Gravidutele noastre dragi - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Oana.c
Scris: Tuesday, April 12, 2022 2:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
eve23 wrote:
https://ibb.co/6JhL9Xy
https://ibb.co/k333KhF
Astea sunt pozele dar nu se vede mare lucru. Cum e? Ei sunt amandoi in același loc. Unul sus unul imediat sub.

Si ce ti-a mai indicat medicul? Sa reviipeste cat timp la eco...sau sa dozezi beta ??
eve23
Scris: Tuesday, April 12, 2022 3:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Oana.c wrote:

Si ce ti-a mai indicat medicul? Sa reviipeste cat timp la eco...sau sa dozezi beta ??

Peste o săptămâna. Nu mai dozez beta
Lena_cnd
Scris: Wednesday, April 13, 2022 8:43 AM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2021
eve23 wrote:

Peste o săptămâna. Nu mai dozez beta

Eve, Doamne ajuta!
Eu am trăit ceva asemanator, dar nu a fost cu happy ending, acum 2 ani,dar la tine pare sa meargă intr o direcție buna!
Sa iei arefam obligatoriu! Ajuta la inceput.
Cand am vazut valorile tale de beta m am gandit ca ar putea fi sarcina gemelara, asa valori am avut si eu in saptamana 8, eu iti doresc sa fii tare!
Nu prea conteaza daca e in aceasi placenta sau in saci diferiți, important e sa cresca mare cel care a ramas, eu am sângerat cand s-a oprit unul din evolutie, s-au sa avortat nu stiu cum e mai corect.
Daca te stii cu mutatii genetice, gen MTHFR C677T, obligatoriu sa iei Folate, nu acod folic.
O sa fie bine, cum au zis si fetele, multi dr au vazut o evolutie mai mica ma inceput si dupaia au avut bebelasi ok.
Sa incerci sa nu te mai stresezi, are un impact foarte mare asupra sarcinii la inceput stresul si nu numai.
Sa mănânci legume/ fructe verzi, au conținut mare de fier si folați.
Si sa ne vi cu vesti bune 😍🤗.
eve23
Scris: Wednesday, April 13, 2022 9:07 AM
Nivel

Lena_cnd wrote:

Eve, Doamne ajuta!
Eu am trăit ceva asemanator, dar nu a fost cu happy ending, acum 2 ani,dar la tine pare sa meargă intr o direcție buna!
Sa iei arefam obligatoriu! Ajuta la inceput.
Cand am vazut valorile tale de beta m am gandit ca ar putea fi sarcina gemelara, asa valori am avut si eu in saptamana 8, eu iti doresc sa fii tare!
Nu prea conteaza daca e in aceasi placenta sau in saci diferiți, important e sa cresca mare cel care a ramas, eu am sângerat cand s-a oprit unul din evolutie, s-au sa avortat nu stiu cum e mai corect.
Daca te stii cu mutatii genetice, gen MTHFR C677T, obligatoriu sa iei Folate, nu acod folic.
O sa fie bine, cum au zis si fetele, multi dr au vazut o evolutie mai mica ma inceput si dupaia au avut bebelasi ok.
Sa incerci sa nu te mai stresezi, are un impact foarte mare asupra sarcinii la inceput stresul si nu numai.
Sa mănânci legume/ fructe verzi, au conținut mare de fier si folați.
Si sa ne vi cu vesti bune 😍🤗.

Mi a dat elevit sa iau. Am mutația mthfr. Am văzut ca in elevit e folate. E ok?
eve23
Scris: Wednesday, April 13, 2022 9:09 AM
Nivel

Va mulțumesc frumos pentru încurajări fetelor. A fost o veste efectiv bomba pentru toată familia. Soțul de când am aflat ca sunt gravida a zis ăștia sunt gemeni. Nu avem in familie deși nu contează dar șansele sunt mai mari când ai.
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, April 13, 2022 9:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
wow Eve ! gemeni! eu m-am gandit cand am vazut la beta un rezultat atat de mare ! sa dea Dzeu sa fie bine Cheek Kiss
eve23
Scris: Wednesday, April 13, 2022 9:30 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
wow Eve ! gemeni! eu m-am gandit cand am vazut la beta un rezultat atat de mare ! sa dea Dzeu sa fie bine Cheek Kiss

Eu chiar nu m am gândit la asta. La primul copil aveam beta 10000 la 5 sapt și ceva. Dr mea mi a zis ca unul sigur e ok dar pentru celălalt nu promite. Vedem lunea viitoare când merg iar ce se întâmpla.
Lena_cnd
Scris: Wednesday, April 13, 2022 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2021
eve23 wrote:

Eu iau Femibion care are si Folate plus Metafolin de 400 mg, care e defapt Folate.
Acuma am tot sarcina gemelara.
zgubyro
Scris: Wednesday, April 13, 2022 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
eve23 wrote:
https://ibb.co/6JhL9Xy
https://ibb.co/k333KhF
Astea sunt pozele dar nu se vede mare lucru. Cum e? Ei sunt amandoi in același loc. Unul sus unul imediat sub.

Saculetul arata foarte bine nu e deformat.Doamne ajuta sa fie bine!
Pana la urma ce varsta are sarcina? La beta de 30mii e trecuta de 6 saptamani. Ma gandesc ca poate ai avut vreo ovulatie mai tarzie si din cauza asta e un pic mai micuta.

MUlta sanatate!
eve23
Scris: Wednesday, April 13, 2022 11:24 AM
Nivel

zgubyro wrote:

Saculetul arata foarte bine nu e deformat.Doamne ajuta sa fie bine!
Pana la urma ce varsta are sarcina? La beta de 30mii e trecuta de 6 saptamani. Ma gandesc ca poate ai avut vreo ovulatie mai tarzie si din cauza asta e un pic mai micuta.

MUlta sanatate!

Am 8 săptămâni și 3 zile astăzi. Se văd greu și din poziții diferite Veziculele. Când am recoltat aveam 7 sapt și 3 zile și 7 sapt și 5 zile.
simmo
Scris: Wednesday, April 13, 2022 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
eve23 wrote:

E ok și elevit. Și eu am mthfr si iau elevit.
Madalina.d
Scris: Wednesday, April 13, 2022 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
Gaby cum ești cu raceala? Maine mergi la control?
Gaby 41
Scris: Wednesday, April 13, 2022 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Madalina.d wrote:
Gaby cum ești cu raceala? Maine mergi la control?
Bună Mădălina! Ieri și azi-noapte m-am simțit rău.Nu am făcut febră am avut 37 cu 6 am citit că este ok și că de la 38 este febră dar gâtul ma terminat.Decaseptul mi sa părut apă de ploaie nu ma ajuat aproape deloc.Astăzi toată ziua am luat miere cu lămâie și văd că ma ajutat m-ai mult decât Decaseptul.Era cât pe ce să anulez programarea de mâine i-am dat mesaj doctorei cu starea mea și mi-a zis să fac un test nazo-faringian Covid și a ieșit negativ așa că merg mâine la ora 18.Am strănutat foarte mult că începuse să mă doară și burta iar nasul super înfundat și acum sunt fără miros și gust.Raceala am luat-o de la băiețelul meu iar el de la școală el este pe antibiotic . Foarte greu când nu poți lua aproape nimic.Așa răcită nu am mai fost de ani de zile.Tu cum te simți?
Madalina.d
Scris: Wednesday, April 13, 2022 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
Gaby 41 wrote:
Bună Mădălina! Ieri și azi-noapte m-am simțit rău.Nu am făcut febră am avut 37 cu 6 am citit că este ok și că de la 38 este febră dar gâtul ma terminat.Decaseptul mi sa părut apă de ploaie nu ma ajuat aproape deloc.Astăzi toată ziua am luat miere cu lămâie și văd că ma ajutat m-ai mult decât Decaseptul.Era cât pe ce să anuleze programarea de mâine i-am dat mesaj doctorei cu starea mea și mi-a zis să fac un test nazo-faringian Covid și a ieșit negativ așa că merg mâine la ora 18.Am strănutat foarte mult că începuse să mă doară și burta iar nasul super înfundat și acum sunt fără miros și gust.Raceala am luat-o de la băiețelul meu iar el de la școală el este pe antibiotic . Foarte greu când nu poți lua aproape nimic.Așa răcită nu am mai fost de ani de zile.Tu cum te simți?

Of, gaby, îmi pare rău! Bine ca măcar testul covid a ieșit negativ. Nu stiu ce naiba de viroza circula, dar peste tot aud numai despre asta. Pe lângă asta, mai circula și gripa. Am zis ca pe perioada vacantei nu mai duc copilul la gradinita, de teama ca iar îmi aduce ceva. M-am saturat sa fiu mai mereu răcită. Eu sunt bine, mi se tot infunda nasul, dar cred ca din cauza sarcinii.

Te așteptăm mâine cu vesti. Și sa te faci bine cât mai repede!
Gaby 41
Scris: Wednesday, April 13, 2022 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Văd că parcă mă încerca și tusea.I-am dat mesaj doctorei ce pot lua pentru tuse dar văd că nu mi-a răspuns.Voi ce ați luat pentru tuse?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.