Gravidutele noastre dragi - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
eva.maria
Scris: Sunday, June 12, 2022 1:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/5/2021
Oana.c wrote:
Va las o poza cu minunile din viata mea 🥰🥲

Vaiiiii cât de frumoase sunt !!! 😍😍
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, June 12, 2022 1:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Oana.c wrote:
Va las o poza cu minunile din viata mea 🥰🥲

Oana , sa-ti aduca numai bucurii ! love
si mie imi e putin urat de buricul bebelui (app de postarea de la mamici) , sper sa fie totul in regula sa treaca repede si frumos 😂😂😅
Andreealee
Scris: Sunday, June 12, 2022 3:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
Andreea_neacsu wrote:

si mie imi e putin urat de buricul bebelui (app de postarea de la mamici) , sper sa fie totul in regula sa treaca repede si frumos 😂😂😅

Si eu m-am agitat cu buricul ala, a curs putin sange dupa ce a cazut si se facuse coaja sangele ala si eu incercam sa Il sterg cu spirt sa cada singura coaja .. si pediatra la control i-a luat coaja si a ramas frumos si curat dedesubt. Am si plans din cauza lui ca nu stiam daca arata bine.. i-am aratat poza unei prietene si ea m-a linistit ca arata bine si o sa se vindece si asa a fost. Oana se va vindeca si la tine stai linistita
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, June 12, 2022 4:02 PM
Nivel

Madalina.d
Scris: Sunday, June 12, 2022 4:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, June 12, 2022 6:50 PM
Nivel

multumesc Mada SimplyLove
Oana.c
Scris: Sunday, June 12, 2022 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
eva.maria wrote:

Vaiiiii cât de frumoase sunt !!! 😍😍

Multumesc eva 💕🥰😘
Oana.c
Scris: Sunday, June 12, 2022 7:52 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Multumesc mult andreea. Da, cum nicio sarcina nu seama cu alta , la fel e si cu copiii, la prima nu am avut astfel de probleme...acum pot sa zic ca imi da batai de cap insa astazi am lasat descoperit si vad ca n a mai sangerat, s a format cojita, am indoit si pampersul ca sa nu mai frece acolo. Sper sa se inchege repejor. 🤦‍♀️
Oana.c
Scris: Sunday, June 12, 2022 7:57 PM
Nivel

Andreealee wrote:

Si eu m-am agitat cu buricul ala, a curs putin sange dupa ce a cazut si se facuse coaja sangele ala si eu incercam sa Il sterg cu spirt sa cada singura coaja .. si pediatra la control i-a luat coaja si a ramas frumos si curat dedesubt. Am si plans din cauza lui ca nu stiam daca arata bine.. i-am aratat poza unei prietene si ea m-a linistit ca arata bine si o sa se vindece si asa a fost. Oana se va vindeca si la tine stai linistita

Pfffvai andreea , pai asa am facut eu, se inchegase sangele si am frecat cu betisorul inmuiat in apa oxigenata si am curatat tot dar apoi a inceput sa sangereze si am zis ca mai bn doar batijonez cu pansament inmuiat in apa ox si apoi pun baneocin si asta e...o cadea candva coaja aia de sange ca eu daca tot insiat practic iau coaja si mereu sangereaza. Ce m am speriat si eu...
Oana.c
Scris: Sunday, June 12, 2022 8:03 PM
Nivel

Madalina.d
Scris: Sunday, June 12, 2022 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
Oana.c wrote:

Multumesc mult andreea. Da, cum nicio sarcina nu seama cu alta , la fel e si cu copiii, la prima nu am avut astfel de probleme...acum pot sa zic ca imi da batai de cap insa astazi am lasat descoperit si vad ca n a mai sangerat, s a format cojita, am indoit si pampersul ca sa nu mai frece acolo. Sper sa se inchege repejor. 🤦‍♀️

Oana, îmi amintesc ca și eu am pățit asa și s-a rezolvat cu baneocin pudra pus câteva zile. Cred ca doar seara după baita ii puneam dacă țin bine minte. Mama ce emoții m-au luat acum când am citit. Uitasem de treburile astea 😅
Andreealee
Scris: Sunday, June 12, 2022 10:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
Oana.c wrote:

Pfffvai andreea , pai asa am facut eu, se inchegase sangele si am frecat cu betisorul inmuiat in apa oxigenata si am curatat tot dar apoi a inceput sa sangereze si am zis ca mai bn doar batijonez cu pansament inmuiat in apa ox si apoi pun baneocin si asta e...o cadea candva coaja aia de sange ca eu daca tot insiat practic iau coaja si mereu sangereaza. Ce m am speriat si eu...

Ai facut foarte bine ca asa trebuia luata coaja dar mie mi a fost teama sa o iau si doar incercam sa o inmoi sa se mai duca din ea.. si doctora a luat-o si a spus ca asa trebuie ca altfel se aduna microbi sub ea .. si dupa ce a luat-o nu a mai sangerat si am sters in continuare cu spirt.. la tine vad ca dai cu apa oxigenta cred ca in functie de cum te-a invatat la spital.
maria2013
Scris: Monday, June 13, 2022 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Gaby 41
Scris: Monday, June 13, 2022 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună fetelor,ce mai faceți?Lena cum ești?Ce fac bebelușii? Alicia când pleci cu bebe acasă?
Andreea_neacsu
Scris: Monday, June 13, 2022 3:15 PM
Nivel

multumesc fetelor , sunt de ajutor raspunsurile voastre❤️❤️
Gaby , eu am fost astazi la biserica si m-am impartasit , asa ca inainte de nastere , nu chiar inainte dar nu cred ca mai ajung in alt week end apoi 😁 si am profitat acum
astept sa treaca zilele sa vina 22 iunie sa merg la control sa alegem ziua nasterii 😂 eu sunt putin nerabdatoare desi inca nu am facut macar minimul gen bagajul de maternitate 😅 am doar hainele lui bebe si pampersii de spuneam zilele trecute ca i-am luat la reducere din penny (huggies)
ma omoara caldura asta , ma lesina .. nici pofta de mancare nu am , in 2 saptamani si ceva de la ultimul control m-am ingrasat doar 600 gr .. nu stiu daca e de bine sau nu , dar nu imi mai fac griji ca tot asa putin am luat la un mom dat si bebele era bine
am observat ca sanii mei incep sa se mareasca , nu imi mai e bun(ma strange putin) sutienul care era bun acum 2-3 sapt, nu cu mult , sa spun un nr .. nu port in perioada asta sutiene , dar uneori mai e nevoie si de ele 😅😅😅
ai emotii ? ca mai e putin si mergi sa scoti pesarul
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.