|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Gaby 41 wrote: Andreealee ce m-ai faceți tu și fetița? Suntem bine Gaby.. mananca doarme si tot asa. Cam cere la 2 ore sa manance, vad ca acum si mai des vrea la san non stop si adoarme iar cand vreau sa ii scot aerul se trezeste si iar incepe sa caute cu gura deschisa 😂 la fel face si noaptea si din cauza asta nu dorm prea mult Va urmaresc mereu si astept sa nasteti toate sa ne mutam la mamici. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Andreealee wrote: Suntem bine Gaby.. mananca doarme si tot asa. Cam cere la 2 ore sa manance, vad ca acum si mai des vrea la san non stop si adoarme iar cand vreau sa ii scot aerul se trezeste si iar incepe sa caute cu gura deschisa 😂 la fel face si noaptea si din cauza asta nu dorm prea mult Va urmaresc mereu si astept sa nasteti toate sa ne mutam la mamici.
Hehe, știe deja unde e cel mai bine 😍. Bebelusii au multe pusee de crestere, mai ales în primele luni, poate o fi și asta un motiv pentru care cere asa des. Ziua, când doarme, reușești sa te odihnești și tu? |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Eva, felicitari. Recuperare rapidă. Ce bebe drăgălaș și cu mult par Poate de aceea și arsurile din sarcina , cu toate ca unele afirmații sunt doar mituri.
Va citesc cu experienta prin care ati trecut cu cezariana și parcă am un blank; pe lângă faptul ca eu am văzut toată operatia în oglinda aceea a lor de sus și nu am avut nicio reacție, mie mi s-a părut greu recuperarea de după anestezie. Aia m-a terminat pe mine cel mai mult. În rest, poți sa vad live când ma tai și parcă sunt imuna la astea. |
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Madalina.d wrote:
Hehe, știe deja unde e cel mai bine 😍. Bebelusii au multe pusee de crestere, mai ales în primele luni, poate o fi și asta un motiv pentru care cere asa des. Ziua, când doarme, reușești sa te odihnești și tu?
Da spre dimineata apuc si eu sa dorm ca ori adoarme ea sau o mai ia sotul si o plimba prin casa. In restul zilei nu prea mai pot eu sa adorm. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/5/2021 Mesaje: 193
| Andreea_neacsu wrote:ai permisiunea de a primi vizite ? eu ieri cand am fost la maternitate mi s-a spus ca pot cobori eu jos la vizitatori (fara bebe) daca vreau , pana acum nu se putea deloc eu sunt fricoasa de ace dar incerc sa stau calma si relaxata 😁 ai plans cand ti-ai vazut minunea ? 😍😍
Da. Vine Alex mâine la 18:00. Am programat vizita la internare. Mie nu mi e teama de ace dar branula aia e destul de bleah. O durere destul de mare. E acul gros si m am uitat la tot ce a făcut. A băgat mult in vena acul. Sa știi ca nu am reușit. Simteam ca vreau sa plâng dar nu curgea nicio lacrima. M am simțit ca o mămica nordică. Adică rece. Îmi spuneau sa vorbesc cu el nu spuneam nimic. Nu știam ce. Vorbeau între ele ca asa sunt unele mămici nu vorbesc deloc altele vorbesc f mult. :))
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| eva.maria wrote:
Da. Vine Alex mâine la 18:00. Am programat vizita la internare. Mie nu mi e teama de ace dar branula aia e destul de bleah. O durere destul de mare. E acul gros si m am uitat la tot ce a făcut. A băgat mult in vena acul. Sa știi ca nu am reușit. Simteam ca vreau sa plâng dar nu curgea nicio lacrima. M am simțit ca o mămica nordică. Adică rece. Îmi spuneau sa vorbesc cu el nu spuneam nimic. Nu știam ce. Vorbeau între ele ca asa sunt unele mămici nu vorbesc deloc altele vorbesc f mult. :))
Nici eu nu știam ce sa ii zic fetitei când am nascut-o. Ma uitam asa la ea și cu o lacrima în coltul ochiului am zis "doamne, ce seamănă cu tac-su". Sa vedem de data asta 😂 |
| Madalina.d wrote:
Nici eu nu știam ce sa ii zic fetitei când am nascut-o. Ma uitam asa la ea și cu o lacrima în coltul ochiului am zis "doamne, ce seamănă cu tac-su". Sa vedem de data asta 😂
Madalina.d, te citesc si ma bufnește râsul
Eva, eu dupa ce am născut nici numele nu am reușit sa îl spun dnei ca să îl noteze în fișă. Dna doctor anestezist a zis în locul meu, dar a greșit și atunci am reacționat. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/5/2021 Mesaje: 193
| simmo wrote:Madalina.d, te citesc si ma bufnește râsul Eva, eu dupa ce am născut nici numele nu am reușit sa îl spun dnei ca să îl noteze în fișă. Dna doctor anestezist a zis în locul meu, dar a greșit și atunci am reacționat.
Pe mine medicul m a întrebat ce muzica vreau in sala de operații. Si eu i am spus ca am muzica in playlist la telefon dar nu îmi amintesc niciuna. Eram blank. |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Fetelor, Multumesc ca va gândiți si la mine, eu acuma raspund tot mai greu, programul de alăptat e foarte greu pentru mine, din 3 in 3 ore ne mulgem, iar dupa muls incerc sa mai inchid si eu un ochi, sunt cheauna de cap, manac doar ca stiu ca e necesar pentru bebelasi, mi imi este foame, sunt tot pe fuga, mi se pare ca se scurge ziua foarte repede si sunt intr-o rutina continua, mai avem de star in spital undeva la 4 saptamani, sunt cateva criterii pentru care ne lasa acasa, sa facem vârsta gestațională de 37 saptamani, da pape singur 7 tetine pe zi, sau sa pape portia de la sân si sa aiba peste 2,5 kg. Eva, felicitări draga mea🤗😍!! Irina, bine ai venit in grup, sper sa-l mai părăsești doar peste 9 luni 🤗😘. Va doresc mult curaj celor care urmeaza sa nasca. Cand mai am timp, va citesc, va pup 🤗😘, PS: bebelasi sunt bine, cresc, Doamnez mulțumesc eu tie🙏🏻. |
|
| Lena, ma bucur sa aud ca sunteți bine chiar dacă este obositoare rutina. Te îmbrățișez.
Eva, azi cum ești? |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Lena_cnd wrote:Fetelor, Multumesc ca va gândiți si la mine, eu acuma raspund tot mai greu, programul de alăptat e foarte greu pentru mine, din 3 in 3 ore ne mulgem, iar dupa muls incerc sa mai inchid si eu un ochi, sunt cheauna de cap, manac doar ca stiu ca e necesar pentru bebelasi, mi imi este foame, sunt tot pe fuga, mi se pare ca se scurge ziua foarte repede si sunt intr-o rutina continua, mai avem de star in spital undeva la 4 saptamani, sunt cateva criterii pentru care ne lasa acasa, sa facem vârsta gestațională de 37 saptamani, da pape singur 7 tetine pe zi, sau sa pape portia de la sân si sa aiba peste 2,5 kg. Eva, felicitări draga mea🤗😍!! Irina, bine ai venit in grup, sper sa-l mai părăsești doar peste 9 luni 🤗😘. Va doresc mult curaj celor care urmeaza sa nasca. Cand mai am timp, va citesc, va pup 🤗😘, PS: bebelasi sunt bine, cresc, Doamnez mulțumesc eu tie🙏🏻. Lena mă bucur că ne-ai scris.Mă bucur că băieții tăi sunt bine!Te îmbrățișez! |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1105
| Lena , bine ca bebeii cresc .. intre reprizele de muls macar poti sa mai inchizi si tu un ochi .. dar oare am inteles eu gresit sau la pompa nu iese atat de mult lapte ca la atasarea bebelui ? sau ei sunt prea micuti acum sa ii atasezi la san ? Eva , sa ne mai povestesti despre recuperarea ta 😁 eu tot cu dureri jos sunt , dar iau no-spa in continuare , chiar daca sincer mi se pare ca nu ma ajuta deloc . astazi m-am trezit si cu durere de spate , dar probabil si de la pozitia in care dorm , sau mai bine zis in care nu dorm 🤣🤣🤣🤣 ca ma foiesc toata noaptea .. e 12 si m-am dat jos din pat doar sa mananc putin si apoi hop inapoi . dar o sa ies in urmatoarea jum de ora , am nevoie pana la farmacie si nu am pe cine ruga sa mearga , dar o mica plimbare cu aer curat o sa-mi faca bine la cap 😂 Oana , oare tu ce mai faci? cum mai esti ? ti-ai mai revenit ? edit : acum am citit postarea de la mamici 😔 imi pare rau pt intamplarea asta .. e mai bine bebe ? ai incercat pt nasuc batista bebelusului ? eu am comandat-o desi multi mi-au recomandat o chestie manuala , dar am zis ca e mai eficient aspiratorul decat mana mea .. eu cu un sfat nu te pot ajuta , caci sunt la primul bebe si nu cunosc absolut nimic despre copilasi .. doar cu o imbratisare virtuala si un pupic pt bebe sa se faca bine |
|
| Andreea_neacsu wrote:ai incercat pt nasuc batista bebelusului ? eu am comandat-o desi multi mi-au recomandat o chestie manuala , dar am zis ca e mai eficient aspiratorul decat mana mea ..
Andreea, parca te joci cu focul Se vede ca nu ai stare în pat. Este bine intr-un fel ca atunci când va fi msi activ bebe, o sa te poți tine după el.
Este doar o părere personala; ar fi util sa ai și o batista manuala (din aceea în care sufli) deoarece o poți folosi de mai multe ori pe zi sau în cazul în care secretiile nu sunt prea abundente. Batista bebelusului sau cele electrice le poți folosi de maxim 3 ori pe zi deoarece sunt destul de puternice pentru mucoasa lor nazala și dacă le folosești prea des, pot irita mucoasa și creea mai multe secretii. Și la urgente și la mf și la pediatru, toți mi-au spus același lucru. Nu știu dacă a fost o întâmplare sa îmi spună toți la fel, poate mai sunt și recomandari ca se poate utiliza mai des. Cu pompita manuala poți sa mai elimini și mucusul mai tare; este mai eficienta decar cea electrica. |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Andreea_neacsu wrote:Lena , bine ca bebeii cresc .. intre reprizele de muls macar poti sa mai inchizi si tu un ochi .. dar oare am inteles eu gresit sau la pompa nu iese atat de mult lapte ca la atasarea bebelui ? sau ei sunt prea micuti acum sa ii atasezi la san ? Eva , sa ne mai povestesti despre recuperarea ta 😁 eu tot cu dureri jos sunt , dar iau no-spa in continuare , chiar daca sincer mi se pare ca nu ma ajuta deloc . astazi m-am trezit si cu durere de spate , dar probabil si de la pozitia in care dorm , sau mai bine zis in care nu dorm 🤣🤣🤣🤣 ca ma foiesc toata noaptea .. e 12 si m-am dat jos din pat doar sa mananc putin si apoi hop inapoi . dar o sa ies in urmatoarea jum de ora , am nevoie pana la farmacie si nu am pe cine ruga sa mearga , dar o mica plimbare cu aer curat o sa-mi faca bine la cap 😂 Oana , oare tu ce mai faci? cum mai esti ? ti-ai mai revenit ? edit : acum am citit postarea de la mamici 😔 imi pare rau pt intamplarea asta .. e mai bine bebe ? ai incercat pt nasuc batista bebelusului ? eu am comandat-o desi multi mi-au recomandat o chestie manuala , dar am zis ca e mai eficient aspiratorul decat mana mea .. eu cu un sfat nu te pot ajuta , caci sunt la primul bebe si nu cunosc absolut nimic despre copilasi .. doar cu o imbratisare virtuala si un pupic pt bebe sa se faca bine Multumesc Andreea. Am si eu pompa manuala dar nu reusesc cu ea sa scot mai nimic. Am pus batista bebelusului si e eficienta. Este greu cu bebe, mai ales cu 2. Ai grija de tine. Te imbatisez si eu. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1105
| am iesit de nevoie dar farmacia e la 5 minute distanta , m-am protapit inapoi in pat si am scris postarea despre geanta bebelusului . trebuia sa fac si ceva de mancare dar presupun ca vom comanda (ce rau imi pare pf 😂😂) oricum sotul saracul daca ar fi fost dupa el m-ar fi tinut legata de pat toata sarcina , chiar daca nu am avut probleme , acum spre bucuria lui chiar trebuie sa stau 😅 nu conta nici mancarea nici curatenia , nimic 😅 m-ar fi lasat sa mananc in pat , chiar daca nu suporta , numai sa stie ca stau linistita
 |
|
|