Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Andreea_neacsu wrote:Eu am 14 s si ceva , dar este prea devreme sa simt miscarile .. Lena , oare tu mai luai arefam ? sau acum daca ai mai lua cate unul seara ar imbunatati situatia ? Am luat Lutinus 1 seara si 1 dimineata, acum de cand sunt in spital iau 3 arefam pe gura. |
|

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor.Lena multă sănătate ție și bebelușilor!Te îmbrățișez.Madălina un Arefam seara nu are ce să facă rău din contra pe mine mă ajută.Noi două suntem la fix o săptămână distanță eu astăzi am făcut 16 săptămâni.Andreealee eu am avut placenta posterioară și l-am simțit pe băiețel destul de târziu.Oana, Alicia voi cum vă m-ai simțiți? Pe mine ma doare capul îngrozitor, nasul mai mereu înfundat și uscat când încerc sa.l suflu numai sange las pe șervețel, am avut doua zile când m.a durut și burtica ,mijlocul a început să mă doară, picioarele la fel,dar mi.am cumpărat un aparat de făcut masaj în talpa și la gamba ma relaxează maxim. A-ți făcut una dintre voi masaj în timpul sarcinii?am auzit pro și contra |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1476
| Alicia și mie îmi curge sânge din nas când suflu nasul mai ales dimineața și seara.Dureri de burtică mai am și eu uneori de când pun un Arefam seara sau mai rărit.Pe mine azi noapte ma durut rău pe lateralele picioarelor în partea de sus și numai somn na fost.Azi dimineață ma durut și inima și după ce mi-am luat tensiunea care a fost mică am văzut că am și o ușoară aritmie.Am luat un magneziu și parcă nu mai doare. |
|

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Gaby 41 wrote:Alicia și mie îmi curge sânge din nas când suflu nasul mai ales dimineața și seara.Dureri de burtică mai am și eu uneori de când pun un Arefam seara sau mai rărit.Pe mine azi noapte ma durut rău pe lateralele picioarelor în partea de sus și numai somn na fost.Azi dimineață ma durut și inima și după ce mi-am luat tensiunea care a fost mică am văzut că am și o ușoară aritmie.Am luat un magneziu și parcă nu mai doare. Ma gândeam sa îmi cumpăr și eu un tensiometru sa îl am în casa poate capul ma doare și de la tensiune |
|
| Alicia este foarte bun un tensiometru am avut unul și la prima sarcină atunci am avut tensiunea m-ai mare în jur de 13 și m-am speriat după am luat-o regulat și a fost ok.Pe mine mă mai doare capul când tensiunea este mică gen 9 cu 4. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 766
| Si eu am dureri de cap aproape zilnic, în special seara. Uneori nici sa adorm nu pot de durere, dar ce sa facem, trebuie sa suportam. Nas înfundat la fel am și eu și îmi mai curge sânge din nas uneori. E normal în sarcina.
Gaby, da, o sa pun și eu din seara asta arefam sa vad dacă se mai schimba ceva cu durerile de burta. |
|
| Bună Otilia!Cum te simți,ce face fetița papă bine lăptic? |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Gaby 41 wrote:Bună Otilia!Cum te simți,ce face fetița papă bine lăptic? Buna Gabi. Ieri am ajuns acasa. Bebe papa si la san destul de mult dar ii dau si completare. Oricum mananca foarte putin, gen 10 15 ml completare ceea ce ma face sa cred ca am lapte. Acomodarea a fost super usoara, urmeaza baita deseara la care am emotii dar sigur o sa fie bine. Durerile de la operatie se amelioreaza pe zii ce trece, sunt sigura ca in scurt timp o sa se duca de tot. |
|
| Otilia mă bucur că sunteți bine amândouă! Să ne povestești mâine dacă ia plăcut băiță.Din zi în zi va fi m-ai bine cu durerile după operație.Te îmbrățișez. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/24/2021 Mesaje: 44
| Buna fetelor!Si eu ma confrunt cu nas înfundat și dureri de cap, dar având înainte probleme cu sinuzita apelez la multe lichide și spray cu apa salina.Mi-am cumpărată și tensiometru fiind speriata de tensiunea mare de la ultimul control, dar pare ca au fost doar emoții deoarece acum am o tensiune normala .Voiam sa va întreb voi ce părere aveți de unghiile cu gel sau semipermanente in sarcina și dacă consumați cafea pt ca eu tot citesc pe net și ma îngrozesc?M-am speriat și de soluția pt cabina de dus, am o remușcarea ca am folosit, dar nu am știut.Voi ați folosit detartrant sau aveți unghii cu gel sau ați renunțat ? |
|
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| mariaB02 wrote:Buna fetelor!Si eu ma confrunt cu nas înfundat și dureri de cap, dar având înainte probleme cu sinuzita apelez la multe lichide și spray cu apa salina.Mi-am cumpărată și tensiometru fiind speriata de tensiunea mare de la ultimul control, dar pare ca au fost doar emoții deoarece acum am o tensiune normala .Voiam sa va întreb voi ce părere aveți de unghiile cu gel sau semipermanente in sarcina și dacă consumați cafea pt ca eu tot citesc pe net și ma îngrozesc?M-am speriat și de soluția pt cabina de dus, am o remușcarea ca am folosit, dar nu am știut.Voi ați folosit detartrant sau aveți unghii cu gel sau ați renunțat ? Buna Maria. Eu aveam unghii cu gel dinainte de sarcina si am continuat sa imi fac, o data pe luna. Am citit si pe net si am vazut ca si doctorii spun ca este ok. Si fata care imi pune unghii a fost insarcinata si ea la fel s-a sfatuit cu medicul si i-a spus ca poate sa isi faca in continuare. Legat de cafea, eu beau una dimineata, dar o fac slaba, cu mai mult lapte decat cafea. Legat de produsele de curatenie, si eu incerc sa ma feresc de ele, iar cand nu am de ales si folosesc ceva cu miros mai puternic imi pun masca si manusi.
|
|
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| 
Ti-am pozat si 2 pagini din cartea aceea cu “La ce sa te astepti cand esti insarcinata”, poate te ajuta |
|
| Bună Maria.Cafea am băut până la 10 săptămâni apoi am renunțat oricum și înainte cafeaua mea era un fel de ceai adică diluată cu mult lapte.Detartrant am folosit și eu pentru curățenie la prima sarcină. Acum am trecut pe produse bio de curățenie sunt mai slabe(adică m-ai puțin eficiente decât un detartrant) dar măcar sper să fie mai sănătoase.Unghii cu gel nu am dar poate te pot ajuta celălalte fete cu informații dacă sunt ok sau nu în sarcină. |
|
| Lena cum te simți? |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 766
| mariaB02 wrote:Buna fetelor!Si eu ma confrunt cu nas înfundat și dureri de cap, dar având înainte probleme cu sinuzita apelez la multe lichide și spray cu apa salina.Mi-am cumpărată și tensiometru fiind speriata de tensiunea mare de la ultimul control, dar pare ca au fost doar emoții deoarece acum am o tensiune normala .Voiam sa va întreb voi ce părere aveți de unghiile cu gel sau semipermanente in sarcina și dacă consumați cafea pt ca eu tot citesc pe net și ma îngrozesc?M-am speriat și de soluția pt cabina de dus, am o remușcarea ca am folosit, dar nu am știut.Voi ați folosit detartrant sau aveți unghii cu gel sau ați renunțat ?
Buna Maria! Și eu îmi fac unghiile cu gel o data pe luna și e totul ok pana acum. Dacă te gândești la statul cu mâinile în lampa sa știi ca uv din razele soarelui sunt mult mai puternice decât neoanele alea din lampa. Despre cafea nu pot sa iti zic prea multe pt ca eu nu beau și nici nu am putut vreodată sa beau cafea însă stiu ca parca se poate consuma maxim 200 ml de cafea pe zi. Soluții de curățenie mai folosesc și eu, încerc sa le evit dar uneori nu merge în totalitate. Poți sa folosești masca pt a limita contactul cu vaporii și mănuși sa nu afecteze pielea |
|
|