Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Gaby 41 wrote: Mădălina ți-a dat vreun tratament? Poate niște Nos-pa poți lua și neapărat repaus la pat.Sangerāri mai apar în sarcină și sunt sigură că vei fi bine.Nu înțeleg de ce la camera de gardă sunt de cele mai multe ori rezidenți am pățit-o și eu cu o rezidentă nu prea știa ce să-mi spună.Vei fi bine și tu și fetița.Te îmbrățișez.
Nu mi-a dat nimic în plus fata de ce iau deja. A zis ca e foarte bine ce am primit de la medicul meu și sa revin dacă reapar sângerări, daca am contracții, dacă nu mai simt fetita sau dacă pierd lichid. Nici mie nu mi se pare în regula sa nimerim asa rezidenți. Nu zic ca nu trebuie sa învețe dar măcar sa știe sa răspundă la întrebări. A zis ca pot fi foarte multe motive pt care apr sângerări dar nimic concret. N-am plecat prea împăcată de acolo. O sa vb cu medicul meu de dimineata dacă tot mai vad pete. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1191
| Gaby, eu am aceeasi parere ca tine . sunt parinti si parinti .. ai mei s-au bucurat de nepot , vom vedea pe parcurs ce ajutor primesc din partea lor , dar de exemplu nu sunt genul care sa ne ajute financiar , absolut deloc . nici cand am luat apartamentul in care locuim (prin credit imobiliar), nici cand am facut nunta nu s-au implicat decat cu ordine (bineinteles nerespectate pt ca pe banii mei fac ce vreau eu ), acum pe sarcina spun : fa toate analizele , mergi la toate controalele , ia orice pastile iti recomanda dr indiferent cat costa, mergi si la Buc la controale , dar nu intreaba vreodata daca ne descurcam , caci ati vazut si voi cate sunt de luat sau de facut pe timpul sarcinii , financiar vb sunt costisitoare .. desi situatia lor financiara e super ok , nu ii vait , doar ca asa sunt ei . considera ca nu ne mai trebuie ajutor odata ce ne-am mutat la casele noastre probabil .. oricum , suntem genul care are bani pusi deoparte in caz de orice , asa ca ne-am descurcat mereu .. inca de pe acum am inceput sa strangem ceva pt perioada in care nu va intra indemnizatia (am inteles ca uneori poate dura pana la 3 luni ) .. socrii mei nu prea au , dar nici cand au avut bani nu ne-au dat , caci sotul meu mai are o sora si e mai “privilegiata” din punctul asta de vedere decat noi imi pare totusi rau ca nu primesti ajutor de la parintii tai macar , o mana de ajutor nu strica niciodata .. dar in viata trebuie sa ne bazam numai pe noi , se pare .. Madalina , sper din tot sufletul sa fii bine , sa fie bebe bine ! |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Andreea_neacsu wrote:Gaby, eu am aceeasi parere ca tine . sunt parinti si parinti .. ai mei s-au bucurat de nepot , vom vedea pe parcurs ce ajutor primesc din partea lor , dar de exemplu nu sunt genul care sa ne ajute financiar , absolut deloc . nici cand am luat apartamentul in care locuim (prin credit imobiliar), nici cand am facut nunta nu s-au implicat decat cu ordine (bineinteles nerespectate pt ca pe banii mei fac ce vreau eu ), acum pe sarcina spun : fa toate analizele , mergi la toate controalele , ia orice pastile iti recomanda dr indiferent cat costa, mergi si la Buc la controale , dar nu intreaba vreodata daca ne descurcam , caci ati vazut si voi cate sunt de luat sau de facut pe timpul sarcinii , financiar vb sunt costisitoare .. desi situatia lor financiara e super ok , nu ii vait , doar ca asa sunt ei . considera ca nu ne mai trebuie ajutor odata ce ne-am mutat la casele noastre probabil .. oricum , suntem genul care are bani pusi deoparte in caz de orice , asa ca ne-am descurcat mereu .. inca de pe acum am inceput sa strangem ceva pt perioada in care nu va intra indemnizatia (am inteles ca uneori poate dura pana la 3 luni ) .. socrii mei nu prea au , dar nici cand au avut bani nu ne-au dat , caci sotul meu mai are o sora si e mai “privilegiata” din punctul asta de vedere decat noi imi pare totusi rau ca nu primesti ajutor de la parintii tai macar , o mana de ajutor nu strica niciodata .. dar in viata trebuie sa ne bazam numai pe noi , se pare .. Madalina , sper din tot sufletul sa fii bine , sa fie bebe bine ! Andreea nici noi nu am fost ajutați financiar de ai mei deși părinții mei sunt foarte bine financiar dar ei consideră că odată ce ai plecat de acasă plecat ești. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/5/2021 Mesaje: 193
| Gaby 41 wrote:Eva personal cred că sunt părinți care trăiesc pentru copiii lor și le sunt alături toată viața și părinți care trăiesc doar pentru ei.Ai scris frumos Eva încerc să mă gândesc ca mă voi descurca și fără ei dar uneori mi-aș dori să fie altfel.
Te cred Gaby. Știu ca e greu. La mine lui taica meu nu i a pasat niciodată de mine deși eram in aceeași casa copil/adolescenta fiind ma băga in seama de multe ori doar sa ma jignească sau subestimeze iar maica mea e genul de persoana care niciodată nu a reușit sa si exprime sentimentele. F introvertită. Deci știu cum e sa îți doresti sa fie altfel si sa rămâi doar cu dorința. Dar trebuie sa fim tari si sa ne gândim ca suntem atât de puternice încât si daca suntem fără sprijin tot o scoatem noi la capăt. Si eu ma sperii uneori dar încerc sa nu ma mai gândesc. Îmi dau seama ca e f posibil sa nu ma ajute nimeni. Am rezerve inclusiv la maica mea. Restul nici nu se pune problema. E ca si cum n ar fi. Dar încerc sa ma încurajez si sa spun las ca aia e nu s nici prima nici ultima fără ajutor. Te îmbrățișez. Ai încredere in tine. 🙏 |
|
| Madalina.d wrote:
Nu mi-a dat nimic în plus fata de ce iau deja. A zis ca e foarte bine ce am primit de la medicul meu și sa revin dacă reapar sângerări, daca am contracții, dacă nu mai simt fetita sau dacă pierd lichid. Nici mie nu mi se pare în regula sa nimerim asa rezidenți. Nu zic ca nu trebuie sa învețe dar măcar sa știe sa răspundă la întrebări. A zis ca pot fi foarte multe motive pt care apr sângerări dar nimic concret. N-am plecat prea împăcată de acolo. O sa vb cu medicul meu de dimineata dacă tot mai vad pete.
Bună dimineața Mădălina.Cum te simți?L-ai sunat pe medicul tău? |
|
| Bună Gaby! Sunt bine, mai am doar o scurgere maronie. Nu l-am sunat pe medic, nu cred ca mai e cazul având în vedere ca sângerarea s-a oprit. |
|
| Madalina.d wrote:Bună Gaby! Sunt bine, mai am doar o scurgere maronie. Nu l-am sunat pe medic, nu cred ca mai e cazul având în vedere ca sângerarea s-a oprit. Mădălina mă bucur că ești bine! Dă-i totuși medicului un mesaj poate te lămurește care a fost cauza.Ai în continuare grijă de tine și mult mult repaus.Te îmbrățișez. |
|
| Gaby 41 wrote: Mădălina mă bucur că ești bine! Dă-i totuși medicului un mesaj poate te lămurește care a fost cauza.Ai în continuare grijă de tine și mult mult repaus.Te îmbrățișez.
Da, i-am trimis acum o poza cu ce mi-au scris la maternitate și i-am explicat situația. Aștept acum sa vad ce zice. Multumesc, Gaby! Te îmbrățișez și eu 🤗 |
|
| Foarte bine ai făcut că i-ai dat mesaj.Sā ne spui și nouă ce ți-a spus.Te mai doare burtica? |
|
| Gaby 41 wrote:Foarte bine ai făcut că i-ai dat mesaj.Sā ne spui și nouă ce ți-a spus.Te mai doare burtica?
A zis ca e posibil sa fie de la placenta sângerarea. Sper sa nu se mai întâmple nimic săptămâna viitoare ca el e în concediu. M-a durut doar puțin de dimineata burtica. Am stat cuminte în pat, nu am făcut nimic azi. Tu cum ești? |
|
| Madalina.d wrote:
A zis ca e posibil sa fie de la placenta sângerarea. Sper sa nu se mai întâmple nimic săptămâna viitoare ca el e în concediu. M-a durut doar puțin de dimineata burtica. Am stat cuminte în pat, nu am făcut nimic azi. Tu cum ești?
Mădălina ai mare grijă de tine și odihnește-te.Eu sunt bine și abia aștept să merg la control săptămână viitoare. |
|
| Gaby 41 wrote: Mădălina ai mare grijă de tine și odihnește-te.Eu sunt bine și abia aștept să merg la control săptămână viitoare.
Da, o sa stau cuminte, nu mai fac nimic. Când mergi la control? |
|
| Madalina.d wrote:
Da, o sa stau cuminte, nu mai fac nimic. Când mergi la control?
Mădălina eu merg joi la control.Abia aștept să vedem ce îmi spune poate îmi scoate din tratament pentru că de la 19 săptămâni i-au Nos-pa 2/zi, Duphaston 1 cp/zi și Utrogestan 3/zi din săptămână 23. |
|
| Gaby 41 wrote: Mădălina eu merg joi la control.Abia aștept să vedem ce îmi spune poate îmi scoate din tratament pentru că de la 19 săptămâni i-au Nos-pa 2/zi, Duphaston 1 cp/zi și Utrogestan 3/zi din săptămână 23.
Poate ai noroc sa iti mai scoată din Nos-pa și duphaston. Progesteron o sa ai nevoie sa iei pana la 37 de săptămâni. Cel puțin eu la prima sarcina am primit utrogestan pana mi-a scos firul de cerclaj și no-spa doar la nevoie. |
|
| Madalina.d wrote:
Poate ai noroc sa iti mai scoată din Nos-pa și duphaston. Progesteron o sa ai nevoie sa iei pana la 37 de săptămâni. Cel puțin eu la prima sarcina am primit utrogestan pana mi-a scos firul de cerclaj și no-spa doar la nevoie.
Mădălina văd că pe foaia de morfologie Dr Albu a recomandat pe lângă pesar s-au cerclaj și progestrogenice cred că din cauza asta mi-a dat și câte 1 cp de Duphaston/zi(progesteron sintetic).Sunt curioasă joi la control dacă tratamentul și pesarul au dat rezultate. |
|
|