Gravidutele noastre dragi - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lena_cnd
Scris: Monday, January 10, 2022 6:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2021
Oana.c wrote:

Of Gaby asteptarea e cea mai grea dar sunt sigura ca la tine totul este perfect ! Nu mai sta cu teama 🙏🎀
Ps. Si la Lena sigur e totul bn. Stati linistite fetelor. Lena tu vei afla acum ce sex au bebelusii?

Da am pus opțiune asta, sa vedem si sexul :).
Sa va auda Dumnezeu si sa fie totul bine la toate gravidutele🤗!
Pe cat este de grea sarcina pe atat e de frumos cand mergi la eco sa ii vezi, uiti de toate durerile 😍!
E o minune si numai de la Dumnezeu
Lena_cnd
Scris: Monday, January 10, 2022 6:55 PM
Nivel

Oana.c wrote:
Fetelor, spre ex la testul meu Nifty, rezultatul pt testul de sex al fatului a fost de genul:
Nu a fost detectat niciun cromozom Y . Deci, in concluzie avand doar X e fetita.
La Lena sunt curioasa cum va scrie....nu stiu daca are cum sa spuna pt ambii bebelusi pt ca efectiv e proba din sange....eventual poate scrie ca a fost detectat cromozonul Y ceea ce poate insemna ca cel putin 1 bebelus e baiat , dar dc ar fi de genul nu exista niciun cromozom Y detectat atunci ar insemna ca ambii bebelusi ar fi fete.

Am vazut un test panorama, si scrie Sexul Feminin(atat), dar sotul e la fel de nedumerit cum își dau seama de amandoi care cum sunt😅.
Eu cred ca o sa fie ceva de genul 1 sex feminin 2 sex masculin si raport pentru fiecare in parte :)
Probabil o sa mi se lungească urechile pana primesc rezultatul … dar asta e!
Trag nădejde ca totul va fi bine! 🙏🏻
Lena_cnd
Scris: Monday, January 10, 2022 7:05 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

eu nu stiu sexul , dar m-am gandit deja la nume 😂😂 de inainte sa raman gravi
Daca e fetita va fi Ivona Maria / Ioana , inca nu ne-am decis ca am vrea un nume de sfant . sotul nu e prea convins ca ii place Ivona , i-am mai propus Elisa / Flavia , dar nici numele astea cica nu rezoneaza pt el 🤣🤣🤣
Daca e baietel va fi Matei Gabriel (pt ca in nov m-am rugat dupa ce am citit acatistul sf mihail si gavriil sa imi dea Dzeu un copil sanatos si daca e baiat ii voi pune numele Gabriel).dar Matei imi place mult mult muuuuult

Sotul a zis ca daca sunt baieti o sa-i numească Luca si Matei :)
Eu sunt ok cu asta la fete a zis un nume Ana, altu nu mi o mai dat 😅
La băiat i o mai placut, Andrei, Ștefan, asa ca pentru baieti avem inspirație 🥴
zgubyro
Scris: Monday, January 10, 2022 10:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Lena_cnd wrote:

Sotul a zis ca daca sunt baieti o sa-i numească Luca si Matei :)
Eu sunt ok cu asta la fete a zis un nume Ana, altu nu mi o mai dat 😅
La băiat i o mai placut, Andrei, Ștefan, asa ca pentru baieti avem inspirație 🥴

Pe ai mei ii cheama Luca Stefan si Matei :) Imi placea foarte mult si numele Marc dar nu a mai venit si al treilea :)
Sarcina usoara iti doresc!
Lena_cnd
Scris: Monday, January 10, 2022 10:38 PM
Nivel

zgubyro wrote:

Pe ai mei ii cheama Luca Stefan si Matei :) Imi placea foarte mult si numele Marc dar nu a mai venit si al treilea :)
Sarcina usoara iti doresc!

Ce fain 😍!
Multumesc, 🙏🏻
Faine nume la baieti 😍
Andreea0
Scris: Tuesday, January 11, 2022 12:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/20/2021
Fetelor am nevoie de puțin ajutor 😭
Că sa pot înțelege și eu ceva din analiza asta , pana săptămâna viitoare ce ajung la programare 🥺.
O iau cu inceputul : am făcut în luna decembrie analiza profilul torch . Dar na ieșit bine NuStiu
RUBBELA : anticorpi igM :
Rezultat : 0,98
Interval :
< 0,8 negativ
0,8-1,0 echivoc
> 1,0 positiv
Iar luna asta am repetat analiza și a ieșit așa :
Rezultat : 0,09
Interval :
<0,8 negativ
0,8-1,0 echivoc
1,0 positiv .
Eu din cate vad nici una nu-i buna 🤬.
Ce se poate întâmpla ?? Ii face vre-un rău la bebe
?? Sunt stresata maxim 😱
Lena_cnd
Scris: Tuesday, January 11, 2022 12:58 PM
Nivel

Andreea0 wrote:
Că sa pot înțelege și eu ceva din analiza asta , pana săptămâna viitoare ce ajung la programare 🥺.
O iau cu inceputul : am făcut în luna decembrie analiza profilul torch . Dar na ieșit bine NuStiu
Interval :
< 0,8 negativ
0,8-1,0 echivoc
> 1,0 positiv
Interval :
<0,8 negativ
0,8-1,0 echivoc
1,0 positiv .
?? Sunt stresata maxim 😱

Prima data sa nu te stresezi, rezultatul nu e “pozitiv”, nu a depășit 1.
Atat stiu ca IGM ul “zice” ca ai fi intrat in contact cu virusul, acum in prezent.
Ai avut ceva simptome.
Am o prietena care si-o facut Torch ul la inceput de sarcina a iesit negativ la cytomegalovirus, si a repetat analiza la sfârșitul sarcinii si a iesit pozitiv, copil e perfect sanatos, s-a ajuns la concluzia ca au fost gresit analizele de la începutul sarcinii.
Ai avut simptome de rubeola?
Andreea0
Scris: Tuesday, January 11, 2022 1:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/20/2021
Lena_cnd wrote:

Prima data sa nu te stresezi, rezultatul nu e “pozitiv”, nu a depășit 1.
Atat stiu ca IGM ul “zice” ca ai fi intrat in contact cu virusul, acum in prezent.
Ai avut ceva simptome.
Am o prietena care si-o facut Torch ul la inceput de sarcina a iesit negativ la cytomegalovirus, si a repetat analiza la sfârșitul sarcinii si a iesit pozitiv, copil e perfect sanatos, s-a ajuns la concluzia ca au fost gresit analizele de la începutul sarcinii.
Ai avut simptome de rubeola?

Mulțumesc pentru răspuns 😘
Sincer nu am avut și nici nu am sintome . Eu sper totuși să fie până la urmă totul ok 😬
Gaby 41
Scris: Tuesday, January 11, 2022 2:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună fetelor.Sțiți că vă spuneam acum o lună când suspectam că poate am o infecție urinară și a ieșit negativ că am o presiune pe vezică.Problema a revenit de câteva zile.Am luat un Nos-pa de 40 mg că parcă mă durea și burtica.Oare fac cistite?Am renunțat și la Duphaston și Arefam și parcă după ce am renunțat îmi simt burtica m-ai tare.Cum v-ați simțit după ce ați renunțat la Arefam ați avut ceva dureri de burtică după? Acum am alt medic la care merg abia pe 24 ianuarie.Am două sumare de urină și 2 de urocultură care au ieșit bine așa că nu știu de la ce acest disconfort.
Gaby 41
Scris: Tuesday, January 11, 2022 2:32 PM
Nivel

Eu zic să nu îți faci griji.Dă-i mesaj doctorului sigur te va liniști.
Gaby 41
Scris: Tuesday, January 11, 2022 2:34 PM
Nivel

Andreea0 pentru tine era mesajul scuze am trimis jumătate de mesaj,nu știu cum am făcut.
Andreealee
Scris: Tuesday, January 11, 2022 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2020
Gaby 41 wrote:
Bună fetelor.Sțiți că vă spuneam acum o lună când suspectam că poate am o infecție urinară și a ieșit negativ că am o presiune pe vezică.Problema a revenit de câteva zile.Am luat un Nos-pa de 40 mg că parcă mă durea și burtica.Oare fac cistite?Am renunțat și la Duphaston și Arefam și parcă după ce am renunțat îmi simt burtica m-ai tare.Cum v-ați simțit după ce ați renunțat la Arefam ați avut ceva dureri de burtică după? Acum am alt medic la care merg abia pe 24 ianuarie.Am două sumare de urină și 2 de urocultură care au ieșit bine așa că nu știu de la ce acest disconfort.

Daca la examenul de urina nu a iesit nimic, poate e doar sarcina care iti apasa pe vezica nu stiu..si eu de vreo doua zile am asa o presiune dar la mine e un pic mai avansata sarcina, si am facut urocultura recent si era ok si la mine.
Depinde si cat te doare, la mine e un disconfort dar e suportabil..si simt mai mult cand ma ridic din pat.

Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, January 11, 2022 3:16 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Andreea0 wrote:
Interval :
< 0,8 negativ
0,8-1,0 echivoc
> 1,0 positiv
Interval :
<0,8 negativ
0,8-1,0 echivoc
1,0 positiv .
?? Sunt stresata maxim 😱

eu spun sa te linistesti putin Cheek Kiss
la ce laborator ai facut analiza ? am inteles recent ca astia de la synevo mai incurca probele .. poate incerci si la alt lab decat unde ai facut prima data
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, January 11, 2022 3:19 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Gaby .. si eu cred ca daca examenul de urina , examenele de fapt , ca ai facut mai multe , au fost ok , nu e motiv de ingrijorare Cheek Kiss
mi-a ajuns si mie rezultatul de la dublu test , nu am habar ce inseamna numerele astea , astept sa vad ce spune dr sambata 😂😂 nu cred ca e motiv de ingrijorare sincer .. nu stiu cum ar trebui sa arate niste rezultate bune sau proaste , dar cred ca ale mele is ok 😂😂
Andreealee
Scris: Tuesday, January 11, 2022 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2020
Andreea_neacsu wrote:
Gaby .. si eu cred ca daca examenul de urina , examenele de fapt , ca ai facut mai multe , au fost ok , nu e motiv de ingrijorare Cheek Kiss
mi-a ajuns si mie rezultatul de la dublu test , nu am habar ce inseamna numerele astea , astept sa vad ce spune dr sambata 😂😂 nu cred ca e motiv de ingrijorare sincer .. nu stiu cum ar trebui sa arate niste rezultate bune sau proaste , dar cred ca ale mele is ok 😂😂

Le-ai facut la synevo? ei dau si interpretarea, nu ai niciun comentariu pe acolo?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.