Gravidutele noastre dragi - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Madalina.d
Scris: Monday, February 7, 2022 6:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Gaby 41 wrote:
Mădălina este bună urocultura ta.Sărurile amorfe în urină am citit pe net că sunt fără semnificație clinică.

Da, găsisem și eu ca de obicei apar când urina e prea concentrata din cauza consumului mic de lichide. Bine ca nu a ieșit vreo bacterie. Am fost la farmacie sa îmi iau picăturile alea, abia astept sa dorm bine la noapte majoreta
Andreea_neacsu
Scris: Monday, February 7, 2022 8:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Am mers la takko dupa ce am aflat de reduceri si am luat si eu bluzite si body cu 5 lei/ buc love doar ca aveau doar 10 modele , atat .. si multe erau marimi de 0-2 luni .. eu in oras am un magazin micut , poate cand ajung in judet in magazinul mare o sa gasesc multe chestii , dar f bune preturi cu reducerea asta love ras
Madalina.d
Scris: Monday, February 7, 2022 9:05 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Am mers la takko dupa ce am aflat de reduceri si am luat si eu bluzite si body cu 5 lei/ buc love doar ca aveau doar 10 modele , atat .. si multe erau marimi de 0-2 luni .. eu in oras am un magazin micut , poate cand ajung in judet in magazinul mare o sa gasesc multe chestii , dar f bune preturi cu reducerea asta love ras

Ce noroc ce ai gasit ceva! Am fost și eu si nu am găsit nimic, doar cate ceva pe la copiii mari dar nici acolo ceva de neratat.
Oana.c
Scris: Monday, February 7, 2022 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Andreea_neacsu wrote:

Ma bucur Andreea, sa stii ca si noi am luat destul tot la preturi intre 5 si 15 ron...fetelor tare rau imi pare ca nu ati mai prins reducerile de 70% pe outletcopii.ro , acolo de la hm , zara si alte firme misto la fel 4 lri buc... am luat de 230 lei , un dulap intreb , majoritatea pt 0-6 luni-9 luni.
Oricum voi fi cu ochii pe acel site si va dau de veste , e super ca sa iti faci o piata cu 200 lei pt 2 sezoane...🤗
Gaby 41
Scris: Monday, February 7, 2022 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Mădălina de vreo două zile văd că este mai activă fetița chiar lovește dar am avut câteva zile când nu am simțit-o.Tu o simți? Mă tot uit la burtica mea și mi se pare mare față de cum am avut-o la băiețel.
Gaby 41
Scris: Monday, February 7, 2022 9:19 PM
Nivel

Oana dacă mai găsești oferte cu reduceri să ne anunți.Eu pentru băiețel am cumpărat multe hăinuțe de la H&M și Mini Prix.
Oana.c
Scris: Monday, February 7, 2022 10:04 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Oana dacă mai găsești oferte cu reduceri să ne anunți.Eu pentru băiețel am cumpărat multe hăinuțe de la H&M și Mini Prix.

Gaby eu caut oferte...adica 5 lei articolul, asta mi se pare oferta , evident de marca buna 😁sigur fetelor ca va anunt , cu drag🤗🎀
Madalina.d
Scris: Monday, February 7, 2022 10:26 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Mădălina de vreo două zile văd că este mai activă fetița chiar lovește dar am avut câteva zile când nu am simțit-o.Tu o simți? Mă tot uit la burtica mea și mi se pare mare față de cum am avut-o la băiețel.

Da, de câteva zile și eu o simt destul de bine, dar am avut și zile când nu am simțit deloc mișcările. Sunt sigura ca recuperează în curând 😅
mariaB02
Scris: Tuesday, February 8, 2022 9:17 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/24/2021
Buna, fetelor!Voi de la câte săptămâni ați simțit bebeii?Eu încerc de ceva timp sa ma deconectez de stres și sa stau cât mai liniștita pt bebe, înainte avea atac de panica de la orice prostie, dar acum încerc sa nu bag totul in seama și sa-mi ascult corpul.De exemplu fetița surorii mele are 3 luni și parca atunci când o sa-l ai in brațe o sa-ți faci de nspe mii de ori mai multe griji.Am gost și un pic rebela și am băut o gura de vin fiert , chiar dacă apoi m-am simțit vinovata sa nu pățească doamne ferește bebe ceva.Voi de pofta mai gustati vin, bere, cola, etc chestii?Si de unde v-ați inspirat de nume, cazul meu băiețel, am făcut o lista dar parca niciunul nu e ce trebuie.In familie nu avem numele de sfânt Nicolae, așa ca ma tot gândesc la combinații de nume cu Nickolas, Nicholas.Principalele sunt Tudor, Alesis, Vladimir, Eric, Matthias ,Theodor, dar nu știu caut ceva special.Voi?
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, February 8, 2022 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Maria , eu nu sunt deloc asa ras mie daca imi e pofta de ceva mananc / beau orice, inclusiv cola , chiar daca lumea ma cearta, mie nu imi pasa sic , nu ma simt vinovata pt nimic .. acuma o gura de vin sau cafea sau mai stiu eu ce nu o sa faca rau bebelusului.. asa cum nici un paracetamol sau altceva nu va face , de exemplu eu nu am stat cu durerea de cap in ideea de a nu lua nicio pastila .. nici sa nu abuzam , de acord , dar nici sa stau cu gandul ca aoleu ce as bea o gura de cola 😂
referitor la bebe , eu cred ca ieri l-am simtit , nu stiu daca a fost el sau nu, sau o bula de gaz , sunt la primul bebe si nu recunosc inca semnalele ..
numele pt bebe l-am stiut dintotdeauna , am rezonat foarte bine cu numele de Matei , mi se pare numele
perfect , sper sa i se si potriveasca pt caracterul ce il va avea , mie imi inspira liniste , calm , sper sa nu fie vreun Denis hohot newclap nu am cautat un nume unic sau special , pur si simplu am simtit ca asta va fi numele pe care baietelul meu il va purta
cred ca vei gasi candva numele care sigur iti va transmite ca e facut pt copilul tau .. mai poti cauta pe net , poate cine stie , dai de vreun nume interesant 😍
am zis ca daca voi mai avea un baiat imi place Theodor , dar sper totusi sa fie fetita celalalt copil Hands Love
mariaB02
Scris: Tuesday, February 8, 2022 11:47 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/24/2021
Andreea_neacsu wrote:
Maria , eu nu sunt deloc asa ras mie daca imi e pofta de ceva mananc / beau orice, inclusiv cola , chiar daca lumea ma cearta, mie nu imi pasa sic , nu ma simt vinovata pt nimic .. acuma o gura de vin sau cafea sau mai stiu eu ce nu o sa faca rau bebelusului.. asa cum nici un paracetamol sau altceva nu va face , de exemplu eu nu am stat cu durerea de cap in ideea de a nu lua nicio pastila .. nici sa nu abuzam , de acord , dar nici sa stau cu gandul ca aoleu ce as bea o gura de cola 😂
referitor la bebe , eu cred ca ieri l-am simtit , nu stiu daca a fost el sau nu, sau o bula de gaz , sunt la primul bebe si nu recunosc inca semnalele ..
numele pt bebe l-am stiut dintotdeauna , am rezonat foarte bine cu numele de Matei , mi se pare numele
perfect , sper sa i se si potriveasca pt caracterul ce il va avea , mie imi inspira liniste , calm , sper sa nu fie vreun Denis hohot newclap nu am cautat un nume unic sau special , pur si simplu am simtit ca asta va fi numele pe care baietelul meu il va purta
cred ca vei gasi candva numele care sigur iti va transmite ca e facut pt copilul tau .. mai poti cauta pe net , poate cine stie , dai de vreun nume interesant 😍
am zis ca daca voi mai avea un baiat imi place Theodor , dar sper totusi sa fie fetita celalalt copil Hands Love

Daaa....Și eu am o chestie cu Tudor sau Theodor, pt ca atunci când ma gândesc la numele asta îmi imaginez un copil blond cu ochii deschiși la culoare, ca soțul meu.Eu așa îmi imaginez copilu din cauza faptului ca al meu soț mai are 2 copii din căsătoria anterioară iar băiatul este copia lui leită,adică mi-l imaginez o mini versiune a fratelui mai mare.Și pe lângă faptului ca fratele este născut pe 8 August, soțul pe 25 Iulie iar bebe are dpn pe 6 August.Și nu știu de ce dar mi-l imaginez un copil pe care îl asociez cu vara, marea, caldura.
Gaby 41
Scris: Tuesday, February 8, 2022 4:08 PM
Nivel

Bună fetelor.Of, sunt cam supărată pentru că am fost să-mi fac analize și când ne-am întors îl ajutam pe băiatul meu de șapte ani să se de-a jos din mașină și din greșală sa dezechilibrat și ma lovit peste burtică.Săracuțul el nu a vrut dar îmi este teamă să nu fi fost lovitura prea puternică și să fi lovit fetița.Of, acum îmi fac atâtea griji am și plâns.Sper să fie totul bine.
AliciaAlicia
Scris: Tuesday, February 8, 2022 4:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/26/2021
Gaby 41 wrote:
Bună fetelor.Of, sunt cam supărată pentru că am fost să-mi fac analize și când ne-am întors îl ajutam pe băiatul meu de șapte ani să se de-a jos din mașină și din greșală sa dezechilibrat și ma lovit peste burtică.Săracuțul el nu a vrut dar îmi este teamă să nu fi fost lovitura prea puternică și să fi lovit fetița.Of, acum îmi fac atâtea griji am și plâns.Sper să fie totul bine.

Stai liniștită Gaby ca ea e bine protejata acolo,vezi azi și in seara asta dacă apar schimbari,dar nu cred
Gaby 41
Scris: Tuesday, February 8, 2022 4:47 PM
Nivel

Alicia nu mă doare burtica și cred că sa făcut o oră de când sa întâmplat iar pe fetiță o simt cum mișcă dar m-am speriat destul de rău.O să încerc să stau în pat liniștită și sper să fie totul bine.Îți mulțumesc frumos pentru mesaj.
Oana.c
Scris: Tuesday, February 8, 2022 6:44 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:

Gaby cred ca esti speriata si super protectiva pt ca ti ai dorit mult al doilea bebe, te inteleg pt ca asa sunt si eu dar cred ca nu e cazul sa te nelinistesti...bebe e protejat in placenta deci loviturile nu ajung asa usor la el...nu stiu daca la tn la morfo sau diverse eco medicul apasa tare uneorisa vada bebele..la mn apasa, chiar eram speriata pt ca mi se parea ca apasa prea tare, efectiv daca nu aveam vezica goala faceam pe mn.
Deci nu stau chiar asa treburile cu lovitul bebelusui din burtica .
In schimb iti inteleg ingrijorarea pt ca si eu sunt la fel cu fetita de 4 ani care e nazdrava a si ma loveste de nenumarate ori in burtica cu picioarele...nu f tare insa miscari scurte ....
Nu e cazul sa ne panicam.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.