Gravidutele noastre dragi - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Wednesday, December 29, 2021 4:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Săptămâna viitoare merg și eu,am niște emoții.Să de-a bunul Dumnezeu să fie bine și la mine.
Andreealee
Scris: Wednesday, December 29, 2021 4:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
AliciaAlicia wrote:
Am terminat la morfologie a fost o experienta frumoasa sa îți vezi bebe,mi.a făcut cu mana, mi.a arătat și un pumn 🤪stătea picior peste picior se misca într-una abia a putut sa ii analizeze inimioara.Toate masuratorile la bebe au fost corecte și prezent,os nazal etc.. am un hematom la polul inferioar al SG 8mm,mi.a spus sa iau Aspenter în continuare și arefamul pana la 16 săptămâni,data nașterii 7/72022 greutatea 64g,mi.a mai spus ca sarcina este foarte joasa iar dacă nu se ridica nu pot naște natural dar rămâne de văzut,sa nu mănânc sarat și fără duș fierbinte va las doua poze una cum sta picior peste picior și una cum deschide picioarele sa îmi arate ca e băiat 😅😅

https://ibb.co/yhg3kvs
https://ibb.co/wdrXBxq

Felicitari, ma bucur ca e totul bine. Bravoo
Ca e joasa, se referea oare la placenta? sau la sarcina in general? Ca daca e vb de placenta, e devreme si are timp sa se mai ridice.
Andreealee
Scris: Wednesday, December 29, 2021 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2020
Gaby 41 wrote:
Săptămâna viitoare merg și eu,am niște emoții.Să de-a bunul Dumnezeu să fie bine și la mine.

O sa fie bine, ai incredere !
AliciaAlicia
Scris: Wednesday, December 29, 2021 4:58 PM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Gaby 41 wrote:

O sa fie bine Gaby și la tine 🙏
Gaby 41
Scris: Wednesday, December 29, 2021 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Andreealee, Alicia să de-a bunul Dumnezeu să fie așa.
Lena_cnd
Scris: Wednesday, December 29, 2021 5:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2021
Gaby 41 wrote:
Andreealee, Alicia să de-a bunul Dumnezeu să fie așa.

O sa fie bine Gaby 🤗 sunt convinsa :) 😘🤗
AliciaAlicia
Scris: Wednesday, December 29, 2021 6:03 PM
Nivel

Fetelor mie pe hârtiile astea de la morfologie scrie :vârstă sarcinii ecografic (11-13 sapt.si 6 zile)
Vârsta gestionata cronologic (VM)=12s 6z
Biometric VS(AUA)=12s 6 z
Care este vastă sarcinii?🙄🤦‍♀️🤔
OtiliaC
Scris: Wednesday, December 29, 2021 7:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
AliciaAlicia wrote:
OtiliaC foarte mult mi.a plăcut de doctorul tău,ce frumos comportament, calm ,atent parcă il cunoaștem de demult, mi.a plăcut experienta cu el, o sa mai revin ,mulțumesc pentru recomandare 😘

Ma bucur ca ti-a placut. Si mie imi place ca e mereu atent si imi si explica ce vede pe ecograf. Sper sa am o experianta placuta si la nastere cu el. Maine dimineata am si eu programare, abia astept😁
AliciaAlicia
Scris: Wednesday, December 29, 2021 7:48 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Ma bucur ca ti-a placut. Si mie imi place ca e mereu atent si imi si explica ce vede pe ecograf. Sper sa am o experianta placuta si la nastere cu el. Maine dimineata am si eu programare, abia astept😁

Așteptăm vesti de la tine😘
Madalina.d
Scris: Wednesday, December 29, 2021 7:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
Buna fetelor! Am fost și eu astăzi la control. Este totul bine. Bebelușul este bine poziționat, are ritm cardiac bun, nu sunt urme de hematom sau altceva care sa pună sarcina în pericol. Pe 6 ianuarie merg la morfologie. Ar fi trebuit în săptămâna următoare dar va fi în concediu asa ca facem săptămâna viitoare. Mi-a zis ca nu mai e cazul sa iau arefam și duphaston.
V-as pune și o poza dar nu știu cum sa fac asta de pe telefon.
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, December 29, 2021 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
fetelor .. cred ca am facut o toxiinfectie alimentara.... oare pot lua vreun aerius ceva ? am o groaza de bubite si ma mananca groaznic .. si vreau sa dispara mai repede ... Cray
edit * cred ca este vorba de ceva vreo alergie mai mult, ca nu am greata mai mare decat de obicei , nu am varsat , nu am dureri de stomac ori probleme cu mersul la baie .. totul este ca inainte , numai ca am ceva bubite foaarte micute ca si o ciupitura pe gat, pe maini , pe burta si pe spate .. chiar nu stiu ce ar putea fi .. am citit pe prospect la aerius ca nu trebuie luat pe sarcina ...
Madalina.d
Scris: Wednesday, December 29, 2021 10:45 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
fetelor .. cred ca am facut o toxiinfectie alimentara.... oare pot lua vreun aerius ceva ? am o groaza de bubite si ma mananca groaznic .. si vreau sa dispara mai repede ... Cray
edit * cred ca este vorba de ceva vreo alergie mai mult, ca nu am greata mai mare decat de obicei , nu am varsat , nu am dureri de stomac ori probleme cu mersul la baie .. totul este ca inainte , numai ca am ceva bubite foaarte micute ca si o ciupitura pe gat, pe maini , pe burta si pe spate .. chiar nu stiu ce ar putea fi .. am citit pe prospect la aerius ca nu trebuie luat pe sarcina ...

Nu știu sa te lămuresc, nu am fost în situația asta. Bubitele le ai pe tot corpul, te mănâncă? Din ce povestești pare o alergie. Aerius iau și persoanele astmatice, probabil cumva și ele trebuie sa tina astmul sub control in timpul sarcinii. Dar mai bine faci eventual o poza și întrebi medicul. Eu asa as face. Ai grija de tine! 🤗
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, December 29, 2021 10:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Madalina.d wrote:

Nu știu sa te lămuresc, nu am fost în situația asta. Bubitele le ai pe tot corpul, te mănâncă? Din ce povestești pare o alergie. Aerius iau și persoanele astmatice, probabil cumva și ele trebuie sa tina astmul sub control in timpul sarcinii. Dar mai bine faci eventual o poza și întrebi medicul. Eu asa as face. Ai grija de tine! 🤗

probabil maine voi cere parerea lui, acum este tarziu 😁
ieri aveam doar pe gat, astazi vad ca s-au raspandit.. nu am pe tot corpul , doar pe anumite zone , pe gat , pe burta doar deasupra buricului, pe spate doar in partea omoplatilor , iar pe maini doar la incheieturi (ma mananca si palmele dar nu sunt bubite si de asemenea si talpile picioarelor la fel) .. ma mananca , incerc sa nu ma scarpin .. momentan doar atat .. de rubeola rujeola sau dinastea am avut cand eram mica si oricum nu am intrat in contact cu cineva care sa aiba vreuna din boli..
nu stiu daca are vreo legatura dar am si dermatita seboreica .
Madalina.d
Scris: Wednesday, December 29, 2021 11:07 PM
Nivel

Eu cred ca e o alergie. Te știi alergica la vreun aliment? Sau ai mâncat ceva nou zilele astea Sau poate în exces? Sau vreo soluție ceva de curățenie? Ma tot gândesc, dar cam atat îmi trece prin minte la ora asta 😅Eu acum ceva ani am făcut alergie la puful de pe piersici, dar asta pt ca mâncasem o punga întreaga odată 😂
Lena_cnd
Scris: Wednesday, December 29, 2021 11:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2021
Andreea_neacsu wrote:

probabil maine voi cere parerea lui, acum este tarziu 😁
ieri aveam doar pe gat, astazi vad ca s-au raspandit.. nu am pe tot corpul , doar pe anumite zone , pe gat , pe burta doar deasupra buricului, pe spate doar in partea omoplatilor , iar pe maini doar la incheieturi (ma mananca si palmele dar nu sunt bubite si de asemenea si talpile picioarelor la fel) .. ma mananca , incerc sa nu ma scarpin .. momentan doar atat .. de rubeola rujeola sau dinastea am avut cand eram mica si oricum nu am intrat in contact cu cineva care sa aiba vreuna din boli..
nu stiu daca are vreo legatura dar am si dermatita seboreica .

Of tu draga, imi pare rau, sigur e ceva reacție de la ficat, eu asa patesc cand ceva nu mi pica bine, cand eram mai mica faceam reacția asta de la pateu, organe, oua, anumite mâncăruri, gandeste te ce alimente ai papat in perioada asta!
Ma dădea mama cu ceva soluție mentolata si asteptam sa mi treaca.
Varicela ai avut?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.