|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Gaby 41 wrote: Bună Lena.Sigur va fi totul bine.Cumnata mea a făcut preclampsie.A primit tratament și a născut m-ai devreme la 34 de săptămâni o fetiță de 2.100 kg perfect sănătoasă.Acum e o mare năzdrăvană are 5 ani.Veți fi bine și tu și bebelușii și nu mai plânge și eu am plâns foarte mult la prima sarcină și la fel apoi mă durea burtica.Te îmbrățișez. Multumesc Gaby, dr zice ca imi creste pulsul si de la burta, ca e foarte mare, apasa pe vene si organe si putin e normal, teebuie monitorizata si tratament, am trimis analizele la clinica sambata, pe luni trebuie sa ma sune sa-mi zica ce trebuie sa fac mai departe. O sa fie bine, m-a suparat putin mi-m facut tot felul de filme, dar bebei sunt ok, ii simt cand pe unul cand pe celalalt, ii iubesc atat de mult încât as face orice sa fie bine! Am renunțat la cafea, manac nesărat, cafeaua pt mine e bucuria dimineții mele, stau cuminte, fac tot ce imi zice dr.
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Lena_cnd wrote: Iau aspirina cardio de 100, dar pt tensiune iau alte medicamente .
Stai linistita, ia-ti tratamentul si nu te mai consuma, doar umple-ti timpul cu lucruri frumoase, nu fa efort exagerat si nu sta in soare. Oricum din ce stiu la asa cv se naste mai repede plus de asta ai si gemeni un alt motiv in plus de nastere mai rapida, doar ca tu monitorizeaza constant ca sa poti actioa in caz de ceva. Este f bn ca dr a descoperit si te are in evidenta.va fi bn pana la final, nu mai ai f mult asa ca bucura-te de burtica 💝 |
|

Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Lena_cnd wrote: Multumesc Gaby, dr zice ca imi creste pulsul si de la burta, ca e foarte mare, apasa pe vene si organe si putin e normal, teebuie monitorizata si tratament, am trimis analizele la clinica sambata, pe luni trebuie sa ma sune sa-mi zica ce trebuie sa fac mai departe. O sa fie bine, m-a suparat putin mi-m facut tot felul de filme, dar bebei sunt ok, ii simt cand pe unul cand pe celalalt, ii iubesc atat de mult încât as face orice sa fie bine! Am renunțat la cafea, manac nesărat, cafeaua pt mine e bucuria dimineții mele, stau cuminte, fac tot ce imi zice dr.
Ia cafea fara cofeina, este la DM cafea bio foarte buna. In rest iti doresc multa rabdare si asa cum zice Oana ocupa-ti timpul cu altceva, netflix, etc. Sarcina usoara si la termen iti doresc. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| eva.maria wrote:
E ciudat. Eu nu am puls mărit. Abia daca l am 80. In general il am 67-74. Si tensiunea 10 cu 6 mai mereu. Voi aveți mult. Cred ca daca as avea asa pulsul as crede ca am atac de panica 😳
La 100 nu prea simt ceva neobișnuit, dar când depășește pentru cateva secunde zici ca sunt intr-un Mountain rousse (cam asta e senzația). - asa eram la sarcina anterioara.
Tu ai intrat în prenatal ? |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Alicia te așteptăm cu vești de la control astăzi! |
|

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| [quote=Gaby 41]Alicia te așteptăm cu vești de la control astăzi Nivel: Avansat
| AliciaAlicia wrote:[quote=Gaby 41]Alicia te așteptăm cu vești de la control astăzi
| AliciaAlicia wrote:[quote=Gaby 41]Alicia te așteptăm cu vești de la control astăzi
| Oana.c wrote: Wa ce grasunel este... Sau poate pt ca e baietel 😁 Fetita mea la 30s avea 1600 g... Deci voi sunteti super bn. Abia astept si eu controlul si sper sa fi luat in greutate si fetita mea... Mai ales ca voi avea 36 s la control. Nu iti fa probleme in privinta capului,bebelusii ies cu diverse forme si isi revin dupa nastere... E in functie de modul in care stau in burtica in spatiul acela ingust. Sper sa se intoarca bebelusul tau cu capul in jos pana la termen...altfel vei face cezariana obligatotiu, eu asa am avut la prima fetita, nu s a intors si a necesitat cezariana.... Nu mai retin cum voiai sa nasti...
În principiu vroiam natural dar în ultima perioada ma gândesc la cezariana |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1254
| Alicia , ce poza dragutaaaaaaa mi-ar placea si mie sa am pozele color , dar le primesc alb negru , indiferent daca e morfologie sau e control normal doar sa apuc sa fac eu poza la ecranul ecografului , asa o prind color dar cu dr de la morfo nu imi permit prea multe miscari , este stricta dr meu e foarte dragut si ma lasa sa filmez , sa fac poze , ma lasa cu sotul si eu voi avea 31 s si ceva zile cand merg la morfo si o sa vb cu doctorita de posibilitatea nasoala de a naste mai devreme decat e programata cezariana , in functie de ce vede ea acolo cu colul si alte “semnale” , chiar daca de la 31 la 37-38 s mai e o groaza |
|

| Am făcut astăzi și toate cumpărăturile ptr mine și ptr bebe,de la haine, scutece,biberoane, suzete,detergenți, creme ,lenjerii de pătuț, museline, cărucior, pentru maternitate eu și bebe etc. ,nu mai am nimic de luat va las poza cu căruciorul pe care l.am ales,majoritatea le.am cumpărat din magazinul ideal bebe din Craiova
https://ibb.co/s2fGsdC https://ibb.co/w4WyR0p +scoica |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Bună fetelor! Astăzi am fost la control. Colul se menține la 3 cm și este închis, ceea ce este bine. Fetita are 1600 g și este mai mare cu 4 zile. A zis ca va fi puțin mai mica decât a fost prima. I-am zis ca am dureri de burta și contracții destul de dese și a zis sa iau no-spa de 80 la 6 ore și sa vad cum ma simt. Și a mai zis sa ma menajez cât mai mult și sa nu fac deloc efort. Mai merg peste 4 săptămâni când o sa fac și tns și tot atunci a zis ca o sa îmi dea și analizele de ultim trimestru. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1254
| Madalina.d wrote:Bună fetelor! Astăzi am fost la control. Colul se menține la 3 cm și este închis, ceea ce este bine. Fetita are 1600 g și este mai mare cu 4 zile. A zis ca va fi puțin mai mica decât a fost prima. I-am zis ca am dureri de burta și contracții destul de dese și a zis sa iau no-spa de 80 la 6 ore și sa vad cum ma simt. Și a mai zis sa ma menajez cât mai mult și sa nu fac deloc efort. Mai merg peste 4 săptămâni când o sa fac și tns și tot atunci a zis ca o sa îmi dea și analizele de ultim trimestru.
ce usurare Mada ! oricum cred ca a fost greu pt tine si Gaby sa stati atat in pat si fara efort .. eu daca ar trebui sa stau in pat mi-ar fi f greu .. de ex ieri fiind duminica am incercat sa stau linistita in pat si mi-a fost rau pe dupa amiaza , a trebuit sa ies neaparat la aer , ma durea capul groaznic si ameteam oare sunt niste analize speciale ? ca si eu am acum unele de facut , dar basic majoritatea , gen urina , tgo si tgp , glicemie etc (speciale sunt doar acizii biliari si anticorpii anti rh ) |
|
| Madalina.d wrote:Bună fetelor! Astăzi am fost la control. Colul se menține la 3 cm și este închis, ceea ce este bine. Fetita are 1600 g și este mai mare cu 4 zile. A zis ca va fi puțin mai mica decât a fost prima. I-am zis ca am dureri de burta și contracții destul de dese și a zis sa iau no-spa de 80 la 6 ore și sa vad cum ma simt. Și a mai zis sa ma menajez cât mai mult și sa nu fac deloc efort. Mai merg peste 4 săptămâni când o sa fac și tns și tot atunci a zis ca o sa îmi dea și analizele de ultim trimestru. Bună Mădălina ce grăsunică este fetița ta!Este foarte bine că ai colul închis iar după 30 de săptămâni dimensiunea normală a colului am citit că ar fi de 3 cm.Dureri de burtă am și eu așa că iau în continuare dimineața și seara Nos-pa de 40 mg.Pe mine ma chemat doctora la control la 2 săptămâni dar când am sunat să mă programez am aflat că intră în concediu o săptămână așa că m-am programat peste 3 săptămâni când voi avea 34 de săptămâni. |
|

| AliciaAlicia wrote:Am făcut astăzi și toate cumpărăturile ptr mine și ptr bebe,de la haine, scutece,biberoane, suzete,detergenți, creme ,lenjerii de pătuț, museline, cărucior, pentru maternitate eu și bebe etc. ,nu mai am nimic de luat va las poza cu căruciorul pe care l.am ales,majoritatea le.am cumpărat din magazinul ideal bebe din Craiova https://ibb.co/s2fGsdChttps://ibb.co/w4WyR0p+scoica Super, si eu tot de la idealbebe am luat carutul primei fetite, in care nu a vrut sa stea deloc. Am avut 3 in 1... In landou nu a stat deloc, cred ca doar 2 sau 3 plimbari sa fi facut cu el, in oartea sport a stat dar perioade f scurte insa scoica a fost cea mai utilizata. Sper ca acum sa il foloseasca bebe 2 ca oricum am dat destui bani pe el de atunci.
Oana.c attached the following image(s):

|
|
|