Nivel: Membru
Inregistrat: 1/20/2022 Mesaje: 9
| Buna seara . 😊 Eu sunt binisor . Au inceput greturile . Cand nu dorm , mi-e greata sau ma arde stomacul . In rest , totul este bine . Multumesc de intrebare, Gaby . Voi ce faceti , totul decurge bine? |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1548
| Bună Lala! GreÈ›urile vor dura până în săptămânile 12-13 dar după aceea va fi mai bine.Eu nici acum la 17 săptămâni nu prea pot mânca carne.În rest mă simt obosită È™i abia aÈ™tept să vină seară să mă odihnesc. |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Fetor help, dupa ce duc fetita la gradi merg sa mi recoltez pt toxoplasma dar care din ele sa fac? Nu le as face pe ambele pt ca totusi costa ceva si nu ma dau banii afara din acasa acum ,,,,pliz helpppp |
|
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Oana.c wrote:Fetor help, dupa ce duc fetita la gradi merg sa mi recoltez pt toxoplasma dar care din ele sa fac? Nu le as face pe ambele pt ca totusi costa ceva si nu ma dau banii afara din acasa acum ,,,,pliz helpppp IGG e anticorpi, IGM e infectie activa, daca ai mai facut analiza si nu ai anticorpi, verifici lunar IGM |
|

| IoanaIoanaC wrote: IGG e anticorpi, IGM e infectie activa, daca ai mai facut analiza si nu ai anticorpi, verifici lunar IGM
Merci mult mult,nu am anticorpi. Am facut IgM. Chiar asa lunar??🙈 Le am facut prima data la 8 sapt cu tot setul de analize torch iar pana acum la 21 sapt nu am mai repetat. Nici la prima sarcina nu am avut anticorpi la toxoppasma dar stiu ca l am repetat max de 2 ori pe perioada sarcinii. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1461
| Oana.c wrote:Fetor help, dupa ce duc fetita la gradi merg sa mi recoltez pt toxoplasma dar care din ele sa fac? Nu le as face pe ambele pt ca totusi costa ceva si nu ma dau banii afara din acasa acum ,,,,pliz helpppp si pe mine m-a sfatuit dr sa fac IgM lunar , neaparat , sa nu intru intre timp in contact cu toxo .. nu prea am de unde dar better safe than sorry .. si eu merg pe 1 sa-mi fac analiza , totodata merg si la un control ofta ca ma doare capul de cateva zile si de fapt , ma doare capul cu tot cu ochi , probabil dioptriile mele isi fac de cap .. ma gandesc ca voi trece de la -0,50 la -0,75 , dar mica aia diferenta cred ca o sa faca o mare schimbare pt capul meu .. |
|
| Bună fetelor! Și mi-e mi-a dat medicul să fac analize pentru toxoplasma și eu tot fără anticorpi sunt. |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Same here! Și eu tot fără anticorpi desi toată viata am trăit cu muuuulte pisici abandonate È™i adunate de pe strada. Medicul mi-a zis sa repet din doua în doua luni analiza. |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Oana.c wrote: Merci mult mult,nu am anticorpi. Am facut IgM. Chiar asa lunar??🙈 Le am facut prima data la 8 sapt cu tot setul de analize torch iar pana acum la 21 sapt nu am mai repetat. Nici la prima sarcina nu am avut anticorpi la toxoppasma dar stiu ca l am repetat max de 2 ori pe perioada sarcinii.
Recomandarea e sa fie facut IGM la 4 saptamani, iar daca trec mai mult de 4, sa se repete si IGG si IGM. Toxoplasma este periculoasa pentru fat. |
|

| IoanaIoanaC wrote: Recomandarea e sa fie facut IGM la 4 saptamani, iar daca trec mai mult de 4, sa se repete si IGG si IGM. Toxoplasma este periculoasa pentru fat.
Uffff acum imi pare rau ca n am retat si IgG 😪 |
|

| By the way...am sunat la laborator si am rugat fetele sa imi lucreze si igg si luni aduc banii. Ca sa fiu linistita si o sa tin minte cu sfintenie sa l iau la luna. Fetelor...poate o sa ziceti ca s nebuna da imi mai doresc inca un bebe 🙈 adica stiu ca am 2 acum si mai vreau unul 🙈🙈🙈 |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Oana.c wrote:By the way...am sunat la laborator si am rugat fetele sa imi lucreze si igg si luni aduc banii. Ca sa fiu linistita si o sa tin minte cu sfintenie sa l iau la luna. Fetelor...poate o sa ziceti ca s nebuna da imi mai doresc inca un bebe 🙈 adica stiu ca am 2 acum si mai vreau unul 🙈🙈🙈
Dar doamne ajuta, Oana! Sa vina È™i al treilea dacă asta iti doreÈ™ti. Printre altele, când am aflat ca de data asta e băieÈ›el soÈ›ul a zis ca ce bine ca de data asta e băieÈ›el (avem deja o fetita) ca dacă nu trebuia sa îl facem È™i pe al treilea. I-am zis poate tu, ca sigur cu mine nu mai faci al treilea copil, deci cu cine vrei dar nu cu mine 😂😂. |
|
| Oana, copiii sunt un Dar de la Dumnezeu.Eu cred că o familie cu mulÈ›i copii este o familie fericită.AÈ™a că te felicit pentru hotărârea asta. |
|
| Yanna ce mai faci? |
|
| Fetelor,voi simÈ›iÈ›i bebeluÈ™ii din burtică!Eu o simt uÈ™or uÈ™or cum loveÈ™te mai mult în stânga burticii cam la jumătate de palmă sub buric. |
|
|
|