|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Gaby 41 wrote:Otilia cum ești?Ce face fetița ta? Buna Gabi, fetita mea e bine. Azi am fost la vaccin si i-am facut si control. Are 3030 gr si 49 cm, a luat super bine in greutate. In rest ne chinuim cu colicii. Am noroc ca noaptea doarme, se trezeste maxim de 3 ori mananca, o schimb si se culca la loc. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/24/2021 Mesaje: 44
| Voi la câte săptămâni ai făcut testul genetic precum panorama etc? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Otilia ce grăsunică, înseamnă că papă bine lăptic!Colici a avut și băiețelul meu noaptea dormea dar ziua mereu plângea pentru că-l durea burtica.La noi a mers cât de cât cu Colief. |
|
| Maria eu am făcut testul Panorama la 13 săptămâni și 5 zile. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1254
| fetelor ! vom avea un baietel ! 💙💙 exact ce am simtit eu de la inceput 💙 |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Andreea_neacsu wrote:fetelor ! vom avea un baietel ! 💙💙 exact ce am simtit eu de la inceput 💙
Iuhuuu, felicitări Andreea! Sa fiți sănătoși 🥰🥰 |
|
| Felicitări Andreea!!!!! Să fiți sănătoși!!!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| OtiliaC wrote: Buna Gabi, fetita mea e bine. Azi am fost la vaccin si i-am facut si control. Are 3030 gr si 49 cm, a luat super bine in greutate. In rest ne chinuim cu colicii. Am noroc ca noaptea doarme, se trezeste maxim de 3 ori mananca, o schimb si se culca la loc.
Otilia buna ! Ce vaccin ai facut asa devreme,parca ai nascut de curand ? Noi abea saptamana asta trebuie sa mergem cand implineste 2 luni .... intreb sa nu fi sarit medicul de familie ceva ... ne-a zis ca acum sunt primele 2 vaccine ... si in spital la 24 de ore de la nastere a facut hepatectul ... |
|
| Lyli wrote: Otilia buna ! Ce vaccin ai facut asa devreme,parca ai nascut de curand ? Noi abea saptamana asta trebuie sa mergem cand implineste 2 luni .... intreb sa nu fi sarit medicul de familie ceva ... ne-a zis ca acum sunt primele 2 vaccine ... si in spital la 24 de ore de la nastere a facut hepatectul ...
Vaccinul pentru tuberculoza daca nu ma insel, pe carnetul de vaccinare scrie ca trebuie pana la 7 zile facut, dar cei de la clinica au spus ca nu e problema daca se face mai tarziu, trebuie sa fie 20 de copii ca atat e o doza. I-a facut in mana stanga, poate ti l-au facut in spital. |
|
| Gaby 41 wrote:Otilia ce grăsunică, înseamnă că papă bine lăptic!Colici a avut și băiețelul meu noaptea dormea dar ziua mereu plângea pentru că-l durea burtica.La noi a mers cât de cât cu Colief. Eu ii dau espumisan si protectis, are momente cand se strange la burtica si plange, dar nu mereu, o sa continui o perioada cu astea, daca nu meege schimbam. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Andreea_neacsu wrote:fetelor ! vom avea un baietel ! 💙💙 exact ce am simtit eu de la inceput 💙 Felicitări 🥳💙💙💙💙💙💙💙💙 |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Fetelor, cât paracetamol avem voie sa luam pe zi? O sa îl întreb mai e pe medicul meu, dar pana atunci durerile de cap din cauza răcelii ma omoară. Dacă ar tine o zi întreaga efectul unei pastile ar fi minunat dar nu exista minuni din astea 😅 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/24/2021 Mesaje: 44
| Andreea_neacsu wrote:fetelor ! vom avea un baietel ! 💙💙 exact ce am simtit eu de la inceput 💙 Felicitări!💙💙💙💙💙💙 |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Andreea_neacsu felicitari !!!!! |
|
| Bună fetelor! Otilia eu din cauza colicilor am încercat toate picăturile posibile inclusiv (Espumisan,Protectis,Bonisan,ceai pentru colici)eram non-stop la farmacie și într-un final am rămas pe Colief care cat de cât îl mai liniștea.L-am alăptat până la două luni și apoi am renunțat pentru că pediatra mi-a spus că îi face rău laptele meu(am regretat că am renunțat la alăptat pentru că și de la Nan plângea că îl doare burtica). |
|
|