Nivel: Membru
Inregistrat: 12/25/2021 Mesaje: 47
| Madalina.d wrote:
Offf, te cred. Nici nu știu cum sa te încurajez. Fii puternica, chiar dacă nu pare cea mai roz situație. Exista totuși vreo șansă să fi ovulat foarte târziu?
M-ai facut sa ma uit in calendar si sa imi pun niste semne de intrebare. Si poate ajuta cu ceva ceea ce scriu.
Cm: 27 aug. 27 sept, 29 oct, 29 nov. ( ultimele pe care le-am socotit, ca restul au venit haotic, dupa nastere ) Cu prima sarcina, ovulam la 21 de zile. Cand am fost in septembrie la doctorul meu, mi-am facut analizele, papanicolau, secretie.Totul bine si mi-a zis “urmeaza sa ovulezi, poti sa te apuci de facut bebe”. M-am gandit eu, deci 16 zile ar fi media, acum vazut ca am socotit si prost. Stiu ca in decembrie am facut teste de ovulatie, si din ce am vazut eu, 15 aratau 2 linii ok, dar pe Barza, apoi am facut 16,17,18 2 teste in acelasi timp barza si oview, am vazut ca nu mai era a doua linie proeminenta si am renuntat sa mai fac teste.Am zis gata, deja am ovulat.
Deci daca eu am am ovulat mai tarziu, de ce testul de sange beta s-a pozitivat deja de pe 24 dec. ? Ma agit degeaba ca tot beta ma va lamuri poimaine cel mai bine :((( Imi fac sperante si ma agat de orice |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Gaby 41 wrote:Lena ție ți-a venit rezultatul?Eu azi am o săptămână și văd că nimic.Sper totuși să iasă până vineri. Eu doar de sambata incolo daca il primesc! Am termen mai lung de livrare |
|

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Roxi90 wrote:Mi-au venit rezultatele Beta: 1261 Progesteron: 35,58. Nu e de bine nimic, nu? Bună Roxi, inainte de rezultatul asta la beta 1261 ai mai făcut beta?încerca sa mai faci unul sa vedem dacă se dublează, rezultatul este că ai avea 5 săptămâni,nu te panica poate nu ai ovulat după calculele tale și testele alea care mai dau eroare |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Roxi90 wrote:Mi-au venit rezultatele Beta: 1261 Progesteron: 35,58. Nu e de bine nimic, nu? Buna Roxi, nu poti sa te pronunti daca nu ai facut la acelasi laborator. Poti repeta vineri si apoi sa poti compara. |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Roxi90 wrote:
M-ai facut sa ma uit in calendar si sa imi pun niste semne de intrebare. Si poate ajuta cu ceva ceea ce scriu.
Cm: 27 aug. 27 sept, 29 oct, 29 nov. ( ultimele pe care le-am socotit, ca restul au venit haotic, dupa nastere ) Cu prima sarcina, ovulam la 21 de zile. Cand am fost in septembrie la doctorul meu, mi-am facut analizele, papanicolau, secretie.Totul bine si mi-a zis “urmeaza sa ovulezi, poti sa te apuci de facut bebe”. M-am gandit eu, deci 16 zile ar fi media, acum vazut ca am socotit si prost. Stiu ca in decembrie am facut teste de ovulatie, si din ce am vazut eu, 15 aratau 2 linii ok, dar pe Barza, apoi am facut 16,17,18 2 teste in acelasi timp barza si oview, am vazut ca nu mai era a doua linie proeminenta si am renuntat sa mai fac teste.Am zis gata, deja am ovulat.
Deci daca eu am am ovulat mai tarziu, de ce testul de sange beta s-a pozitivat deja de pe 24 dec. ? Ma agit degeaba ca tot beta ma va lamuri poimaine cel mai bine :((( Imi fac sperante si ma agat de orice
Roxi eu zic ca cel mai bine încerci sa te liniștești acum, atat cât poți, repeți beta asa cum ți s-a recomandat și vezi ce zice și medicul mâine dimineață. Eu valoarea asta am avut-o pe la 5 săptămâni daca tin bine minte și ovulasem în ziua 16. |
|

| Madalina.d wrote:
Roxi eu zic ca cel mai bine încerci sa te liniștești acum, atat cât poți, repeți beta asa cum ți s-a recomandat și vezi ce zice și medicul mâine dimineață. Eu valoarea asta am avut-o pe la 5 săptămâni daca tin bine minte și ovulasem în ziua 16.
Multumesc mult Oana, Alicia si Mada Abia astept ziua de maine… De progesteron, puteti scrie ceva? Nu ma pricep asa bine, la voi am auzit pentru prima oara.Din fundul mintii mele, ma gandesc ca ar trebui arefam ca sa creasca progesteronul? Gresesc? Am luat arefamul acum pe gura, ca maine ma duc la eco. O sa dozez si beta. Am mai citit niste povesti cu final fericit, gen beta care a crescut greu sau a scazut putin dar a fost tot bine, cu eco la fel.Uooofff |
|

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Roxi90 wrote: Multumesc mult Oana, Alicia si Mada Abia astept ziua de maine… De progesteron, puteti scrie ceva? Nu ma pricep asa bine, la voi am auzit pentru prima oara.Din fundul mintii mele, ma gandesc ca ar trebui arefam ca sa creasca progesteronul? Gresesc? Am luat arefamul acum pe gura, ca maine ma duc la eco. O sa dozez si beta. Am mai citit niste povesti cu final fericit, gen beta care a crescut greu sau a scazut putin dar a fost tot bine, cu eco la fel.Uooofff Dacă scade clar nu e de bine in nici un caz in schimb poate exista sa se dubleze sau sa creasca mai lent,normal ar fi sa se dubleze. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1549
| Roxi m-ai dozează vineri.Te îmbrățișez. |
|
| Salutare fetelor, De 2 zile am inceput sa sangerez mai puternic si astazi am avut si dureri :(. Am fugit la dr., m am trezit cu un hematom de 4 cm pe alta parte de placente, prima data a fost unul pe stanga acuma am altul pe dreapta, mi o zis clar ca bye bye work, acasa in pat, maxim sa ma ridic pentru strictul necesar, crede ce placenta care e mai jos e putin desprinsa, dar nu e in zona cordonului din cate a vazut ea, pare a fi totul ok! In 27 mergem dinou,mi -o schimbat tratamentul, in loc de arefam am primit Lutinus 2/zi, Femibion 1, in loc de folate si magnerot in loc de Aleract. Partea buna e ca bebelasi sunt ok :), mancule gura lor😍.
|
|

| Lena_cnd wrote:Salutare fetelor, De 2 zile am inceput sa sangerez mai puternic si astazi am avut si dureri :(. Am fugit la dr., m am trezit cu un hematom de 4 cm pe alta parte de placente, prima data a fost unul pe stanga acuma am altul pe dreapta, mi o zis clar ca bye bye work, acasa in pat, maxim sa ma ridic pentru strictul necesar, crede ce placenta care e mai jos e putin desprinsa, dar nu e in zona cordonului din cate a vazut ea, pare a fi totul ok! In 27 mergem dinou,mi -o schimbat tratamentul, in loc de arefam am primit Lutinus 2/zi, Femibion 1, in loc de folate si magnerot in loc de Aleract. Partea buna e ca bebelasi sunt ok :), mancule gura lor😍.
Oh.Bine ca puiutii sunt bine❤️❤️S-ar putea chiar sa se absoarba pana nasti🥰🥰 Sa bei multe lichide, sa mananci si sa nu faci efort. Am si eu o surioara geamana, cand aud de gemeni, ma emotionez. O sa fie bine🤗 Da da, am pus si eu o intrebare anonima pe un grup pe facebook, cred ca nici nu m-am exprimat corect, sau nu stiu.Aproape toate comentariile de la fetele dragutele au zis ca ar fi cu final fericit sau ca la ce asteptari sa am daca sarcina are 4 saptamani? Sau ca nici macar nu mi-a intarziat…. Am 4 saptamani de conceptie ( zic eu, cu ovulatia asta) si 6 saptamani si 2 zile per total. Multumesc fetele, o sa dozez, sa vad ce zice si medicul maine, daca e fac beta zi de zi, chiar daca o creste mai lent, macar sa nu scada. |
|
| Roxi90 wrote:
Oh.Bine ca puiutii sunt bine❤️❤️S-ar putea chiar sa se absoarba pana nasti🥰🥰 Sa bei multe lichide, sa mananci si sa nu faci efort. Am si eu o surioara geamana, cand aud de gemeni, ma emotionez. O sa fie bine🤗 Da da, am pus si eu o intrebare anonima pe un grup pe facebook, cred ca nici nu m-am exprimat corect, sau nu stiu.Aproape toate comentariile de la fetele dragutele au zis ca ar fi cu final fericit sau ca la ce asteptari sa am daca sarcina are 4 saptamani? Sau ca nici macar nu mi-a intarziat…. Am 4 saptamani de conceptie ( zic eu, cu ovulatia asta) si 6 saptamani si 2 zile per total. Multumesc fetele, o sa dozez, sa vad ce zice si medicul maine, daca e fac beta zi de zi, chiar daca o creste mai lent, macar sa nu scada. Roxi, nu ai habar cat te inteleg. Puneți nădejde in Dumnezeu! O sa vezi ca el o sa faca exact ca trebuie. Roagate sa te întărească si sa ti dea putere sa nu te mai îndoiești, e greu sa trăiești asa! Eu in prima parte a sarcinii foarte mult m am necăjit si eram convinsa ca pierd de la un control la altu, fetele mai vechi stiu, Gaby, Oana si Andreea N, cu ele am plecat la drumul asta, eu mi am tot spovedit si împărtășit in perioada asta si tare m am întărit (psihic) Dumnezeu, eu zic doare ce m a ajutat pe mine. Succes draga mea, fi tare si nu te lasa copleșită de gandurile rele, o sa fie bine! Doamne ajuta! PS: imi cer scuze daca deranjeaza mesajul meu, poate nu toata lumea împărtășeste aceleași idei.
|
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Fetele ce au avut pieerderi sau probleme la sarcinile anterioare de regula pleaca neincrezatoare la drum...stiu f bn cum este , cumva si eu am fost la fel...la inceput ma ingrijoram ca nu s a dublat perfect beta, ba ca s a triplat si tot asa ... au urmat apoi ingrijorari privind morfologiile si gandurile medicilor ca ar putea fi probleme...e greu, e f greu sa ramai calm si f grea este asteptare. E crunta ! Singurul lucru insa ramane sa te mentii pe pozitii si sa fii cerebrala...nu tine de noi iar ceea ce urmeaza sa se intample se va intampla, putem doar sa o luam treptat si tot la asteptat ajunge....doar asa aflam ce urmeaza pe parcurs. Incearca sa ramai cerebrala si dc nu va fi sa fie , probabil ca nu era ok la inceput iar organismul doar isi face treaba de a nu accepta. Ai rabdare, calma , urmeaza indicatiile medicilor. Noi iti suntem alaturi insa nici daca te stresezi nu rezolvi nimic,dimpotriva, daca e totul in regula doar stresezi bebelusul. Stiu ... e greu de spus . Te imbratisez. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1549
| Bună dimineața fetelor!Lena important este că bebelușii sunt bine acum trebuie să stai în pat și cât mai puțin efort.Am citit chiar aici pe forum că multe fete au sângerat mult în sarcină și bebelușii au fost bine.Dureri de burtică și ovare am avut și eu ieri au trecut până la urmă.Chiar ieri mă gândeam prin câte treceam pentru a avea copilașii mult doriți. |
|
| Lena_cnd wrote:Salutare fetelor, De 2 zile am inceput sa sangerez mai puternic si astazi am avut si dureri :(. Am fugit la dr., m am trezit cu un hematom de 4 cm pe alta parte de placente, prima data a fost unul pe stanga acuma am altul pe dreapta, mi o zis clar ca bye bye work, acasa in pat, maxim sa ma ridic pentru strictul necesar, crede ce placenta care e mai jos e putin desprinsa, dar nu e in zona cordonului din cate a vazut ea, pare a fi totul ok! In 27 mergem dinou,mi -o schimbat tratamentul, in loc de arefam am primit Lutinus 2/zi, Femibion 1, in loc de folate si magnerot in loc de Aleract. Partea buna e ca bebelasi sunt ok :), mancule gura lor😍.
Bună, Lena! Nu te stresa cu munca, ai timp toată viata sa muncești. Important e sa fiți voi bine. Ma bucur ca bebeii sunt bine. O sa te descurci și tu, stai fără grija, doar ce nu face mama pt puii ei Stiu ca e greu sa stai degeaba asa in pat și sa nu faci nimic. Și eu am stat în pat aproape toată sarcina la primul copil, dar am avut alte probleme care m-au obligat sa fac asta, diferite de ale tale. Acum aștept sa vad dacă e cazul și la sarcina asta, mi-a zis medicul ca după 15 săptămâni sa ma aștept. Privește partea buna: acum ai și mai mult timp sa vânezi oferte pt bebei și shopping online 😅. Sper sa nu te supere glumita mea, dar ma gândesc ca din toate relele trebuie sa vedem și partea buna oricât de mica ar fi ea, altfel cred ca ajungem toate la nebuni.
|
|
| Roxi cum ești azi? Te-ai mai liniștit? |
|
|
|