|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Gaby 41 wrote:Alicia să ne scrii după ce te întorci de la eco. Am revenit cu vesti bune,m.am calmat,bebe este bine ,bătăile inimi la fel ,a spus ca se contracta uterul și de aceea sa iau no spa în fiecare zi 2/3 pe zi indiferent de situație,colul e bun și el și sa nu ma mai stresez atât...a sus ca e normal sa îl simt în fiecare zi dar daca sunt zile în care eu nu îl simt e ptr ca nu sunt eu prea atenta🤔 Va las o poza! https://ibb.co/JF6HhHZ |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Alicia mă bucur că sunteți bine!Ce poză frumoasă!!!! Când mergi la morfologia de trimestrul 2? |

| Gaby 41 wrote:Alicia mă bucur că sunteți bine!Ce poză frumoasă!!!! Când mergi la morfologia de trimestrul 2? Pe 15 Februarie am programarea o abia aștept și pe ea🤪 |
| Eu m-am cam speriat cu durerea de burtă azi.Voi lua în continuare Nos-pa dacă mai am probleme.Abia joia viitoare merg la control. |
| Alicia la câte săptămâni faci morfologia?Eu aș vrea să o fac pe 14 martie la 23 de săptămâni și 3 zile. |
| Câte săptămâni vei avea pe 15 februarie? |

| Gaby 41 wrote:Câte săptămâni vei avea pe 15 februarie? 20 săptămâni și 4 zile,m.am programe ptr ca pe data de 15 mai am o programare in Craiova și sa nu mai fac încă un drum |

| |
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
|
Ma bucur ca ai venit cu vesti bune 🙏🏻 Tine-o tot asa, te imbratisez cu drag 🤗. |

| Lena_cnd wrote:
Ma bucur ca ai venit cu vesti bune 🙏🏻 Tine-o tot asa, te imbratisez cu drag 🤗.
Mulțumesc frumos, asa sa fie la toate!🙏🙏 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/24/2021 Mesaje: 44
| [quote=Lena_cnd] Salut Maria, ce a zis dr.? Toate bune?
[/quote
Buna!Da, totul bine.Am primit și rezultatul la panorama și rezultatul a fost la tot probabilitate redusă.Am aflat ca o sa fiu mămica de băiețel, ceea ce m-a lăsat fără cuvinte.Încă nu conștientizez, parca mai rău îmi este frica acum, sper sa fiu o mămica buna de băiat și el sa fie sănătos, in rest nimic nu mai contează.Tu cum te simți? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| AliciaAlicia wrote:Am revenit cu vesti bune,m.am calmat,bebe este bine ,bătăile inimi la fel ,a spus ca se contracta uterul și de aceea sa iau no spa în fiecare zi 2/3 pe zi indiferent de situație,colul e bun și el și sa nu ma mai stresez atât...a sus ca e normal sa îl simt în fiecare zi dar daca sunt zile în care eu nu îl simt e ptr ca nu sunt eu prea atenta🤔 Va las o poza! https://ibb.co/JF6HhHZ
Alicia ma bucur ca e totul bine. Sper sa ma liniștesc și eu după controlul din seara asta. La tine cum se simțea durerea aia? Cumva ca durerea menstruala? La mine asa se simt durerile și ma ia panica mereu. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| mariaB02 wrote:[quote=Lena_cnd] Salut Maria, ce a zis dr.? Toate bune?
[/quote
Buna!Da, totul bine.Am primit și rezultatul la panorama și rezultatul a fost la tot probabilitate redusă.Am aflat ca o sa fiu mămica de băiețel, ceea ce m-a lăsat fără cuvinte.Încă nu conștientizez, parca mai rău îmi este frica acum, sper sa fiu o mămica buna de băiat și el sa fie sănătos, in rest nimic nu mai contează.Tu cum te simți?
Bună Maria! Ce vesti bune! Stai linistita, nu te stresa, te vei descurca foarte bine, fii sigura! |
|
| Bună fetelor! Maria mă bucur că totul este bine și felicitări pentru băiețel. |
|
| Mădălina te așteptăm cu vești! |
|
|