final având în vedere ca era imposibil sa stau doar în pat având încă un copil. Dar uite ca am reușit. Sa ne dai de veste mâine după ce iti scoate pesarul. Sunt tare curioasa cum sta treaba la tine. |
|
| Eva cum ești? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/5/2021 Mesaje: 193
| simmo wrote:Lena, ma bucur sa aud ca sunteți bine chiar dacă este obositoare rutina. Te îmbrățișez.
Eva, azi cum ești?
Andreea, Simo este groaznic cu recuperarea … nu ma așteptam sa fie asa dificil. Durerile sunt f mari. Am încercat sa ma mobilizez si sa merg mi am pus centura iar ulterior am avut niște dureri cumplite. Probabil m am suprasolicitat si nu trebuia. Habar n am. Pe bebe daca l lasă cu mine in camera abia ma pot ridica la el ca nu e spațiu suficient aici si sta de partea cealaltă a patului. E f obositor si frustrant. Abia aștept sa ajung acasă. Lapte nu prea am. Puțin colostru încerc sa l atașez, nu prea mi reușește dar rezolv acasă treaba asta. Nici nu sunt in stare sa l țin in brațe de la durerea de burta. Mi au tot făcut calmante…. Antibiotic. Clexane. Abia sâmbăta plec. Mi se pare o vesnicie pana atunci…. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| eva.maria wrote:
Andreea, Simo este groaznic cu recuperarea … nu ma așteptam sa fie asa dificil. Durerile sunt f mari. Am încercat sa ma mobilizez si sa merg mi am pus centura iar ulterior am avut niște dureri cumplite. Probabil m am suprasolicitat si nu trebuia. Habar n am. Pe bebe daca l lasă cu mine in camera abia ma pot ridica la el ca nu e spațiu suficient aici si sta de partea cealaltă a patului. E f obositor si frustrant. Abia aștept sa ajung acasă. Lapte nu prea am. Puțin colostru încerc sa l atașez, nu prea mi reușește dar rezolv acasă treaba asta. Nici nu sunt in stare sa l țin in brațe de la durerea de burta. Mi au tot făcut calmante…. Antibiotic. Clexane. Abia sâmbăta plec. Mi se pare o vesnicie pana atunci….
Îmi pare rău să aud, Eva. Încearcă sa nu porți centura câteva zile. O sa fie mai greu la început din cauza durerilor, dar se amelioreaza ulterior. Poate cu centura nu simți nimic atunci când o porți, dar mușchii se întăresc mai repede dacă sunt lăsați liberi. Chiar și o mișcare lenta ajută la recuperarea lor. Am mai spus: părerile referitor la centura sunt împărțite. Dar eu zic sa încerci ambele variante. |
|
| Fetelor, la h&m sunt reduceri de pana la 50% la articolele selectate, în caz ca mai aveți de luat hăinuțe pt bebe. |
|
|