Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 759
| hello fetelor ! unghii imi pun si eu si nu este nicio problema , iti poti pune linistita gandeste-te ca daca stai cu mana in lampa nu este atat de periculos ca atunci cand iesi in soare fara crema de protectie pe fata/maini ! eu cred ca putine din noi folosim spf .. eu una imi mai amintesc cateodata , si atunci folosesc , dar nici nu am descoperit o formula care sa imi placa si sa mi se aseze bine pe fata .. chiar de curand am descoperit un spray (insa a fost out of stock , astept sa reintre) cu spf si l-as incerca , ma gandesc ca poate e mai usor pt ten .. cafea nu beau deloc , tensiunea o am buna , insa dureri de cap tot am .. ieri si astazi cel putin groaznic .. daca nu imi trece pana diseara ma pun pe un ceai si un paracetamol , mi-a zis dr ca stie ca noi gravidele vrem sa luam cat mai multe pastile dar daca durerea este groaznica nici lui bebe nu ii face bine sa stam asa sa suferim .. eu sunt bine astazi , am facut niste mancare de cartofi si a fost ceva usor , am putut sa mananc fara sa imi fie rau imi cer scuze daca fac pofta cuiva ! 🙏🏻 sper curand sa pot sa mananc putina carne si eu .. mai simt nevoia cateodata , mananc si apoi imi e atat de rau incat imi vine sa ma lipsesc toata viata de acu’ inainte 🤣🤣🤣 Otilia , ma bucur ca sunteti bine ! 🥰 deci nu a fost atat de grea operatia de cezariana , cum ma sperie pe mine toata lumea !! ca 2 saptamani n-am sa ma pot da jos din pat singura , ca o sa am nevoie de cineva sa mearga cu mine si la baie si sa ma ajute non stop cu bebele 😅 ( nu ca am crezut ceva din acestea , eu tin sa cred ca nu e nici asa grea dar nici floare la ureche totusi ).. imi pare tare bine ca ai deja laptic pt bebe , am vazut ca multe femei care nasc prin cezariana nu au lapte atat de repede , le vine ceva mai tarziu.. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Gaby, suntem tot in spital, maine imi da drumul acasa dupa ce ma consulta si imi stabilește schema de tratament, inca nu am aflat rezultatul la analizele de astazi, sper sa fie totul bine 🙏🏻, am o infectie si inca nu se stie exact daca in urina sau altundeva in corp. Eu sunt binisor, tot asa sangerez :) dar sunt bine :) |
|
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Neata!fetelor l.am simțit pe bebe ieri pe zi mi.a dat una aproape de buric ,aseară după dus stăteam în pat cu mâinile pe burtica poate îl simt și l.am simțit câteva minute și în dimineața asta la fel,Doamne ce sentiment frumos sunt tare fericită, ieri am făcut 17 săptămâni |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Andreea_neacsu wrote:hello fetelor ! unghii imi pun si eu si nu este nicio problema , iti poti pune linistita gandeste-te ca daca stai cu mana in lampa nu este atat de periculos ca atunci cand iesi in soare fara crema de protectie pe fata/maini ! eu cred ca putine din noi folosim spf .. eu una imi mai amintesc cateodata , si atunci folosesc , dar nici nu am descoperit o formula care sa imi placa si sa mi se aseze bine pe fata .. chiar de curand am descoperit un spray (insa a fost out of stock , astept sa reintre) cu spf si l-as incerca , ma gandesc ca poate e mai usor pt ten .. cafea nu beau deloc , tensiunea o am buna , insa dureri de cap tot am .. ieri si astazi cel putin groaznic .. daca nu imi trece pana diseara ma pun pe un ceai si un paracetamol , mi-a zis dr ca stie ca noi gravidele vrem sa luam cat mai multe pastile dar daca durerea este groaznica nici lui bebe nu ii face bine sa stam asa sa suferim .. eu sunt bine astazi , am facut niste mancare de cartofi si a fost ceva usor , am putut sa mananc fara sa imi fie rau imi cer scuze daca fac pofta cuiva ! 🙏🏻 sper curand sa pot sa mananc putina carne si eu .. mai simt nevoia cateodata , mananc si apoi imi e atat de rau incat imi vine sa ma lipsesc toata viata de acu’ inainte 🤣🤣🤣 Otilia , ma bucur ca sunteti bine ! 🥰 deci nu a fost atat de grea operatia de cezariana , cum ma sperie pe mine toata lumea !! ca 2 saptamani n-am sa ma pot da jos din pat singura , ca o sa am nevoie de cineva sa mearga cu mine si la baie si sa ma ajute non stop cu bebele 😅 ( nu ca am crezut ceva din acestea , eu tin sa cred ca nu e nici asa grea dar nici floare la ureche totusi ).. imi pare tare bine ca ai deja laptic pt bebe , am vazut ca multe femei care nasc prin cezariana nu au lapte atat de repede , le vine ceva mai tarziu.. Sincer asa ma speriasera si pe mine. Eu ma ocup exclusiv de copil de cand am venit acasa, si in spital am avut o cu mine de dimineata de la 9 pana noaptea la 11 12, si la fel te poti ocupa chiar si a doua zi dupa cezariana. Singura chestie e ca ai dureri, dar te poti deplasa chiar si asa. Acasa ai nevoie de ajutor putin la baita, pentru ca nu poti cara tu apa, dar in rest eu le-am facut singura pe toate. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1538
| Bună fetelor!Lena cum te simți?Ce ți-a ieșit la analize? Ți-au dat drumul acasă? Alicia ce frumos că îl simți pe bebe! Eu săptămână viitoare vineri fac 17 săptămâni deci sunt cu o săptămână în urma ta. |
|
| Mădălina cum te mai simți? |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Andreea_neacsu wrote:hello fetelor ! unghii imi pun si eu si nu este nicio problema , iti poti pune linistita gandeste-te ca daca stai cu mana in lampa nu este atat de periculos ca atunci cand iesi in soare fara crema de protectie pe fata/maini ! eu cred ca putine din noi folosim spf .. eu una imi mai amintesc cateodata , si atunci folosesc , dar nici nu am descoperit o formula care sa imi placa si sa mi se aseze bine pe fata .. chiar de curand am descoperit un spray (insa a fost out of stock , astept sa reintre) cu spf si l-as incerca , ma gandesc ca poate e mai usor pt ten .. cafea nu beau deloc , tensiunea o am buna , insa dureri de cap tot am .. ieri si astazi cel putin groaznic .. daca nu imi trece pana diseara ma pun pe un ceai si un paracetamol , mi-a zis dr ca stie ca noi gravidele vrem sa luam cat mai multe pastile dar daca durerea este groaznica nici lui bebe nu ii face bine sa stam asa sa suferim .. eu sunt bine astazi , am facut niste mancare de cartofi si a fost ceva usor , am putut sa mananc fara sa imi fie rau imi cer scuze daca fac pofta cuiva ! 🙏🏻 sper curand sa pot sa mananc putina carne si eu .. mai simt nevoia cateodata , mananc si apoi imi e atat de rau incat imi vine sa ma lipsesc toata viata de acu’ inainte 🤣🤣🤣 Otilia , ma bucur ca sunteti bine ! 🥰 deci nu a fost atat de grea operatia de cezariana , cum ma sperie pe mine toata lumea !! ca 2 saptamani n-am sa ma pot da jos din pat singura , ca o sa am nevoie de cineva sa mearga cu mine si la baie si sa ma ajute non stop cu bebele 😅 ( nu ca am crezut ceva din acestea , eu tin sa cred ca nu e nici asa grea dar nici floare la ureche totusi ).. imi pare tare bine ca ai deja laptic pt bebe , am vazut ca multe femei care nasc prin cezariana nu au lapte atat de repede , le vine ceva mai tarziu.. Andreea depinde si de corp si de cine face operatia eu n-am avut dureri decat cat am stat la ATI si alea suportabile ( ti se administreaza calmante) operatia nu ma durut de loc mergeam normal, fata de prima nastere naturala la care 2 luni am fost praf de la taietura si am stat numai pe o parte si am avut si travaliu exagerat de greu , eu acum de la rahianestezie vreo 5 zile am avut dureri groaznice de cap care au trecut de la sine nu ma ajutau nici calmante nici cafea nimic dar nu se compara cu naturala pe care am traito in 2010 , si atunci l-am mai avut si pe copil cu mine din primele clipe nici nu stiu cum m-am descurcat , acum la cezariana poate sti povestea am fost despartita de bebe din cauza Covid-ului pe mn m-au mutat la un spital suport Covid unde am stat singura pe o sectie intreaga ca nu eram decat eu ,nu cum se zice la tv ca sunt pline spitalele , iar bebe a ramas la maternitate l-a luat sotul acasa pt ca el a fost negativ si culmea imi facusem un PCR cu 2 zile inainte care iesise negativ , n-am avut simptome nimic eu si acum cred ca au incurcat asistentele testele pt ca fata care a stat cu mn la ATI a fost operata dupa mn si cand si-a revenit tragea de nas si vorbea ragusit... in fine bine ca sa terminat bine si bebe a fost ok ... eu sunt pro cezariana dar asta pentru ca a fost mai usor ca nasterea naturala sunt fete care au tras mult de la cezariana si la naturala au fost fresh |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Gaby 41 wrote:Mădălina cum te mai simți?
Bună Gaby! Sunt tot asa. Aseară am adormit îmbrăcată, nici nu știu când 😂, eram rupta de oboseala și n-am mai apucat sa îmi pun arefam. Azi am încercat sa stau mai mult în pat, n-am făcut nici mâncare nici curat, absolut nimic, dar în seara asta o sa reiau arefam și poate o sa fie mai bine. Tu cum mai ești cu presiunea aia oe vezica? |
|
| Lena cum ești? Ai ajuns acasă? |
|
| AliciaAlicia wrote:Neata!fetelor l.am simțit pe bebe ieri pe zi mi.a dat una aproape de buric ,aseară după dus stăteam în pat cu mâinile pe burtica poate îl simt și l.am simțit câteva minute și în dimineața asta la fel,Doamne ce sentiment frumos sunt tare fericită, ieri am făcut 17 săptămâni
Alicia sunt sigura ca a fost minunat sa simți bebelușul . De acum o sa îl simti tot mai des și mai tare. |
|
| Bună Mădălina!Azi dimineață mi-am făcut din nou urocultura și sumarul de urină.Surprinzător am primit și rezultatul la urocultură care a ieșit foarte bine.Mă mir că a ieșit așa repede.Cred că cele 4 zile de Cistone și Urinal au ajutat mie și frică pentru că am mai făcut același tratament și problemele au reapărut.De marți nu mai simt presiunea aia care ma chinuit ceva timp. |
|
| Bună Yanna!Ce mai faci?Cum te simți? |
|
| Gaby 41 wrote:Bună Mădălina!Azi dimineață mi-am făcut din nou urocultura și sumarul de urină.Surprinzător am primit și rezultatul la urocultură care a ieșit foarte bine.Mă mir că a ieșit așa repede.Cred că cele 4 zile de Cistone și Urinal au ajutat mie și frică pentru că am mai făcut același tratament și problemele au reapărut.De marți nu mai simt presiunea aia care ma chinuit ceva timp.
Asta e bine Gaby, ma bucur ca te-a lăsat și ca analizele au ieșit bune. Poate la următorul control te sfătuiești cu medicul pe tema asta. Parca săptămâna viitoare la început trebuie sa mergi, nu? |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor!Lena cum te simți?Ce ți-a ieșit la analize? Ți-au dat drumul acasă? Alicia ce frumos că îl simți pe bebe! Eu săptămână viitoare vineri fac 17 săptămâni deci sunt cu o săptămână în urma ta. Salutare, Sunt acasa, m-a externat la amiaza, totul e ok, bebelasi sunt ok, analizele au aratat ca am o infectie in corp, nu se stie exact unde, in urina nu ii, a zis dr. Ca poate fi si un colecist, mi-o dat antibiotic, si CM 2 saptamani, ma simt obosita, numa dorm. |
|
| Mădălina luni merg.Sper să fie un medic comunicativ și competent.Am citit câte ceva despre ea pe net am găsit și de bine și de rău în fine sper să fie ok.Vă spun luni după consultație și eco cum a fost. |
|
|