Gravidutele noastre dragi - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Thursday, January 20, 2022 9:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Mădălina.Eu aveam presiunea aia pe vezică sincer încep să cred că de la cezariană am rămas cu aderență pe vezică și din cauza asta am presiunea asta s-au fac cistite de la frig(dimineața masina este înghețată când plec cu ea scaunul de mașină este foarte rece) sâmbătă merg să-mi fac un nou sumar de urină.Am mai făcut un tratament cu Cistone și Urinal timp de 4 zile.După ce am renunțat la Arefam după 10 zile parcă începuse să mă doară și burtica aveam niște crampe de frică am început să pun din nou seara câte un Arefam (la prima sarcină am pus Arefam până am născut la 38 de săptămâni) m-am simțit m-ai bine după ce l-am reluat.Sincer și pe mine mă sperie orice crampă sau durere.Mădălina întreabă medicul dacă poți lua Nos-pa eu când am crampe m-ai urâte iau un cp de 40 și îmi trece.

Gaby 41
Scris: Thursday, January 20, 2022 10:04 PM
Nivel

Mădălina m-ai am și înțepături m-ai ales în zona ovarelor iar dureri m-ai am uneori dar s-au diminuat mult după ce am pus din nou Arefam seara.Am citit că Arefamul ar opri și deschiderea prematură a colului uterin sincer îmi este teamă și de asta pentru că eu stau cam mult în picioare și fac și destul de mult efort.Și eu sunt speriată de orice durere mereu stau cu frică.Când ai următorul control,la prima sarcină ai avut dureri de burtică?
Oana.c
Scris: Thursday, January 20, 2022 10:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Lena_cnd wrote:
Salutare fetelor,
Am vesti proaste, am facut hemoragie si acuma sunt in spital, internata, bebelasi sunt ok, zicea dr. ca placenta celui de jos s a desprins si aia sângerează.
Am fost asa necăjită cand a inceput sa curgă sangele șuvoi :(.

Off Lena 😔 sper ca sunteti bine cu totii....sa ne tii la curent!
Oana.c
Scris: Thursday, January 20, 2022 10:43 PM
Nivel

Fetelor voi simtiti bebelusii zilnic? Eu o simt de aprox 2-3 sapt zilnic....adica seara sau cand ma intind in pat. E fff energica 🙈
Gaby 41
Scris: Thursday, January 20, 2022 10:57 PM
Nivel

Bună Oana.Cred că și eu simt niște mișcări ușoare s-au lovituri foarte foarte ușoare.Măine fac 16 săptămâni cred că de acum încolo să fie mai activă.
Oana.c
Scris: Thursday, January 20, 2022 11:47 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună Oana.Cred că și eu simt niște mișcări ușoare s-au lovituri foarte foarte ușoare.Măine fac 16 săptămâni cred că de acum încolo să fie mai activă.

Cam asa si eu, de pe la 16 incolo am inceput sa simt binisor si se si vede am si filmat 🥰
Madalina.d
Scris: Friday, January 21, 2022 6:31 AM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
Gaby 41 wrote:
Mădălina m-ai am și înțepături m-ai ales în zona ovarelor iar dureri m-ai am uneori dar s-au diminuat mult după ce am pus din nou Arefam seara.Am citit că Arefamul ar opri și deschiderea prematură a colului uterin sincer îmi este teamă și de asta pentru că eu stau cam mult în picioare și fac și destul de mult efort.Și eu sunt speriată de orice durere mereu stau cu frică.Când ai următorul control,la prima sarcină ai avut dureri de burtică?

Pot sa iau no spa, am mai luat când părea mai persistenta durerea și trecea. Pe 3 februarie merg la control, mai durează puțin și sper sa fie totul bine pana atunci. La prima sarcina mi-a făcut cerclaj (un soi de coasere a colului) pt ca începuse sa se scurteze. Știu sigur ca după intervenția asta aveam dureri de toate felurile dar nu mai reușesc sa îmi amintesc dacă le aveam și înainte. Azi fac 15 săptămâni și medicul îmi spusese ca după 15 săptămâni se poate sa înceapă sa se scurteze iar, la fel ca la prima sarcina. De asta sunt și asa de panicata la orice durere și mi-e teama ca ce simt acum sa nu fie din cauza ca deja începe sa se scurteze colul. Cred ca o sa incep și eu sa pun iar arefam, și la prima sarcina am pus pana mi-a scos ața aia.
Madalina.d
Scris: Friday, January 21, 2022 6:31 AM
Nivel

Lena cum sunteți?
Madalina.d
Scris: Friday, January 21, 2022 6:32 AM
Nivel

Oana.c wrote:
Fetelor voi simtiti bebelusii zilnic? Eu o simt de aprox 2-3 sapt zilnic....adica seara sau cand ma intind in pat. E fff energica 🙈

Oana eu am 15 săptămâni, încă nu simt mare lucru. Dsr astept cu interescoeur
Lena_cnd
Scris: Friday, January 21, 2022 6:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2021
Gaby 41 wrote:
Lena cum te simți, cât stai în spital?

Nu ma simt extraordinar, sunt slăbită dupa pierdere se sange, acuma spre noapte s-a linistit sângerarea, sunt inca in spital nu mi s-a spus cat stau, vom vedea, azi poate imi da drumul daca se opreste sângerea.
Va tin la curent.
Lena_cnd
Scris: Friday, January 21, 2022 6:51 AM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2021
Oana.c wrote:

Ce fain Oana 😍!
E o minune de la Dumnezeu!
Ce minunat trebuie sa fie🙏🏻
Andreea_neacsu
Scris: Friday, January 21, 2022 8:51 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Eu am 14 s si ceva , dar este prea devreme sa simt miscarile ..
Lena , oare tu mai luai arefam ? sau acum daca ai mai lua cate unul seara ar imbunatati situatia ?
AliciaAlicia
Scris: Friday, January 21, 2022 8:57 AM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Oana.c wrote:

Bună!e mai ușor la voi sa îl simțiți pe bebe tu ai 20 de sapt(cred) si ești la a doua sarcină, mie zilele trecute într-o dimineață făceam micul dejun și dintr-o data am simțit cum ma împingea ceva ,mi.a dat de două ori de atunci nimic, abia aștept sa creasca și sa îl simt mai mult🤩❣
Andreealee
Scris: Friday, January 21, 2022 8:57 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2020
Oana.c wrote:

Cam asa si eu, de pe la 16 incolo am inceput sa simt binisor si se si vede am si filmat 🥰

Si eu o simt zilnic, dar noi suntem mai inaintate in sarcina..vor incepe si fetele in curand sa simta. coeur
Depinde si cum e placenta, cand e posterioara am citit ca se simte mai devreme decat la placenta anterioara.
Gaby 41
Scris: Friday, January 21, 2022 10:12 AM
Nivel

Bună fetelor.Lena multă sănătate ție și bebelușilor!Te îmbrățișez.Madălina un Arefam seara nu are ce să facă rău din contra pe mine mă ajută.Noi două suntem la fix o săptămână distanță eu astăzi am făcut 16 săptămâni.Andreealee eu am avut placenta posterioară și l-am simțit pe băiețel destul de târziu.Oana, Alicia voi cum vă m-ai simțiți?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.