Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1474
| Fetelor mâine o să-mi i-au Femibion 1 în continuare.Voi întreba luni noul medic să vedem ce spune și ea. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2918
| Fetelor, DHA este un acid gras (omega 3) care e foarte important pentru dezvoltarea creierului bebelusului, eu am luat si pe langa vitaminele prenatale capsule de DHA. Nicio legatura cu vitamina A, care in anumite forme (retinol) e teratogena |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 717
| Madalina, nu cred ca este vreo problema , bebe e bine protejat in burtica ! zic sa stai fara grija Gaby , eu trebuia sa trec pe elevit 2 ieri-alaltaieri (ca la carte) , dar mai aveam 4 pastile si am zis sa le termin , nu avea rost sa le arunc .. rau nu au ce face 😄 si apoi o sa merg la farmacie sa caut elevit 2 .. sincer nu m-am uitat pe ingrediente , dar eu crd ca sunt safe , altfel nu ar mai fi pe piata , nu ar fi fost acceptate .. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Andreea_neacsu wrote:Madalina, nu cred ca este vreo problema , bebe e bine protejat in burtica !  zic sa stai fara grija Gaby , eu trebuia sa trec pe elevit 2 ieri-alaltaieri (ca la carte) , dar mai aveam 4 pastile si am zis sa le termin , nu avea rost sa le arunc .. rau nu au ce face 😄 si apoi o sa merg la farmacie sa caut elevit 2 .. sincer nu m-am uitat pe ingrediente , dar eu crd ca sunt safe , altfel nu ar mai fi pe piata , nu ar fi fost acceptate .. Andreea, nu le gasesti mai scumpe in farmacii? De exemplu eu cand iau din farmacie costa cu 10-15 lei mai mult si prefer sa le comand.. la femibion asa e, dar banuiesc ca e acelasi lucru si cu elevit . |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 321
| Salutare fetelor, Am vesti proaste, am facut hemoragie si acuma sunt in spital, internata, bebelasi sunt ok, zicea dr. ca placenta celui de jos s a desprins si aia sângerează. Am fost asa necăjită cand a inceput sa curgă sangele șuvoi :(.
|
|

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Lena_cnd wrote:Salutare fetelor, Am vesti proaste, am facut hemoragie si acuma sunt in spital, internata, bebelasi sunt ok, zicea dr. ca placenta celui de jos s a desprins si aia sângerează. Am fost asa necăjită cand a inceput sa curgă sangele șuvoi :(.
Îmi pare rau sa aud asta,bine ca bebeluși sunt bine și cu siguranță doctorii din spital o sa facă tot posibilul sa va recuperați, ai făcut vreun efort ceva sa dintr-o data? |
|
| Bună fetelor.Of,Lena îmi pare rău.Bine că sunt bebelușii bine.Tu cum te simți?O să fie totul bine ai să vezi.De la ce sa întâmplat de la efort? Vă doresc multă sănătate la toți 3.Te îmbrățișez. |
|
| AliciaAlicia wrote: Îmi pare rau sa aud asta,bine ca bebeluși sunt bine și cu siguranță doctorii din spital o sa facă tot posibilul sa va recuperați, ai făcut vreun efort ceva sa dintr-o data?
Nu stiu dece se intampla destea … nu am facut nici un efort. |
|
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor.Of,Lena îmi pare rău.Bine că sunt bebelușii bine.Tu cum te simți?O să fie totul bine ai să vezi.De la ce sa întâmplat de la efort? Vă doresc multă sănătate la toți 3.Te îmbrățișez. Doamne ajuta sa fie asa |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 742
| Bună Lena! Îmi pare tare rău că treci prin asta. Sper sa scapi cât mai repede de problema asta și sa fiți bine. Poate tratamentul din spital o sa fie mai eficient, doamne ajuta. Sănătate va doresc! |
|

| of Lena .. multa sanatate la toti 3, va fi bine ! baieteii tai sunt puternici Eu mi-am facut programare sa vedem sexul bebelui pe 3 februarie abia astept sa nu stiu , vorba aia , vom afla la party si noi . Andreea , chiar nu stiu care ia diferentele .. nu sunt din Buc si daca le comand nu rezolv nimic ca tot dau de-al de 15-18 lei transport daca ar veni prin curier . o sa iau de la farmacia tei , cand voi ajunge 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 |
|
| Andreea_neacsu wrote:of Lena .. multa sanatate la toti 3, va fi bine ! baieteii tai sunt puternici Eu mi-am facut programare sa vedem sexul bebelui pe 3 februarie  abia astept sa nu stiu , vorba aia , vom afla la party si noi . Andreea , chiar nu stiu care ia diferentele .. nu sunt din Buc si daca le comand nu rezolv nimic ca tot dau de-al de 15-18 lei transport daca ar veni prin curier . o sa iau de la farmacia tei , cand voi ajunge 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
La dr max au preturi f bune, cam ca la tei. Poți sa comanzi intr-o farmacie apropiata și mergi sa le ridici. Acum nu au pe stoc, dar poate te ajuta pe viitor |
|

| Madalina.d wrote:La dr max au preturi f bune, cam ca la tei. Poți sa comanzi intr-o farmacie apropiata și mergi sa le ridici. Acum nu au pe stoc, dar poate te ajuta pe viitor aa super , nu am stiut ca pot comanda si sa vina la ei in farmacie.. eu iau de obicei de la maxifarma , am una chiar langa mine .. |
|
| Lena cum te simți, cât stai în spital? |
|
| Gaby cum mai ești cu durerile de burta? Știu ca ziceai ca ai și tu destul de des. La tine cum sunt sau cum erau durerile? Ca niște înțepături sau ca cele menstruale? Eu am cam zilnic dureri de burta și se simt ca cele menstruale. Nu ma doare tare, însă suficient cât sa îmi atragă atenția. Nici nu știu dacă sunt normale sau nu, o sa întreb la următorul control dar pana atunci îmi trec prin cap 1000 de gânduri. |
|
|