|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Mădălina cred că poți lua 2 comprimate de Paracetamol pe zi dar cel mai bine întreabă-l pe doctor.Încearcă cu miere cu lămâie, limonadă.Foarte important să nu faci febră.Îți doresc multă sănătate! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Gaby 41 wrote:Mădălina cred că poți lua 2 comprimate de Paracetamol pe zi dar cel mai bine întreabă-l pe doctor.Încearcă cu miere cu lămâie, limonadă.Foarte important să nu faci febră.Îți doresc multă sănătate!
Bună Gaby! Febra nu am făcut deloc, nici nu mai tușesc asa tare, însă de ieri mi se înfunda rau de tot nasul, asa nas infundat cred ca n-am mai avut de ani buni. Pe lângă asta ma doare tare capul. M-am trezit la 4 jumate ca nu mai puteam de durere și am luat atunci un paracetamol, dar pana diseară sigur ma ia din nou asa tare. |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Mădălina și eu la sarcina cu băiețelul am răcit rău de tot (nas înfundat,tuse urâtă, amigdalită) atunci am luat Paracetamol și Strepsils cu lămâie.Acum am băiețelul răcit și sper să nu i-au de la el.Îmi este tare teamă de boli în sarcină cu câteva luni înainte să rămân însărcinată am avut rujeolă (probabil am luat-o de la băiețel) și citomegalovirus (probabil l-am luat de la mare). |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Andreea_neacsu wrote:fetelor ! vom avea un baietel ! 💙💙 exact ce am simtit eu de la inceput 💙 Super 😍 Felicitări, inca un băiețel pe lista 😍 Ce ma bucur 🤗😘!!! Acuma sa ne zici la ce nume v-ati gândit. 😍 |
| Madalina.d wrote:Fetelor, cât paracetamol avem voie sa luam pe zi? O sa îl întreb mai e pe medicul meu, dar pana atunci durerile de cap din cauza răcelii ma omoară. Dacă ar tine o zi întreaga efectul unei pastile ar fi minunat dar nu exista minuni din astea 😅 Mi-e mi-o recomandat 2 maxim 3. Si eu am fost racita … |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1252
| multumim Matei Gabriel ne place foarte mult . Matei mi-am dorit dintotdeauna pentru baietelul meu (pentru ca simteam cumva ca voi avea pereche , acum sa vedem daca iese si cu fetita ca alt nume de baiat nu mai am pregatit ) si Gabriel pentru ca dupa avortul din octombrie , de Sf Mihail si Gavriil , fara sa stiu ca eram gravida ,am citit acatistul lor si m-am rugat Sf Gavriil (el fiind aducatorul de vesti bune , totodata cel care le-a dat vestea Anei si lui Ioachim ca vor fi parintii Fecioarei Maria , ei neputand face copii pana la o varsta destul de inaintata) sa faca o minune si sa imi trimita din cer un ingeras , un copil sanatos , iar drept multumire il voi numi Gabriel. Doar nasii stiu povestea asta , nu am spus inca nimanui din familie, probabil la botez, in biserica le vom spune . Si nasilor le-am spus pentru ca in zona mea se tine f mult cont de nasi , adica bebelusul trebuia sa aiba si un prenume de-al lor , iar in prenumele lor nu este inclus si acesta . |
| Of Madalina .. eu am incercat pana acum sa ma feresc de raceala si am reusit , dar cred ca vreo 2 pastile de paracetamol nu iti vor face rau .. un ceiut cald , putina odihna .. eu sotului ii fac frectie cu Carmol cand raceste , iar dupa 2 nopti de frectie imediat se pune pe picioare .. |
| Andreea_neacsu wrote:Of Madalina .. eu am incercat pana acum sa ma feresc de raceala si am reusit , dar cred ca vreo 2 pastile de paracetamol nu iti vor face rau .. un ceiut cald , putina odihna .. eu sotului ii fac frectie cu Carmol cand raceste , iar dupa 2 nopti de frectie imediat se pune pe picioare ..
Si eu tot încerc sa ma feresc, nu ies din casa decât la magazin și asta rar și la munca, dar îmi aduce fetita de la gradinita tot ce se poate și eu culeg, bineînțeles 😅. Carmolul și pe mine ma pune pe picioare de obicei dar am inteles ca în sarcina nu e permis. Ma mai interesez, poate știu greșit 😂 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/24/2021 Mesaje: 44
| Fetelor voi ce faceti in privința covidului?Nu va este frica? |
|
| nici eu nu stiu daca este permis sau nu, tot pe dr sa il intrebi si poate ne dai si noua de stire , ca poate va avea vreuna din noi nevoie .. mie nu imi e frica de covid , nu pot sa zic ca am stat departe de pers racite cu teama de a nu avea covid , cred ca am si un sistem imunitar foarte bun , ca nu am mai racit demult tare , raceala in adevaratul sens al cuvantului .. acum 2 ani m-am simtit rau o zi , asa ca o mica raceala , dar a doua zi mi-am revenit .. |
|
| mariaB02 wrote:Fetelor voi ce faceti in privința covidului?Nu va este frica?
Ba da Maria, eu chiar am o colega pozitiva și de aia raceala asta a mea ma pune pe gânduri, ca poate am luat de la ea. Dar uite, testele îmi ies negative în continuare. Din cât m-am documentat eu e important sa nu faci febra, indiferent ca e covid, viroza sau altceva și mai ales în primul trimestru. Oricum, tulpina asta care circula acum nu e asa de periculoasa, simptomele sunt similare unei viroze comune și trece repede. Am avut covid în noiembrie 2020 și nu a fost deloc fain, nu mai vreau asa. Ma protejez cât pot, dar la cât e de contagios ma aștept sa iau și dacă trece cineva pe langa mine și are covid 😂 |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1038
| Madalina.d wrote:
Ba da Maria, eu chiar am o colega pozitiva și de aia raceala asta a mea ma pune pe gânduri, ca poate am luat de la ea. Dar uite, testele îmi ies negative în continuare. Din cât m-am documentat eu e important sa nu faci febra, indiferent ca e covid, viroza sau altceva și mai ales în primul trimestru. Oricum, tulpina asta care circula acum nu e asa de periculoasa, simptomele sunt similare unei viroze comune și trece repede. Am avut covid în noiembrie 2020 și nu a fost deloc fain, nu mai vreau asa. Ma protejez cât pot, dar la cât e de contagios ma aștept sa iau și dacă trece cineva pe langa mine și are covid 😂
Buna Mădălina! Vaccinul îl ai făcut? Întreb în ideea în care parinții mei, vaccinați fiind, sunt pozitivi, deși testele rapide sunt negative. Doar la PCR au rezultat pozitiv. La spital au spus ca e foarte probabil, ca vaccinați fiind, testele rapide sa iasă negative. Întreb deoarece spuneai de durerea de cap, acesta fiind un prim simptom la ei, care a persistat câteva zile. Posibil sa fie o raceala la tine, important e ca nu faci febra. |
|
| Andreea_neacsu wrote:multumim Matei Gabriel ne place foarte mult . Matei mi-am dorit dintotdeauna pentru baietelul meu (pentru ca simteam cumva ca voi avea pereche , acum sa vedem daca iese si cu fetita  ca alt nume de baiat nu mai am pregatit ) si Gabriel pentru ca dupa avortul din octombrie , de Sf Mihail si Gavriil , fara sa stiu ca eram gravida ,am citit acatistul lor si m-am rugat Sf Gavriil (el fiind aducatorul de vesti bune , totodata cel care le-a dat vestea Anei si lui Ioachim ca vor fi parintii Fecioarei Maria , ei neputand face copii pana la o varsta destul de inaintata) sa faca o minune si sa imi trimita din cer un ingeras , un copil sanatos , iar drept multumire il voi numi Gabriel. Doar nasii stiu povestea asta , nu am spus inca nimanui din familie, probabil la botez, in biserica le vom spune . Si nasilor le-am spus pentru ca in zona mea se tine f mult cont de nasi , adica bebelusul trebuia sa aiba si un prenume de-al lor , iar in prenumele lor nu este inclus si acesta . Foarte frumos 😍! Nu ar trebui sa se supere! Fiecare isi numeste copilul cum vrea, oricum tradiția treptat se pierde, daca sunt oamnei faini o sa inteleaga. |
|
| EllaMaria wrote:
Buna Mădălina! Vaccinul îl ai făcut? Întreb în ideea în care parinții mei, vaccinați fiind, sunt pozitivi, deși testele rapide sunt negative. Doar la PCR au rezultat pozitiv. La spital au spus ca e foarte probabil, ca vaccinați fiind, testele rapide sa iasă negative. Întreb deoarece spuneai de durerea de cap, acesta fiind un prim simptom la ei, care a persistat câteva zile. Posibil sa fie o raceala la tine, important e ca nu faci febra.
Da, sunt vaccinata cu 2 doze, weekendul asta voiam sa merg sa o fac pe a treia dar n-am mai apucat. Și colegei mele i-a ieșit testul pozitiv după o săptămână și 2 zile de la debut, când deja nu mai avea nimic. Ma gandeam și eu sa fac pcr, măcar ala e mai sigur. Astea rapide mi-au ieșit negative și acasă și la regina Maria. Mama și sora mea sunt și ele pozitive (mama de joi, sora mea de ieri). Mama s-a simțit rau 2 zile apoi mult mai bine. Nici nu mai știu ce sa cred, vreau doar sa îmi treacă mai repede durerile de cap. |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| EllaMaria wrote:
Buna Mădălina! Vaccinul îl ai făcut? Întreb în ideea în care parinții mei, vaccinați fiind, sunt pozitivi, deși testele rapide sunt negative. Doar la PCR au rezultat pozitiv. La spital au spus ca e foarte probabil, ca vaccinați fiind, testele rapide sa iasă negative. Întreb deoarece spuneai de durerea de cap, acesta fiind un prim simptom la ei, care a persistat câteva zile. Posibil sa fie o raceala la tine, important e ca nu faci febra.
Ela nu e asa. Cumnatul meu e vaccinat unidoza, s a simtit rau si a facut test rapid care a iesit pozitiv, l a refacut si tot pozitiv...deci... |
|
|