Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Buna fetelor, ma prezint si eu timid la voi.. o sa am eco de confirmare martea viitoare, iar daca totul o sa fie bine, imi iau rezidenta la voi, daca ma primiti la mine e sarcina obtinuta prin Fiv, primul transfer cu succes. Speram sa fie cu succes pana la capat. Pasesc tematoare, cu 5 sarcini pierdute in trecut, dar cu speranta ca de data asta e ok.. Felicitari noilor mamici, crestere usoara, multa sanatate si acomodare cat mai lina in noua formula. Eva nastere usoara sa ai maine |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1220
| Mada , mi-au trimis coletul pe 9 iar pe 10 l-am primit au fost f rapizi , desi am selectat sa vina prin posta si nu prin curier
|
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Irinan wrote:Buna fetelor, ma prezint si eu timid la voi.. o sa am eco de confirmare martea viitoare, iar daca totul o sa fie bine, imi iau rezidenta la voi, daca ma primiti  la mine e sarcina obtinuta prin Fiv, primul transfer cu succes. Speram sa fie cu succes pana la capat. Pasesc tematoare, cu 5 sarcini pierdute in trecut, dar cu speranta ca de data asta e ok.. Felicitari noilor mamici, crestere usoara, multa sanatate si acomodare cat mai lina in noua formula. Eva nastere usoara sa ai maine Bună Irina!Te primim cu mare drag! Mă bucur tare mult că ești graviduță!Cum te simți? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Eva cu incredere ! Asteptam maine de veste ! Sa fie totul cu bine si sa ai o nastere usoara ! Irina felicitari si sa fie bn pana la final! |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Andreea, soc-soc-soc! Sa stai linistita măcar sa prinzi 37s. Dar și asa bebe al tău este foarte bine dezvoltat.
Eva, așteptăm vesti de la tine. Sigur sunt de la emoții toate reacțiile de acum. Eu la băiat era fix flower Power. Nu am avut timp sa na dezmeticesc ca la mine au fost toate de azi pe mâine. |
|
| eva.maria wrote:Fete ați auzit ceva de incompatibilitatea de grupa ? Nu de rh. De grupa. M au sunat de la clinica pt consult cumva pre neonatologic si mi au spus ca având grupe diferite eu 0 el B ar fi posibil sa facă un icter mai puternic. 😵💫 La asa ceva chiar nu ma gândeam….voi ați auzit ceva ?
Și eu am grupa diferită fata de sot, iar copilul a avut foarte puțin icter. Eu nici nu am observat; cu o zi înainte de externare l-au ținut puțin la lampa. |
|
| cum esti Irinus ? te simti ok?
Simmo incerc sa stau si mai linistita desi oricum nici inainte nu faceam prea multe 😂 plus no spa de 3 ori pe zi saptamana viitoare merg la control si in caz de pana atunci nu se inchide colul , ori da bebe alte semne ca vrea mai devreme , probabil hotaram nasterea putin mai devreme .. nici nu stiu , dr decide cel mai bine dupa ceea ce vede
|
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Andreea_neacsu wrote:cum esti Irinus ? te simti ok? Simmo incerc sa stau si mai linistita desi oricum nici inainte nu faceam prea multe 😂 plus no spa de 3 ori pe zi saptamana viitoare merg la control si in caz de pana atunci nu se inchide colul , ori da bebe alte semne ca vrea mai devreme , probabil hotaram nasterea putin mai devreme .. nici nu stiu , dr decide cel mai bine dupa ceea ce vede
Andreea sa încerci sa nu stai prea mult în fund. Dr meu mi-a zis ca asa e presiunea mai mare pe col și nu ajuta deloc în situații din astea. |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Irinan wrote:Buna fetelor, ma prezint si eu timid la voi.. o sa am eco de confirmare martea viitoare, iar daca totul o sa fie bine, imi iau rezidenta la voi, daca ma primiti  la mine e sarcina obtinuta prin Fiv, primul transfer cu succes. Speram sa fie cu succes pana la capat. Pasesc tematoare, cu 5 sarcini pierdute in trecut, dar cu speranta ca de data asta e ok.. Felicitari noilor mamici, crestere usoara, multa sanatate si acomodare cat mai lina in noua formula. Eva nastere usoara sa ai maine
Bine ai venit irina! Îți doresc sarcina ușoară si la termen. Am urmărit din umbra povestea ta la aspirante si ma bucur tare pentru tine ca ai reușit. ❤️ |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Multumesc fetelor pt primire.. Sunt foarte bine, am mult tratament si imi mai da batai de cap dar per total ok. Au aparut deja usoarele stari de greata, ametesc destul de naspa, dar iau si mult progesteron, obosesc, dar am noroc ca am fata cea mare in vacanta si am mare ajutor de la ea.. sotul e mai mult la munca.. mi a dat ceva batai de cap progesteronul injectabil, clexane il fac singura ,dar de la progesteron am facut niste noduli destul de urati si doare.. de parca nu stiam in ce ma bag dar suportam |
|
| ce nu suportam noi , ca sa devenim mamici ? 😅 fetelor , am niste emotii pentru Eva , zici ca nasc eu!!! 🤣 am trecut asa cu fiecare din voi cele care ati nascut prin niste emotii , sa fie totul in regula , sa fie bebeii bine |
|
| Eva naștere ușoară! |
|
| Lena cum te simți?Ce fac bebelușii? |
|
| Andreea cum te simți? |
|
| Andreea_neacsu wrote:fetelor , am niste emotii pentru Eva , zici ca nasc eu!!! 🤣 am trecut asa cu fiecare din voi cele care ati nascut prin niste emotii , sa fie totul in regula , sa fie bebeii bine
Asa sunt și eu când va aud ca mai aveți puțin sau ca a venit ziua cea mare |
|
|