Gravidutele noastre dragi - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Monday, January 24, 2022 6:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună fetelor! Alicia tocmai ce m-am întors de la noul medic.Fetița este bine a stat cu spatele nu prea avea chef de ecograf.Are 165 de grame sa uitat la toate a zis că este ok.Doctora mi sa părut m-ai puțin vorbăreață.Am o poză de la eco dar nu înțeleg nimic adică nu se vede prea bine.Ma chemat peste 2 săptămâni.Ma întrebat dacă simt copilul și i-am zis că o simt jos și mi-a zis că e ok că la vârsta asta a sarcinii bebe se află la jumătatea de palmă sub buric.
AliciaAlicia
Scris: Monday, January 24, 2022 6:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/26/2021
Gaby 41 wrote:
Bună fetelor! Alicia tocmai ce m-am întors de la noul medic.Fetița este bine a stat cu spatele nu prea avea chef de ecograf.Are 165 de grame sa uitat la toate a zis că este ok.Doctora mi sa părut m-ai puțin vorbăreață.Am o poză de la eco dar nu înțeleg nimic adică nu se vede prea bine.Ma chemat peste 2 săptămâni.Ma întrebat dacă simt copilul și i-am zis că o simt jos și mi-a zis că e ok că la vârsta asta a sarcinii bebe se află la jumătatea de palmă sub buric.

Ma bucur ca este totul bine bu fetița. De ce te.a chemat peste 2 săptămâni dacă ai fost astăzi?
Gaby 41
Scris: Monday, January 24, 2022 7:20 PM
Nivel

Alicia și la sarcina cu băiețelul tot des mergeam.Cred că depinde de medic.
Madalina.d
Scris: Monday, January 24, 2022 8:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Gaby 41 wrote:

Bună Gaby! Ma bucur ca este totul bine. Asa sunt fetițele, mai rușinoase 😁, dar poate data viitoare sta cu fata sa o vezi mai bine.
Gaby 41
Scris: Monday, January 24, 2022 8:04 PM
Nivel

Gaby 41
Scris: Monday, January 24, 2022 8:07 PM
Nivel

Am pus o poză de la morfologia de trimestru 1.Am crezut că azi o să am o poză m-ai reușită dar am pus-o pe asta e singura în care se vede cât de cât fetița.
Gaby 41
Scris: Monday, January 24, 2022 8:12 PM
Nivel

Mi-a spus să iau Femibion 2 așa că o să termin Femibion 1 și apoi o să trec pe 2.Deci doi medici 2 păreri diferite legat
Gaby 41
Scris: Monday, January 24, 2022 8:20 PM
Nivel

Deci doi medici două păreri diferite legat de vitamine deci le voi lua până la urmă.Are 147 BPM.Mi-a zis că pot lua magneziu de 500mg(începusem să am cârcei)si câte un Arefam seara.
Andreealee
Scris: Monday, January 24, 2022 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2020
Gaby 41 wrote:
Deci doi medici două păreri diferite legat de vitamine deci le voi lua până la urmă.Are 147 BPM.Mi-a zis că pot lua magneziu de 500mg(începusem să am cârcei)si câte un Arefam seara.

Buna Gaby. Poate primul medic nu a inteles exact ce i-ai zis tu de DHA, o fi citit mesajul in graba de a zis sa nu mai iei un supliment recomandat de atatia medici.
Ma bucur ca a fost totul bine la control.
Madalina.d
Scris: Monday, January 24, 2022 8:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Gaby despre presiunea pe vezica ti-a zis ceva? Arefam banuiesc ca pt durerile de burtică pe care ziceai ca le mai ai uneori ti-a zis sa iei, nu?
Gaby 41
Scris: Monday, January 24, 2022 9:18 PM
Nivel

Andreea,nu știu ce să cred eu i-am scris clar referitor la DHA și vit.A iar el mi-a răspuns scurt "Renunțați la ele" în fine le voi lua cum ziceam doi medici două păreri diferite.Am mai citit câte ceva de DHA și am văzut că are un conținut redus de vit.A.Tu când m-ai mergi la control?
Gaby 41
Scris: Monday, January 24, 2022 9:42 PM
Nivel

Mădălina i-am spus că am o presiunea pe vezică și am întrebat-o dacă poate fi din cauza uterului și mi-a răspuns că nu pentru că sarcina este mică și nu poate pune presiune pe vezică.Mi-a spus că este posibil ca acea presiune pe vezică să fie de la gaze.De aproape o săptămână nu mai am acea presiune dar mi-e teamă să nu reapară.Mi-a spus că pot pune Arefam până nasc că nu-mi face rău dar că pot să i-au Nos-pa dacă am dureri de burtică.Voi mai lua o perioadă Arefam cred că m-ai bine decât să i-au Nos-pa zilnic.
Lala89
Scris: Monday, January 24, 2022 9:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/20/2022
Buna seara fetelor . Va urmaresc de ceva timp . Sunt Denisa , am 32 ani si sunt la prima sarcina (aproximativ 6 saptamani) Am fost pana acum de 2 ori la medic ,maine merg iar si daca sarcina este ok primesc si eu acel carnet sau carte de gravide , nu stiu exact cum se numeste. Am fost de mai multe ori la control pentru ca este posibil sa nu pot pastra sarcina , dar momentan decurge bine , ecografia este buna , hcg a fost dublu dupa 48 ore. Mai multi medici mi-au spus ca nu pot avea copii , dar miracolul s-a intamplat . Momentan iau Magne B6 , Elevit 1 si Arefam (il beau , nu il pot folosii in celalalt mod pentru ca imi da panica + ca urinez foarte des ) .Ma bucur sa va cunosc si va doresc tuturor sarcina usoara . coeur
Yanna
Scris: Monday, January 24, 2022 10:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/27/2021
Mulțumesc pentru mesaje fetelor! Eu sper totuși sa nu am probleme cu grețurile, am o “sensibilitate” foarte mare la senzația de greață, numai dacă se vorbește de cineva care ii e greață sau care vomita si mi se face rău, dacă cumva aud pr cineva ca vomita fac atatc de panica, nu am mai vomitat de ani de zile si îmi e groaza de aceste grețuri. Eu am probleme cu fierea si mai aveam grețuri cand mâncam carne tocata, sau mai gras, asta este si motivul pentru care am renunțat la carne acum 4 ani si de atunci nu am mai avut probleme, acum stau di ma gândesc ca nici medicamente foarte multe nu pot sa iau ca sa dispară senzația. Ma agat de ideea ca personale vegetariene au mai rar grețuri decât cele care mănâncă carne, am renunțat la toate mâncărurile prăjite, cele grele, mănânc doar foarte foarte sănătos, sa nu ii dau ocazia organismului sa se simtă “greu”

In alta ordine de idei, voi la ce vârsta a sarcinii ați anunțat familia si prietenii? Am auzit ca pana la 3 luni nu prea se spune dar eu parca nu mai am răbdare sa împărtășesc cu tatăl meu aceasta veste, mai ales ca mami a murit anul trecut in noiembrie si își dorea mult de tot un nepotel/nepoțica
Andreealee
Scris: Monday, January 24, 2022 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2020
Gaby 41 wrote:
Andreea,nu știu ce să cred eu i-am scris clar referitor la DHA și vit.A iar el mi-a răspuns scurt "Renunțați la ele" în fine le voi lua cum ziceam doi medici două păreri diferite.Am mai citit câte ceva de DHA și am văzut că are un conținut redus de vit.A.Tu când m-ai mergi la control?

Abia pe 8 februarie merg si atunci fac si morfo 2
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.