|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Madalina.d wrote:
Si nu-i asa ca cea mare ți se pare imensa acum? Aștept și eu cu interes sa va povestesc ca tare m-am saturat de plăcerile sarcinii. Sunt curioasa ce diferențe vor fi între ele, dacă vor fi. Sincer, mi-ar plăcea sa semene bine între ele 😍
Mada eu am avut magne b6 recomandat de medic cate 2 cp pe zi de la inceputul sarcinii si inca il iau si acum. Da, fetita mi se pare uriasa, e super ciudat ca in urma cu 2 sapt mi se parea micuta iar dupa ce am nascut si stat mai non stop cu bebe , acum cand merg sa o imbratisez mi se par enorme mainile ei si capul , si grasune....e ciudat...vei vede si tu 🙈 |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Madalina.d wrote:
Simo, chiar sunt curioasa cu cine seamana de data asta 😁 Fetita mea doar la gura seamana cu mine. Soțul zice ca din toate punctele de vedere, mai ales ca e rea de gura asa ca mine 😂😂. Aaa și la par pare sa semene cu mine. Eu am parul foarte ondulat și asa pare sa fie și al ei. Sper sa nu se schimbe când mai creste.
Din categoria lucruri trăsnite spunse: când eram gravidă cu băiatul ii spuneam soțului ca daca este fetiță și nu are parul creț o bag la loc Asa i-am zis toată sarcina. Eu am aflat ca este băiat în ziua când am născut.
Soțul este creț. Baiatul pana sa îl tund avea și el carlionti; acum e tuns scurt, nu știu dacă o sa rămână asa sau va avea parul drept. |
| Va las o poza cu minunile din viata mea 🥰🥲 Oana.c attached the following image(s):
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Oana.c wrote:Va las o poza cu minunile din viata mea 🥰🥲
Vai de mine, vai de mine! Oana, m-am topit ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Sa aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viata și sa întâlnească doar oameni faini! |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| Oana.c wrote:Va las o poza cu minunile din viata mea 🥰🥲 Oana ce drăgălașe sunt amândouă!Ai două fetițe foarte frumoase! |
| Madalina.d wrote:
Vai de mine, vai de mine! Oana, m-am topit ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Sa aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viata și sa întâlnească doar oameni faini!
Multumesc mult mult Mada 🥰🥰🥰🥰💕💕🎀💕🎀 Abia astept sa nasti si sa imi povestesti 🎀🤗 |
| Gaby 41 wrote:Oana ce drăgălașe sunt amândouă!Ai două fetițe foarte frumoase! Multumesc Gaby!!! Vine fetita si la tine imediat 🤗💕 |
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
Ce comori acolo! |
| simmo wrote:Ce comori acolo! 💕 |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Oana.c wrote:Va las o poza cu minunile din viata mea 🥰🥲 Ce papusele adorabile |
| Andreealee wrote:Ce papusele adorabile Multumesc Andreea , imi sunt fff dragi 💕🤗🥰 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
Ce fete frumoase ai Oana,sănătate multă 🥰🥰🥰 |
|
| AliciaAlicia wrote:
Ce fete frumoase ai Oana,sănătate multă 🥰🥰🥰
Multumeac Alicia. Cum esti?? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/5/2021 Mesaje: 193
| Madalina.d wrote:
Tot din categoria comentarii simpatice, soțul mi-a zis ca era nasol dacă nu semăna cu el 🤣🤣. La sarcina asta, prima data ne-a zis ca pare sa fie băiat. Soțul era în extaz, eram fericita și eu, deși recunosc ca îmi doream tot o fetita. Daaar, La următorul control ne-a zis "v-am zis ca e fetita, nu?". N-am sa uit reacția soțului 😂😂. El tot zice ca poate mai facem unul sa vedem dacă iese băiat, dar eu am exclus aceasta varianta. I-am zis sa caute alta mama 🤣🤣. Sănătoși sa ii avem, dar vorba ta, parca ar fi prea monotona viata fără sa ma comentăm câte ceva.
P.S. asteptam sa ne zici cu cine seamănă 😁
🤣🤣🤣 Foarte tare comentariul. Deci si voi ați pățit o. :)))
Daaaa. Sunt si eu f curioasa cu cine va semana. Am înțeles ca oricum trebuie sa treacă câteva luni ca sa ti dai seama bine :)) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/5/2021 Mesaje: 193
| simmo wrote:Eva, la mine băiatul seamă cu tati Doar la ochi se aseamănă cu mine. Cel mai tare este la par ca noi suntem bruneți, iar copilul blond. În rest, e copia lui tati. La morfologie cand mi-a arătat imagine 3d/4d cu bebe reacția mea a fost 'Doamne, ce seamănă bebe cu baiatul'; iar doctorul îmi spune: 'nu sunt rude, nu ?'
Alt medic zăpăcit :))))))))
Oafffff pai eu vreau sa semene cu mine. Pt ca eu sunt mai drăguța decât soțul :)))) si ar fi păcat sa nu semene cu mine. |
|
|