Gravidutele noastre dragi - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, January 15, 2022 6:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
hello! revenim cu update si noi !
am fost la morfo , totul este in regula , risc super super mic de sindroame , 164 bataile inimii , 7,14 lungime, os nazal prezent , nt 2,08 , nu scrie cate grame ar trebui sa aiba 😂 statea cu picioarele incrucisate si nu s-a vazut ce este
img
Gaby 41
Scris: Saturday, January 15, 2022 7:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Andreea mă bucur că totul este bine!!!!!
Gaby 41
Scris: Saturday, January 15, 2022 7:03 PM
Nivel

Roxi când poți poate ne scrii ce mai faci.
Lena_cnd
Scris: Saturday, January 15, 2022 7:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2021
Andreea_neacsu wrote:
am fost la morfo , totul este in regula , risc super super mic de sindroame , 164 bataile inimii , 7,14 lungime, os nazal prezent , nt 2,08 , nu scrie cate grame ar trebui sa aiba 😂 statea cu picioarele incrucisate si nu s-a vazut ce este
img

Ioi 😍, ce fain ❤️❤️❤️, ce ma bucur, mie nu mi o zis nimeni nimic de morfologie … nu inteleg dece?!?!?,
Doamnez multam ca e totul bine💓!
Ar fi fain sa pariem fiecare pe fiecare ce avem, pana nu ne iasa rezultate sau poate fi observat la eco.
Ma bucur tare pentru tine, si eu as vrea sa-i vad mai bine acolo înăuntru ❤️.
Andreealee
Scris: Saturday, January 15, 2022 7:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2020
Bravo Andreea ca e totul bine, statea cu manutele la fatalove
Te mai tine putin in asteptare pana iti arata ce e, sigur data viitoare se vede
Roxi90
Scris: Saturday, January 15, 2022 7:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/25/2021
Buna fetelor!Cheek Kiss Dupa transferul la celalalt spital, m-am carat si cu toate bagajele dupa mine… de comun acord cu medicul am ales sa nu il internez si sa ma intorc in caz de evolutie nefavorabila.
Piciul e bine, i-au schimbat toata medicatia din cauza acelei alergii, tratament pana joi, are imunitate 0.
Am dozat si beta 1557.Am cautat si eu informatii, cred ca este sarcina cu ou clar.Marti am programare la doctor, deja vreau sa ii zic sa ma lase sa o elimin singura.. nu vreau medicamente sau aspiratie.
Nu am mai avut scurgeri maronii. Am inceput sa stau linistita, probabil si ca el este bine acum, cumva deja accept ceea ce s-a intamplat cu sarcina si merg inainte.Imi da Dumnezeu atata forta cand am nevoie.
Voi cum sunteti?
Roxi90
Scris: Saturday, January 15, 2022 7:26 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
img

Hihi, sa fiti sanatosi/sanatoase❤️La morfo 2 se vede si mai si.La al meu se vedea cucu in toata splendoarea.Am si pozica❤️😀

Roxi90 attached the following image(s):
681aed1c-c0d5-4863-a263-3edd95ad268b.jpegad83db22-4c10-4eea-af31-8216a5355617.jpeg

Gaby 41
Scris: Saturday, January 15, 2022 8:03 PM
Nivel

Roxi multă sănătate băiețelului iar ție multă putere să treci peste toate.Te îmbrățișez.
Gaby 41
Scris: Saturday, January 15, 2022 8:16 PM
Nivel

Lena eu cred că eu voi avea tot băiețel cred că și după forma burticii m-ai bombată și e cam la fel ca la băiețel.Lena, Andreea voi ce credeți că veți avea?Eu parcă așa presimt că va fi băiat.
Madalina.d
Scris: Saturday, January 15, 2022 8:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Andreea_neacsu wrote:
img

Ce bine se vedeee coeur . Ma bucur ca e totul bine. Smecher din burtica bebele tău, de sta picior peste picior 😅
Madalina.d
Scris: Saturday, January 15, 2022 8:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Roxi90 wrote:
Buna fetelor!Cheek Kiss Dupa transferul la celalalt spital, m-am carat si cu toate bagajele dupa mine… de comun acord cu medicul am ales sa nu il internez si sa ma intorc in caz de evolutie nefavorabila.
Piciul e bine, i-au schimbat toata medicatia din cauza acelei alergii, tratament pana joi, are imunitate 0.
Am dozat si beta 1557.Am cautat si eu informatii, cred ca este sarcina cu ou clar.Marti am programare la doctor, deja vreau sa ii zic sa ma lase sa o elimin singura.. nu vreau medicamente sau aspiratie.
Nu am mai avut scurgeri maronii. Am inceput sa stau linistita, probabil si ca el este bine acum, cumva deja accept ceea ce s-a intamplat cu sarcina si merg inainte.Imi da Dumnezeu atata forta cand am nevoie.
Voi cum sunteti?

Roxi îmi pare tare rău că s-a întâmplat asa cu sarcina ta. Iti doresc putere sa treci peste asta🤗
Roxi90
Scris: Saturday, January 15, 2022 9:16 PM
Nivel

Multumesc fetele.O sa va urmaresc din umbra!Cheek Kiss Sanatate multa tuturor!boy mami de fetita wav
AliciaAlicia
Scris: Saturday, January 15, 2022 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Andreea_neacsu wrote:
img

Ma bucur ca este totul bine🥳🥳
AliciaAlicia
Scris: Saturday, January 15, 2022 10:34 PM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Lena_cnd wrote:

Ioi 😍, ce fain ❤️❤️❤️, ce ma bucur, mie nu mi o zis nimeni nimic de morfologie … nu inteleg dece?!?!?,
Doamnez multam ca e totul bine💓!
Ar fi fain sa pariem fiecare pe fiecare ce avem, pana nu ne iasa rezultate sau poate fi observat la eco.
Ma bucur tare pentru tine, si eu as vrea sa-i vad mai bine acolo înăuntru ❤️.

Bună Lena,pai și nu faci morfologia, nici mie nu mi.a spus ginecologul meu,eu am deschis subiectul ca vreau sa îl fac ,ca altfel ea nici un gând,bine ca ne mai documentam noi și mai vb pe grup de mai aflam câte ceva,câte săptămâni ai?
Lena_cnd
Scris: Sunday, January 16, 2022 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2021
Gaby 41 wrote:
Lena eu cred că eu voi avea tot băiețel cred că și după forma burticii m-ai bombată și e cam la fel ca la băiețel.Lena, Andreea voi ce credeți că veți avea?Eu parcă așa presimt că va fi băiat.

Si eu am burta bombată, inca nu stiu ce sa cred ca as putea avem.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.