|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Lena_cnd wrote: E ok Paracetamolul? Pe mine ma durea in ceafa, acuma m a lasat. O sa revină probabil spre seara ca asa am vazut ca patesc, tensiunea e ok!
Pe mine ma durea în partea de sus, cu tot cu tâmple și simțeam ca îmi pulsează ceva în cap. Paracetamol eu știu ca e ok, mi-a fost prescris când am fost răcită. Medicul zicea sa nu fac abuz de el. Am luat o singura data și sper sa nu mai fie cazul. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună fetelor! Otilia când mergi la următorul control?Ai fost la hematolog? |
| Oana ai fost la ecograf? Parcă urma să mergi. |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1252
| Lena , ce veste buna ! ma bucur ca sunt ok micutii tai eu legat de teste nu stiu ce sa te sfatuiesc .. cauta mai multe informatii si despre unul si despre celalalt si cu siguranta creierul va alege ce i se va parea mai ok.. eu maine sau poimaine cica ar trebui sa merg sa imi recolteze pentru bi test .. dar mi se pare putin cam devreme , caci ecografia o am tocmai pe 15 ianuarie .. dar ma voi duce , daca asa spune doctorul ... |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Andreea_neacsu wrote:Lena , ce veste buna ! ma bucur ca sunt ok micutii tai  eu legat de teste nu stiu ce sa te sfatuiesc .. cauta mai multe informatii si despre unul si despre celalalt si cu siguranta creierul va alege ce i se va parea mai ok.. eu maine sau poimaine cica ar trebui sa merg sa imi recolteze pentru bi test .. dar mi se pare putin cam devreme , caci ecografia o am tocmai pe 15 ianuarie .. dar ma voi duce , daca asa spune doctorul ... Unii medici fac inainte de morfologie acest bi test.. am citit ca ambele variante ar fi ok |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/20/2021 Mesaje: 25
| Hei fetelor , eu n-am mai postat de multi?or, dar totu?i vin ?i eu cu o întrebare care nu îmi da pace . Mai ales celor care sunt însarcinate ??. Eu sunt însarcinata în 17 saptamâni ?i 2 zile. ?i ma bate gândul sa ma vaccinez " anti covid " .. ei vreau sa aud ?i parerea voastra . Sunt in dubii sa o fac sau nu ???? Care dintre gravidute sau vaccinat ? |
|
| Andreea0 wrote:Hei fetelor , eu n-am mai postat de multi?or, dar totu?i vin ?i eu cu o întrebare care nu îmi da pace . Mai ales celor care sunt însarcinate ??. Eu sunt însarcinata în 17 saptamâni ?i 2 zile. ?i ma bate gândul sa ma vaccinez " anti covid " .. ei vreau sa aud ?i parerea voastra . Sunt in dubii sa o fac sau nu ???? Care dintre gravidute sau vaccinat ?
Bună Andreea! Eu vreau sa fac doza 3, dar aștept sa treacă grețurile din primul trimestru ca să nu combin răul cu posibilele reacții adverse de la vaccin, deci nu știu sa iti spun cum e în sarcina, dacă e ceva diferit. Citisem ca e bine sa îl faci în trimestrul 3 ca să ajungă anticorpi mai mulți și la bebe. |
|
| Andreea_neacsu cum mai ești cu erupția aia de pe piele? |
|
| Lena mă bucur că bebelușii sunt bine.Va fi bine pe viitor.Eu voi face testul Panorama mâine din câte am înțeles este printre cele mai bune,la Medlife costă 3050 lei cred că în sarcină gemelară s-ar putea să fie mai scump poți suna să întrebi. |
|
| Fetelor referitor la vaccin eu am două doze făcute dar în sarcină nu mă voi vaccina sincer îmi este teamă.Încerc să mă protejez cât pot și să sperăm că va fi bine. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1252
| Lena , am uitat sa te intreb , cand ai DPN ? ti-a zis dr ? Madalina , e mai bine , am scos fierul de tot , nu mai iau comprimatele alea si aproape au disparut , mai am putin putin pe spate .. o sa vorbesc cu dr sa vad ce imi spune .. am hotarat ca dupa ce imi trec de tot sa incerc sa iau iarasi cateva zile , poate s-a suprapus fierul cu altceva ce am mancat / facut si sa mai testez putin .. daca apare iarasi iritatia e clar ca e de la el.. Andreea , eu am primele 2 doze facute , as vrea sa imi fac doza 3 , trebuie la sfarsit de ianuarie .. sa vorbesc si cu doctorul , sa vedem ce parere are despre ceea ce vreau eu sa fac .. daca imi da unda verde , ma vaccinez .. am intrebat alti 2 dr gineco si au spus ca e f bine ca merg anticorpii la bebe , dar mi-e putin teama sa nu existe reactii adverse , desi la primele 2 doze nu am avut |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Buna fetelor. Lena, cred ca oricare dintre teste este bun , vezi cate verifica unul si celalalt si apoi decizi, eventual ia varianta care testeaza cele mai multe posibile sindroame. Paracetamolul e ok in sarcina. Eu am 17s si 4 zile, ieri am fost la un alt medic specializat in morfo, indrumata de catre medicul meu pt inca o parere avand in vedere acel nt marit la prima mofo. Acest medic s a uitat f atent a zis ca totul e ok , 90% e sigur ca e totul in regula dar revin peste 2 sapt pt inca 2 masuratori( pt ca acum mi s a considerat morfo de tr 2 , s a vazut ce era esential , a ramas ca atunci sa revin pt 2 masuratori ce se evidentiaza in acea perioada, asta ca sa nu mai dau alti bani sa fac din nou atunci). Ecografic bebe e mai mare cu 1 sapt .... Va urez succes si astept vesti si de la voi. Va imbratisez 🤗 |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Andreealee wrote: Unii medici fac inainte de morfologie acest bi test.. am citit ca ambele variante ar fi ok
La sarcina gemelara nu se face bi test |
|
| Gaby 41 wrote:Lena mă bucur că bebelușii sunt bine.Va fi bine pe viitor.Eu voi face testul Panorama mâine din câte am înțeles este printre cele mai bune,la Medlife costă 3050 lei cred că în sarcină gemelară s-ar putea să fie mai scump poți suna să întrebi. Eu am vazut la Synevo ca e 2400 de lei. Nu ma speria 🤭 |
|
| Oana.c wrote:Buna fetelor. Lena, cred ca oricare dintre teste este bun , vezi cate verifica unul si celalalt si apoi decizi, eventual ia varianta care testeaza cele mai multe posibile sindroame. Paracetamolul e ok in sarcina. Eu am 17s si 4 zile, ieri am fost la un alt medic specializat in morfo, indrumata de catre medicul meu pt inca o parere avand in vedere acel nt marit la prima mofo. Acest medic s a uitat f atent a zis ca totul e ok , 90% e sigur ca e totul in regula dar revin peste 2 sapt pt inca 2 masuratori( pt ca acum mi s a considerat morfo de tr 2 , s a vazut ce era esential , a ramas ca atunci sa revin pt 2 masuratori ce se evidentiaza in acea perioada, asta ca sa nu mai dau alti bani sa fac din nou atunci). Ecografic bebe e mai mare cu 1 sapt .... Va urez succes si astept vesti si de la voi. Va imbratisez 🤗 Cel mai multe testează veragene si se recoltează si din saliva soțului ADN. Dar parca am mai mare încredere in panorama, ca e mai “vechi” pe piata. Multumesc se sfaturi fetelor! |
|
|