|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Mulțumesc frumos mămici, va scriu când sunt mai bine,sunt cu perfuzii și îmi este greu sa scriu |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| AliciaAlicia wrote:Mulțumesc frumos mămici, va scriu când sunt mai bine,sunt cu perfuzii și îmi este greu sa scriu Alicia recuperare ușoară îți doresc! Când poți să ne scrii cum a decurs nașterea și ce face băiețelul tău.Te îmbrățișez! |
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Gaby 41 wrote:Lena cum ești? Salutare fetelor, eu am născut in 2 Iunie, au venit pe lume Luca si Matei! Suntem bine, sub supraveghere, dar suntem pe drumul cel bun, mi s-au rupt membranele in 30 si dun cauza preeclampsie m-au bagat in operație de urgenta, mi-or facut tot felul de analize si au decis sa scoată bebelasi, aveau si lichid redus, plus tensiunea mea, suntem la Spitalul județean Sibiu, la secția de prematuri, din ce ni se zice e totul bine, tebuie ținuți sub observatie, sunt atat de frumosi ca ma topesc dupa ei! Legat de muls, noi trebuie sa ne mulgeam singure, fara pompa, regulile sunt foarte stricte, in legatura cu igiena, si cu tot ce e steril il secția de Neo, ne mulgeam cu mana intr-o cana sterila de la ei.
|
| Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine, am avut cateva zile grele, mi-o fost putin rau dupa operație, mi-am revenit greu a 2 zi, durerile au fost crunte mai ales ca ma dura in burta in locul unde a fost bebelasi, nu stiu ce sa zic, legat de cezaraina sau natural,sunt in a 3 zi si sunt destul de ok, am o colega de salon a născut si ea in 2 sau 1, nastere naturală, toata s-a rupt jos, nu poate sta un fund si de multe ori nici Macar in picioare, daca e sa compar cu ea, cezariana e mai ok decat naturala. Va imbratiseaz cu drag 🤗😘. Multumesc incaodata ca v-ati gandit la mine. Pupici. PS. Imi faceam griji ca raman singura la Gravidute🤭🤭🤭.
|
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Lena_cnd wrote:Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine, am avut cateva zile grele, mi-o fost putin rau dupa operație, mi-am revenit greu a 2 zi, durerile au fost crunte mai ales ca ma dura in burta in locul unde a fost bebelasi, nu stiu ce sa zic, legat de cezaraina sau natural,sunt in a 3 zi si sunt destul de ok, am o colega de salon a născut si ea in 2 sau 1, nastere naturală, toata s-a rupt jos, nu poate sta un fund si de multe ori nici Macar in picioare, daca e sa compar cu ea, cezariana e mai ok decat naturala. Va imbratiseaz cu drag 🤗😘. Multumesc incaodata ca v-ati gandit la mine. Pupici. PS. Imi faceam griji ca raman singura la Gravidute🤭🤭🤭.
Ma bucur ca esti bine si tu si bebelasii. A doua zi e cea mai grea si apoi din ce in ce mai bine . |
| Lena felicitări mă bucur că sunteți bine!!!!Ce nume frumoase ai ales pentru băieții tăi.Să fie sănătoși și să vă bucurați de ei.Te îmbrățișez. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Lena_cnd wrote:Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine, am avut cateva zile grele, mi-o fost putin rau dupa operație, mi-am revenit greu a 2 zi, durerile au fost crunte mai ales ca ma dura in burta in locul unde a fost bebelasi, nu stiu ce sa zic, legat de cezaraina sau natural,sunt in a 3 zi si sunt destul de ok, am o colega de salon a născut si ea in 2 sau 1, nastere naturală, toata s-a rupt jos, nu poate sta un fund si de multe ori nici Macar in picioare, daca e sa compar cu ea, cezariana e mai ok decat naturala. Va imbratiseaz cu drag 🤗😘. Multumesc incaodata ca v-ati gandit la mine. Pupici. PS. Imi faceam griji ca raman singura la Gravidute🤭🤭🤭.
Bună Lena! Ma bucur mult ca sunteți bine, o sa crească mari Luca și Matei și curând veți pleca acasă. Legat de ce ziceai tu cu mulsul, nu au pompe în spital? Sau sa o lași tu pe a ta acolo la sterilizat. Am și eu o prietena care a născut prematur și aici în Brașov au lasat-o sa aducă pompa ei cu condiția sa rămână la neonatologie la sterilizat mereu și sa se mulgă acolo. Sau mai aveau și ei pompe dar era "bataie" pe ele. Mi se pare tare greu sa te mulgi manual, mie nu mi-a iesit niciodată, dar dacă alta varianta nu e, sigur înveți și capeți experienta. Ce bine ca ai lăptic, e f bun pt bebei! Aveți grija de voi si mai scrie-ne când poți. Pupici și îmbrățișări ❤️🤗 |
Lena o să treacă și durerea încet încet pe măsură ce trec zilele o să îți recapeți mobilitatea.Să ne mai scrii când poți.Te îmbrățișez. |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1105
| Lena , ce bine ca este totul bine si cu tine si cu bebeii 😍😍😍 |
|
| Multumesc fetelor! Nu se accepta pompa din exterior! Dar ne descurcam, ne mai mulg asistentele pana is da drum cum trebuie 😍.
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Lena_cnd wrote:Multumesc fetelor! Nu se accepta pompa din exterior! Dar ne descurcam, ne mai mulg asistentele pana is da drum cum trebuie 😍.
Ce bine ca va ajuta și nu sunteți acolo ale nimănui. Recuperare ușoară și sedere scurta va doresc! 🤗🤗 |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Lena, recuperare rapida. Sănătate bebeilor și sa ajungeți repede acasă. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1105
| fetelor astazi m-am strans putin de mameloane si am vazut ca incepe sa curga ceva lichid transparent care banuiesc eu ca e colostru , chiar de ceea ce vorbeam zilele trecute 😁 e o bucurie ca ma gandesc ca poate asa vine lapticul mai repede dupa nastere nu mai fortez sau incerc saptamanile urmatoare , cel putin pana inainte de nastere cu putin ca nu vreau sa fac alte prostii am vazut ca multa lume recomanda sa se pompeze dupa s 37 sa stranga colostru |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Andreea_neacsu wrote: am vazut ca multa lume recomanda sa se pompeze dupa s 37 sa stranga colostru
Andreea, sunt păreri pro și contra referitor la acest aspect. Au mai fost gravidute care au scris aici ca nu este chiar ok ca poți declanșa travaliu. |
|
| simmo wrote:
Andreea, sunt păreri pro și contra referitor la acest aspect. Au mai fost gravidute care au scris aici ca nu este chiar ok ca poți declanșa travaliu.
Asa sm citit si eu, ca stimularea sfarcurilor poate provoca contracții, dar colostru e foarte important pentru bebelasi, ar fi bine sa -l pape ei nu sa-l aruncam. |
|
|