Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Gaby tu l.ai simțit pe bebe? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1549
| Da,dozeazăl dacă poți. |
|
| Bună Alicia!Cred că încep să simt ceva de vreo săptămână,cred că ceva mișcă pe acolo.Tu îl simți mai demult pe năzdrăvanul tau. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Gaby 41 wrote:Bună Alicia!Cred că încep să simt ceva de vreo săptămână,cred că ceva mișcă pe acolo.Tu îl simți mai demult pe năzdrăvanul tau. Zilele trecute am simțit ca îmi pocneste ceva prin burta dar nu știu dacă a fost bebe🤔 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/25/2021 Mesaje: 47
| Gaby 41 wrote:Da,dozeazăl dacă poți.
Am intrebat receptionera, nu a stiut sa imi spuna decat ca vin multe gravidute in stadiul meu cu sarcina si dozeaza si progesteron.I-am zis ca pana la urma nu am ce pierde in afara de bani. Acum astept rezultatele. Va scriu indata ce se afiseaza online.Nu mi-a mai curs nimic de ieri. |
|
| Lena ție ți-a venit rezultatul?Eu azi am o săptămână și văd că nimic.Sper totuși să iasă până vineri. |
|
| Roxi sunt vești bune dacă nu a mai curs.Îți doresc din tot sufletul să fiți bine amândoi. |
|
| Alicia eu simt niște lovituri ușoare ușoare de tot dar ce pretenții am la 102 g de bebeluș.Eu cred că ceea ce ai simțit este bebelușul. |
|

| Fetelor, am sunat-o pe asistenta doctorului meu cu care am nascut primul puisor.Mi-am facut totul la privat si am nascut la stat.Nu regret decizia, nu dau detalii despre nastere si ce s-a intamplat, pentru ca nu este benefic pentru nicio viitoare mamica de aici. Ideea este ca m-a salvat! Am sunat-o, pentru ca stiam cate a vazut de a lungul anilor si stiind cat de minunata este ca asistenta ( mai rar la stat). I-am explicat ce s-a intamplat ieri la camera de garda, mi-a zis ca sunt rezidente ele, sa vin maine dimineata sa ma vada domnul doctor si ca e ok beta. Cumva am o speranta ca ceea se s-a intamplat ieri a fost doar o greseala si ca m-au speriat degeaba doamnele.
Am o intrebare, daca voi ati mai patit asa ceva. Am intrat acum pe synevo, uitandu-ma dupa rezultate, ca de obicei apar rezultatele si la jumatate de ora si mesajele. Vad acolo la hcg de pe 27.12 era de 94. Cand m-am uitat atunci, aveam 104 sau 106, chiar i-am zis si sotului, am anuntat si cui stiam eu.Nu reusesc sa vad unde am scris aici valoarea la al doilea beta. La casuta anterioara nu ma lasa sa intru, nu stiu de ce.Chiar nu am luat-o razna, stiu ce valoare am vazut atunci.Este posibil ca cei de la synevo sa modifice analizele?
Din pacate printscreen nu am facut decat la primul beta care i l-am trimis surorii mele. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Roxi90 wrote:Fetelor, am sunat-o pe asistenta doctorului meu cu care am nascut primul puisor.Mi-am facut totul la privat si am nascut la stat.Nu regret decizia, nu dau detalii despre nastere si ce s-a intamplat, pentru ca nu este benefic pentru nicio viitoare mamica de aici. Ideea este ca m-a salvat! Am sunat-o, pentru ca stiam cate a vazut de a lungul anilor si stiind cat de minunata este ca asistenta ( mai rar la stat). I-am explicat ce s-a intamplat ieri la camera de garda, mi-a zis ca sunt rezidente ele, sa vin maine dimineata sa ma vada domnul doctor si ca e ok beta. Cumva am o speranta ca ceea se s-a intamplat ieri a fost doar o greseala si ca m-au speriat degeaba doamnele.
Am o intrebare, daca voi ati mai patit asa ceva. Am intrat acum pe synevo, uitandu-ma dupa rezultate, ca de obicei apar rezultatele si la jumatate de ora si mesajele. Vad acolo la hcg de pe 27.12 era de 94. Cand m-am uitat atunci, aveam 104 sau 106, chiar i-am zis si sotului, am anuntat si cui stiam eu.Nu reusesc sa vad unde am scris aici valoarea la al doilea beta. La casuta anterioara nu ma lasa sa intru, nu stiu de ce.Chiar nu am luat-o razna, stiu ce valoare am vazut atunci.Este posibil ca cei de la synevo sa modifice analizele?
Din pacate printscreen nu am facut decat la primul beta care i l-am trimis surorii mele.
Roxi, uite. Am reușit eu sa găsesc mesajul tău.
https://ibb.co/HTqHBR3 |
|

| Mi-au venit rezultatele Beta: 1261 Progesteron: 35,58. Nu e de bine nimic, nu? |
|

|
Deci am luat-o eu razna.Multumesc mult Mada!🤗😢😢 |
|
| Roxi90 wrote:Mi-au venit rezultatele Beta: 1261 Progesteron: 35,58. Nu e de bine nimic, nu?
Da, nu pare sa crească beta. Despre progesteron nu știu ce sa iti spun ca nu am dozat niciodată. Vezi ce zice medicul mâine dimineață când ziceai ca mergi la el. Te îmbrățișez! |
|

| Madalina.d wrote:
Da, nu pare sa crească beta. Despre progesteron nu știu ce sa iti spun ca nu am dozat niciodată. Vezi ce zice medicul mâine dimineață când ziceai ca mergi la el. Te îmbrățișez!
Maine dimineata, da…. dupa amiaza ar trebui sa mai dozez la spitalul lor iar beta, iar poimaine iar la Synevo.Multumesc m-am intristat iar. |
|
| Roxi90 wrote: Maine dimineata, da…. dupa amiaza ar trebui sa mai dozez la spitalul lor iar beta, iar poimaine iar la Synevo.Multumesc  m-am intristat iar.
Offf, te cred. Nici nu știu cum sa te încurajez. Fii puternica, chiar dacă nu pare cea mai roz situație. Exista totuși vreo șansă să fi ovulat foarte târziu? |
|
|
|