|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună fetelor! Yanna și eu am luat până la 13 săptămâni Duphaston și Arefam cāte două pe zi.Eu cred că tratamentul este benefic pentru fixarea sarcinii. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Andreea_neacsu wrote:fetelor ! mica intrebare : cum este parul vostru acum pe perioada sarcinii? tot aud ca trebuie sa arate mai bine , sa fie mai des , mai puternic , sa nu mai cada asa .. in schimb parul meu cade f mult , adun cu pumnul si este foarte firav , ca inainte de altfel .. nu s-a schimbat nimic datorita vitaminelor pe care le iau (pt ca parerea mea ca datorita vitaminelor parul devine astfel cum l-am descris mai sus si ar arata mult mai bine). am vazut ca multe persoane au recomandat biosil dar nu m-am interesat inca daca se poate lua pe timpul sarcinii (stiu ca pe timpul alaptarii da ).
Bună Andreea! Și eu aștept strălucirea aia din sarcina dar pare ca intarzie sa apară 😅. Parul meu e ondulat spre creț dar de când sunt însărcinată are niște apucături tare ciudate: nu e nici drept, nici creț, uneori ma scoate din sărite, sta ca o matura. La prima sarcina îmi amintesc ca a crescut destul de mult și la un moment dat s-a oprit din căzut, dar nu mai țin minte când a început sa se întâmple asta. Oricum, după naștere cade foarte mult în general, cam tot ce nu a căzut în sarcina. |
| Andreea parcă de când sunt însărcinată nu îmi m-ai cade părul ca înainte,este posibil să fie de la vitamine.Mie mi-a căzut foarte mult păr după ce am născut băiețelul. |
| Lena mă bucur că te-a liniștit doctorul.Important este că tu și bebelușii sunteți bine. |
| Maria ce mai faci? |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Lala89 wrote:Hey ! O intrebare . Voi ati facut analiza aceea de coagulare a sangelui? Ma uitam peste analizele date de medic , dar nu am vazut coagulograma si am citit ca si aceea se face in sarcina . Dar citesc cam mult pe internet in ultimul timp . Este prima sarcina , totul este nou pentru mine . Mi-e frica de tot . Si sa fac miscari bruste . Cred ca sunt putin cam paranoica 😑 Eu repet o analiza Ddimeri, daca iasa ok, nu merg la hematolog la control, doar daca iasa analiza mărita. |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Madalina.d wrote:
Bună Lena! Ma bucur ca sunteți mai bine și ca ești și tu cu moralul mai bine. Poate ne arata și noua ce iese din mâinile tale 😍
https://ibb.co/dPHxFcd M-am jucat ieri 😅. Sunt asa “fragila” ca am facut besica la un deget 🤣. Dar imi place ce a iesit 😍. |
| Ce frumos Arată!!!!
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Lena_cnd wrote:https://ibb.co/dPHxFcdM-am jucat ieri 😅. Sunt asa “fragila” ca am facut besica la un deget 🤣. Dar imi place ce a iesit 😍.
Ce faaaini sunt! 🥰 Spor la treaba în continuare! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/24/2021 Mesaje: 44
| Buna, fetelor!Ma bucur ca sunteți bine și va urez sa fiți cât mai optimiste in gândire.Voiam sa va întreb dacă de la arefam ați avut scurgeri de produs amestecat cu puncte roz, roșiatic nesemnificative când vine vorba de cantitate?Pt ca m-am trezit de dimineața cu secreției de rest de arefam cu niște punctulețe parca de sânge și a urmat panica.Vi s-a întâmplat? |
| Bună Maria!Eu am avut ceva de genul când punem Arefam după ce am avut probleme cu decolarea de sac gestațional dar pe la 5 săptămâni.Eu te sfătuiesc să suni medicul și vezi ce îți spune. |
| Gaby 41 wrote:Bună Maria!Eu am avut ceva de genul când punem Arefam după ce am avut probleme cu decolarea de sac gestațional dar pe la 5 săptămâni.Eu te sfătuiesc să suni medicul și vezi ce îți spune.
Dar nu este ceva vizibil pe chilot, am observat când m-am șters cu servetelul și abia se observa câteva punctulețe de o tenta roz. |

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| mariaB02 wrote:
Dar nu este ceva vizibil pe chilot, am observat când m-am șters cu servetelul și abia se observa câteva punctulețe de o tenta roz.
Maria nu am patit asa ceva de la arefam si nici celelalte fete ce au folosit. Urmareste azi si maine si daca mai vezi ori suni medicul ori poti merge la spital . |
|
| Am vorbit cu doctora, care mi-a spus sa ma prezint mâine la camera de garda sa ne asiguram ca sarcina este bine.Și colac peste pupăza m-a luat și o durere de spate in partea stânga.Am plâns foarte mult și tot ce îmi doresc este ca bebe sa fie bine.Nu am avut sângerare propriu zis, doar in rezidul de arefam eliminat câteva puncte.Acum ma rog la Dumnezeu ca bebe sa fie bine. |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| mariaB02 wrote:Buna, fetelor!Ma bucur ca sunteți bine și va urez sa fiți cât mai optimiste in gândire.Voiam sa va întreb dacă de la arefam ați avut scurgeri de produs amestecat cu puncte roz, roșiatic nesemnificative când vine vorba de cantitate?Pt ca m-am trezit de dimineața cu secreției de rest de arefam cu niște punctulețe parca de sânge și a urmat panica.Vi s-a întâmplat? Se poate sa te fi zgariat la aplicare! Nu cred ca e cazul de panica, dar oricum e tarziu ca tu te-ai panicat deja! E bine ca mergi la control sa te linistesti. Sarcina usoara in continuare! |
|
|