Gravidutele noastre dragi - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Friday, February 4, 2022 3:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Mădălina mă bucur că a ieșit testul negativ.Pentru durerile de gât eu fac gargară cu ceai de galbenele mai concentrat adică 2 plicuri la jumătate de cană.Am descoperit de curând că la mine merge perfect așa că nu mai i-au nici Strepsils.Eu fac gargară de 4-5 ori apoi repet de 3 ori pe zi (fără să înghit ceaiul și nu beau apă jumătate de oră că să acționeze local).
Gaby 41
Scris: Friday, February 4, 2022 3:07 PM
Nivel

Bună Oana chiar mă gândeam ce mai faci.Și eu trebuie să fac testul pentru Toxoplasma vroiam mâine dar am băiețelul bolnav așa că o las pe săptămână viitoare.Ce hăinuțe frumoase!O să mă uit și eu pe saitul acela.Eu am văzut lucruri drăguțe și la H&M și pe Tex Carrefour.
Madalina.d
Scris: Friday, February 4, 2022 3:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Gaby, bine de știut, o sa fac și eu asa ca tine. Mersi de sfat. Săptămâna viitoare trebuie sa merg și eu sa fac toxoplasma.

Oana, asta da oferta! Eu am păstrat toate hainele de la fetita cea mare dar oricum o sa cumpăr și pt cea din burtica. Mi se pare imposibil sa te poți abține de la a cumpăra haine de bebe Lol
AliciaAlicia
Scris: Friday, February 4, 2022 4:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/26/2021
Oana.c wrote:
Buna fetelor !
Felicitari pt fetita 💝
Analizele de toxo au iesit negative , eu voi merge la control din nou peste 1 sapt 2.
Andreea abia astept sa vad ce va ascunde balonul...poate ne pui o poza din momentul spargerii balonului.
Mai poti merge cu biletelul la o cofetarie si sa va faca un tort jumatate roz si jumatate albastru iar in interior sa faca crema tortului in culoarea sexului bebelusului. Ar fi fain si asa !
🤗
Fetelor am fost f ocupata toata sapt cu fetita, am plasat o comanda de hainute pt bebe , pe outletcopii.com , au hainute de la zara , si de la mai multe firme , aveau 70% reducere. Am achizitionat 57 hainute si am achitat 230 ron. Practic mi am umplut raftul insa din pacate nu mai ai pferta se merita, hainutele f bune calitativ.

Ce multe hăinuțe și ce puțin ai plătit super, o sa intru și eu sa vad ce are ptr băiețel
Oana.c
Scris: Friday, February 4, 2022 5:38 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Fetelor si eu am pastrat tot de la fetita mare insa ea e nascuta in dec iar bebe va veni in iunie deci pt primul an de viata chiar am nevoie de tot ca si hainuta.
Ah, apropo , daca aveti magazine takko mergeti ca au reduceri de 50% la articolele deja reduse, si de acolo am luat ieri body la 5 ron bucata, pantalonasi, pt baietei aveau multe. Incercati !!!
Eu urmaresc deja oferte la pampersi ... cred ca e devreme asa i? 🙈
Madalina.d
Scris: Friday, February 4, 2022 5:41 PM
Nivel

Oana.c wrote:
Fetelor si eu am pastrat tot de la fetita mare insa ea e nascuta in dec iar bebe va veni in iunie deci pt primul an de viata chiar am nevoie de tot ca si hainuta.
Ah, apropo , daca aveti magazine takko mergeti ca au reduceri de 50% la articolele deja reduse, si de acolo am luat ieri body la 5 ron bucata, pantalonasi, pt baietei aveau multe. Incercati !!!
Eu urmaresc deja oferte la pampersi ... cred ca e devreme asa i? 🙈

Aceasi situație și la mine. Prima fetita născută la sfârșit de noiembrie si acum nasc în iulie. Deci la fel, trebuie sa iau cam tot pt primul an. Bune preturi ce zici tu la takko, o sa dau o tura 🤗
Gaby 41
Scris: Friday, February 4, 2022 7:37 PM
Nivel

Oana nu este deloc devreme că te uiți la oferte de pamperși.O să fi o mămică pregătită cu tot ce trebuie.Eu am păstrat hăinuțele băiețelului de pe la doi ani pe cele mici de bebeluș le-am dat.Va trebui să cumpăr roz de acum deci pe cele de băiețel le voi da.
Oana.c
Scris: Friday, February 4, 2022 10:17 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Oana nu este deloc devreme că te uiți la oferte de pamperși.O să fi o mămică pregătită cu tot ce trebuie.Eu am păstrat hăinuțele băiețelului de pe la doi ani pe cele mici de bebeluș le-am dat.Va trebui să cumpăr roz de acum deci pe cele de băiețel le voi da.

La altex are oferta la pampersi...sunt aproape la jum de pret fata de emag, in caz ca va intereseaza si pe voi.
Vai Gaby.....mergi la takko , eu sunt topita dupa hainutele de fetita...niciodata n am avut atractie de cele de baietei...mereu m am simtit mama de fata desi mi as fi dorit si baiat pt sot. Mergi acolo si o sa pleci cu sacosile pline acum cat sunt reduceri !
Gaby 41
Scris: Friday, February 4, 2022 10:31 PM
Nivel

Noi pentru băiețel am cumpărat numai de la eMag pamperși dar este bine de știut că pot cumpăra la un preț mai accesibil de la Altex.O să încerc să ajung la Takko cred că sunt tare drăguțe hăinuțele de fetiță.
Madalina.d
Scris: Saturday, February 5, 2022 7:07 AM
Nivel

Oana.c wrote:

La altex are oferta la pampersi...sunt aproape la jum de pret fata de emag, in caz ca va intereseaza si pe voi.
Vai Gaby.....mergi la takko , eu sunt topita dupa hainutele de fetita...niciodata n am avut atractie de cele de baietei...mereu m am simtit mama de fata desi mi as fi dorit si baiat pt sot. Mergi acolo si o sa pleci cu sacosile pline acum cat sunt reduceri !

Oana sa stii la fel și eu, nu ma vedeam mama de băiat, dar la fel as fi vrut băiat pt soț. Acum s-a bucurat și el o luna ca vom avea băiat, dar surpriza! Revenim la rochite și codite hearts. Bine de știut ca la altex au reducere, și eu mereu luam de pe emag, nici nu îmi trecuse prin cap sa caut la altex
Oana.c
Scris: Saturday, February 5, 2022 9:49 AM
Nivel

Uitati fetelor am facut o simulare intre aceeasi cantitate de pampersi nr 1 si nr 2 la altex si la emag si e diferenta de peste 100 ron intre ele.
Eu sunt abonata la pampers si primesc pe mail mereu unde au promotii, de aceea stiu de altex.

Oana.c attached the following image(s):
screenshot_20220204-184752_samsung internet.jpgscreenshot_20220204-184745_emag.jpg

mariaB02
Scris: Saturday, February 5, 2022 11:44 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/24/2021
Buna!Fetelor folositor careva un gel vaginal numit crinone?Pt ca eu folosesc de la începutul sarcinii și astăzi la fel am avut rest de arefam cu câteva puncte roz și ma gândesc ca este o reacție adversa ceva la crinone.
Gaby 41
Scris: Saturday, February 5, 2022 12:34 PM
Nivel

Bună fetelor!Oana este o diferență mare de preț mă bucur că ne-ai spus că putem găsi pamperși la prețuri mai bune în altă parte.Orice economie este bine venită m-ai ales că am atâtea de cumpărat.
Gaby 41
Scris: Saturday, February 5, 2022 12:35 PM
Nivel

Otilia cum ești?Ce face fetița ta?
Gaby 41
Scris: Saturday, February 5, 2022 12:46 PM
Nivel

Maria eu nu folosesc acest tip de gel.Eu am de la plafar un gel cu bicarbonat aloe și mușețel.Posibil să fie și o reacție adversă la produs(dă-i mesaj doctorului și întreabă-l).Ai făcut cumva efort în perioada asta? Încearcă să stai cât poți de mult în pat o să te ajute.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.