Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1033
| eva.maria wrote:
Offff Simo. Sunt in fibrilatii. Ma enervează orice. Ma cert cu maica mea care ma sacaie cu tot felul de comentarii care nu s importante si ma iau de ea continuu. Deja sunt agitata si ma enervează la culme când o văd ca ii explic ceva si ea e Flower Power visătoare. Parca îmi vine sa i trimit pe toți acasă si sa stau singura pana plec. Ca sa ma pot liniști puțin. Am făcut f multă treaba. Sper sa nu Declanșez ceva … multe mașini de spălat. Întins rufe, spălat vase. Am spălat si de mâna câteva lucruri pt mâine pt bagajul de maternitate. Mai devreme aveam ceva crampe si ma tăia spatele. O durere ascutita. Da a trecut repede. Mâine e ziua cea mare. Sper sa pot reuși sa fiu calma. Azi nu trebuie sa mananc nimic care poate fermenta iar de dimineața pot bea un ceai îndulcit cu miere. Si apoi hop țop la maternitate. Si undeva pe la prânz ….e operația. 🥶🥶😮💨😮💨😮💨 Tu ce mai faci ??
Eva , cateva ore te mai despart de intalnirea cu bebele 😍😍 sa ne dai de veste maine dupa ce te dezmeticesti . ai emotii legate de nastere sau de dupa nastere ? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| eva.maria wrote:
Offff Simo. Sunt in fibrilatii. Ma enervează orice. Ma cert cu maica mea care ma sacaie cu tot felul de comentarii care nu s importante si ma iau de ea continuu. Deja sunt agitata si ma enervează la culme când o văd ca ii explic ceva si ea e Flower Power visătoare. Parca îmi vine sa i trimit pe toți acasă si sa stau singura pana plec. Ca sa ma pot liniști puțin. Am făcut f multă treaba. Sper sa nu Declanșez ceva … multe mașini de spălat. Întins rufe, spălat vase. Am spălat si de mâna câteva lucruri pt mâine pt bagajul de maternitate. Mai devreme aveam ceva crampe si ma tăia spatele. O durere ascutita. Da a trecut repede. Mâine e ziua cea mare. Sper sa pot reuși sa fiu calma. Azi nu trebuie sa mananc nimic care poate fermenta iar de dimineața pot bea un ceai îndulcit cu miere. Si apoi hop țop la maternitate. Si undeva pe la prânz ….e operația. 🥶🥶😮💨😮💨😮💨 Tu ce mai faci ??
Hai Eva ca mâine pe vremea asta poate deja iti ții bebelușul în brate ❤️❤️❤️. E emoționant și probabil totul te da peste cap acum. Încearcă sa te odihnești acum, sa profiți de cât a mai rămas. Iti doresc nastere ușoară și așteptăm să ne dai de veste când o sa poți 😍 |
|
| Andreea_neacsu wrote:cand ma gandesc ca inca nu am pregatit geanta bebelusului , zic sa mai stea acolo 🤣🤣🤣🤣🤣 trebuie sa pun bani pe card sa comand de la bebetei tot ce am nevoie 😁 ii spuneam sotului ca daca nasc astazi nici spalata pe par nu sunt 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Asta da problema cu parul 🤣🤣🤣. Dar sa știi ca sunt în asentiment cu tine. Și eu ma gândesc ca dacă tre sa plec la spital și nu sunt spălată pe par ce fac? Eu am o problema cu parul, îmi da o stare de nervi dacă e nespălat 😅 Aia e, ma spal rapid și după aia plec 🤣🤣. Asta e în mintea mea acum, dar cine știe ce oi face atunci. Săptămâna asta și eu am zis ca obligatoriu fac bagajul ca timpul trece și nu se știe ce si cum se intampla. |
|
| de aia zic si eu , mai intai merg fac rapidut o baita, imi da o stare de agitatie parul meu murdar 🤣🤣🤣 mi-a venit si geanta bebelusului de pe celalalt forum 😍 |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| eva.maria wrote:
Eva mâine o să te întâlnești cu bebe!Ce frumos! Abia aștept să-mi povestești cum a fost!Te îmbrățișez! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/5/2021 Mesaje: 193
| Fete ați auzit ceva de incompatibilitatea de grupa ? Nu de rh. De grupa. M au sunat de la clinica pt consult cumva pre neonatologic si mi au spus ca având grupe diferite eu 0 el B ar fi posibil sa facă un icter mai puternic. 😵💫 La asa ceva chiar nu ma gândeam….voi ați auzit ceva ? |
|

| Gaby 41 wrote:Eva mâine o să te întâlnești cu bebe!Ce frumos! Abia aștept să-mi povestești cum a fost!Te îmbrățișez!
Daaaa. Imediat ce pot o sa va scriu. Sper sa nu fie cazul de icter nu știu de care ca m au cam îngândurat cu chestia asta. 😑😑 |
|
| da, Eva . mi-a povestit si mie cineva , eu avand AB4 si sotul 01 a spus ca e posibil sa aiba icter mai puternic , dar nu e o regula poate nu vei intalni problema asta |
|

| Andreea_neacsu wrote:
Eva , cateva ore te mai despart de intalnirea cu bebele 😍😍 sa ne dai de veste maine dupa ce te dezmeticesti . ai emotii legate de nastere sau de dupa nastere ?
Andreea … deși ar trebui sa fiu liniștita pt ca sunt pe mâini bune sunt un pic stresată. Probabil e normal. Încerc sa nu ma mai gândesc la nimic sa las lucrurile sa curgă. |
|
| eva.maria wrote:
Daaaa. Imediat ce pot o sa va scriu. Sper sa nu fie cazul de icter nu știu de care ca m au cam îngândurat cu chestia asta. 😑😑
Eva, majoritatea bebelușilor au icter la naștere. Și dacă e sa aibă, nu e nimic ce nu se poate rezolva. Stai linistita si bucura-te de bebe, o sa fie totul bine. 🤗 |
|

| Andreea_neacsu wrote:de aia zic si eu , mai intai merg fac rapidut o baita, imi da o stare de agitatie parul meu murdar 🤣🤣🤣 mi-a venit si geanta bebelusului de pe celalalt forum 😍
Andreea eu acum merg sa ridic geanta de pe site ul desprecopii :) de alt site nu știam. Tu esti din București ? |
|
| eva.maria wrote:
Andreea eu acum merg sa ridic geanta de pe site ul desprecopii :) de alt site nu știam. Tu esti din București ?
tot de acolo si eu .. din Buzau sunt , am ales sa imi trimita prin posta . a venit de vineri dar nu am avut cum sa o iau o groaza de produse am vazut in cutie , inca nu am facut poza si postare despre gentuta |
|
| Andreea_neacsu wrote:
tot de acolo si eu .. din Buzau sunt , am ales sa imi trimita prin posta . a venit de vineri dar nu am avut cum sa o iau o groaza de produse am vazut in cutie , inca nu am facut poza si postare despre gentuta
Sunt tare curioasa ce conține. Azi am completat și eu formularul cu datele de livrare. Cat a durat la tine sa vina? |
|
| Oana ce mai faceți? Am văzut ca ai scris la mamici. Iti scriu aici, poate te ajuta. Fetita mea la 3-4 pre se trezea sa mănânce când era asa micuta și stătea la san cel puțin o ora jumate la fiecare masa. Manca foarte foarte încet, mai adormea, o mai trezeam. Dacă deja a luat și în greutate eu zic ca e foarte bine, clar se hrănește corespunzător. Eu zic sa stai linistita și sa te bucuri ca e cuminte. Stiu ca îmi spusese atunci medicul ca pana pe la 6 săptămâni sa o trezesc dacă doarme mai mult de 4 ore, însă nu a fost cazul. După 8 săptămâni îmi dormea f bine noaptea - de pe la 22:30 pana pe la 5 dimineața. O trezeam în primele nopți când a început sa doarmă asa dar a continuat în același ritm asa ca am renunțat sa o mai trezesc. |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Madalina.d wrote:Oana ce mai faceți? Am văzut ca ai scris la mamici. Iti scriu aici, poate te ajuta. Fetita mea la 3-4 pre se trezea sa mănânce când era asa micuta și stătea la san cel puțin o ora jumate la fiecare masa. Manca foarte foarte încet, mai adormea, o mai trezeam. Dacă deja a luat și în greutate eu zic ca e foarte bine, clar se hrănește corespunzător. Eu zic sa stai linistita și sa te bucuri ca e cuminte. Stiu ca îmi spusese atunci medicul ca pana pe la 6 săptămâni sa o trezesc dacă doarme mai mult de 4 ore, însă nu a fost cazul. După 8 săptămâni îmi dormea f bine noaptea - de pe la 22:30 pana pe la 5 dimineața. O trezeam în primele nopți când a început sa doarmă asa dar a continuat în același ritm asa ca am renunțat sa o mai trezesc. Trebuie sa monitorizez exact , uneori adoarme si se trezeste ib 5 min sau 10... deci nu m am uitat la ceas exact insa are momente in zi cand adoarme bine de tot si ma pune pe ganduri....doarme mult, aproximez eu 4 h...o sa ma si uit sa nu vb prostii insa mi se pare exagerat de mult. Eu daca as trezi o ar sta doar cu tzatza in gura deci cand vad ca a adormit eu ma sustrag usor si o las ... |
|
|