Gravidutele noastre dragi - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Madalina.d
Scris: Saturday, March 19, 2022 6:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Lena_cnd wrote:

Cred ca dintre toate fetele eu te inteleg cel mai bine, din saptamana 6 pana in 17 am sângerat continuu, cu hemoragie si cu alte complicaciuni, dar asta e!
O sa fie bine, se intampla si trebuie sa fii puternica sunt convinsa ca o sa fie bine! Daca eu am trecut cu bine prin astea si sa treci si tu! Stiu ca e greu cu statul in pat dar e sa te gandesti ca e folos 🙏🏻! O sa treaca si episodul asta!
Te imbratisez!

Mulțumesc, Lena! Sa știi ca mereu ma gândesc ca dacă la tine a fost totul bine, având în vedere sângerările naspa pe care le-ai avut, sigur trebuie sa fie și la mine. Singurul lucru care ma sperie e ca a apărut acum, destul de târziu. Bine ca a fost un episod scurt și doamne ajuta sa nu mai fie 🤗
Gaby 41
Scris: Saturday, March 19, 2022 8:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Lena_cnd wrote:
Gaby, eu stau aici cuminte si citesc cum sunteti voi, am primit o “caruta de haine” si m-am apucat sa le sortez, spal, calc…
Suntem bine, si eu am o nelămurire cu miscarile bebelasilor, eu chiar ma așteptăm sa simt miscarile ca pe niste lovituri nu puternice, dar din tot ce am citit nu seama cu ce simt eu, poate din cauza ca sunt gemeni… simt ca niste incordaturi dureroase chiar, m-am speriat inainte sa merg la control, am crezut ca sunt contracții, 😅🥴, dar a se misca ei, plus ca pe cel de sus nu-l simt ca si pe cel de jos, dar am vazut ca e placenta anterioară si ca se simt mai tarziu miscarile, la control totul a fost ok, in rest stau si astept ca voi restul 🥴.
Legat de dormitul pe spate… sunt la fel ca voi, adorm intr-o parte si ma trezesc pe spate 😅, am citit undeva ca daca stai pe spate mult, saptamanii, lunii poate afecta bebele, iar dr a zis ca daca ma simt amețită dupa ce am stat pe spate, atunci sa ma “ stresez” dar daca tot stau pe spate sa incerc sa-mi pun o perna intr-o parte sa nu se lase toata presiune pe vena aia, eu dormeam pe burta toata noaptea … acuma cum pot si eu, cu insomnii si cu mers la baie de cate 3 ori 😞, dar nu pot decat sa Multumesc lui Dumnezeu ca imi da sansa sa trec prin toate astea!
Aseara vorbeam cu niste prieteni si ei încerca de mult, si avem multi prieteni care nu reusesc … asa ca! Nu pot decat sa ma bucur ca pot sa trec prin astea toate!
Per total sunt mult mai linistita si ma bucur de tot ce simt 🥰.
Chiar azi m-am gandit la tine Gabi, ca soacră-mea o venit la mine sa ma întrebe daca vreau sa ma ajute la
curățenie si eram gata cand a venit ea, dar oricum eu nu apreciez si am impresia ca isi baga nasul, cine are ajutor nu apreciază si cineva nu are il cauta!
O sa incerc sa fiu mai buna cu ea datorită tie!🙏🏻, plus ca eu o am si pe mama pregătită sa vina sa ma ajute oricand, si abia asteapta sa o chem.
Te imbratiseaz! 🤗😘
Si multumesc
Lena mă bucur că sunteți bine.Când mai mergi la control?
Lena_cnd
Scris: Saturday, March 19, 2022 8:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2021
Madalina.d wrote:

Mulțumesc, Lena! Sa știi ca mereu ma gândesc ca dacă la tine a fost totul bine, având în vedere sângerările naspa pe care le-ai avut, sigur trebuie sa fie și la mine. Singurul lucru care ma sperie e ca a apărut acum, destul de târziu. Bine ca a fost un episod scurt și doamne ajuta sa nu mai fie 🤗

Cum am tot citit despre sangerare, am citit ca poate apărea si in trimestru 2 si sa nu fie grav, gen placenta sa fie aprope de Col si sa provoace sangerare, o sa fie bine 🤗😘
Gaby, am control peste 3 saptamanii.
Madalina.d
Scris: Saturday, March 19, 2022 8:37 PM
Nivel

Lena_cnd wrote:

Cum am tot citit despre sangerare, am citit ca poate apărea si in trimestru 2 si sa nu fie grav, gen placenta sa fie aprope de Col si sa provoace sangerare, o sa fie bine 🤗😘
Gaby, am control peste 3 saptamanii.

Da, pai a mea e la 1 cm distanta de col și presupun ca de acolo a fost problema. Mulțumesc pentru încurajări 🤗😘
Gaby 41
Scris: Sunday, March 20, 2022 7:10 PM
Nivel

Bună fetelor! Mădălina cum ești?Eu am revenit la tratamentul cu Nos-pa pentru că ieri nu am luat și spre seară mi sa întărit burtica și a început să mă doară.Alicia tu cum te mai simți?Tu m-ai iei Nos-pa că parcă și tu ai luat o perioadă?
Madalina.d
Scris: Sunday, March 20, 2022 7:20 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună fetelor! Mădălina cum ești?Eu am revenit la tratamentul cu Nos-pa pentru că ieri nu am luat și spre seară mi sa întărit burtica și a început să mă doară.Alicia tu cum te mai simți?Tu m-ai iei Nos-pa că parcă și tu ai luat o perioadă?

Gaby, azi m-a durut puțin burtica și tot asa destul de des mi s-a întărit. Am uitat sa iau de dimineata Nos-pa și am luat la prânz. Medicul mi-a zis sa iau la nevoie dar m-am gândit sa iau dimineața și seara macar asa, pt liniștea mea. Abia aștept sa merg pe 28 la control. În rest sunt bine, fără sângerare. Tu cum ești?

Voi știți sa fie vreo diferenta între utrogestan și arefam? Ca și ingrediente nu pare, inclusiv prospectul este foarte asemănător, sunt paragrafe perfect identice. Diferența e de preț și sincer, câte 3 utrogestan pe zi ma aduce la sapa de lemn. Ma gandeam sa iau arefam, ca e mai ieftin, dar nu stiu daca e vreo diferenta de calitate. Voi ce știți?
AliciaAlicia
Scris: Sunday, March 20, 2022 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Gaby 41 wrote:

Bună Gaby, da eu iau no spa în continuare 3 pe zi și nu am mai simțit burta tare,marți la 16:30 am programarea la ginecolog
Gaby 41
Scris: Sunday, March 20, 2022 7:43 PM
Nivel

Madalina.d wrote:

Gaby, azi m-a durut puțin burtica și tot asa destul de des mi s-a întărit. Am uitat sa iau de dimineata Nos-pa și am luat la prânz. Medicul mi-a zis sa iau la nevoie dar m-am gândit sa iau dimineața și seara macar asa, pt liniștea mea. Abia aștept sa merg pe 28 la control. În rest sunt bine, fără sângerare. Tu cum ești?

Voi știți sa fie vreo diferenta între utrogestan și arefam? Ca și ingrediente nu pare, inclusiv prospectul este foarte asemănător, sunt paragrafe perfect identice. Diferența e de preț și sincer, câte 3 utrogestan pe zi ma aduce la sapa de lemn. Ma gandeam sa iau arefam, ca e mai ieftin, dar nu stiu daca e vreo diferenta de calitate. Voi ce știți?
Mădălina așa am zis să i-au și eu Nos-pa la nevoie dar nu a mers spre seară mă durea și burtica și spatele deci clar erau contracții chiar dureroase și au cedat cam greu chiar și după ce am luat.Eu sper că nu-i face rău fetiței un Nos-pa de 40 dimineața și unul seara un Duphaston și 3 Utrogestan oricum este tratamentul dat de medic vreau nu vreau trebuie să-l i-au(bine că nu mai fac Clexane că tare greu mi-a fost în perioada când îl făceam l-am făcut doar 3 săptămâni acum nu mai i-au nimic pentru trombofilie).La început am luat Arefam dar doctora a insistat să i-au Utrogestan că cică este mai bun, personal nu am văzut nici o diferență doar de preț.
Gaby 41
Scris: Sunday, March 20, 2022 7:57 PM
Nivel

AliciaAlicia wrote:

Bună Gaby, da eu iau no spa în continuare 3 pe zi și nu am mai simțit burta tare,marți la 16:30 am programarea la ginecolog
Alicia mă bucur că te simți mai bine.Te întrebam dacă iei Nos-pa pentru că și eu i-au c-am de mult de la 19 săptămâni și am vrut să renunț dar nu a mers.Nu sunt fan medicamente în general și m-ai ales în sarcină dar mă gândesc că și la sarcina cu băiețelul am luat și antibiotice și Nos-pa și Scobutil chiar și Diazepam după amniocenteză și băiețelul este bine sănătos.Te așteptăm cu vești și poze de la eco joi(eu am programare tot joi dar la ora 17).
AliciaAlicia
Scris: Sunday, March 20, 2022 8:53 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Alicia mă bucur că te simți mai bine.Te întrebam dacă iei Nos-pa pentru că și eu i-au c-am de mult de la 19 săptămâni și am vrut să renunț dar nu a mers.Nu sunt fan medicamente în general și m-ai ales în sarcină dar mă gândesc că și la sarcina cu băiețelul am luat și antibiotice și Nos-pa și Scobutil chiar și Diazepam după amniocenteză și băiețelul este bine sănătos.Te așteptăm cu vești și poze de la eco joi(eu am programare tot joi dar la ora 17).

Tu mai iei Arefam?eu l.am oprit mi.a spus doctorul sa îl opresc treptat și ultima oara mi.a spus sa îl opresc
AliciaAlicia
Scris: Sunday, March 20, 2022 8:57 PM
Nivel

Cred ca săptămâna viitoare sau cealaltă o sa fac și testul de toleranta la glucoza, voi îl faceți sau l-ați făcut?
Gaby 41
Scris: Sunday, March 20, 2022 9:01 PM
Nivel

AliciaAlicia wrote:

Tu mai iei Arefam?eu l.am oprit mi.a spus doctorul sa îl opresc treptat și ultima oara mi.a spus sa îl opresc
Alicia eu trebuie să i-au Utrogestan 3 ovule pe zi și un Duphaston pentru că am problema cu colul și acum am și pesarul și am înțeles că trebuie să i-au progesteron până nasc.
Madalina.d
Scris: Sunday, March 20, 2022 9:10 PM
Nivel

AliciaAlicia wrote:
Cred ca săptămâna viitoare sau cealaltă o sa fac și testul de toleranta la glucoza, voi îl faceți sau l-ați făcut?

Încă nu l-am făcut, dar îl voi face luna viitoare, asa mi-a zis medicul. Plus restul analizelor de trimestrul 2.
Madalina.d
Scris: Sunday, March 20, 2022 9:11 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Mădălina așa am zis să i-au și eu Nos-pa la nevoie dar nu a mers spre seară mă durea și burtica și spatele deci clar erau contracții chiar dureroase și au cedat cam greu chiar și după ce am luat.Eu sper că nu-i face rău fetiței un Nos-pa de 40 dimineața și unul seara un Duphaston și 3 Utrogestan oricum este tratamentul dat de medic vreau nu vreau trebuie să-l i-au(bine că nu mai fac Clexane că tare greu mi-a fost în perioada când îl făceam l-am făcut doar 3 săptămâni acum nu mai i-au nimic pentru trombofilie).La început am luat Arefam dar doctora a insistat să i-au Utrogestan că cică este mai bun, personal nu am văzut nici o diferență doar de preț.

Si eu tot cu arefam eram la început dar acum mi-a zis sa iau utrogestan. Tot utrogestan am luat si la prima sarcina, pana la 37 de săptămâni. Rămân pe utrogestan, ce sa fac, dacă asa zice medicul.
Gaby 41
Scris: Sunday, March 20, 2022 9:34 PM
Nivel

AliciaAlicia wrote:
Alicia doctora nu a zis nimic până acum dar o înteb joi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.