Gravidutele noastre dragi - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Sunday, January 23, 2022 11:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Lena.Eu când am făcut Clexane la început am avut sângerari nazale eu le am și acum și nu mai fac Clexane (am făcut doar 3 săptămâni și apoi Dr.mi la oprit nici acum nu înțeleg de ce l-am luat și de ce l-am oprit brusc)sper să nu mi-l bage din nou că dor destul de rău injecțiile și eram plină de vânătăi.Am înțeles că sunt normale aceste sângerări eu le-am avut destul de abundente și la primul copil.
Madalina.d
Scris: Sunday, January 23, 2022 11:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Bună Yanna și bine ai venit printre noi! Cum ziceau și fetele, cam toate am avut sângerări la început și cu tratament am scăpat. Adormita e posibil sa fii și de la arefam, dar clar și sarcina ajuta. Odihneste-te cât de mult poți 🤗. La mine grețurile au început la 6 săptămâni și s-au oprit pe la 13. Dacă vor apărea și la tine, e important sa nu aștepți sa ți faca foame - cel puțin mie asta îmi amplifica greața. Dar doamne ajuta sa ai noroc sa nu faci cunostinta cu partea asta.
Yanna
Scris: Sunday, January 23, 2022 1:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/27/2021
Buna! Am 4s5z, sunt la prima sarcina. Arefamul dimineața îl iau oral si ma simt foarte ametita de la el. Vitamine nh mi-a recomandat încă sa iau, am luat prima data când ne-am apucat de treaba vitaminele prenatale de la Secom, dar dupa câteva luni am renunțat la ele, aștept controlul de vineri sa vedem ce zice si dr. Eu iau B12 zilnic pt ca nu mănânc carne, si ce mi-a dat medicul acum, in rest nu suplimentez cu nimic.
Gaby 41
Scris: Sunday, January 23, 2022 1:28 PM
Nivel

Otilia să ne scrii ce mai faceți?Ia plăcut băiță fetiței tale?
AliciaAlicia
Scris: Sunday, January 23, 2022 1:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/26/2021
Yanna wrote:
Buna! Am 4s5z, sunt la prima sarcina. Arefamul dimineața îl iau oral si ma simt foarte ametita de la el. Vitamine nh mi-a recomandat încă sa iau, am luat prima data când ne-am apucat de treaba vitaminele prenatale de la Secom, dar dupa câteva luni am renunțat la ele, aștept controlul de vineri sa vedem ce zice si dr. Eu iau B12 zilnic pt ca nu mănânc carne, si ce mi-a dat medicul acum, in rest nu suplimentez cu nimic.

Și de la Arefam te simți foarte amețița,eu de exemplu îmi băgam unul dimineața iar seara îl luam oral dormeam mult mai bine și nu ma simțeam ametita ,sa întrebi de vitamine ca sunt foarte bune în sarcină...
Gaby 41
Scris: Sunday, January 23, 2022 1:50 PM
Nivel

Lily tu ce mai faci?Ce face băiețelul tău?
Lena_cnd
Scris: Sunday, January 23, 2022 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2021
Yanna wrote:

Felicitări si bine ai venit printe noi, sarcina ușoară! pupici
mariaB02
Scris: Sunday, January 23, 2022 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2021
Buna, fetelor!Eu am 12s2z, joi am făcut testul panorama, am niște emoții de nici nu va pot descrie in cuvinte.Marți am prima morfologie, emoțiile sunt prezente, sa dea Dumnezeu sa fie bine.Acum sunt speriata de o durere de spate, este ca o înjunghietura in partea de jos a spatelui spre fund care nu ma lasă de ieri când m-am incapatanat sa fac curat.Sunt speriata de orice înseamnă durere și sper ca bebe e bine.
Gaby 41
Scris: Sunday, January 23, 2022 8:28 PM
Nivel

Bună Maria.Totul va fi bine la morfologie și la fel și la testul Panorama ai să vezi.Încearcă dacă poți să nu faci foarte mult efort și eu am făcut la începutul sarcinii efort exagerat și apoi am regretat.Dacă nu iți trece durerea sună-l pe medicul tău și vezi ce îți recomandă.
Lena_cnd
Scris: Monday, January 24, 2022 3:16 AM
Nivel

mariaB02 wrote:
Buna, fetelor!Eu am 12s2z, joi am făcut testul panorama, am niște emoții de nici nu va pot descrie in cuvinte.Marți am prima morfologie, emoțiile sunt prezente, sa dea Dumnezeu sa fie bine.Acum sunt speriata de o durere de spate, este ca o înjunghietura in partea de jos a spatelui spre fund care nu ma lasă de ieri când m-am incapatanat sa fac curat.Sunt speriata de orice înseamnă durere și sper ca bebe e bine.

Salut Maria,
Cati ani ai?
Si eu am dureri de spate, nu te necăji, mie imi amorțește si soldul drept, iar noapte cand dorm pe spate ma curentează ceva pe picior in jos, dr a zis ca uterul a crescut si apasa undeva pe coloana.
Lasa o mai moale cu curățenia, ca faci efort fara sa-ti dai seama.
Dr mi a tinut o predica la ultimul control legat de faptul ca nu gandesc pozitiv si ca bebeluși simt asta si nu le face bine.
Bebe e bine ai sa vezi, dar cum imi zice toata lumea, trebuie sa ai grija de amandoi acuma si de bebe mai mult!
😘🤗

mariaB02
Scris: Monday, January 24, 2022 7:58 AM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2021
Lena_cnd wrote:

Salut Maria,
Cati ani ai?
Si eu am dureri de spate, nu te necăji, mie imi amorțește si soldul drept, iar noapte cand dorm pe spate ma curentează ceva pe picior in jos, dr a zis ca uterul a crescut si apasa undeva pe coloana.
Lasa o mai moale cu curățenia, ca faci efort fara sa-ti dai seama.
Dr mi a tinut o predica la ultimul control legat de faptul ca nu gandesc pozitiv si ca bebeluși simt asta si nu le face bine.
Bebe e bine ai sa vezi, dar cum imi zice toata lumea, trebuie sa ai grija de amandoi acuma si de bebe mai mult!
😘🤗

Buna!30 ani am, ma panichez așa când vând ca ma înțeapă in partea stânga și apoi ma doare soldul și piciorul, am încercat sa nu iau nimic.Și acum m-am trezit fără nici o durere și apoi m-a cuprins o înțepătura in Zona pelvină joasa care se lasă pe picior.Sunt mai fricoasa, mai ales ca l-am așteptat atât.
Lena_cnd
Scris: Monday, January 24, 2022 8:10 AM
Nivel

mariaB02 wrote:

Buna!30 ani am, ma panichez așa când vând ca ma înțeapă in partea stânga și apoi ma doare soldul și piciorul, am încercat sa nu iau nimic.Și acum m-am trezit fără nici o durere și apoi m-a cuprins o înțepătura in Zona pelvină joasa care se lasă pe picior.Sunt mai fricoasa, mai ales ca l-am așteptat atât.

Aproape sigur te apasă pe nervi sciatic, uitate puțin ce exerciții ușoare poti sa faci in perioada asta si o sa se reducă semnificativ durerea, doar sa ai voie de la medic sa faci exerciții, sa nu ai sarcina ca mine cu risc sângerări sau alte complicaciuni.
Multi inainte!
Stai linistita in legatura cu Panorama, o sa fie bine, esti tinerica 🤗, nu se raportează cazuri decat foarte rare, extrem de rare la femei sub 35 de ani, fii puternica pentru bebelasul tau 🤗😘.
Andreea_neacsu
Scris: Monday, January 24, 2022 1:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
hello hello! Yanna , la mine greturile au inceput din s 6-7 si acum am 15 ai nu au disparut .. carne nu am mai putut manca deloc deloc , nu am putut nici sa o privesc , insa am inteles ca vor disparea cu timpul .. cred ca putine fete au la 4-5 saptamani greturi .. si eu credeam ca am scapat de ele , dar , surpriza 🤣🤣 astept sa treaca , dar am inceput cu arsurile (mai nasol noaptea , ca si greturile de altfel). cica sarcina este cea mai frumoasa perioada 🤣🤣🤣 eu nu o vad asa , momentan . dupa ce va misca poate va fi mai dragut si mai bine ras
Maria , la fel ca Lena , amortesc de soldul drept si ma doare f rau cateodata , ma trezeste din somn .. dar la fel mi-a zis dr , apasa pe ceva uterul , sa nu imi fac probleme .
Lena , ma bucur ca esti din ce in ce mai bine Cheek Kiss
Gaby 41
Scris: Monday, January 24, 2022 2:56 PM
Nivel

Bună fetelor!Mă pregătesc să merg la control.Un nou control un nou medic sper să fie bine.După ce mă întorc vă scriu cum a fost.Nu am mai văzut fetița de 3 săptămâni.
AliciaAlicia
Scris: Monday, January 24, 2022 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Gaby 41 wrote:
Bună fetelor!Mă pregătesc să merg la control.Un nou control un nou medic sper să fie bine.După ce mă întorc vă scriu cum a fost.Nu am mai văzut fetița de 3 săptămâni.

Așteptăm vesti de la tine Gaby 🙏
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.